Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

mondhatni minden meccs ajándékzsoltfree írta:Mourinho már fejben teszi össze a storit: Az első gól előtt lerántás volt, a második gól ugye tizenegyes volt, ami nyilván nem volt igazságos, a harmadik pedig les volt.
Madridistáknak már nyári szünet van:). Ezek után már csak tét nélküli meccseik lesznek.
Mentségére szóljon, hogy most legalább egyből jelezte, hogy gond van, mert tudta mit tett. Az, már más kérdés, hogy a csapattársaknak ez "nem tűnt fel" és a vége egy helyzet, egész pontosan egy kapufa lett...Rivaldo11 írta:A "Majom" ( by Busi) már megint hozza magát. Szép taposás volt. Hányiger a kis mikrofonfejű. Alattomos, pedig nem volt ilyen. Valakinek köszönhetően elpattant az agya. Vajon???

1-2, de ha a Real kikap végül, és mi ma nyerünk, akkor drukkolni kell jövőhéten a Realnak a Sevilla ellen, mert ők szombaton játszanak, mi meg vasárnap, és mégis jobb lenne a pályán megnyerni a bajnoki címetMessithebest írta:2-0Ha ez így marad, mi ma nyerünk, akkor a következő fordulóban csak nyerni kell(Espanyol nem fogja könnyen adni...) és megvan a bajnoki cím!!!!
Igen igaz, mire megírtad már javítottam. Akkor is kell majd még egy pont a négy meccs alatt. Közben 1:2.Tocy írta:Ezt hogy? Ha ma nyerünk, és a Real kikap, akkor 11 pont előnyünk van. 12 megszerezhető. Tehát ha mindet elbukjuk, Madrid mindet nyeri, akkor 1-gyel több pontjuk leszEz esetben 1 pontot kell szereznünk 4 forduló alatt.
Ezt hogy? Ha ma nyerünk, és a Real kikap, akkor 11 pont előnyünk van. 12 megszerezhető. Tehát ha mindet elbukjuk, Madrid mindet nyeri, akkor 1-gyel több pontjuk leszSuperMessi írta:Nem kell. Ha ez így marad és mi nyerünk, akkor 11 pont lesz az előnyünk, és 12 megszerezhető, de nekünk jobb az egymás elleni eredményünk is, úgyhogy amennyire én tudom akár már ma is bajnokok lehetünk.Messithebest írta:2-0Ha ez így marad, mi ma nyerünk, akkor a következő fordulóban csak nyerni kell(Espanyol nem fogja könnyen adni...) és megvan a bajnoki cím!!!!