Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.04.24. 10:49:57

Rinku, ezért is érdemes Daffy-t megbecsülni. Kevés a hozzá hasonló ember a világon.

Egyébként meg az utolsó előtti bekezdéseddel maximálisan egyetértek. Talán Rosellnek is érdemes lenne tanulnia tőled és nem összekoszolni a szent mezt egy ...-os kataros logóval... 8)
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.04.24. 10:01:39

Rinku, szerintem nagyon nagy butaságokat beszélsz. Először is vessük már el azt a baromságot, h a Madrid védekező focit játszik. Nézzük a meg az összes topligát, és látni fogjuk, ha a Barca után a Real szerezte a legtöbb gólt, és a MU az, aki közel van hozzá, a többiek messze lemaradva. Szóval erről a butaságról ennyit, többet nem szeretném róla vitázni, nincs értelme.
A másik dolog, meg hogy téged zavar az ő örömük, meg egy kis csipkelődés miatt gyűlölöd őket, meg törlöd az ismerőseid közül sztem egy szánalmas dolog, már ne is haragudj. Azt meg minek kell felhozni, h a közelmúltban többször elvertük csúnyán őket? Hagyjuk a múltat, foglalkozzunk a jelennel, vagyis a közelgő BL meccsel. :wink: Mert ott nem fog senkit érdekelni a Real kupagyőzelme, de mi 5-0s, 6-2 sikerünk se, sem a triplázás, sem a Madrid 9 BL címe. Nagyjából ennyi.
Még mindig nagyon zavar pár Barcás szurkolótársam hozzáállása, ugyanazt látom rajtuk, amit a galaktikus Madrid szurkolóin: nagyképűséget, ellenfél lenézését, veszteni nem tudást.
samy85
Capitá del Barça

2011.04.24. 08:59:35

Rinku írta:Most őszintén, miért kell felvenni a provokálást. Elnézést a moderátoroktól, de ezt le kell írnom: a real madrid drukkerek jó 85%-a egy külön állatfajt alkot. Teljesen tök mindegy, hogy hányszor veri a Barca laposra a realt alig 1-2 éven belül, ahogy egy icipici siker jön (nem mindegy hogy, de ott a cél szentesíti az eszközt), egyből feledtük a múltat és akkora királyok vagyunk, hogy az ajtón nem fér be az arc. Egyszerűen kritikán aluli a real madrid drukkerek viselkedése, hogy ezt, ezt éltetik, ezt a velőtrázó szégyent, ami lehet, hogy eredményes, de a futball kiherélése, erre vannak annyira nagyon fel, hogy valahogy bírtak nyerni valamit és a triplázásunk meg minden mehet a levesbe, ahogy van. A defenzív focit úgy rühellem, ahogy van, szegény Di Stefano is csak nézelődik, hogy mi ez a sz*r, amit a madrid csinál? Mi ez? Szerencsés Puskás, hogy ezt már nem élte meg, elszörnyülködne, most is foroghat a sírjában ettől, ez nem angol, ez nem olasz bajnokság, ez Spanyolország, nevezhetjük a futball bölcsőjének kis iróniával.

Egy-két realos ismerősöm volt (volt, mert töröltem őket, inkább nem reagáltam semmit a kiírásaikra, csak szimplán kitöröltem őket), ilyeneket írtak ki facebookon: "mi van barSZARone?" Nem tudom mégis ki a nyámnyila, óvodás kiskölyök... Nem elég, hogy nincs semmi szépérzékük, elképesztően nagyképűek és pupákok. Jellemezhetetlen a nagyrészüknek a viselkedése, mert semmiféle erkölcsösség nem szorult beléjük. Nem elég, hogy egy ilyen trágya, lélektelen meccsre verik magukat, még baromira arcátlanok is. Próbálok úgy hozzájuk állni, hogy nem érdekel, hogy real drukker, ha egyszer jó ember, nem érdekel, hogy kinek szurkol, ha normális srác, de mindig be tudják bizonyítani, hogy miért is utálom őket. Egyik Barcás barátommal fogalmaztuk meg ezt: nem azért utáljuk a real madrid drukkereket, mert egy, a Barcával szembenálló (adott esetben legjobban, de ez most részletkérdés) csapatnak szurkolnak, hanem mert pimasz, pökhendi, óvodás kisfiúkra hasonlít a legnagyobb részük!

