Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.03.21. 07:51:34

Krojf írta:Komáim!
Készülök írni a spanyol szövetségnek, hogy az áprilisi bajnoki 'clásico-t Japán számára ingyen és élőben biztosítsák egyfajta ajándékként és gyógyírként a rengeteg fájdalomra és lelki sebre.
A meccset így mindenki láthatná a japán állami televízióban és nagy körítést lehetne csinálni neki!
Szerintetek volna ennek realitása???
K.
Őszintén? Sajnos nem nagyon. Ha mondjuk egy átlagos bajnoki meccs lenne, lehet elengednék, de mivel ez egy El Classico ebből jön be a legtöbb pénz ilyenkor. Meg lehet akkor már nem is lesz annyira aktuális. Sajnos.
Persze egy próbát megér, én szurkolni fogok :)
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2011.03.21. 02:30:08

Komáim!
Készülök írni a spanyol szövetségnek, hogy az áprilisi bajnoki 'clásico-t Japán számára ingyen és élőben biztosítsák egyfajta ajándékként és gyógyírként a rengeteg fájdalomra és lelki sebre.
A meccset így mindenki láthatná a japán állami televízióban és nagy körítést lehetne csinálni neki!
Szerintetek volna ennek realitása???
K.
Blaugrana palocista maximalista!
levproff
Director del Fútbol

2011.03.20. 16:14:44

Figyeljétek végig Benzemát és Mourinhot, kicsit kezd elegük lenni:

http://www.youtube.com/watch?v=PCho3XPY ... re=related

És ahogy olvasgatom a szurkolóknak is kezd már sok lenni.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
hady
Director del Fútbol

2011.03.20. 16:01:01

óóóó micsoda véletlen C.R.-nek pont ki kell hagynia a Chile meg Finnország elleni meccseket...ajajjajjjjjjjj......mindíg is csak egy c.......
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.03.20. 09:06:39

samy85 írta:westrngom: az a baj hogy pep is keveset rotál.
ám a Madrid sorsolása nem mindegy... tényleg elég jó kis menetrend.. remélem elfáradnak :twisted:
Igazából arra esély, hogy a Real, majd pontot veszít az majd a Klasszikusok környékén, a Villareal, a Bilbao és a Valencia elleni meccseken lesz. A Sevillát ugyanígy meg fogják verni (gondolom én). Madridi derbi meg egy vicc volt. Az első félidőben a Real 2 helyzetből 2 gólt lőtt, ráadásul nem is értem a 2. gólt De Gea miért nem ütötte ki? Az Atletico addig szerencsétlenkedett a legelején mire gólt kaptak. Aztán kihagytak mindent, majd jött a második. Aztán annyira ideges voltam, hogy lefeküdtem aludni. De hát, ha megnézem az eredményt és, hogy Forlánék mennyi helyzetet kihagytak az első félidőben, akkor itt egy x simán bent lehetett volna.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Deus
Boixos Nois

2011.03.20. 08:19:08

torrentkiller írta:Mourinho: "A mai meccs legjobbja a játékvezető és Casillas volt.[/i]." -madridista.hu
:lol: :lol: :lol:

ez meg se fordult a fejemben bazz :D
KépKép
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.03.20. 01:26:30

Mourinho: "A mai meccs legjobbja a játékvezető és Casillas volt. Nem szeretem, ha a kapusomnak sok dolga akad, márpedig ma fantasztikus volt. Teixeira pedig jól kezelte a nyomást, talán adhatott volna egy tizenegyest Cristiano javára és kiállíthatta volna Ujfalusit, de ezt elnézem neki." -madridista.hu

hát ez gyönyörű. Most olyan nagyvonalú az isteni Jo5é, bezzeg ha nem nyertek volna, már máglyára vetette volna a bírót. Kétszínű patkány... :x
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.03.19. 23:52:49

utánozás majom szokás :roll: ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nah, azért Xabi Alonso tanár Úr kicsit megúszta a pirosat, Alatomos Arbeloa-n már nem is csodálkozom... persze még a levegővételért is sárgát kapnak...
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Mihu
Director del Fútbol

2011.03.19. 23:09:40

A Derbi Madrileno-nak kb annyi köze van a rangadóhoz, mint a hasonló nevű motor márkához....semmi....

