Egyébként meg az utolsó előtti bekezdéseddel maximálisan egyetértek. Talán Rosellnek is érdemes lenne tanulnia tőled és nem összekoszolni a szent mezt egy ...-os kataros logóval...

hát annyit mondok , hogy ezeket olvasva ne regizz a sporthíradó.hu.raRinku írta:Most őszintén, miért kell felvenni a provokálást. Elnézést a moderátoroktól, de ezt le kell írnom: a real madrid drukkerek jó 85%-a egy külön állatfajt alkot. Teljesen tök mindegy, hogy hányszor veri a Barca laposra a realt alig 1-2 éven belül, ahogy egy icipici siker jön (nem mindegy hogy, de ott a cél szentesíti az eszközt), egyből feledtük a múltat és akkora királyok vagyunk, hogy az ajtón nem fér be az arc. Egyszerűen kritikán aluli a real madrid drukkerek viselkedése, hogy ezt, ezt éltetik, ezt a velőtrázó szégyent, ami lehet, hogy eredményes, de a futball kiherélése, erre vannak annyira nagyon fel, hogy valahogy bírtak nyerni valamit és a triplázásunk meg minden mehet a levesbe, ahogy van. A defenzív focit úgy rühellem, ahogy van, szegény Di Stefano is csak nézelődik, hogy mi ez a sz*r, amit a madrid csinál? Mi ez? Szerencsés Puskás, hogy ezt már nem élte meg, elszörnyülködne, most is foroghat a sírjában ettől, ez nem angol, ez nem olasz bajnokság, ez Spanyolország, nevezhetjük a futball bölcsőjének kis iróniával.
Egy-két realos ismerősöm volt (volt, mert töröltem őket, inkább nem reagáltam semmit a kiírásaikra, csak szimplán kitöröltem őket), ilyeneket írtak ki facebookon: "mi van barSZARone?" Nem tudom mégis ki a nyámnyila, óvodás kiskölyök... Nem elég, hogy nincs semmi szépérzékük, elképesztően nagyképűek és pupákok. Jellemezhetetlen a nagyrészüknek a viselkedése, mert semmiféle erkölcsösség nem szorult beléjük. Nem elég, hogy egy ilyen trágya, lélektelen meccsre verik magukat, még baromira arcátlanok is. Próbálok úgy hozzájuk állni, hogy nem érdekel, hogy real drukker, ha egyszer jó ember, nem érdekel, hogy kinek szurkol, ha normális srác, de mindig be tudják bizonyítani, hogy miért is utálom őket. Egyik Barcás barátommal fogalmaztuk meg ezt: nem azért utáljuk a real madrid drukkereket, mert egy, a Barcával szembenálló (adott esetben legjobban, de ez most részletkérdés) csapatnak szurkolnak, hanem mert pimasz, pökhendi, óvodás kisfiúkra hasonlít a legnagyobb részük!
Őszinte tiszteletem a kivételeknek, itt a Barcás háztájon is vannak elég szép díszpintyek, akik teszem azt, 10 perc után egy talált ellenfél gól után már a ravatalra fektették a csapatunkat, de egyszerűen már nem bírtam magamba tartani, mert több a soknál, amit Ezek gondolnak magukról. Nem ők, hanem EZEK, a jóízlés határain belül nem tudom kifejezni magam, egyszerűen aki real madrid drukker, nagyon ritka, hogy nem egy ütnivaló idióta barom...
Továbbra is hidegenhagy a realosok véleménye, továbbra is nagy ívben teszek rá, hogy mi van velük, a Barca a lényeg, az én szívem-lelkem vörös-kékben ég, a futballban számomra nincs fontosabb a mez és a címer becsületénél, hogy mindvégig makulátlan maradjon, ill. megannyi nehéz pillanaton túl is mindvégig megőrzik az emberségüket, a jellemet és mindazt, amiért érdemes nézni a labdarúgást! Ez az FC Barcelona, ezért vagyok doa a klubért, de amit a túloldalról kapok, az több a soknál és már nem bírom...
Kérem a moderátorokat, ne dorgáljanak meg ezért a hozzászólásért, de egyszerűen már nem bírom magamban tartani... Nem tudom nem meghallani ezt az ordító szemtelenséget, amit évek és szerda óta teljesen jogtalanul kapunk... Pofátlanság az egész úgy, ahogy van, miközben elfelejtik, hogy szó szerint péppé vertük őket az elmúlt 2 évben...
Ugyan már, csak a gólokat láttad, mégis "lefekvés"ről beszélsz. A 0-1 is probléma volt, a mai 3-6 is. 1 hsz-ben ostoroztad Perezt, a Bwint az Espanyolt, a Valenciát, a Real Madridot. Szép termésMegnéztem a gólokat....
Ahogy látom Perez megtett egy Higuain mesterhármas - a meccsen 8.5 gólnál több lesz kombót a bwinen nagy összeggel....