Őszinte tiszteletem a kivételeknek, itt a Barcás háztájon is vannak elég szép díszpintyek, akik teszem azt, 10 perc után egy talált ellenfél gól után már a ravatalra fektették a csapatunkat, de egyszerűen már nem bírtam magamba tartani, mert több a soknál, amit Ezek gondolnak magukról. Nem ők, hanem EZEK, a jóízlés határain belül nem tudom kifejezni magam, egyszerűen aki real madrid drukker, nagyon ritka, hogy nem egy ütnivaló idióta barom...

Továbbra is hidegenhagy a realosok véleménye, továbbra is nagy ívben teszek rá, hogy mi van velük, a Barca a lényeg, az én szívem-lelkem vörös-kékben ég, a futballban számomra nincs fontosabb a mez és a címer becsületénél, hogy mindvégig makulátlan maradjon, ill. megannyi nehéz pillanaton túl is mindvégig megőrzik az emberségüket, a jellemet és mindazt, amiért érdemes nézni a labdarúgást! Ez az FC Barcelona, ezért vagyok doa a klubért, de amit a túloldalról kapok, az több a soknál és már nem bírom...

Kérem a moderátorokat, ne dorgáljanak meg ezért a hozzászólásért, de egyszerűen már nem bírom magamban tartani... Nem tudom nem meghallani ezt az ordító szemtelenséget, amit évek és szerda óta teljesen jogtalanul kapunk... Pofátlanság az egész úgy, ahogy van, miközben elfelejtik, hogy szó szerint péppé vertük őket az elmúlt 2 évben...
hát annyit mondok , hogy ezeket olvasva ne regizz a sporthíradó.hu.ra :D
egyet értek veled....
és van egy idézet ami ide illik, illetve a mi reagálásunk definiálása: " tényleg nagyon köszönjük arroganciátok, de sajnos nem tudjuk viszonozni"
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
samy85
Capitá del Barça

2011.04.24. 08:48:23

nekem nincs problémám ha a Madrid szurkolók átjönnek eszme cserére, de azért hogy csak a tüzet szítsák? Felesleges.... szal aki ilyen itt az szerintem törölje magát... bár ehhez semmi közöm :D
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
zsírosdeszka
A Madridista

2011.04.24. 07:36:07

Nem kell Madridista blogokat olvasni. :lol:
"A XX. század legjobb csapata"
De las glorias deportivas, que campean por Espańa
va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.04.24. 00:27:15

mélységesen egyetértek! engem főleg a madridista blogok hangneme, stílusa borzaszt el! nem elég, h kiemelik azokat a momentumokat, amikbe bele lehet kötni és posztot írnak köré, h lehessen fikázni(akárcsak spanyol "testvéreik" a marca és az AS...), hanem 1-1 jobb eredmény után jön az arrogáns lenézés...(lásd mostani meccsük összefoglalásának szánt poszt...)

mégis milyen cím az, h "antifoci a nénikéd"? ilyen főcímekkel teljesen nyilvánvaló, h belénk akarnak rúgni még egyet. teljesen elvesztik a realitásérzéküket és a mostani 3-6-ot egy új Real Madrid korszakának kezdeteként fogják fel, ahol ismét nem lesz ellenfelük a világon...(magában a posztban is szerepel ilyen rész...)

