Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem csodálom,mivel nem a témához szólsz hozzá,hanem csak beböfögsz valamit.levproff írta: igen, lelehetett volna, ha az embernek van 50 kamrea a fejében, amin 49-en nem látszik, azon az egyen meg észre veszi.
Vicc, ennyit bírózni. Már annyira felba.z.
igen, lelehetett volna, ha az embernek van 50 kamrea a fejében, amin 49-en nem látszik, azon az egyen meg észre veszi.daffy írta:nem kellett,hanem lehetett. egész más. amennyire nem látta annak,annyira láthatta volna. egyébként nem hibáztatom a sporit,mert a játékosok sem reklamáltak,így ők sem látták tisztánlevproff írta:Mit kellett volna lefújni?
nem kellett,hanem lehetett. egész más. amennyire nem látta annak,annyira láthatta volna. egyébként nem hibáztatom a sporit,mert a játékosok sem reklamáltak,így ők sem látták tisztánlevproff írta:Mit kellett volna lefújni?
...de nem tette!Lionel85 írta:Én már a meccs közben erre gondoltam, az összes madridi címlap ezzel lesz tele és természetesen a portugál istencsászármágus is akkorára nyitja a száját, mint még soha csalást kiáltva...Sanama írta:Ez már nevetséges. Holnap már az lesz,hogy Pique gólja miat kapott ki a Real,nem....?
Én már a meccs közben erre gondoltam, az összes madridi címlap ezzel lesz tele és természetesen a portugál istencsászármágus is akkorára nyitja a száját, mint még soha csalást kiáltva...Sanama írta:Ez már nevetséges. Holnap már az lesz,hogy Pique gólja miat kapott ki a Real,nem....?
először is ha én írok vmit amit te teljes bizonyossággal elvetsz és ezt leírod nekem azt hívják vitatkozásnakIniesta_1986 írta: Nem kívánok vitatkozni, de nem volt kéz!
ezt daffy írta asszem. először én sem láttam kéznek de gondoltam ezután megnézem még egyszer és az uccsó kameraállásból nekem is így tűnt. szóval szerintem le lehetett volna fújni. de lényegtelen, nem ez vót a mondandóm lényege.ez így is van,ha nem folyamatos az érintkezése a labdával. a melléről folytatta útját a kezére és így pöröghetett állandóan.
Nem kívánok vitatkozni, de nem volt kéz! Megnéztem ezerszer, és jól látható: a labda útja Piqué melléről lepattanva nem változtat irányt egy mm-t sem. Kár ezen vitázni, meg cikket írni, mert csak saját magát minősíti, aki ilyesmivel hozakodik elő.Zozzy 5 írta:annyira irigylem az ilyen madridistákat, hogy magyar emberként a velős problémái közé tartozik az, hogy erről cikket írjon. hozzáteszem, szerintem is érte pique kezét. de könyörgöm, ezt a rengeteg szenvedélyét fojtsa már másba az ilyen cikkíró, üljön le real meccset nézni oszt' szurkoljon és bizakodjon, gondolkodjon el a madridi problémákról és írjon arról, ha már ennyire nem bírja megtartani magának a bölcseleteit. a barcát meg hagyja békén.
