samy85 írta:Igen és mi ezt akartuk játszani nekünk ez tökéletesen megfelelt így ahogy volr.. csak maradt az a 8 pont fórunk a következő fordulóig mindenképp...

és a Madridnak, ha egyáltalán akart faragni a hátrányán,kellett volna megpróbálni elvenni a labdát... nem nagyon akaródzott ezt csinálni... persze hogy mi nem akartuink menni előre... hülyék lettünk volna neki menni a Madridnak....

A Madrid meg hulye lett volna belemenni egy adok-kapokba amibol kijohet egy gyozelem vagy egy nagy vereseg is mikor teljesen egyertelmu, hogy a bajnoksag mar a Barcae, ugy, hogy meg 3-szor jatszanak a Barcaval kicsit nagyobb tettel biro meccsen.
d írta:Van itt azért egy kis kettős mérce. A Madrid részről eszetlen, öngyilkos taktika lenne a letámadás, de a Barcának illene belevezetni a labdát a 11 emberes védőfalba? Rolling Eyes
Maradjunk annyiban, hogy mindkét csapat biztonsági játékot játszott: a Madridnak ez betömörülést jelentett, a Barcának pedig passzolgatást, rés keresését, a védelem megnyitását. A meccs képe mégis a Madridon múlt, a Barca nem változtatott szinte semmit azon a játékon, amit amúgy is játszani szokott.
Persze, szerintem is hulyeseg, hogy a Barcanak kellett mindenaron elore menni. De a masik oldalon meg azzal jottok paran, hogy a Madridnak viszont kellett volna. Miert? Miert kockaztatni, hogy belefussanak egy demoralizalo, nagy kulonbsegu veresegbe? Ez pont nem az a meccs volt, leginkabb a kovetkezo harom miatt, amikor ezt megeri megkockaztatni.
Mikaos írta:3 dolgon csodálkozom a Madrid drukkerek többségét illetően.
1. szinte ünnepként kezelik az otthon elért döntetlent (ez mióta siker a spanyol fővárosban?)
2. a bunkerfoci tényét nem veszik észre...ha meg észreveszik, akkor jólesően bólintanak, hogy így kell játszani hazai pályán.
3. védekező játéknak nevezik, hogy a Barca sok passzal kerül egyre közelebb az ellenfél kapujához Smile Nyilván ebben benne van az, hogy valahogy meg kell magyarázni a szegényes bizonyítványt, s ilyenkor egyszerű hasonló vádakkal illetni a másikat. Remélem, sosem fogok ilyen helyzetbe kerülni.
1. Nem tudom ezt honnan veszed, en itt lakom, de nem igazan erzek ilyet. Mindenesetre a meccs felet emberhatranyban jatszva 0-1-rol nem rossz eredmeny a dontetlen.
2. A Barca jateka az, hogy az ellenfel kapuja elott, 20-30 meterre passzolgatnak amig valaki megtalal egy lukat es ott a gol. A bunkerfoci pont ehhez asszisztal, mikor az ellenfel beall a 16-osa ele. Maradjunk annyiban, hogy ami itt volt, az az, hogy nagyreszt felpalyatol mar tamadtak a labdas jatekost a madridiak, a kozeppalyan. Ezert is nem volt annyi helyzete a Barcanak, mert a kaputol joval tavolabb tudtak ezt a tili-tolit jatszani, mint altalaban, ott meg kit zavar? Ugy latom nalatok a vedekezo felfogas es a bunkerfoci ugyanaz.
3. Azt nem tudom, hol lattad, hogy barki vedekezo focinak nevezte ezt, de nem hinnem, hogy ez az altalanos velemeny, pl. en meg sehol nem hallottam. Ha ez megnyugtat, egyetertek veled, hogy ez baromsag. Egyebkent nem tudom mire fel gondolod, hogy barmit meg kene magyarazni. Egyenkent nemi logikat belevinnek a dologba: ha szerinted ezt unnepkent kezelik, akkor miert ereznek ugy, hogy meg kell magyarazni?