áldom a sorsot, h a "mi" (azaz a Barcáé) népsportos blogunk olyan, amilyen...
félreértés ne essék, nem a blogok színvonalát akarom összehasonlítani, csak iszonyatosan látszik a két klub szurkolóinak mentalitása ezeken a blogokon keresztül (durva általánosítással...)

természetesen nekem is van több madridista haverom, akikkel nagyon jól el lehet beszélgetni a meccsekről, szerencsére ők nem ilyenek...
vmint mindenképpen jó, h daffy is olyan, mint a haverjaim, talán ezért "kedveli" itt (megkockáztatom) mindenki ;)
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.04.23. 23:54:18

Megy egy lájk Rinkunak. Én annyit biztosan tudok, h ha a Fradi így ver meg bárkit-tudok örülni. De egy Barcának, Realnak nem az ilyen győzelmekért szurkolunk-szerintem.
De ennyit erről. Most az a dolgunk, hogy újfent megmentsük a futballt, és megmutassuk, nem győzhet ilyen stílus.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Rinku
Director del Fútbol

2011.04.23. 23:53:15

Igen, valószínűleg felnagyíthattam a dolgokat a közelmúlt sérelmeiért, amik élénken élnek bennem, sok rendes ember van abban a táborban, elnézést kérek, de engem valahogy mindig a negatív, arcátlan felük talál meg... Igyekszem normális lenni mindenkivel, ha Manchesteres, ha Interes, ha akárkinek szurkol, követni hőn szeretett klubom toleráns, szerény magatartását, de van, amikor pattan a cérna és meg kell mondani: ti bizony gyökerek vagytok, ha tagadjátok, ha nem! A hozzászóláshoz: akinek nem inge, az továbbra se vegye magára!

A többieknek: továbbra se reagáljatok a becsmérlő hozzászólásaikra, mert Barca drukkerek vagyunk és a mez kötelez! Persze, engem is elragad az indulat olykor-olykor, de akkor is, be kell hunyni a szemed és kinevetni, legyen már összesen ennyi örömük, hogy a közelmúlt számukra legsötétebb korszaka után ilyen gyáva, taktikázó, rúgdosódó összekuporgatott egy gólocska után nyertek egy kupát, amit annyira meg tudtak becsülni, hogy néhány órával rá már ripityára is törtek! Legyenek büszkék rá, ollé, dőljön a pezsgő, de ha a jó Isten is úgy akarja, ezt az alamizsna kupát nekik szánta a sors, nekünk szépen ki kell mennünk a pályára és elvenni a kedvüket az arcoskodástól! Őszintén remélem, hogy ha nem is nyerjük meg a Bajnokok Ligáját, móresre tanítjuk őket az elkövetkező 2 hétben! Tartsuk meg a sorrendet, első a Blaugrana, aztán jöhetnek ők a többivel! Így legyen!
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Rinku 2011.04.24. 00:04:02-kor.
Football, bloody hell. /SAF/
Drigo
Eurobarca Staff

2011.04.23. 23:50:02

Azon túl, hogy maximálisan egyetértek az írásoddal, azért az arányt túlzónak érzem. Ez maximum azokra igaz, aki idejár. Sok embert ismerek, aki amellett, hogy Madridista teljesen normális arc.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Rinku
Director del Fútbol

2011.04.23. 23:43:07

Most őszintén, miért kell felvenni a provokálást. Elnézést a moderátoroktól, de ezt le kell írnom: a real madrid drukkerek jó 85%-a egy külön állatfajt alkot. Teljesen tök mindegy, hogy hányszor veri a Barca laposra a realt alig 1-2 éven belül, ahogy egy icipici siker jön (nem mindegy hogy, de ott a cél szentesíti az eszközt), egyből feledtük a múltat és akkora királyok vagyunk, hogy az ajtón nem fér be az arc. Egyszerűen kritikán aluli a real madrid drukkerek viselkedése, hogy ezt, ezt éltetik, ezt a velőtrázó szégyent, ami lehet, hogy eredményes, de a futball kiherélése, erre vannak annyira nagyon fel, hogy valahogy bírtak nyerni valamit és a triplázásunk meg minden mehet a levesbe, ahogy van. A defenzív focit úgy rühellem, ahogy van, szegény Di Stefano is csak nézelődik, hogy mi ez a sz*r, amit a madrid csinál? Mi ez? Szerencsés Puskás, hogy ezt már nem élte meg, elszörnyülködne, most is foroghat a sírjában ettől, ez nem angol, ez nem olasz bajnokság, ez Spanyolország, nevezhetjük a futball bölcsőjének kis iróniával.