Ha jól emlékszem a 2 madridi kollégát nem 3 meccsre büntették, hanem 1-re. Ráadásul ez csak sárga volt, nem pedig kiállítás. Úgyhogy reklamálhatnak, de érzésem szerint nélkülük is meg tudnánk verni a Realt. Nem értem miért nem képes 1-2 ember elfogadni, hogy van olyan meccse minden csapatnak (most a Realnak), amikor semmi nem jön össze. Volt ilyen nálunk is, bezzeg akkor meg a hahotázás ment végig (Hercules, Arsenal, stb.). Azt meg különösen nem értem miért tartják ezek a böszmék (tisztelet a kivételnek) szerencsés csapatnak a Barcát? Szinte minden meccsen 65-70%-ban nálunk van a labda (ha nem többször), kihagyunk jópár helyzetet, majd a meccs végén az ellenfél kihagy egy ziccert és nyerünk 1 góllal. Azt nem veszik észre, hogy közben 4-5 gólt kellett volna lőnünk (ezek most pont erre a meccsre nem vonatkoznak), csak azt veszik, hogy Piqué kezezik (80x visszajátszották én láttam annak, a szakértők sem és egy kép alapján bírálnak, amikor már elhagyta a labda a mellét) és mekkora mázlija volt a Barcának. Csak a madridi testvéreknek szeretnék írni, hogy az nem mázli, ha 1 góllal nyer a csapat (ők aztán tudják), hanem az az ami esetleg most történt ellenük a Gijon ellenében. Bár a focit még mindig gólra játszák. Bár tudnék 1-2 mázlista meccset mondani a Realosoknak, amik elég makkerok voltak (Real-Villareal, Real-Sevilla, Real-Valencia, Sociedad-Real, Real-Mallorca). De akár a korábbi években hány, meg hány olyan meccs volt, amikor a Real az utolsó utáni pillanatokban húzta be a meccseit. Most meg, hogy a meccs vége felé rúgjuk a gólokat egyből mi vagyunk a szerencsés csapat. Szánalom a köbön.samy85 írta:Amúgy most követelika Busi, meg VV 3 meccses eltiltását mert a sárgalapok sportszerűtlen kikényszerítése náluk ezzel jár, és ha ők a bl-ben ezt megscinálták és büntették őket, akkor mi ne maradjunk bünti nélkül...
Megnyugtatlak, köze nem volt a kezéhez, jól láttad. (: A madridisták nem tudják elviselni azt a tényt, hogy már megint a Barcáé a bajnoki cím.David089 írta:Kár a madridistákkal foglalkozni....szánalamas, ahogy keresi egyik másik a kifogásokat.
Da ha mindenképpen bizonyítékot akarnak, h NEM volt kéz akkor érdemes megnézni, h amikor Piqué mellel átveszi a labdát, az pörög a levegőben, ha ezek után kézzel beleérne még akkor bizony SZERINTEM ez a pörgés megszűnt volna a jelentős irányváltás miatt, de jól látni, h amikor pattan egyet a labda még a pattanás előtt közvetlenül is pörög elég rendesen.
Én így láttam legalábbis.....
Vagy Londonban, de igazából sorolhatnánk. Ez van, tudjuk mi volt tavaly, mikor Sevillában nyertünk, a Marca címlapja megint egy meg nem adott 11esről szólt. Csakúgy mint a klasszikus, mikor VV meg Cr találkozott.zsoltman írta:Senki nem beszél a Sevillában Messi szabályos megnemadot goljáról!!
ez így is van,ha nem folyamatos az érintkezése a labdával. a melléről folytatta útját a kezére és így pöröghetett állandóan. nem számít,nem ezen ment el a bajnokság.David089 írta:Kár a madridistákkal foglalkozni....szánalamas, ahogy keresi egyik másik a kifogásokat.
Da ha mindenképpen bizonyítékot akarnak, h NEM volt kéz akkor érdemes megnézni, h amikor Piqué mellel átveszi a labdát, az pörög a levegőben, ha ezek után kézzel beleérne még akkor bizony SZERINTEM ez a pörgés megszűnt volna a jelentős irányváltás miatt, de jól látni, h amikor pattan egyet a labda még a pattanás előtt közvetlenül is pörög elég rendesen.
Én így láttam legalábbis.....
Miért ez eddig neked nem volt teljesen egyértelmű?Sanama írta:Ez már nevetséges. Holnap már az lesz,hogy Pique gólja miat kapott ki a Real,nem....?
nekem is fura hogy nem reklamált senki,viszont most már nekem is kéznek tűnik. mellel átveszi,de keresztbe menne tovább a labda,amit a karja megakadályoz. a videó ezt mutatja számomra. utolsó 2 ismétléscsababarca írta:Azért érdekes hogy mindig a realosok sírnak az ilyenek miatt,mint ez az állítólagos kezezés.
Valahogy nem láttam, hogy a villarealosok reklamáltak volna. Egyik sem. Edző sem.
Érdekes mindenesetre.