Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az nem új trófea hanem a szezon utáni gálán kiosztott díjak közül egy. Azért van odaírva, hogy 2014-15 mert az akkori szezon díjkiosztójánál készültek a képek. Bravoról is készült olyan kép mint JamesrőlMessiNeymarSuarez írta:...
Hú! Hát ez nagyon meglepett, de nagyon örülök neki. Mármint Ganso, Gameironak nem, az Atléti megint erősödik.palesz77 írta:Ganso hamarosan hivatalos lesz, a Sao Paulo elnöke nyilatkozta ma. A játékos elvileg már úton is van Sevilla felé.
Anno nagyobb jövőt jósoltam neki, a sérülések betettek a karrierjének ha jól tudom, de remélem azért most elkapja a fonalat. Ideje van még bőven, elvileg Sampaoli olyasmi szerepkörben akarja majd játszatni, mint amit Pirlo játszott a Juvéban.
Gameiro pedig egyre közelebb az Atleticohoz. Elég lassú támadósor jöhet ott össze..
palesz77 írta:Diogo JotaAtletico
Hivatalos ez is. Sose hallottam még róla előtte, portugál gyerek, transfermarkt szerint balszélsőt, támadó középpályást és hamis9-est is tud játszani. Kíváncsi leszek rá, Simeone általában belenyúl a tutiba..
A tartalékoknál kezdi meg a szezont ?visca el barca írta:tajti matyimalaga
3 évre írta alá.
Örök ígéret a srác, de a spanyol foci szerintem feküdni fog neki. Ennyit bőven megért, jó igazolás...visca el barca írta:hivatalos
nanibesitkas
valencia
8.5 millió euró
Már az EB előtt is mondta, hogy függetlenül az eredménytől a torna után visszavonul.S.Agüero írta:Hivatalos, Del Bosque lemondott.
Komoly vetélytárs lesz jövőre is az Atlético, számolni kell velük, de én örülök neki.palesz77 írta:Griezmann 2021-ig hosszabbított az Atmával. Közben meg ha minden igaz Vrsaljko átesett az orvosikon, úgyhogy mégy ő is matracosékhoz. Fabinho így gondolom nem megy oda, szóval Bob ennek legalább örülhetsz..