Szerk: Utálom mind Mourinho-t, mind cét, de az kifejezetten tetszik, hogy a Special Five nem hagyja elk.rvulni a portugált. Többször rászólt, és nem hagyja neki hogy műsort csináljon. Most is ahogy sétált lefele csigatempóban, Mou hogy rászólt már hogy nyomás, gyerünk gyere lefele...Ez tetszik. Épp ideje lenne már hogy valaki letörje a csíráját ennek a hímkurvoidnak.
giefLove
Jugador del Barça

2011.03.19. 23:05:13

hiába várja akárki is a pontvesztést madridi részről, nem látom esélyesnek azt, hogy pontokat veszítsenek a "nehéz" idegenbeli meccseiken.
detabarca
Capitá del Barça

2011.03.19. 22:50:42

lluisllach89 írta:
detabarca írta:Nem nézem a meccset, de tudom az eredményt, úgyhogy lenne egy kérdésem? Ilyen jól játszik a Real, vagy ennyire [auto_cenzúra] az Atletico??? Esetleg mindkettő?
Szokásos kisebbségi érzésük megmaradt. 0-1 óta nézem, voltak nagy helyzetei az Atletinek, Casillas fogott, meg irányítottak a matracosok, de Özil gyönyörű gólja megölte a meccset. Kb ennyi.

Ennél már csak az volt szebb mikor reménykedve leültem nah mondom most megfogják őket egyszer és Robinho az 1. percben betalált :lol:
Én azért nem nézem, mert livescore-on láttam, hogy 11. perc 1-0....gondoltam ennyit a reménykedésről. Most sem tartott ki sokáig az Atletico....
Egyébként érdekes, hogy játékban mindig jók, csak a góllövés nem megy soha a városi rivális ellen. :roll:
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.03.19. 22:45:44

detabarca írta:Nem nézem a meccset, de tudom az eredményt, úgyhogy lenne egy kérdésem? Ilyen jól játszik a Real, vagy ennyire [auto_cenzúra] az Atletico??? Esetleg mindkettő?
Szokásos kisebbségi érzésük megmaradt. 0-1 óta nézem, voltak nagy helyzetei az Atletinek, Casillas fogott, meg irányítottak a matracosok, de Özil gyönyörű gólja megölte a meccset. Kb ennyi.

Ennél már csak az volt szebb mikor reménykedve leültem nah mondom most megfogják őket egyszer és Robinho az 1. percben betalált :lol:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
rrobbiefcb
Jugador d'estrella

2011.03.19. 22:45:09

Nagyon jó tempót diktál a Real, de az Atletico szvsz méltó ellenfél.
A játékvezető érdekes ítéleteket hoz, és nem a matracosok javára...
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.03.19. 22:43:50

Messa írta:40.perc, Atletico 0-2 Real M.

Ma este nem fognak pontot veszíteni. :roll:
de ezt mind úgy, hogy kvázi nincsenek is a pályán .. jobb az Atma...csak nemtudnak gólt szerezni ..
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.03.19. 22:40:46

40.perc, Atletico 0-2 Real M.

Ma este nem fognak pontot veszíteni. :roll:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
detabarca
Capitá del Barça

2011.03.19. 22:40:23

Nem nézem a meccset, de tudom az eredményt, úgyhogy lenne egy kérdésem? Ilyen jól játszik a Real, vagy ennyire [auto_cenzúra] az Atletico??? Esetleg mindkettő?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
bali 15
Director del Fútbol

2011.03.19. 18:58:08

- háát, ja a józan ész... és az esélyek, DE! a fociban minden megtörténhet!!
Az érvelésed korrekt és a "szereposztás" is tetszik, remélem a forgató könyvedet olvassák "odafönn" is! Rolling Eyes Laughing
Nem azt mondom, hogy feltétlenül ez fog történni :D, csak azt, hogy nekünk kedvez a szerencse. A sérültjeink visszatérnek és már csak 2 komolyabb meccs van a bajnokságban. Nekünk. De a Madridnak. Nekik szorul a hurok de nagyon. Az utóbbi időkben meg láthattuk, hogy a pontvesztés nem ritka dolog a másik oldalon. És azok alapján ami még előttük áll...
A bajnokságban lemaradnak és inkább beáldozzák a BL-ért és a kupáért.
És ez azt jelenti, hogy mi is visszavehetünk egy kicsit.
Szerk: legalább is ezt írtam ha jól emlékszem.
samy85
Capitá del Barça