Egy-két realos ismerősöm volt (volt, mert töröltem őket, inkább nem reagáltam semmit a kiírásaikra, csak szimplán kitöröltem őket), ilyeneket írtak ki facebookon: "mi van barSZARone?" Nem tudom mégis ki a nyámnyila, óvodás kiskölyök... Nem elég, hogy nincs semmi szépérzékük, elképesztően nagyképűek és pupákok. Jellemezhetetlen a nagyrészüknek a viselkedése, mert semmiféle erkölcsösség nem szorult beléjük. Nem elég, hogy egy ilyen trágya, lélektelen meccsre verik magukat, még baromira arcátlanok is. Próbálok úgy hozzájuk állni, hogy nem érdekel, hogy real drukker, ha egyszer jó ember, nem érdekel, hogy kinek szurkol, ha normális srác, de mindig be tudják bizonyítani, hogy miért is utálom őket. Egyik Barcás barátommal fogalmaztuk meg ezt: nem azért utáljuk a real madrid drukkereket, mert egy, a Barcával szembenálló (adott esetben legjobban, de ez most részletkérdés) csapatnak szurkolnak, hanem mert pimasz, pökhendi, óvodás kisfiúkra hasonlít a legnagyobb részük!

Őszinte tiszteletem a kivételeknek, itt a Barcás háztájon is vannak elég szép díszpintyek, akik teszem azt, 10 perc után egy talált ellenfél gól után már a ravatalra fektették a csapatunkat, de egyszerűen már nem bírtam magamba tartani, mert több a soknál, amit Ezek gondolnak magukról. Nem ők, hanem EZEK, a jóízlés határain belül nem tudom kifejezni magam, egyszerűen aki real madrid drukker, nagyon ritka, hogy nem egy ütnivaló idióta barom...

Továbbra is hidegenhagy a realosok véleménye, továbbra is nagy ívben teszek rá, hogy mi van velük, a Barca a lényeg, az én szívem-lelkem vörös-kékben ég, a futballban számomra nincs fontosabb a mez és a címer becsületénél, hogy mindvégig makulátlan maradjon, ill. megannyi nehéz pillanaton túl is mindvégig megőrzik az emberségüket, a jellemet és mindazt, amiért érdemes nézni a labdarúgást! Ez az FC Barcelona, ezért vagyok doa a klubért, de amit a túloldalról kapok, az több a soknál és már nem bírom...

Kérem a moderátorokat, ne dorgáljanak meg ezért a hozzászólásért, de egyszerűen már nem bírom magamban tartani... Nem tudom nem meghallani ezt az ordító szemtelenséget, amit évek és szerda óta teljesen jogtalanul kapunk... Pofátlanság az egész úgy, ahogy van, miközben elfelejtik, hogy szó szerint péppé vertük őket az elmúlt 2 évben...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rinku 2011.04.23. 23:50:10-kor.
Drigo
Eurobarca Staff

2011.04.23. 23:40:17

Akik nem bírnak normálisan fórumozni, inkább hagyják abba. Felesleges azért regelni ide, hogy utána minősíthetetlen stílusban és hangnemben okoskodjon valaki. Az meg még feleslegesebb, hogy ezekre hasonló paraméterekkel válaszoljon bárki is. Csak többet kell törölni és tiltani.

Köszöntem.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
füst
Barça B

2011.04.23. 23:39:12

Megnéztem a gólokat....
Ahogy látom Perez megtett egy Higuain mesterhármas - a meccsen 8.5 gólnál több lesz kombót a bwinen nagy összeggel....

