Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Fecooo írta:a pofám leszakad komolyan...![]()
hogy a bánatba lehet ennyire egyoldalúan nézni az eseményeket??? murinnyó tényleg megfertőzött mindent maga körül, ami plusz röhej, h még a "másik oldalt" is! de erről ennyit...
hogy van pofájuk bírózni, amikor az egyetlen kupát is májenkó hathatós jóindulatának köszönhetően nyerték meg? mondja vki, h normális bíráskodás mellett nem 8 a 10 elleni meccs lett volna kb, és így is nyert volna a Madrid!
lehet védeni műringyót(igen, kigúnyolom!), de ez már nem jópofiság, egyszerűen a Barca nimbuszát tiporja sárba a populista dumájával! (mondtam már, h kire hasonlít ebben...)
őszintén sajnálom a Realt, eszembe nem jutott volna ócsárolni őket a tegnapi meccs után, ha az a hányadék nem ragasztja rá a stílusát mindenkire, még a szertárosra is!
tényleg a foci rákfenéje, nincs okom óvatosabban fogalmazni!

szabadot se kellett volna adni mivel korábban egy hasonló esetben(Messi vs Lass) se volt szabadsocio66 írta:Casillas: "Egy szabályos gólt érvénytelenítettek. Megloptak minket. Aggodalommal tölt el, hogy egy elődöntőben ilyen megtörténhet."
már ő is..?
már a meccs alatt is írtam és továbbra sem értem,hogy lett volna ez a gól szabályos.
hát ronaldo egyértelműen ráesett a védő lábára,tök mindegy hogy a védő rá is játszott,vagy hogy ronaldo nem szándékosan csinálta,de megvolt a testi kontaktus,ami miatt nem tudott továbbmenni a védő.
az ítélet rossz volt,mert szabadrúgást kellett volna adni a madridnak,de gólt semmiképp..
én elismerem,amit el kell,leírtam az odavágó után is hogy a piros nem biztos hogy jogos volt,de most nem értem mi a gond.
olvastam,hogy pedro rúgásáért is járhatott volna a piros,ezt is adom, benne volt a szándék,lehet hogy az előző meccset vezető bírónál meg is kapta volna,a tegnapi viszont kiállítás nélkül akarta hozni a meccset,ez tisztán látszott,bőven kiszórhatott volna több játékost is a madridból.

Teljesen igazad van. Mindkét oldal eléggé megsínylette ezt a 4 meccset. Már én is nagyon untam, gondolom nem vagyok egyedül. Jó, hogy most lesz pár hét szünet a döntőig. Addig Abidalt csúcsformába kell hozni és akkor összeáll egy olyan védelem, amit áttörni nagyon nehéz lesz. Úgy érzem ez a BL döntő nagyon kemény lesz. A 2009-es döntőben sokkal erősebb volt a MU, mint most de azt vhogy előre lehetett érezni, hogy mi nyerjük azt a meccset. Azóta ők is meg mi is "gyengültünk". Ez az a meccs, ahol 50-50%-ot adnék mindkét csapatnak. A támadójátékuk nagyon erős a védelmük szélen viszont nagyon is megfogható. Abban reménykedek, hogy elég sok csapat tudott pontot szerezni ellenük, úgyhogy jó lenne, ha mi is tudnánk legalább 3-atVito írta:a továbbjutásnak örülök, de most le kell nyugodni, el kell felejteni végre a madridot és 100%-ig a MU-ra koncentrálni. túlságosan is ki volt élezve az összes sorozat a clasicokra, most újra vissza kell állítani a gondolkodásmódot a madrid-mou időszak után. fontos meccse lesz. giggsék utolsó esélye, hattyútánca, nem adják könnyen a kupát .
Nem volt szabályos a gólja, mivel Piqué fellökte Ronaldót, de az esésével akadélyozta Mascheranot a továbbhaladásban.FtcSikiHun írta:Szabályos volt Higuaín gólja? Igen. Ki lehetett volna állítani Diarrát, Adebayort, Carvalhot? Igen. Minden 2. percben szabálytalanul szeretlek? Igen. Lefociztuk a Realt? Igen. Volt kapuralövésük?Igen, 2. Nekünk volt? Igen, 10. Messit az első meccsen 5 ember figyelte ahogy cikázott a gólja előtt? Igen. Megérdemelte volna a Real a továbbjutást? Nem.
Van miről beszélni?
Közük nem volt a meccshez, és akárhogy mondják, hogy ha Higu góljha bemegy ők mennek tovább. Igen? Valószínű, hogy 0-1-nél is így fogunk játszaniÍgy is volt 10 kapuralövésünk, ha vezettek volna, lett volna 20 is. Nem fetrengtünk, 1-2 színészkedés volt csak, viszont a Real ugyan úgy rugdosódott, habár valamivel visszafogottabban, mint az elmúl 3 Classicon.
Mi is tudnánk reklamálni, hogy meccsenként 3 pirosat lehetett volna kiosztani a Realnak. Helyzetük nem volt, a labdát nem tudták megtartani. Akkor mit számít egy nem megadott gól, ha amúgy is szarok.
Nem volt az, így vagy úgy vissza kellett fújni.FtcSikiHun írta:Szabályos volt Higuaín gólja? Igen. ...

