Barça vs. Real - El Clásico
Szerintem védekezni fog kőkeményen a Real, de a kontráikat iszonyatosan ki fogják majd használni Ronaldoval az élen.
Szerintem nem lesz meg az összes meccs és ez főleg a BL-ben fog kijönni. Lehet, hogy a Camp Nouban le tudták "söpörni" a pályáról őket, de Mourinho nem ma kezdte az edzősködést.
Bármi megtörténhet, lehet hogy a Madrid kiejti a Barcát a BL-ből, a szuperkupát megnyerik és a bajnokságban a Barca hibázni fog a Real pedig nem.
Nem szabad lebecsülni őket.
Szerintem nem lesz meg az összes meccs és ez főleg a BL-ben fog kijönni. Lehet, hogy a Camp Nouban le tudták "söpörni" a pályáról őket, de Mourinho nem ma kezdte az edzősködést.
Bármi megtörténhet, lehet hogy a Madrid kiejti a Barcát a BL-ből, a szuperkupát megnyerik és a bajnokságban a Barca hibázni fog a Real pedig nem.
Nem szabad lebecsülni őket.
tudod hol bukhat az ügy? a kupában és a szuperkupa első meccsén,ha madridban lesz. mind2 meccsen a real elsősorban a védekezést fogja preferálni. ott 11ember áll majd a kapuban és a cél a 11es párbaj(már ha kontrából nem sikerül betalálni). ott meg bármi lehet. a bajnokság kuka,a bl-ben nektek kell ugrani,bármi lehet,de a kupa lesz a legnagyobb harc. az szerintem x lesz.Boixos írta:100 évben egyszer van ilyen, h akkora a különbség a barca és a madrid között, h az uccsó 5 meccs mind nekünk esett le, 16-2 gólkülönbséggel.
és ennek még korántsincs vége.
ezt tudja pep is, tudják a játékosok is, tudja mindenki barcelonában.
úgyhogy sztem mindent meg fognak tenni részünkről, h az összes szezonbeli bugi meg legyen, vagy legalábbis veretlenül jöjjünk ki ezekből a meccsekből.
sztem meg lesz a 10/10.
SZERINTEM
-
- Llegenda del Barça
100 évben egyszer van ilyen, h akkora a különbség a barca és a madrid között, h az uccsó 5 meccs mind nekünk esett le, 16-2 gólkülönbséggel.
úgyhogy sztem mindent meg fognak tenni részünkről, h az összes szezonbeli bugi meg legyen, vagy legalábbis veretlenül jöjjünk ki ezekből a meccsekből.
sztem meg lesz a 10/10.
sztem meg lesz a 10/10.

