Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én nem írnám le magunkat.... már több éve nem játszottunk nagy csapattal, leszámítva a Milant, a Lyont, és a Barcát....davidvilla007 írta:A legjobb 8 között ott vannak,de az az igazság h finito nekik!Ilyen 0 csapatjátékkal egy jobb csapat ellen semmire sem menek,hacsak nem fujnak egy di maria vagy c esésért 11 est!!
holland sport1-en (azon néztem a meccset sopcasttal) ismételték most kb 5-ször, de ez, hogy csúnyább lett volna....Fecooo írta:druszám, SZERINTEM csúnyább volt, így jó ?
lui1698 írta:pontosan mit is művelt már megint ez a hentes paraszt?Fecooo írta:pepézett... sztem még csúnyább volt ez a mostani mutatványa, mint a Getafe elleni...
Nekem olyan megérzésem van, hogy az Interen és a Tottenhamon is képes lenne átlépni a Madrid.levproff írta:viszont a Schalkén és a Shaktaron kívül szerintem mindenki ütné őket.
inter,tottenham?levproff írta:Még szerencs, hogy Gomis feje ilyen magasan van.Pepe
![]()
Ez a Lyon valami elképesztően gyenge volt, így a Real megérdemelten ment tovább, viszont a Schalkén és a Shaktaron kívül szerintem mindenki ütné őket.
azért nem kell túlozni, meg kelteni a felesleges feszkót....Fecooo írta: pepézett... sztem még csúnyább volt ez a mostani mutatványa, mint a Getafe elleni...
pontosan mit is művelt már megint ez a hentes paraszt?Fecooo írta:pepézett... sztem még csúnyább volt ez a mostani mutatványa, mint a Getafe elleni...
pepézett... sztem még csúnyább volt ez a mostani mutatványa, mint a Getafe elleni...Sanama írta:mit csinált?daffy írta:na,pepét ezután halálra ítéli az uefa. kellett ez?
mit csinált?daffy írta:na,pepét ezután halálra ítéli az uefa. kellett ez?
cét oda kell adni egy essien-david luiz pakkérFecooo írta:ne haragudj daffy, h ezt mondom, de a 3 gólból 2-höz kellett a Lyon botrányos védelme...
voltak kifejezetten szép támadásai a Madridnak, -ismétlem magam, amikor azt mondom, h azok, amikben nem volt benne Cé- de a gólok közül az első az, ami valóban szép gól volt...
persze igazad van, az eredményesség miatt kell a luzitán a csapatba, viszont hosszú távon jobb lehetne nélküle a Real... sztem