Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
1. Ha megnyomják, hátul lehet kicsit fellazult volna a védelem, és még a végén kontrákból vernek meg.Sanama írta:Akkor miért nem lőttünk 2t?Rivaldo11 írta:Azonnal kiderült, ha a kiállítás után megnyomtuk volna, szerintem laza 3-at hintünk. De futás, és mozgás nélkül az 1:1 jó idegenben.
Mert sétatempóban nyomtuk. Rá akartunk ülni az egy gólra-most nem jött be. De aztán 10 perc alatt meglőhettük volna azt a kettőt. Nincs tragédia, h. nem nyertünk.Sanama írta:Akkor miért nem lőttünk 2t?Rivaldo11 írta:Azonnal kiderült, ha a kiállítás után megnyomtuk volna, szerintem laza 3-at hintünk. De futás, és mozgás nélkül az 1:1 jó idegenben.

Valencia, Mestalla.Messa írta:Szerdán remélem odapörkölünk. Hol lesz a kupadöntő?
Akkor miért nem lőttünk 2t?Rivaldo11 írta:Azonnal kiderült, ha a kiállítás után megnyomtuk volna, szerintem laza 3-at hintünk. De futás, és mozgás nélkül az 1:1 jó idegenben.

én is jó szurkolást kívánok mindenkinek. sérülésektől mentes,gólgazdag meccsel vezessük be a 4 meccses futball ünnepet. győzzenek a fehérek!ozsimiki írta:Mindkét tábornak jó szurkolást estére!
Kívánom, hogy a jobb csapat nyerjen, és ne legyenek alattomos, gusztustalan megmozdulások, hanem a foci ,és az egyik legnagyobb párharc ünnepe legyen a mai meccs!
FORCA BARCAAA!!!

cseréld vissza és már itt is a 10 óraEnjoy írta:Nagyon nem akar eljönni a 10óra
fél7kor kimentem, lecseréltem fater, ill. muter kocsiján a téli gumikat nyáriraDe túl gyorsan ment..
Kezdődhetne már igazán