Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Nem akarok súlyos szavakkal dobálózni, de ezek állatok...Alcantara írta:Én a szerb válogatottat nagyon sajnálom a tegnapi események után.
Egyértelmű provokáció volt albán részről és ahogy illik, a szerb közönség mentalitásuknak megfelelően fel is ült ennek. Nem mondom, hogy alaptalanul, de saját csapatukat sújtották ezzel.
Nagyon durva jelenetek láthatóak itt:
http://www.youtube.com/watch?v=ONSoSSPXjXo#t=141" target="_blank
PCsabi írta:Group leaders:
Iceland, Wales, Slovakia, Poland, England, Northern Ireland, Austria, Croatia, Albania.

Az folyik hogy a sneijder and kuyt féle generációnak vége. Robben és VPS aki ebből a generációból ér valamit, Hiddinken csodálkozom sem Ginkel sem Maher nincs a keretben.Vakmacska írta:Apáám.... átnyomtam a tévét az Izland-Holland meccsre. És 2-0 Izlandnak. Mi folyik itt?
Lementem pókjárásba, annyira meglepett...

Valakinek feledtetni kell Odonkorékat.Alcantara írta:Azt én is csak lestem tegnap miket tud a pali. Nagy forma, nem volt megilletődve.hank1ee írta:Karim Bellarabi a legújabb német spíler...
Hiába na, a "hagyományos német" utánpótlás kiapadhatatlan.
egy újabb NÉMET tehetséghank1ee írta:Karim Bellarabi a legújabb német spíler...

Azt én is csak lestem tegnap miket tud a pali. Nagy forma, nem volt megilletődve.hank1ee írta:Karim Bellarabi a legújabb német spíler...
Nem rossz, nem rossz, de lehetne jobb isNormandia írta: 2-ből 2, nem rossz a helyzetkihasználásuk.
Azért tegyük hozzá, hogy a Németek nyerhettek volna 5:2 re simán, ha a helyzeteik felét belövik, de a Lengyelek is jól játszottak. Az iram az hihetetlen volt, azt vártam mikor fáradnak el a polákok. Nos, nem tették, hanem lőttek még egy gólt. 2-ből 2, nem rossz a helyzetkihasználásuk.Alcantara írta:Nagyon jó meccs volt a lengyel-német, aki nem látta, bánhatja.
Olyan iram, hajtás volt a második félidőben, hogy már kezdtem sajnálni a lengyeleket szinte, gondoltam a németek bedarálják őket.
Le a kalappal a polákok előtt, jól bírták a tempót, nagyon megérdemelték ezt a győzelmet.
Szczesny olyan védéseket mutatott be, hogy csak ámultam. A lengyelek, gyorsak, erősek fizikálisan, sokat fejlődtek a saját rendezésű EB óta.
A németeknél sok új játékos van, idő kell nekik, hogy összerakja Löw, de a tempó az ugyanaz, mint a világbajnok csapatnál.

Azért abban a gólban Neuer benne volt.Leon írta:Vezetnek a lengyelek a németek ellen 1-0ra!Sport 1 adja élőben!