PUYOL-XAVI-INIESTA
ez nem vitás,de az látszott az idei meccsekből,hogy annak a csapatnak van keresnivalója ellenetek,amelyik bátran megy ki. a kis csapatok nem képesek ezt bírni 90 percig,de talán mi igen. így sincs kétségem,hogy akár 4 vereség is becsúszhat,de nem összekakilt realos játékosokat akarok látni a pályán. ki kell menni, a legjavát nyújtani,támadni és fegyelmezetten játszani. aztán ha 5-0,akkor 5-0,de megtettük,amit lehetett.Kalap1988 írta: Azért azt tegyük hozzá, hogy ha visszatér Puyol ( márpedig addig visszafog) és ha szerencsénk van, még Abidal is, akkor a jó formában lévő barca védelem ( Abidal nélkül is) nehezen sebezhető. Persze, hogy tegnap az volt, mikor egy posztidegen Busquets volt a pályán, két támadásban szélsőt játszó hátvéd és egy rossz napot kifogó Pique és Alves, akik közül az utóbbira ez a sok hiba idén egyáltalán nem jellemző, Pique potenciálját pedig ismerjük ( nagy meccsen még nem hagyott minket cserben). Szóval a sebezhetőt erős túlzásnak érzem. Van mikor igen, de szerintem ellenetek sokkal összeszedettebb lesz már, nem beszélve egy esetleges bl döntőről...
-
- Director del Fútbol
Azért azt tegyük hozzá, hogy ha visszatér Puyol ( márpedig addig visszafog) és ha szerencsénk van, még Abidal is, akkor a jó formában lévő barca védelem ( Abidal nélkül is) nehezen sebezhető. Persze, hogy tegnap az volt, mikor egy posztidegen Busquets volt a pályán, két támadásban szélsőt játszó hátvéd és egy rossz napot kifogó Pique és Alves, akik közül az utóbbira ez a sok hiba idén egyáltalán nem jellemző, Pique potenciálját pedig ismerjük ( nagy meccsen még nem hagyott minket cserben). Szóval a sebezhetőt erős túlzásnak érzem. Van mikor igen, de szerintem ellenetek sokkal összeszedettebb lesz már, nem beszélve egy esetleges bl döntőről...daffy írta:bátran nektek kell menni,mert az a meccsekből látszik,hogy a védelmetek sebezhető,csak a csatárok nem használják ezt ki. nálunk meg van az a támadó minőség,amely berúgja a lehetőségeket adott esetbenLG írta:+ ha a szuperkupát is behúznánk ellenük, akkor 10/10 lenne Pep mérlegeDe én úgy gondolom, h nem fogjuk az összes meccset behúzni ellenük, szinte lehetetlen is lenne. De sztem összességében jól fogunk kijönni a meccsekből. A kupa lehet, h az övék lesz, de BL-ban mi megyünk majd tovább.
Az viszont biztos, h az 5-0-ból nem szabad kiindulni, az régen volt, most már egészen más meccsek lesznek.
A 4 meccsről pedig annyit, hogy én is reálisabbnak tartom, hogy nem nyerjük meg mindet, de arra gondolok, hogy a bl-ben x-elünk vagy bukunk egyet, még is mi jutunk tovább, a másik kettőt ( tehát a bajnoki és a kupa döntő) pedig nyerjük ( kupa döntőben lehet x és hosszabbítás szerintem). Összeségében szerintem, ha nem is 4-ből 4, de minden meccsből mi jövünk ki jobban... A bajnokit feladni tuti nem fogjuk, az lesz, ha jól tudom a legelébb és arra számítok, hogy fiúk megpróbálnak a bl előtt egy erődemonstrációt tartani, Pep felpörgeti őket mondván, hogy ha ezt a meccset nyerjük, akkor a maradék fordulókra ( feltéve, ha az addig lévő meccseket -vagy meccset?- hozzuk) szinte ki sem kell állni 11 pont előnnyel... Ami szerintem logikus lenne, hiszen reál győzelem esetén az 5 pont előnynél nagyon kell koncentrálni végig...
- Deus
- Boixos Nois
látom miről megy az elmélkedés... 4/4... hát az elég meredek lenne.
Tuti hogy becsúszik nekünk a veresség is. Sztem a spanyol bajnokin lesz a veresség, a király kupán meg győzünk, hiszen Pep képes idegbeteg módon feltüzelni a játékosokat a döntőre. BL -nél meg egy veresség és egy győzelem, tuti. Hogy ki jut tovább, hát az kérdéses. De 60-70% -ot adok Barcának.
Tuti hogy becsúszik nekünk a veresség is. Sztem a spanyol bajnokin lesz a veresség, a király kupán meg győzünk, hiszen Pep képes idegbeteg módon feltüzelni a játékosokat a döntőre. BL -nél meg egy veresség és egy győzelem, tuti. Hogy ki jut tovább, hát az kérdéses. De 60-70% -ot adok Barcának.

