Gauchomester írta:Most olvastam a főoldalon a cikket, miszerint buta kampányt indítottak a klub vezetői a klasszikusok előtt. Teljes mértékben egyetértek, nagyon nagyot lehet ilyenkor koppanni. De Guardiola remek "filozófus", (Ibra után szabadon). Aki az 5-0-ból indul ki, rosszul teszi. Nagyon kemény 4 meccs lesz. Ma viszont van egy olyan megérzésem, hogy 10 pontra nő a különbség a két csapat között.
Én is olvastam ezt a cikket, és nagyon szomorú lettem tőle. Hogy néhány szurkolóval elszalad a ló, az nem újdonság, de hogy már a Barca vezetősége sem tudja helyén kezelni a dolgokat, az elfogadhatatlan számomra. Ha már arcoskodni akarunk, legalább várjuk meg, h jövünk ki elkövetkezendő 4(6) El Clasico-ból, és ha esetleg jól, akkor majd lehet keménykedni(bár sztem akkor sem kéne.) De ha ne adj isten az ellenkezője következik be ennek, akkor az 5-0-s jóslások, meg azok a "vicces" plakátok igen kellemetlenek lehetnek majd számunkra. Csak remélem, h ez a lenéző, elbizakodott magatartás a játékosokra nem ragadt át, mert akkor valóban nagy koppanás lesz.
Sok mindenben különbözött a galaktikus Real ettől a Barcától, de abban nem, h agyonajnározta őket a média, + megvolt a lenéző, felsőrendűbbnek érző magatartás. Remélem nem ugyanaz lesz vége ennek a csapatnak is, vagyis remélem nem a saját segge szippantja majd fel.
Komolyan mondom, egyáltalán nem bánnám, ha bajnoki meccsen vmilyen szinten megégnénk egy kicsit a Real ellen(legyen mondjuk egy x), h helyrekerüljenek a dolgok, és a kupában és a BL-ben aztán úgy álljunk hozzá, ahogy kell.