Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nálam is az utolsó tippek közt lett volna,de inkább itt kapjon ki a csapat,mint a clásicón. remélem arra jó volt,hogy senkinek nem maradtak illúziói a madridi bajnoki cím kapcsán. a kupát kell behúzni valahogy tizikkel és a bl-ben le kell izzasztani benneteket,oszt csókolom.ozsimiki írta: én is gondoltam,h itt fog megszakadni, hiszen a Barca is ebben a ligában van,de azt nem, hogy egy Gijon ellen, azért a sokk
![]()
én is gondoltam,h itt fog megszakadni, hiszen a Barca is ebben a ligában vandaffy írta:
bármit rátettem volna,hogy a realnál fog megszakadni és oknak azt mondtam volna,hogy hadd röhögjetek.
bármit rátettem volna,hogy a realnál fog megszakadni és oknak azt mondtam volna,hogy hadd röhögjetek.ozsimiki írta:Atya Úr Isten![]()
![]()
ez most sokkolt, jó értelemben.
ekkora meglepetés nem tudom mikor volt, úgy SPORTügyileg sem.
bár általában a nagy rekordok (Jose hazai veretlensége, elképesztő volt) ilyen 0,001%os sansztalan csapatok ellen szakadnak meg.
Amúgy ha nyertek volna,és mi is Villarreal ellen, szerintem akkor is eldőlt volna a bajnokság.
szerk: levproff! sosem volt ilyen. Portot mikor vette át? azelőtt hol dolgozott élvonalban? Mert elképzelhető,hogy még sosem kapott ki otthon, nem hogy kétszer zsinórban
Ilyenkor mit gondolhat magában:D:D Porto,Chelsea, Inter sima, erre idejövök és persze,h megszakad
Nem értem ,mit nem érteszDrigo írta:
De mondjuk nem értem, hogy mire ez a nagy felhajtás, ezt is csak a média fújja fel. Pellegrini pl tavaly csak a Barcától kapott ki, a többit mind megnyerte, mégis mindenki el volt ájulva, h Mourinho még 100%-os otthon a Reallal. De hogy egy "hazai" vonatkozást is említsek: Pep igaz, hogy nem volt veretlen otthon 9 évig, de a megszerezhető pontok nagyobb %-t gyűjtötte be Mourinhonál, igaz valamivel kevesebb, mint fele annyi meccsen. Erről még sem beszél senki.
Azt gondol magában, amit akar.ozsimiki írta:Ilyenkor mit gondolhat magában:D:D Porto,Chelsea, Inter sima, erre idejövök és persze,h megszakad
A vereség egyik oka lehet éppen ez volt.MichaaBee írta:Real Madrid ban Shakira songs from the Bernabeu - report
Barcaman14 írta: A létező legvalószínütlenebb meccsen vesztett pontokat a Madrid, és még mennek a Bilbao,Valencia duóhoz is!
Sose írd le Mourinhot !10Messi4ever írta:Az már nagyon beteges, ha Mourinho-taktikázásra gondolok, miszerint ma ki kellett kapniuk, hogy ne a Barçáé legyen a veretlenségi sorozat megtörésének dicsősége?![]()
(Jó, ez kicsit már túlzás lenne még tőle is.)
MessiFan írta:Miiiiiii?![]()
Nem láttam a meccset ezért csak a statisztikából állítom, hogy ez Pablo napja volt. 12 védés a 12 kaput eltaláló lövésből..
Az adatokból nekem az jött le, hogy a madrid jobban megérdemelte volna a győzelmet.
Ezek után tényleg sorsöntő lehet a mai Villareal-Barca meccs.
Arra, hogy valószínűleg nem fogja a nyáron váltani Luis Enrique.Rewolution5 írta:Presciado ilyenkor mire gondol? Megverte a madridot, lexelt a barcával, 11. helyen tartja magát...