(De most komolyan ez mi volt? Még az Espanyol se feküdne le így nekik, ha minket elüthetne vele a bajnoki címtől)
hhautokft írta:Mit kellett volna csinálni? Búslakodni? A Real jobb volt a csapatodnál,azon az este a csibészség nyert a pökhendi kivagyiság ellen.Meg is ünnepeltétek a kupagyőzelmet rendesen
Nem épp az ilyen vitapartnerekre gondoltam:Dhhautokft írta:Mit kellett volna csinálni? Búslakodni? A Real jobb volt a csapatodnál,azon az este a csibészség nyert a pökhendi kivagyiság ellen.Meg is ünnepeltétek a kupagyőzelmet rendesen
Nem tudom ki a pökhendi, talán aki egy ilyen hsz kedvéért regisztrál?hhautokft írta:Mit kellett volna csinálni? Búslakodni? A Real jobb volt a csapatodnál,azon az este a csibészség nyert a pökhendi kivagyiság ellen.Meg is ünnepeltétek a kupagyőzelmet rendesen
Mit kellett volna csinálni? Búslakodni? A Real jobb volt a csapatodnál,azon az este a csibészség nyert a pökhendi kivagyiság ellen.Meg is ünnepeltétek a kupagyőzelmet rendesen
azért 2.55ös szorzó volt a legalacsonyabb a Realrasjd írta:Megnéztem a gólokat....
Ahogy látom Perez megtett egy Higuain mesterhármas - a meccsen 8.5 gólnál több lesz kombót a bwinen nagy összeggel....![]()
(De most komolyan ez mi volt? Még az Espanyol se feküdne le így nekik, ha minket elüthetne vele a bajnoki címtől)
Ebben tökéletesen igazad van, de szerintem ez érthető és el is lehet fogadni, örüljetek hogy van kivel vitázni:) Utóbbi időben elég egyértelmű volt, hogy a clasicokon merre billen a mérleg nyelve. Talán ősszel lehetett reménykedni, hogy kiélezettebb lesz, nem lett. Most, hogy ez a helyzet, van is miről beszélni, sokkal érdekesebb így a vita. Szerintem teljesen mindegy, hogy mikor vannak itt, az nem változtat semmin. Akár izzadságszagú, akár nem amit írtam, úgy láttam van aki ezt nem érti.Lampiao írta:blanee írta:
Egyébként pedig: lehet hogy én látom rosszul, de ha egy topicnak az a neve hogy barca vs. real, arra gondol az ember, hogy itt valami vita folyik a két fél között, itt ütköztetni lehet a véleményeket barcások és madridisták között. Tehát miért ne lehetnének itt madridisták 4(!) el clasico közepette?
ezzel semmi baj. de pl az elmúlt 2 évben nem igazán lézengtek itt, pedig akkor is voltak classico-k. Azzal sincs baj, hogy amint megindul a csapat szekere bátrabban fejtik ki a véleményüket, ezzel szerintem az égvilágon semmi baj nincs. Csak részedről elég izzadságszagú a topik rendeltetésével magyarázni, hogy egyre többen fejtik ki itt a véleményüket a másik oldalról. Mikor a topik létezik mióta van eurobarca és csak akkor vannak iott sokan a madridistáktól, mikor elviselhető eredményt érnek el. nyilván fordítva is így megy.
blanee írta:
Egyébként pedig: lehet hogy én látom rosszul, de ha egy topicnak az a neve hogy barca vs. real, arra gondol az ember, hogy itt valami vita folyik a két fél között, itt ütköztetni lehet a véleményeket barcások és madridisták között. Tehát miért ne lehetnének itt madridisták 4(!) el clasico közepette?
Erről szól a foci, nem mentes tőle Spanyolország sem...Raul Madrid írta:Aki bundáról beszél, az leminősíti a spanyol bajnokságot és a csapatokat is, köztük a Realt és a Barcát is.
Ahogy nézem, az utóbbi legtöbb "realt védő" hozzászólás is barca drukkerektől érkezett (profilkép alapján). Ők csak szimplán reálisan látják a helyzetet, nem bundáról beszélnek, hanem egy iszonyú rossz napot kifogott valencia elleni real sikerről.Rinku írta:Amikor azt hiszik van mi keresnivalójuk az "ellenség" gyűrűjében vagy kárörvendeni valójuk, akkor gombamód szaporodnak a profiljaik. Mondjuk az utóbbi időben visszafogták magukat, csak daffyt látom itt, de szerda óta sokuk itt köt ki.PesFan2 írta:Mi ezasokmadridista ?
Amikor azt hiszik van mi keresnivalójuk az "ellenség" gyűrűjében vagy kárörvendeni valójuk, akkor gombamód szaporodnak a profiljaik. Mondjuk az utóbbi időben visszafogták magukat, csak daffyt látom itt, de szerda óta sokuk itt köt ki.PesFan2 írta:Mi ezasokmadridista ?