Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
16oson belül ha hátulról becsúszik az ember nem így kell szerelni, hogy ne fújják le. valóban hozzáért de lényegében marcelot nem tudta szerelni, a labdát kicsit előrébb pöckölte neki, de el tudta volna érni marcelo. most, hogy alves mennyire rúgta fel azon is lehetne vitázni, mindenesetre szerintem ilyet 10ből 9szer befújnak.Badi írta:most komolyan mindenki megvakult? miért olvasom mindenhol, hol alves nem érte el a labdát a tizi előtt?
2:33
Ugyanazt mondtuk csak én sz.r iróniávalRivaldo11 írta: Villának is ziccere volt, ha leveszi, gól. Ez benne van a futballban. Ennyit tudunk félgőzzel. Úgy meg nem kevés. Egy Sevilla, Villarreal elln jobban hajtottunk, mint ma. Belefért, bajnoki címet ért.
Az ilyen kommentek íróinak általában büdösnagy pofáraesést szoktam kívánni, most csak az nehezíti meg ezt, hogy egy csapatnak szurkolunk. Forca Barca!TT írta:
Szerdán kérem szépen egy csapat lesz a pályán... Nem kell aggódni. Úgy fel lesznek tüzelve a srácok, hogy lazán nyerjük a meccset.
11 ember ellen is ennyi volt, 0-0-nál is ennyi volt, úgy, hogy a Barçának volt 8 pont előnye és elvileg a Madrid még nem adta fel a bajnoki címet is ennyi volt. Ezen a meccsen nem a Barçának kellett volna megszakadnia.haszi írta:Ennyit ért a 70%-os labdabirtoklás 10 ember elllen...
Villának is ziccere volt, ha leveszi, gól. Ez benne van a futballban. Ennyit tudunk félgőzzel. Úgy meg nem kevés. Egy Sevilla, Villarreal elln jobban hajtottunk, mint ma. Belefért, bajnoki címet ért.lluisllach89 írta:Én nem röhögnék, mert Khedirának ziccere volt szóval megköszönhetjük neki. Továbbá ennyit tud a Barca, kiderült, nadenemmondommeghogyhol.Rivaldo11 írta:
Ti széthajtottátok magatokat, mi meg kb félgőzzel...ha ezt nem láttad, nincs miről beszélni. Amúgy, meg benzema hazaadása is benne van a hétben?
Azt nem ezen a meccsen nyertétek meg, hanem még valamikor január-február környékénBarca_10 írta:Meg egy bajnoki címethaszi írta: Ennyit ért a 70%-os labdabirtoklás 10 ember elllen...
mert volt 7-12 pontrúgás, ill kontrahaszi írta: 7-6 kapura lövés
12-10 lövés
![]()
Ennyit ért a 70%-os labdabirtoklás 10 ember elllen...
Én nem röhögnék, mert Khedirának ziccere volt szóval megköszönhetjük neki. Továbbá ennyit tud a Barca, kiderült, nadenemmondommeghogyhol.Rivaldo11 írta:
Ti széthajtottátok magatokat, mi meg kb félgőzzel...ha ezt nem láttad, nincs miről beszélni. Amúgy, meg benzema hazaadása is benne van a hétben?
haszi írta:Amúgy akármilyen "ultradeffenzív" focit toltunk a kapura lövések:Andris írta:Mindemellett a vitánkban sajnos 32 fordulónyi játék dönt, és változatlanul súlyosan az én javamra, úgy vélem.
7-6 kapura lövés
12-10 lövés
![]()
Ennyit ért a 70%-os labdabirtoklás 10 ember elllen...