gondolom láttad a tegnapi meccs folyamán is,hogy sérülten és beinjekciózva játszott,pedig azt állítottad,hogy kamu a sérülése. ennyit a tényekről,rólad és a rosszindulatról20tek írta: Hogy, hogy nem, Ronaldo játszott. Fura módon még 3-0-s állásnál az utolsó cserével sem őt hozták le. Elnézést kérek a rosszindulatom miatt, és elnézést a száraz tények nevében is, amik rosszindulatúan engem igazoltak.
Barça vs. Real - El Clásico
Azért a tegnapi nap jól megmutatta a Mourinho faktort. Az a csapat, mellyel José tavaly BL-t nyert, most egy Schalke-tól kapott 5-st, a Real pedig készülhet az elődöntőre.
Remélem mi is hozzuk ma, illetve a visszavágón a kötelezőt, és akkor óriási csata lesz az elődöntőben. Az Inter kiszállásával én már csak 3 csapatnak adok esélyt a BL győzelemre, nekünk, Madridnak, meg a Chelsea-Mu párharc győztesének.
Gratulálok a Madridnak, gondolom boldogok vagytok, h 2003 után nagyon nagy valószínűséggel újra BL elődöntőt játszotok.
Remélem mi is hozzuk ma, illetve a visszavágón a kötelezőt, és akkor óriási csata lesz az elődöntőben. Az Inter kiszállásával én már csak 3 csapatnak adok esélyt a BL győzelemre, nekünk, Madridnak, meg a Chelsea-Mu párharc győztesének.
Gratulálok a Madridnak, gondolom boldogok vagytok, h 2003 után nagyon nagy valószínűséggel újra BL elődöntőt játszotok.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Gratula a Madridnak az eredményért, a játékban van hova fejlődniük azért, de nem nagyon adtak teret az angoloknak, s ami számukra a legfontosabb nem kaptak gólt!Egyetértek daffyval a meccs előtt is írtam, szimpatikus csapat a Spurs, de rutintalan, s ez ki is jött, Crouch ragyogó módon elintézte, hogy bármiféle esélyük legyen támadni!Real meg bedózerolta őket!Ramos meg ahogy kell Bale-t kirakta mindig, s ezzel meg is ölte a Tottenham egyetlen reménysugarát!Mourinho ismét szépen lejátszotta a meccset, valószínű formalitás lesz a visszavágó, de a fociban bármi megtörténhet (lsd Schalke)
Ma nekünk is okosan figyelve, hogy ne kapjunk gólt, ki kell csikarni egy jó eredményt a visszavágóra!

Ma nekünk is okosan figyelve, hogy ne kapjunk gólt, ki kell csikarni egy jó eredményt a visszavágóra!

Az előzőt neked is írtam, nem másolom be még egyszer.ferninho írta:igen, hogyne...valószínű, hogy amúgy is pihenne.
ez az ember azon megsértődik, ha 7:0-nál lecserélik 5 rúgott gólja után.
nemhogy még dzsozé pihentetné... ezt nem bírja ki az a kiszabott nagy egója.
csak halkan megsúgom, folyamatosan pályán volt a sérüléséig, szóval egyáltalán nem volt pihentetve max kupa meccsen.
ja és ez "csak" kiújult, nem most történt az eset, de ez is csak másodlagos dolog...
ez tényleg szimpla rosszindulat, semmi más....
Hogy, hogy nem, Ronaldo játszott. Fura módon még 3-0-s állásnál az utolsó cserével sem őt hozták le. Elnézést kérek a rosszindulatom miatt, és elnézést a száraz tények nevében is, amik rosszindulatúan engem igazoltak.daffy írta:ez pedig simán rosszindulat. a szombati meccsen se játszhat20tek írta: Persze, hogy egy állat. Az egész sérülés duma egy kamu volt, hogy ne kelljen elmennie a válogatott barátságos meccsekre.
Persze előfordulhat, hogy pont lesérül az utolsó bajnokin, és pont ki kell hagynia a válogatott meccseket, aztán pont felépül a BL-re. Naná
ahogy láttam a reált játszani nem igazán tartok tölük mert ha jól játszunk akkor nyerünk és kietjük öket mert a reál nem erös hátul "annyira"

