Ja pont ezek nincsenek a fociban.Game90 írta:ha
volna

El Clásicóra fel a BL-ben!

Én maximum egy Bale elfutásban bízok...ozsimiki írta: benne van,h eldőlt, és el is dönti a 2.félidőben majd esetleg a Madrid,de azért 10emberrel már magára talált olykor a Spurs, és két nagy helyzete is volt, amit ilyen fontos szituban, értékesítene kellene, legalább 1et.
szerintem angliában nem kapta volna meg a második lapot,míg ramos a vállal kipöccintésér egy spanyol bajnokin tán megkapta volna. túlhypolt csapat ez a tottenham,de ez nem jön ki annyira,mert a real sem jó. sajnos sima kiesés benne van a 4benozsimiki írta:
benne van,h eldőlt, és el is dönti a 2.félidőben majd esetleg a Madrid,de azért 10emberrel már magára talált olykor a Spurs, és két nagy helyzete is volt, amit ilyen fontos szituban, értékesítene kellene, legalább 1et.
(VanDerVaart+Bale) lehet több nem lesz.
Crouch első sárgája természetesen jogos, (2.ra is lehet adni,de...) viszont köztes szabálytalanságok nélkül, egy annál jóval kisebbért nem adtam volna egyből egy másikat is. Fordított esetben, ha a nagy csapat (és nem a Real miatt) egyik játékosáról lett volna szó, nem adja meg a spori. A kézre pattanásnál vmit kompenzált.
Hozasd vissza VdB-t, hátha megint lesz egy jó Real Madrid alatta. Vele ment a szekér.ElBartimaeus írta:Miért nem lehet az, hogy egy normális góllal vezet egyszer a Madrid?
benne van,h eldőlt, és el is dönti a 2.félidőben majd esetleg a Madrid,de azért 10emberrel már magára talált olykor a Spurs, és két nagy helyzete is volt, amit ilyen fontos szituban, értékesítene kellene, legalább 1et.LG írta:Pfff...azt hittem, a Real-Spursre, h egy jó, izgalmas párharc lesz, aztán negyed óra után eldőlt. A mai estém is el van cseszve.
Angolok és a fegyelmezettség?daffy írta:így van,favágó banda,bale-lel vagy nélküle,de idáig is szép eredmény volt eljutni tőlük. egyébként ritka fegyelmezetlen banda. meg kell szórni őket,aztán a 4ben meg két egygólos vereséggel búcsúzunk kb.
így van,favágó banda,bale-lel vagy nélküle,de idáig is szép eredmény volt eljutni tőlük. egyébként ritka fegyelmezetlen banda. meg kell szórni őket,aztán a 4ben meg két egygólos vereséggel búcsúzunk kb.Rewolution5 írta:
lényegtelen, mert nem egy osztály a 2 csapat
lényegtelen, mert nem egy osztály a 2 csapatdaffy írta:külön-külön mind2 sárga,de így,hogy már kapott egyet,nem biztos,hogy a másodikat adtam volna...soadroli írta:Hát igenMr. Master írta:Szegény Madridot mindig csak bántják a sporik...
külön-külön mind2 sárga,de így,hogy már kapott egyet,nem biztos,hogy a másodikat adtam volna...soadroli írta:Hát igenMr. Master írta:Szegény Madridot mindig csak bántják a sporik...
Hát igenMr. Master írta:Szegény Madridot mindig csak bántják a sporik...