Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Neked miért lehangoló? Az ő mércéjük van a béka segge alatt. Mindig kiemelik, hogy a csapatok nem adnak bele mindent a Barça ellen és beállnak védekezni. Most ők is ezt tették. Cruyff igazat mondott.honda25 írta:Sajnos elég lehangoló, hogy minden Reálos ismerősöm büszke a döntetlenre.
Otthon, kontrára játszani egy klasszikuson, számomra is megdöbbentő.
És még erre büszkék is voltak. Remélem, szerdára tartalékoltunk, szeretném látni Mou ledöbbent arcát.
Ez a csapat Guardiola alatt olyan focit játszik, amit semelyik csapat sem tudna ilyen eredményesen kivitelezni, nagyon sokáig fogják emlegetni, az biztos.
Ellenben ez a mostani Madrid, pénzkidobások, sok új játékos, mindig más edző, ha így folytatják tovább, nem sokra mennek majd ezzel a játékkal...
Szerdára hajrá BARCA.
Fecooo írta:
nah igen, ezekről beszéltem pont... ne mondja senki, h ezek a (már sokadszor írom így, de nem jut eszembe szinonima) bodycheck-ek nem kemények... a spori jónéhányat ezek közül le sem fújt, szóval igencsak kedvezően bíráskodott a Madrid szempontjából...
nah igen, ezekről beszéltem pont... ne mondja senki, h ezek a (már sokadszor írom így, de nem jut eszembe szinonima) bodycheck-ek nem kemények... a spori jónéhányat ezek közül le sem fújt, szóval igencsak kedvezően bíráskodott a Madrid szempontjából...Ilúvatar írta:
volt egy csomó középszerű calderon igazolásd írta:A Barca volt ennél a Madridnál sokkal mélyebben, szerencsére mégsem láttam ilyen felfogásban pályára lépni, pláne egy klasszikuson. Mindenki egyéni ügye, hogy hogy éli ezt meg. Én megértem, ha a madridisták töke is tele van már és már mindegy, csak eredmény legyen (ezen a módon érkezett Mourinho is), de azzal még inkább együtt tudok érezni, hogy ez azért nem méltó sajnos a hagyományokhoz. Nem feltétlenül minőségre gondolok.
Az lehet.daffy írta:azokkal a nevekkel a mostani madrid is máshogy játszana.Pavel írta:Most olvastam Di Stéfano-t. Ugyanazt mondta , amit én tegnap csak más szavakkal.
A Madrid játéka miatt szégyelli magát, ők hazai pályán sohasem játszottak volna így.
azokkal a nevekkel a mostani madrid is máshogy játszana.Pavel írta:Most olvastam Di Stéfano-t. Ugyanazt mondta , amit én tegnap csak más szavakkal.
A Madrid játéka miatt szégyelli magát, ők hazai pályán sohasem játszottak volna így.
Lehetni lehetne, csak az a helyzet, hogy egy olyan szezon után amikor össz-vissz kéthavonta kap 30 percet az ember, a kövi szezonban már nagyon nagy szüksége van arra(főleg 20-21 évesen), hogy sok meccset játsszon, minél több játéklehetőséggel...daffy írta:canalest akár a padra is lehetne tenni és özil alternatívájaként játszhatna. esetleg granero előtt lehetne a rangsorban.haszi írta: -Canalest nyáron minél előbb kölcsönbe dobni, mert az idei játékperceit elnézve jövőben sem jut sokkal többhöz, de irtózatos nagy tehetség, bűn lenne elherdálni a kölköt...
canalest akár a padra is lehetne tenni és özil alternatívájaként játszhatna. esetleg granero előtt lehetne a rangsorban.haszi írta: -Canalest nyáron minél előbb kölcsönbe dobni, mert az idei játékperceit elnézve jövőben sem jut sokkal többhöz, de irtózatos nagy tehetség, bűn lenne elherdálni a kölköt...
A nyilatkozat így folytatódott (csak nem hozták le a teljeset):messideco írta:A madridistán volt a hírek között. Remélem nem lesz baj érte:
di Stéfano: "A futball, amit a Barcelona a Bernabéuban játszott, egyszerűen briliáns volt. A fölényük tisztán látszott. A Barcelona uralta az egész mérkőzést, egyértelműen a Madrid fölött állnak, akik olyan csapat, amelynek nincs arculata. A hozzáállásuk a játékhoz egyértelműen rossz."
-az első szvsz. a madridistáknál az lenne az elvárás, hogy Ramos be középre és valaki érkezzen inkább a jobbosra, de szerintem elég kevés esély van rá, hogy valaki érkezik a nyáron erre a posztra és úgy tűnik, hogy Mou is meg van elégedve Ramossal (én nagyon nem mert középen 100* jobb)daffy írta:3 kérdésem van a nyárra vonatkozólag:
-ramos bemegy-e középre. maicon már nem ér 20nál többet,így viszont nem fogják elengedni. én félek tőle,hogy van der wiel nem elég "nagy név" és nem jön szóba,mint lehetséges jobbos.
-khedirát lecseréljük-e. lehetőleg egy új kreatív kp-ra.
-canales![]()
Hát nagyon bánnám, ha a Lucas, Neymar, Ganso hármasból senkit se sikerülne megszerezni, nem hinném, hogy egy Real Madridnál, ahol Perez (akinek a brazil csillagok, a sztárok, a szép foci a gyengepontja) az elnök, nem vetődne fel a nevük esetleges átigazolásként... én bízok benne, hogy Neymar nálunk köt ki és attól, hogy nincs a sajtó tele olyan hírekkel, hogy a Real Madrid akarja Neymart vagy hasonló, még elképzelhető, hogy nyáron egyik napról a másikra bejelentenék őt, vagy mást, meglepetésként... Anno Pepe és a dél amerikai pakk (Higuaín, Gago, Marcelo) is csak egyik napról a másikra jött létre...így az én hőn áhított friss brazil vonalam esélytelen,de ez van.
lecserélnémFecooo írta:az amerikaiak szerint is csak egy Ronaldo van![]()
![]()
(erősen gondolkodtam, h humorba rakjam...)