- Logan10
- Jugador d'estrella
Amúgy én tudtam hogy ez lesz -,-" Megvillant a csodacsibe (Adebayor) és Mourinho nem hagyhatta ki a keretből a sérült Ronaldót. Mekkora arcot vágna most Mou ha kiesne egész szezonra?! Az is igaz hogy a REálnak már a meccs elején kiszórnak valakit hogy biztos legyen a siker + 1-0 állásnál volt ami nem nagy előny. Nálunk leghamarabb 3-0, 4-0 nál szórnak valakit ki az ellen közül és azt is azért mert nagyon keményen odalép valakinek , azért Crouch is odalépett és figyelhetett egy kicsit volna már volt sárgája.Ahányszor meginduklt Bale, Ramos partvonalon kívülre tette... Arról meg meg van a véleményem hogy a kapusok hogyan teljesítenek a REál és mi ellenünk.Egy kivétel volt Juan Pabló. 

Csak a Barça
- JanPieterzoon
- Jugador del Barça
Szerintem ne foglalkozz veleCumbee írta:Sajnos nagyon nincs egyenlő mérce már jó ideje. Az meg nekem kellemetlen, hogy kb bármelyik fórumra felmegyek, csak a barca szapulása megy.

Szerintem az emberek számára nagyon nehezen megy elismerni, hogy ők (vagyis a csapatuk) nem jó, és hogy a rivális jobb. Örülj neki, hogy most nem te vagy ebben a helyzetben, jó pár éve emlékszem én is sok sületlenséget összehordtam a haverjaimnak a Madrid sikercsapata ellen

Olyan nincs!:D Nálaunk is volt az Arsenal ellen 2 meg nem adott 11-es, azt mégis mindenki elfelejtette és 1 teljesen jogos RvP piroson ment a hiszti hetekig, a valódi bírói tévedések emlegetése helyett. Sajnos nagyon nincs egyenlő mérce már jó ideje. Az meg nekem kellemetlen, hogy kb bármelyik fórumra felmegyek, csak a barca szapulása megy. Értem én, hogy kell a kifogás, meg irigység, meg utáljuk a divatszurkolókat meg minden, de sajnos lassan kajakra az lesz az érzésem, hogy én vagyok a [auto_cenzúra] ember, mert nonstop nyer a csapatom.a meg nem adott 11essel kompenzált.megnéztem volna, mi mit kaptunk volna ilyen esetben a madridistáktól, ha a 15. percben kiszórnak az ellenből valakit 2 sárgával...menne a bírózás ezerrel.
Ja és ne vedd magadra, mert te pont a szabályt erősítő kivétel vagy, aki full korrektül áll a riválishoz, csak úgy kijött belőlem.

