Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
MessiNeymarSuarez írta:lui1698 írta:Demba Ba
https://www.facebook.com/video.php?v=13 ... =2&theater" target="_blank
Zseniális.![]()
![]()
Nemááár, épp most akartam én is linkelni, hatalmaslui1698 írta:Demba Ba
https://www.facebook.com/video.php?v=13 ... =2&theater" target="_blank
Zseniális.![]()
![]()
CR-nél volt mit nézni, még is csak 2 meccset kapott egy szándékos, durva megmozdulásáért, ami tegyük hozzá nem az első esete volt.ferninho írta:[
Kapott sárgát, volt mit visszanézni és megvitatni, hogy az ért-e sárgát (nem), de ha még jegyzőkönyvben sincs, nem hogy lapot nem adtak érte, akkor nincs mit megvitatni.
Kapott sárgát, volt mit visszanézni és megvitatni, hogy az ért-e sárgát (nem), de ha még jegyzőkönyvben sincs, nem hogy lapot nem adtak érte, akkor nincs mit megvitatni.Normandia írta:Egyébként nekem a Messi fejbedobása okán vannak kétségeim, hogy a szövetség még is csak nézheti a videókat, mert a sárgalapját csak eltörölték, holott gondolom a bíró a jelentésében leírhatta, hogy időhúzásért adta a sárgát.
Bob én semmi rosszat nem mondtam ezzel, ugyanis tényleg nem tudtam, hogy a spanyol szövetség nem néz vissza videókat, ergo tényleg kilettem okosítva ebből a szempontból. Az egy másik dolog, hogy nem tudok egyetérteni ezzel a hozzáállásukkal, mert bizony a bíró sem láthat mindent és egy alattomos, szándékos beleszállást, ami akár súlyos sérülést is okozhat, meg kellene büntetni, ha a játékvezető nem látja. Egyébként nekem a Messi fejbedobása okán vannak kétségeim, hogy a szövetség még is csak nézheti a videókat, mert a sárgalapját csak eltörölték, holott gondolom a bíró a jelentésében leírhatta, hogy időhúzásért adta a sárgát.Bob_Marley írta:Nem kioktatás volt, hanem leírtam miért nem lehet visszanézni. Arda esete dettó ugyanez. Bíró nem ítélt semmit a meccsen, akkor utólag nem lehet vele mit tenni.
Most, hogy engem kiokosítottak itten a fórumonAlcantara írta:Diego Costa azonnali, 3 meccses eltiltást kapott a videófelvétel alapján. A City ellen már nem lehet ott szombaton.
Ezt respektálom az angolokban, ellentétben a tutyi-mutyi spanyol szövetséggel.
Arda Turan a cipődobálós tettéért, nemhogy semmit nem kap, de még jópofa dolognak is tüntetik fel a csapattársai.
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... an-2391519" target="_blank
És nincs egy ember a spanyol szövetségben vagy a bírói karban akinek szúrja a szemét az ami történt??Alcantara írta:Arda Turan a cipődobálós tettéért, nemhogy semmit nem kap, de még jópofa dolognak is tüntetik fel a csapattársai.
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... an-2391519" target="_blank
Mellesleg pénzmosásnak sem utolsó.hank1ee írta:...lui1698 írta:ez valószínű elég magas körökben senkinek sem érdeke.
Nem hát. Mindig a legpénzesebb maffiózók fognak tanyát verni a nagy futballklubok élén, mert ebből tovább is gazdagszanak és nem is egy rossz hobbi irányítani egy csapatot... Óriási üzlet a labdarúgás. Ugye vegyük például Abramovicsot. A legdrágább játékosokat is meg tudja venni, hozzá képest mondjuk egy Ribolovljev kismiska a Monaco élén, aki (kapaszkodó) ezermilliárd forintot hagyott a nejénél tavaly. Mondjuk vissza is vett a költekezésből rendesen, bár egy ilyen veszteség után meg tudom érteni. Milan élén az olasz exminiszterelnök, aki biztos egy tisztességes üzletember, meg még lehetne sorolni. Ezek a dolgok az árnyoldalai a focinak.lui1698 írta:ez valószínű elég magas körökben senkinek sem érdeke.
Sajnos, vagy sem, de ez van. Kőkemény üzlet a foci.lui1698 írta: És ez az ami kezdi teljesen kiölni a fociból, hogy valaki például tényleg azért igazoljon egy csapathoz, mert ott akar játszani és ne azért, mert éppen annak a klubnak a keresztapái teszik le elé és érte a nagyobb lóvét.
Valamit ki kellene találni, ezeknek a valamilyen szintű szabályozására és visszaszorítására. Csak kár, hogy ez valószínű elég magas körökben senkinek sem érdeke.
De Gea is állítólag 50 misibe fájhat a Real-nak nyáron... egy kapus, komolyan mondom, hülyét kapok. Mikor mi vettünk tizenmennyiért egy ter Stegen-t, aki azért potenciálban nem marad el a spanyoltól.
Pogba meg, ha idén nem is jövőre szerintem szintén borzasztó áron fog csapatot váltani. Olyan 70-100 misi körülre tippelném, hogy elkel majd. Egy nemzetközi szinten nullát az asztalra tevő gyerek.
És ez az ami kezdi teljesen kiölni a fociból, hogy valaki például tényleg azért igazoljon egy csapathoz, mert ott akar játszani és ne azért, mert éppen annak a klubnak a keresztapái teszik le elé és érte a nagyobb lóvét.hank1ee írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... on-2391107
Beteges, de komolyan. A fizetések is már olyan irreálisak kezdenek lenni, hogy borzasztó.
Hasukra csapnak szerintem. Az IFFHS a legnevetségesebb ilyen típusú szervezet évek óta, mindig előrukkolnak valami idiótasággal. Én már nem is olvasom a statisztikáikat.Normandia írta:Valaki meg tudná mondani, hogy mi alapján állítják össze a rangsort, milyen kritériumok szerint?