(De most komolyan ez mi volt? Még az Espanyol se feküdne le így nekik, ha minket elüthetne vele a bajnoki címtől)
Ugyan már, csak a gólokat láttad, mégis "lefekvés"ről beszélsz. A 0-1 is probléma volt, a mai 3-6 is. 1 hsz-ben ostoroztad Perezt, a Bwint az Espanyolt, a Valenciát, a Real Madridot. Szép termés :)
odanézz SMS
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.04.23. 23:35:09

hhautokft írta:
Meg is ünnepeltétek a kupagyőzelmet rendesen
Mit kellett volna csinálni? Búslakodni? A Real jobb volt a csapatodnál,azon az este a csibészség nyert a pökhendi kivagyiság ellen.
:lol:
Már megérte regelned. Nyertetek, és ezzel jön is a rózsaszín szemüveg. Jó 35 percet leszámítva, amikor valóban jobban pörögtetek, komoly gondot okozott a labda pontos helyének meghatározása. Még úgy is, hogy bizony nem értük el a csúcsformát finoman szólva. De remélem, tovább növeled a hsz-eid számát akkor is, ha kivágunk titeket a bl-ből ahogy kell.
Hogy a búbánatba ne lenne több lövése egy olyan csapatnak, akik előtt egy egész félpálya, de legalább 3-4 jó 20 méter széles folyosó áll. Erről szól a kontrafutball. Legyél rá büszke.
Rivaldo-A Legnagyobb.
hhautokft
Barça C

2011.04.23. 23:31:49

Cyrax:

a Real a labdatartáson kivűl mindenben jobb volt,ezt meg lehet nézni a statokonon.
A tiétek a világ legjobb tribli csapata a félpálya ördögei.Akik a kaputól 50 méterre urak,istenek.Ez szép is.

Annyira deffenziv volt a madrid hogy többet lőtt kapura,ez meg hogy lehet? Ja,ugy hogy kamu az az egész szitu.

pár selejtes kulagombóc , nekik ma nem is osztott senki lapot.Mindegy.Attól még marad a csapat.
blanee
Barça B

2011.04.23. 23:24:59

hhautokft írta:
Mit kellett volna csinálni? Búslakodni? A Real jobb volt a csapatodnál,azon az este a csibészség nyert a pökhendi kivagyiság ellen.
Nem épp az ilyen vitapartnerekre gondoltam:D
Pökhendiségről beszélsz, mikor a hsz-ed a pökhendi. Van még hátra 2 meccs, aminek a kimenetele azért kérdéses. Lehet hogy a következő meccsen ez a pökhendi futball fog bennünket elverni...
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.04.23. 23:14:34

hhautokft írta:
Nem tudom ki a pökhendi, talán aki egy ilyen hsz kedvéért regisztrál? :roll: Látom jöttetek egy páran beszólogatni...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
hhautokft
Barça C

2011.04.23. 23:07:02

kennyke04
Entrenador del Barça

2011.04.23. 23:05:21

sjd írta:Megnéztem a gólokat....
Ahogy látom Perez megtett egy Higuain mesterhármas - a meccsen 8.5 gólnál több lesz kombót a bwinen nagy összeggel.... :roll: :twisted:

(De most komolyan ez mi volt? Még az Espanyol se feküdne le így nekik, ha minket elüthetne vele a bajnoki címtől)
azért 2.55ös szorzó volt a legalacsonyabb a Realra :) normál esetben ez kb. 1.5-1.7körül lett volna :)
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
blanee
Barça B

2011.04.23. 22:40:34

Lampiao írta:
blanee írta:

Egyébként pedig: lehet hogy én látom rosszul, de ha egy topicnak az a neve hogy barca vs. real, arra gondol az ember, hogy itt valami vita folyik a két fél között, itt ütköztetni lehet a véleményeket barcások és madridisták között. Tehát miért ne lehetnének itt madridisták 4(!) el clasico közepette?