Egy szava nem lehet Crouchnak, mert ugyan azt nem állítom, hogy egyértelmű sárga volt, de megadható volt. Arról nem is beszélve, hogy hogyan lehet valaki ilyen hülye, teljesen felesleges belépő volt.
Sajnálom, hogy így alakult a meccs, tudom, hogy felesleges a "mi lett volna ha" dolgokról beszélni, de megnéztem volna egy olyan meccset, ahol ha nem potyázik be a Tottenham egy gólt és nincs ez a baromarcú, akkor a Madrid mentálisan és játékban is fel tudott-e volna nőni a negyeddöntőhöz. Így, hogy megkapták a kezdő löketet egyértelműen jobbak voltak.
Azért megfogott ez a "Redknapp csak annyit mond: élvezzük a játékot", mert taktikailag nagyjából ennyi is látszódott a csapaton. Bevallom, amióta koszos digin van a PL alig látok egész meccseket, de ez a Tottenham már a Milan ellen sem mutatott sokat.
Igaz, 4-0 ide-oda, de ennek a Madridnak is van még hova fejlődnie. Nem volt még meggyőző a játékuk és ha összekerülünk majd akár a 3 sorozatban is, ha hozza a Barcelona a játékát és formába lendülünk, befejezésekkel sem pöcsölünk, akkor simán jobbak vagyunk még. Persze ezzel nem mondtam újat gondolom.
Sajnálom, hogy így alakult a meccs, tudom, hogy felesleges a "mi lett volna ha" dolgokról beszélni, de megnéztem volna egy olyan meccset, ahol ha nem potyázik be a Tottenham egy gólt és nincs ez a baromarcú, akkor a Madrid mentálisan és játékban is fel tudott-e volna nőni a negyeddöntőhöz. Így, hogy megkapták a kezdő löketet egyértelműen jobbak voltak.
Azért megfogott ez a "Redknapp csak annyit mond: élvezzük a játékot", mert taktikailag nagyjából ennyi is látszódott a csapaton. Bevallom, amióta koszos digin van a PL alig látok egész meccseket, de ez a Tottenham már a Milan ellen sem mutatott sokat.
Igaz, 4-0 ide-oda, de ennek a Madridnak is van még hova fejlődnie. Nem volt még meggyőző a játékuk és ha összekerülünk majd akár a 3 sorozatban is, ha hozza a Barcelona a játékát és formába lendülünk, befejezésekkel sem pöcsölünk, akkor simán jobbak vagyunk még. Persze ezzel nem mondtam újat gondolom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára d 2011.04.06. 00:44:56-kor.
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Jogos, jogos, elnézést a figyelmetlenségért. Ha tovább megyünkPerrero írta:Mi még nem mentünk tovább...

-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Teljesen megérdemelten ment tovább a Real. Jobb volt a Tottenhamnál és kész. 11 emberrel is teljesen impotensek voltak.
Én megadtam volna Crouchnak a 2 sárgát, mert egyszerűen [auto_cenzúra] buta volt. A kezezés gyanús eset szerintem nem érdemelt volna 11-est. Előtte megpattant lábán és kb reflexszerűen húzta oda a kezét. És mi lett volna ha nem pattan meg a kezén? max egy szöglet a repülés szögéből ítélve. De végülis nem az én dolgom ezt eldönteni...
Szerintem összességében jól ítélkezett a bíró, lehet csak én látom így... Az egyetlen hely ahol nem értettem egyet, mikor Ramos kilökte Balet a vonalon túlra.
Sajnálom, hogy a Real ilyen könnyen elintézte a továbbjutást. Jobban örültem volna ha megizzadnak legalább. Így most nehezebb dolgunk lesz.
Én megadtam volna Crouchnak a 2 sárgát, mert egyszerűen [auto_cenzúra] buta volt. A kezezés gyanús eset szerintem nem érdemelt volna 11-est. Előtte megpattant lábán és kb reflexszerűen húzta oda a kezét. És mi lett volna ha nem pattan meg a kezén? max egy szöglet a repülés szögéből ítélve. De végülis nem az én dolgom ezt eldönteni...
Szerintem összességében jól ítélkezett a bíró, lehet csak én látom így... Az egyetlen hely ahol nem értettem egyet, mikor Ramos kilökte Balet a vonalon túlra.
Sajnálom, hogy a Real ilyen könnyen elintézte a továbbjutást. Jobban örültem volna ha megizzadnak legalább. Így most nehezebb dolgunk lesz.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
daffy írta:a meg nem adott 11essel kompenzált.megnéztem volna, mi mit kaptunk volna ilyen esetben a madridistáktól, ha a 15. percben kiszórnak az ellenből valakit 2 sárgával...menne a bírózás ezerrel.
erre meg jönne az akkor már mindegy volt szöveg. ez így van.
No mindegy ezt csak megjegyeztem.
Mondom, nézd meg mit tippeltem (3-0), szóval szerintem akkor is megkapta volna rendesen a Tottenham az ívet, ha nem állítják ki a hosszút.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
A Barcelonának is tovább kell jutnia előbb. Az a baj, hogy a csapat jó két hónapja nincs igazán csúcsformában. Elmaradnak a nagy aranyú győzelmek. Villának jó lenne megtalálni a góllövő cipőjét. Majd meglátjukNemhiszem, hogy 4 klasszikust is tudnánk nyerni, ezért aztán én így fogadnám el!
Rmad-Barcelona 1-liga
Rmad-Barcelona 2-spanyol kupa
Rmad-Barcelona 1- BL
Barcelona-Rmad 1 -BL (idegenben lőtt gólszabály)-javunkra
de, ahogy elnézem ezt a madridot hát, ez lehet jobb is, de roszabb is ...
nem az a lényeg. a 4ben vagyunk és jelenleg csak ez számít. ha ott simán kiesünk az sem érdekel,bejutottunk és ez fejlődés. sokat jelenthet a jövőben. játékban továbbra sem nyújtunk semmit és talán csak a szerencsének köszönhető,hogy a barcán kívül minden csapat gyengébb,mint mi. a chelsea stabil volt,a mu stabil volt,de mind2 angol olyanokat képes bakizni,hogy húha. húzzuk be a kupát büntetőkkel,a többi klasszikuson meg lőhettek 6ot.levproff írta:Meccsről meccsre veszélytelenebbnek érzem a Realt.
Ne kérdezzétek miért, de nem látom, hogy most kreatívabbak lettek volna, mint mondjuk a Lyon ellen..mentek a középre passzok tök értelmetlenül.
daffy! ez a tottenham ma nagyon kaksi volt, viszont 10 emberrel csak védekezni tudtak, amiben nagyon rosszak.
Eldőtöntő.![]()