Ez se egy rossz felvetés,voltak vitatható dolgok mindkét oldalon,de a megérdemelt továbbjutásunk továbbra sem vitatható!sjd írta:de Bleeckere-ről amúgy is tudjuk, hogy nem veti meg a hallucinogén szereket, egy brutális Motta-ütés és egy Touré-kezezés után lehet, hogy azt látta, hogy CR hátulról rácsúszott Masch vádlijára

ha mask-nak lett volna esélye elérni higuaint,akkor szabadot ítéltem volna a real javára,ha nem,akkor megadom a gólt. amit történt,azt semmiképp sem.Charlie írta:Jók voltunk nagyon, ha a helyzet kihasználásunk nem lenne ennyire pocsék és a hétvégén potyázó Casillas nem véd ennyire jól, akkor egy 5-1 tegnap összejön simán. A meg nem adott gólt én így láttam: előnyszabály miután testtel leütközte Piqué hisztiánótakarata ellenére ráesett a menteni igyekvő Mascherano lábára
megakadályozta a mentésben. Szerintem ezért lett lefújva és ezért megy most a siránkozás real oldalról. Netán egyedül látom így?
Imádom az ilyen nyilatkozatokat, főleg krisztitől meg adebayordtól. Az egyik a szimulálás meg a rinyálás királynője (megint akkor volt szinte csak észrevehető amikor könnyesszemmel néz a bíróra, hogy miért nem fújsz? Hát tönkretesznek!!!)a másik meg egy ordasparaszt volt Angliában meg itt is. Abba kéne belegondolni, hogy 180 percből nem 70-t kellett volna futballozni ellenünk a Bl-ben és akkor nem csak a bíróra való mutogatás maradna egyedül számukra. Perez, Mou meg a kis galeri összerakott egy olyan roppant szimpatikus képet a reálról erre a 4meccsre, hogy rohamosan fordulnak el tőlük a futballt szerető emberek.
C.
Szerintem is így történt, a gól sehogy sem érvényes. Tudtam hogy lesz egy szitu amibe lehet majd kapaszkodniuk, meg tudnak majd kombinálni.Charlie írta:Jók voltunk nagyon, ha a helyzet kihasználásunk nem lenne ennyire pocsék és a hétvégén potyázó Casillas nem véd ennyire jól, akkor egy 5-1 tegnap összejön simán. A meg nem adott gólt én így láttam: előnyszabály miután testtel leütközte Piqué hisztiánótakarata ellenére ráesett a menteni igyekvő Mascherano lábára
megakadályozta a mentésben. Szerintem ezért lett lefújva és ezért megy most a siránkozás real oldalról. Netán egyedül látom így?

A 3 lövésből meg ugye 1 Di Maria kapufája volt, magyarul 2 helyzetük volt 90 perc alatt. Egyébként csak nekem tűnik úgy, hogy a BL-ben sokkal jobban és felszabadultabban játszunk, mint a bajnokságban? A csapat tegnap megint eszméletlen volt. A nagy arányú győzelem egyedül a rossz helyzetkihasználásunkon múlott. Amit a védelem, Iniesta és Messi produkált az meg egyszerűen fenomenális volt.Piqué írta:Végre azt láttam a fiúktól amit mindig is várok.Szépen fociztunk,ha egy kicsi szerencsénk is van,akkor megszórhattuk volna őket és akkor nem jöhettek volna a már jól megszokott vádaskodások.Nem tudom mire gondoltak,hogy majd kapura lövés nélkül továbbjutnak??Azthiszem 3 lövésük volt,ami elég kevés,úgyhogy nincs miről beszélni.Nekünk volt vagy 6 100-as ziccerünk,amit Casillas kivédett,szóval nincs miről beszélni,hogy ki érdemelte meg a továbbjutást.Ronaldoval meg nem kell törődni....
Annyira kicsinyes klub lett, félelmetes.LM10 írta:A meg nem adott madridi gólnál szerintem szabadrúgással kellett volna jönnie a realnak. Annyi volt, hogy felrúgták Céert, ő meg ráesett Mascheranora. Én így láttam, de jobb ha tudja a Real, hogy ha a Barcának élet-halál lett volna a győzelem, akkor megcsinálják.

Nem hinném, h tiltakozni akarnának, inkább pl. azért adhatták vissza, mert már eldőlt a meccs. Vagy, ha tiltakoztak is, nem hinném, h Perez és Mourinho ellen, inkább az ellen, ami az első meccsen történt.putyo írta:"A Barca-drukkerek hatalmas élőképpel fogadták a Camp Nouba kivonuló csapatokat és a stadionba látogató 1500 Real-drukkert. 3000 madridi az első találkozó után visszaadta a jegyét."
Ez igazi tiltakozás Pérez vezetése, és murinnyó edzősködése ellen.