ennél nagyobb kihívás aligha jöhetne pep-nek és a csapatnak,mint négy klasszikus.
én azt mondom így elöljáróban,hogy lehet nem kellene sakkozgatni és rangsorolni,mert ki tudja,lehet ha az első meccset a madrid nyeri,akkor kapnak egy akkora lökést amivel kiüthetnek minket a többi kupából is.
ha viszont rögtön a bajnokin elkenjük a szájukat,akkor marad a barca-fóbiájuk,egy nyugodt estéjük sem lesz a következő meccsekig.
az lenne a legtisztább ha az összes meccset egyformán komolyan vennénk,persze reálisan nézve a 4/4 lehetetlen,mégis úgy érzem hogy a számolgatás lehet a vesztünk.
egyébként pedig gyakorlatilag ez a négy meccsünk van,plusz az esetleges bl-döntő,amin teljes fegyverzettel kell kiállnunk,a shaktart 4 gólos előnnyel,illetve a bajnokságot 8 pont fórral bármilyen összeállítású barca lehozza.
okosan kell csinálni és akkor meglehet minden.
én azt mondom így elöljáróban,hogy lehet nem kellene sakkozgatni és rangsorolni,mert ki tudja,lehet ha az első meccset a madrid nyeri,akkor kapnak egy akkora lökést amivel kiüthetnek minket a többi kupából is.
ha viszont rögtön a bajnokin elkenjük a szájukat,akkor marad a barca-fóbiájuk,egy nyugodt estéjük sem lesz a következő meccsekig.
az lenne a legtisztább ha az összes meccset egyformán komolyan vennénk,persze reálisan nézve a 4/4 lehetetlen,mégis úgy érzem hogy a számolgatás lehet a vesztünk.
egyébként pedig gyakorlatilag ez a négy meccsünk van,plusz az esetleges bl-döntő,amin teljes fegyverzettel kell kiállnunk,a shaktart 4 gólos előnnyel,illetve a bajnokságot 8 pont fórral bármilyen összeállítású barca lehozza.
okosan kell csinálni és akkor meglehet minden.
bátran nektek kell menni,mert az a meccsekből látszik,hogy a védelmetek sebezhető,csak a csatárok nem használják ezt ki. nálunk meg van az a támadó minőség,amely berúgja a lehetőségeket adott esetbenLG írta:+ ha a szuperkupát is behúznánk ellenük, akkor 10/10 lenne Pep mérlegeDe én úgy gondolom, h nem fogjuk az összes meccset behúzni ellenük, szinte lehetetlen is lenne. De sztem összességében jól fogunk kijönni a meccsekből. A kupa lehet, h az övék lesz, de BL-ban mi megyünk majd tovább.
Az viszont biztos, h az 5-0-ból nem szabad kiindulni, az régen volt, most már egészen más meccsek lesznek.
Én már az előző két el classicóra is úgy készültem, hogy na most kikapunk. Ha egy küzdős, izgalmas meccsen elveszítjük valamelyiket, vagy x-elünk esetleg, nem mondom, hogy nem leszek csalódott, de ez már így is felülmúlja azt, amire számítottam az elmúlt 17 évben, mióta nézem a Barca meccseit.
+ ha a szuperkupát is behúznánk ellenük, akkor 10/10 lenne Pep mérlege
De én úgy gondolom, h nem fogjuk az összes meccset behúzni ellenük, szinte lehetetlen is lenne. De sztem összességében jól fogunk kijönni a meccsekből. A kupa lehet, h az övék lesz, de BL-ban mi megyünk majd tovább.

- Blaugranafan
- Barça B
Nem akármi lenne, ha sikerülne négyből négy meccset behúzni a Real Madrid ellen a hátralévő mérkőzéseken. Gondoljatok bele, amióta Guardiola itt van, azóta 5ből 5 klasszikust megnyertünk, és mi lenne akkor, hogy ha kilencből kilenc! Félelmetes bele gondolni. Csak hát van az az alapbölcsesség, hogy minden sorozat egyszer megszakad... Csak hát nem mindegy hogy mikor, és hogy hogyan. Ha meg is szakad ez a sorozat, akkor ne vereséggel szakadjon meg, ha pedig mégis azzal, akkor pedig a bajnokságban.
Sok Madrid drukkertől hallottam/olvastam már azt, hogy 4-0-ra kiütötték a Tottenhamet, és most mi következhetünk. Nekem az a véleményem, hogy nem volt nehéz dolga a Madridnak, hiszen gyakorlatilag 75! percet emberelőnyben játszottak, egy teljesen felesleges kiállítás miatt. Egy olyan csapat ellen, amely gyakorlatilag csak arra koncentrált, hogy ne kapjanak sokkal több gólt. Négy lövése volt ha jól emlékszem a Tottenhamnek... Az embernek az volt az érzése, hogy kijjebb sem mer/akar jönni a Tottenham.
Igen, erősödött a Real Madrid is, de mi sem gyengültünk. Megmondom őszintén, lehet hogy nem jó túl optimistának lenni, de én úgy gondolom, hogy összejöhet a 4/4 győzelem. Itt van a történelem legjobb Barcája, amely ha maximális fordulatszámra feltud pörögni, akkor gyakorlatilag megállíthatatlan. Úgy gondolom, hogy az sem lehet utolsó szempont a számunkra, hogy a Realnak van egy Ramosa, és egy Pepéje, akiknek bármikor eldurranhat az agya, ha nem egy úgy alakul a mérkőzés. Reméljük a legjobbakat előre is, és bízzunk a csapatban;) (sry ha kicsit hosszú lett)
Sok Madrid drukkertől hallottam/olvastam már azt, hogy 4-0-ra kiütötték a Tottenhamet, és most mi következhetünk. Nekem az a véleményem, hogy nem volt nehéz dolga a Madridnak, hiszen gyakorlatilag 75! percet emberelőnyben játszottak, egy teljesen felesleges kiállítás miatt. Egy olyan csapat ellen, amely gyakorlatilag csak arra koncentrált, hogy ne kapjanak sokkal több gólt. Négy lövése volt ha jól emlékszem a Tottenhamnek... Az embernek az volt az érzése, hogy kijjebb sem mer/akar jönni a Tottenham.
Igen, erősödött a Real Madrid is, de mi sem gyengültünk. Megmondom őszintén, lehet hogy nem jó túl optimistának lenni, de én úgy gondolom, hogy összejöhet a 4/4 győzelem. Itt van a történelem legjobb Barcája, amely ha maximális fordulatszámra feltud pörögni, akkor gyakorlatilag megállíthatatlan. Úgy gondolom, hogy az sem lehet utolsó szempont a számunkra, hogy a Realnak van egy Ramosa, és egy Pepéje, akiknek bármikor eldurranhat az agya, ha nem egy úgy alakul a mérkőzés. Reméljük a legjobbakat előre is, és bízzunk a csapatban;) (sry ha kicsit hosszú lett)