a meg nem adott 11essel kompenzált.megnéztem volna, mi mit kaptunk volna ilyen esetben a madridistáktól, ha a 15. percben kiszórnak az ellenből valakit 2 sárgával...menne a bírózás ezerrel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2011.04.05. 23:04:17-kor.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Megérdemelte a real a győzelmet, én már a meccs előtt mondtam, hogy szerintem 3-0 lesz. Másik topicban meg is találjátok.
Crouch nagy eke volt, de azért megnéztem volna, mi mit kaptunk volna ilyen esetben a madridistáktól, ha a 15. percben kiszórnak az ellenből valakit 2 sárgával...menne a bírózás ezerrel.
Nem baj, 2vel több lehetőség, hogy megmutassuk madridéknak, mit neveznek focinak.
Crouch nagy eke volt, de azért megnéztem volna, mi mit kaptunk volna ilyen esetben a madridistáktól, ha a 15. percben kiszórnak az ellenből valakit 2 sárgával...menne a bírózás ezerrel.
Nem baj, 2vel több lehetőség, hogy megmutassuk madridéknak, mit neveznek focinak.

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- levproff
- Director del Fútbol
Meccsről meccsre veszélytelenebbnek érzem a Realt.
Ne kérdezzétek miért, de nem látom, hogy most kreatívabbak lettek volna, mint mondjuk a Lyon ellen..mentek a középre passzok tök értelmetlenül.
daffy! ez a tottenham ma nagyon kaksi volt, viszont 10 emberrel csak védekezni tudtak, amiben nagyon rosszak.
Eldőtöntő.

Eldőtöntő.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
ennél csak többet tudhatnak,ennek ellenére látva a mai,a milan elleni és 1-2 angol bajnoki meccsüket,nem véletlenül nincsenek az elitben. szimpatikus,hajtós csapat,de nem szabad túlértékelni őket. mint mondtam pár hete,jó helyen lesznek az európa ligában jövőre.ozsimiki írta: nincs összhangban a hszed az idézett hsszel. Pont,h arra akart utalni Gém,hogy azért 11 vs 11nél nem lett volna kiütés. A fölényetek ezen a meccsen egyértelmű volt, a Spurs emberhátrányban, és tele gatyával játszott, a tét súlya ezúttal negatív hatással volt rájuk. Láttam jó pár meccsüket idén, ennél sokkal többet tudnak, még ha titeket is tartalak esélyesebbnek akkor is.
így,hogy 4-0 lett az eredmény simán pihenhet a visszavágón cé,dm és marcelo is. ez sokat jelenthet ellenetek(kivéve,ha ti is kiütitek az ukránokat). egyébként sokkal jobban játszott a real a meccs elején 11v11-ben,mint az utána következő 20 percben. látszik a tottenhamen,hogy szélsők nélkül halott csapat. bale kevés volt,talán a sérülése is közrejátszott. lennon nem volt. esélyük sem volt,viszont az is látszott,hogy a real védelem még mindig zavarba hozható