2011.03.19. 18:55:19

westrngom: az a baj hogy pep is keveset rotál.
ám a Madrid sorsolása nem mindegy... tényleg elég jó kis menetrend.. remélem elfáradnak :twisted:
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
westerngom
Entrenador del Barça

2011.03.19. 18:42:00

bali 15 írta:
- Te tudsz valamit??, miért adná fel Múúú a bajnokságot?? Rolling Eyes Laughing
Szerintem soha nem ad fel semmit, ezért győztes típus...., ebben ne is reménykedjünk! Bolond a margit president-je, ha elengedi a kispadról, ő a tökéletes tréner oda....
Józan ésszel megállapítható, hogy a helyzetük eléggé kilátástalan.
Íme a Madridi menetrend:
atletico(i),gijon(o),tottenham(o),bilbao(i),tottenham(i),barca(o-liga),barca(semleges-kupa),valencia(i),elődöntő(?)(o-bl),zaragoza(o),elődöntő(?)(i-bl), sevilla (i)

A kupában nagyon oda fogják tenni magukat, hiszen szinte már a trófea fülét fogják. Döntőben vannak. Viszont ott vagyunk mi is.
Végre sikerült átjutni a nyolcad döntőkön 8 év után. Ott is akarnak alkotni

vmit. Régóta vannak trófea nélkül, hogy vmit muszáj már nyerni.
Tavaly sokkal durvább volt: isteni csoda ez az 5 pontnyi előny.
Mourinho évközben szinte nem rotált semmit. CR most volt pihenőn először. Kizárt dolog, hogy ez a bajnokságban ne látszódjék meg.
Valószínűnek tartom, hogy a Classico(Liga) már csak presztizs kérdés lesz. A szerencse nekünk kedvez. Pontvesztés nélkül ezt nem ússzák meg. Nekünk tulajdonképpen a Villareal az egyetlen egy keményebb ellenfél.
- háát, ja a józan ész... és az esélyek, DE! a fociban minden megtörténhet!!
Az érvelésed korrekt és a "szereposztás" is tetszik, remélem a forgató könyvedet olvassák "odafönn" is! :roll: :lol:
csabooo
Capitá del Barça

2011.03.19. 18:09:31

kicsit férre kalimpálok,DE

Úgy érzem ez az év az 'El Clásico'-k éve lesz...
Barça,Barça,Baaarça!!!
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.03.19. 17:32:33

levproff írta:Remélem ez csak ilyen alatatás a részedről, hogy a végén nagyon koppanjanak, mert komolyan mondom.. :lol:

Arsenal túl van értékelve? Jelenleg a második helyen állnak a világlegerősebb bajnokságában, a BL-ben rendre messzire jutnak. Közben meg folyamatosan szidva vannak meg lenézve. Tényleg túl vannak értékelve. :lol:
A realitás ez.
WBA-Arsenal 2-0. :D Az Aranycsapat. XD
Kép
Kép
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2011.03.19. 17:14:08

Amiben szerintem bízhat a Tottenham,az a jobb oldal, mert ramos nem egy életbiztosítás, és a Ramos - Pepe párosban mindig benne van a piros is. Ezen kívül pedig a szögletek beívelések veszélyesek lehetnek. Jóval esélyesebb a Real, ezt szerintem senki nem vitatjua, de nem esne le az állam egy Tottenham továbbjutástól sem.
Ráadásul egy angol bajnokságban edződtek ahol nem csak egy ellenfelük van.
A kupára viszont jó esélye van a Madridnak. Persze mi vagyunk az esélyesebbek és bízom a fiúkban, de olyan 55%-45% a reális szvsz.
A bl-elődöntőben viszont annyira nem félek a realtól. Két meccsen sokkal jobbak vagyunk.
Forca Barca!!!!
daffy
Madridista