- jelwaz
- Entrenador del Barça
Lehet, hogy gyökér a gyerek, de a focihoz érthaszi írta:Új rajongótok akadt

- ab1daL
- Director del Fútbol
Tegnapi meccsről: 

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ibra fajparaszt. ahol ő van,ott csapatjáték nincs.LG írta: Na azért Ibra nagyon is jó játékos. Nálunk nem jött be neki az élet, de nálatok több esélyt adnék neki, főleg, ha José maradna az edző.
Persze lehet, h ketten CR-el már sokak lennének.
Na azért Ibra nagyon is jó játékos. Nálunk nem jött be neki az élet, de nálatok több esélyt adnék neki, főleg, ha José maradna az edző.daffy írta:nem adja el a real. egyébként minek kéne benzema és higu mellé pato+zlatan. pato még rendben,de zlatan akkor sem kéne,ha nem lenne csatár a keretbenDcser írta:Sziasztok!
Szerintetek, ha beigazolódik nyáron, a Milan-Real között az ,hogy :
Real Adja CR7-et
Cserébe a Milan: Pato + Ibra + elég sok pénz(rekordösszegű)
Szerintetek, így bukna, vagy erősödne a Real?
Persze lehet, h ketten CR-el már sokak lennének.

- haszi
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Ilyen pletykákra nincs miért ugrani... Ennek is annyi valószínűsége van, mint, hogy Messi az Interbe megy, vagy Pep, mert mostanában ezekről is voltak hírek...Dcser írta:Sziasztok!
Real Adja CR7-et

nem adja el a real. egyébként minek kéne benzema és higu mellé pato+zlatan. pato még rendben,de zlatan akkor sem kéne,ha nem lenne csatár a keretbenDcser írta:Sziasztok!
Real Adja CR7-et
Szerintem nem lesz ilyen...Dcser írta:Sziasztok!
Real Adja CR7-et
Miért adnák el Ronaldót? Szinte csak most hozták..
-
- Jugador del Barça
Sziasztok!
Real Adja CR7-et
Real Adja CR7-et
Cser Dániel
-
- Barça B
Ennek a barcanak az a sorsa h az osszes sorozatban legyozze a real madridot...es ezzel meg nagyobb legendava valjon ez a csapat...csodalatos lenne...
Visca el BARCA Visca el Catalunya!
Real Madrid-Fc Barcelona (2-6)
Real Madrid-Fc Barcelona (2-6)
- Capon
- Llegenda del Barça
És már be is tiltották az összes Justin Bieber számot a Camp Nou-banPocsa11 írta: A Barca hivatalos közleményben határolódik el a gyerektől.

http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... 97?nocache Hát ez a reklám meg...

(látom már Boixos is megtalálta)
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Amilyen Ramos és Pepe tud lenni...mondjál újat Joséab1daL írta:José tegnapi meccs utáni sajtótájékoztatójából:
"Először jussunk túl a Tottenhamen, a Barcelona pedig győzze le a Sahtart. Annyit mindenesetre elárulok, hogy ha a Barcával játszunk az elődöntőben, akkor sokat fogjuk gyakorolni az edzéseken az emberhátrányos játékot, mert a Bajnokok Ligájában a katalánok mindig megkapják a bíróktól az emberelőnyt."
Édes kis fazon ez a luzitán.Csak meg ne égjen..

- Pocsa11
- Jugador del Barça
A Barca hivatalos közleményben határolódik el a gyerektől.barcafan0911 írta:A Barca nevében szeretném kinyilvánítani hogy szégyelljük.haszi írta:Új rajongótok akadt![]()

-
- Llegenda del Barça
én is ideges lennék a specialfive helyében, ha a mellékelt linken látható reklámokkal kellene nap, mint nap találkoznom a madridi buszok hátulján...
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... 97?nocache
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... 97?nocache
PUYOL-XAVI-INIESTA