ezzel semmi baj. de pl az elmúlt 2 évben nem igazán lézengtek itt, pedig akkor is voltak classico-k. Azzal sincs baj, hogy amint megindul a csapat szekere bátrabban fejtik ki a véleményüket, ezzel szerintem az égvilágon semmi baj nincs. Csak részedről elég izzadságszagú a topik rendeltetésével magyarázni, hogy egyre többen fejtik ki itt a véleményüket a másik oldalról. Mikor a topik létezik mióta van eurobarca és csak akkor vannak iott sokan a madridistáktól, mikor elviselhető eredményt érnek el. nyilván fordítva is így megy.
Ebben tökéletesen igazad van, de szerintem ez érthető és el is lehet fogadni, örüljetek hogy van kivel vitázni:) Utóbbi időben elég egyértelmű volt, hogy a clasicokon merre billen a mérleg nyelve. Talán ősszel lehetett reménykedni, hogy kiélezettebb lesz, nem lett. Most, hogy ez a helyzet, van is miről beszélni, sokkal érdekesebb így a vita. Szerintem teljesen mindegy, hogy mikor vannak itt, az nem változtat semmin. Akár izzadságszagú, akár nem amit írtam, úgy láttam van aki ezt nem érti.
sjd
Llegenda del Barça

2011.04.23. 22:40:31

Megnéztem a gólokat....
Ahogy látom Perez megtett egy Higuain mesterhármas - a meccsen 8.5 gólnál több lesz kombót a bwinen nagy összeggel.... :roll: :twisted:

Lampiao
Jugador d'estrella

2011.04.23. 21:58:45

blanee írta:

Egyébként pedig: lehet hogy én látom rosszul, de ha egy topicnak az a neve hogy barca vs. real, arra gondol az ember, hogy itt valami vita folyik a két fél között, itt ütköztetni lehet a véleményeket barcások és madridisták között. Tehát miért ne lehetnének itt madridisták 4(!) el clasico közepette?

ezzel semmi baj. de pl az elmúlt 2 évben nem igazán lézengtek itt, pedig akkor is voltak classico-k. Azzal sincs baj, hogy amint megindul a csapat szekere bátrabban fejtik ki a véleményüket, ezzel szerintem az égvilágon semmi baj nincs. Csak részedről elég izzadságszagú a topik rendeltetésével magyarázni, hogy egyre többen fejtik ki itt a véleményüket a másik oldalról. Mikor a topik létezik mióta van eurobarca és csak akkor vannak iott sokan a madridistáktól, mikor elviselhető eredményt érnek el. nyilván fordítva is így megy.
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."

Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com

"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
B.
Jugador del Barça

2011.04.23. 21:58:19

Raul Madrid írta:Aki bundáról beszél, az leminősíti a spanyol bajnokságot és a csapatokat is, köztük a Realt és a Barcát is.
Erről szól a foci, nem mentes tőle Spanyolország sem... :?
B.
Raul Madrid
Barça B

2011.04.23. 21:49:57

Aki bundáról beszél, az leminősíti a spanyol bajnokságot és a csapatokat is, köztük a Realt és a Barcát is.
blanee
Barça B

2011.04.23. 21:44:33

Rinku írta:
PesFan2 írta:Mi ezasokmadridista ?
Amikor azt hiszik van mi keresnivalójuk az "ellenség" gyűrűjében vagy kárörvendeni valójuk, akkor gombamód szaporodnak a profiljaik. Mondjuk az utóbbi időben visszafogták magukat, csak daffyt látom itt, de szerda óta sokuk itt köt ki.
Ahogy nézem, az utóbbi legtöbb "realt védő" hozzászólás is barca drukkerektől érkezett (profilkép alapján). Ők csak szimplán reálisan látják a helyzetet, nem bundáról beszélnek, hanem egy iszonyú rossz napot kifogott valencia elleni real sikerről.

Rinku
Director del Fútbol

2011.04.23. 21:37:48

PesFan2 írta:Mi ezasokmadridista ?
Amikor azt hiszik van mi keresnivalójuk az "ellenség" gyűrűjében vagy kárörvendeni valójuk, akkor gombamód szaporodnak a profiljaik. Mondjuk az utóbbi időben visszafogták magukat, csak daffyt látom itt, de szerda óta sokuk itt köt ki.
Válasz küldése