- ozsimiki
- Adminisztrátor
nincs összhangban a hszed az idézett hsszel. Pont,h arra akart utalni Gém,hogy azért 11 vs 11nél nem lett volna kiütés. A fölényetek ezen a meccsen egyértelmű volt, a Spurs emberhátrányban, és tele gatyával játszott, a tét súlya ezúttal negatív hatással volt rájuk. Láttam jó pár meccsüket idén, ennél sokkal többet tudnak, még ha titeket is tartalak esélyesebbnek akkor is.daffy írta:pedig mit kaptam anno,mikor leírtam a tottenhamet(ez nem neked címezve). nincs egy súlycsoportban a két gárda,papírforma eredmény született. már-már tartalékolni is lehet a visszavágón és 1-2 embert a padra tenni. 4et csak nem kapunk rúgott gól nélkül. az nagyon fontos lehet,mert míg adott esetben ti fáradtok,mi pihenünk.Game90 írta:Szerencsétek van, hogy Crouch ekkora gyökér volt, azért ha nincs a kiállítás, akkor izgalmasabb lett volna.
Amúgy a félig sérült CRonaldot miért nem kapta le Mourinho 3-0 után? Inkább őt hoztam volna le, mint Bayort vagy Di Mariát.
Szerintem nem kiabálom el, grat a továbbjutáshoz.
Bírózni ezúttal azért remélem nem akartok,vagy fogtok, mert a bíró a lehető leghamarabb és legnagyobb -a szabályok által felkínált lehetőséget megragadva, és maximálisan kihasználva teszem hozzá- segítséget nyújtott.
Nem sokaknak adnak ilyen tétű meccsnél, ilyen gyorsan (összvissz volt két szabálytalansága, mindkettőért egymás utánban meg is kapta) két sárgát.
továbbjutáshoz grt, valószínű láthatjuk az őszi 5-0 hatására, egy Inter bőrébe bújtatott Madridot a Blben ellenünk, na meg a kupadöntőn is. Bajnokin felvállalja ezúttal a fész tú fészt SpecfájvJose.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Jó kapus ez a Gomes, elnézném a válogatottban Király és Fülöp mellett. 

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- kennyke04
- Entrenador del Barça
50 kilós cementes zsák hamarabb dől el papa

"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nemhiszem, hogy 4 klasszikust is tudnánk nyerni, ezért aztán én így fogadnám el!sjd írta:Na, itt a 3. meg a 4. Clasico-nk
Rmad-Barcelona 1-liga
Rmad-Barcelona 2-spanyol kupa
Rmad-Barcelona 1- BL
Barcelona-Rmad 1 -BL (idegenben lőtt gólszabály)-javunkra
de, ahogy elnézem ezt a madridot hát, ez lehet jobb is, de roszabb is ...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rewolution5 2011.04.05. 22:34:57-kor.

minden meccsen nem győzzük le a realt ebben biztos vagyok
csak az a kérdés melyik lesz ez amit nem sikerül megnyerni, a real tovább jutott, most már rajtunk a sor!

pedig mit kaptam anno,mikor leírtam a tottenhamet(ez nem neked címezve). nincs egy súlycsoportban a két gárda,papírforma eredmény született. már-már tartalékolni is lehet a visszavágón és 1-2 embert a padra tenni. 4et csak nem kapunk rúgott gól nélkül. az nagyon fontos lehet,mert míg adott esetben ti fáradtok,mi pihenünk.Game90 írta:Szerencsétek van, hogy Crouch ekkora gyökér volt, azért ha nincs a kiállítás, akkor izgalmasabb lett volna.
Amúgy a félig sérült CRonaldot miért nem kapta le Mourinho 3-0 után? Inkább őt hoztam volna le, mint Bayort vagy Di Mariát.
Szerintem nem kiabálom el, grat a továbbjutáshoz.