2011.03.19. 16:45:15

csababarca írta:...
először a magabiztosságról írnék: részemről az idényben talán először láthattál ilyet. nem azt várom,hogy 4-0,4-0ás eredménnyel megyünk tovább,de itt sokan csak azt veszik észre,hogy a real védelme kusza. nézzünk át a túloldalra: 28meccs 34kapott gól a ligában,8meccs 11gól a bl-ben. nem a reallal akarom összehasonlítani,csak rávilágítani arra,hogy az ő védelmük sem acélos. helyzetet nem tudnak kihasználni. az öregfiúk(milan) saját magának köszönheti,hogy mindent mellérúgva kiestek.

a realt szidtam eleget,nem tudnék újat mondani.
ha a real 2 szélső védője képes visszazárni időben,akkor rendben leszünk.
pepét nem féltem,mert egy crouchot megfogni nem lesz vészes,de ramosban benne van a piros. ha nem állítják ki,akkor nincs baj.
ami számomra a legfontosabb: az angolok nem nagyon használják ki a helyzeteiket,nálunk viszont cé,benzema és dm be-berúgja a ziccereket mostonában. a bernabeuban kezdünk. ott nem sok babér terem az ellenfeleknek idén,75-8as gólkülönbség,22meccsen 0d 0vereséggel. isten irgalmazzon madridban az angoloknak. ahhoz,hogy a tottenhamnek esélye legyen,minimum döntetlent kéne elérniük az első meccsen.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.03.19. 16:32:20

daffy írta:
levproff írta:...
semmire nem mennek a gyors szélsőikkel,ha nem tudnak gólt rúgni. nem véletlenül állnak úgy,ahogy. egyébként lehetséges,hogy nem minden meccsen hagynak ki helyzeteket,de az is tuti,hogy ha fele olyan jók lennének,mint gondolod/reméled,akkor top2es csapat lennének angliában. a spurs jelenleg egy erős középcsapat és a bl-beli teljesítménye alapján+a mutatott játék alapján az jön le,hogy túlértékelitek. mit tettek le az asztalra,ami alapján így gondoljátok? nekem is szimpatikusak,de az eredmények magukért beszélnek. jövőre jó helyen lesznek az európa ligában. épp annyira tartom a tottenhamet,mint a city-t. jobb napokon bárkit leizzasztanak,de ilyen nap csak 2havonta egyszer van és a bl 2 meccses lesz. ha az egyiken nagyot játszanak,még mindig ott a másik és a statisztika mutatja,hogy nagyon nem kiegyensúlyozott csapat.

Daffy.
Nem azt mondja senki, hogy simán kizúgtok.
Csak bízunk a Tottenhamben, hogy jó napot fognak ki, és akkor kicsit megizzadtok, nem úgy mint a Lyon ellen.
Azért a ti védelmetek, hogy is mondjam, nem a legjobb. Mármint nem is a védelem, hanem a védekezés maga a gázos nálatok.
Ezt megfigyelheted te is, hogy egy spanyol kiscsapat,ahol pl van 3 egymásnak passzolni képes ember, akkor már a kp-tok szét van focizva.
Illetve a két szélen bizony lehetnek gondok. De véleményem szerint lesz helyzete a Tottenhamnek bőven. Illetve abban is bízok, hogy meg kell a madridnak küzdeni 1-1 gólért, mert Marcelo gólján kívül a másik kettőt tálcán, piros szalaggal átkötve adta a Lyon a madridnak.
Ha a tottenham képes sallangmentes, kevés hibával való játékra, akkor megszorongatják a madridot.

Mondjuk amiben biztos vagyok, hogy egy gólt lő a madrid Londonban, szóval innentől felejtős lesz a történet. Mondjuk Pepében lehet bízni, ha más nem, ő egy-egy mozdulattal meg tudja változtatni a papírformát. Gondolok itt egy esetleges kiállításra, amit a Lyon ellen 2szer is kiérdemelt, pláne hogy eleve sárgás volt.
De azért egy Lyon felett aratott, papírforma győzelem után nem kéne ennyire magabiztosnak lenni. Ez lehet a másik nagy fegyvere a Spursnek, mert erre nem csak a madrid szurkolók, de a játékosok is hajlamosak. Lenézni az ellenfelet, az nagyon megy.

Tudom, hogy te nem vagy ilyen, tisztában vagy csapatod gyengeségeivel, ezért volt furcsa most ilyeneket olvasni tőled.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.03.19. 16:31:48

Kép
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése