Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaj, Daffy - ennél azért sokkal komolyabb, ésszerűbb embernek gondoltalak, mintsem, hogy még mindig ezen vagy fennakadva!daffy írta:ezt senki nem vitatja,de máskor az uefa bünteti az ilyesmit.
Hasonló eset megtörtént. Bajnokin Busquets lerúgta ennél durvábban Xabit, és nem is kapott semmit. Felhoztam ezt egyszer kétszer, de úgy látszik mindig újra fel kell. Egyébként mint láthatod a kommentekből, nem kerítenek ekkora ügyet neki.rrobbiefcb írta:Sziasztok!
Tudom, hogy már mások is feltették a kérdést - tehát ez most költői...
Ha fordított lett volna a szituáció és Alves rúgja el így Pepe lábát, a madridisták hogyan reagálták volna le a talpalást???
ezt senki nem vitatja,de máskor az uefa bünteti az ilyesmit.kennyke04 írta: Nem takarta, hanem "épp fájlalta" a megütött testrészt.
Szinte tét nélküli kispályás meccseimen lenne ilyen kemény odaszólogatás már kulturálódni lehetne
Nem takarta, hanem "épp fájlalta" a megütött testrészt.daffy írta:ha azt mondja,hogy milyen szép a cipőd,akkor nem takarja elG.Gabe írta:egy szájmozgásba sokmindent bele lehet magyarázni.
háááát....
pont az előzőhöz írtam hozzá, hogy miket lehet esetleg.daffy írta:ha azt mondja,hogy milyen szép a cipőd,akkor nem takarja el. valószínűleg szidalmazás. mint írtam,nem tudok spanyolul,így hiába próbálnám kiolvasni a MAJOM szót,nem sikerül.G.Gabe írta:egy szájmozgásba sokmindent bele lehet magyarázni.egyébként a mono szó 4 betűjébe olyan sok mindent nem lehet belemagyarázni
ha azt mondja,hogy milyen szép a cipőd,akkor nem takarja el. valószínűleg szidalmazás. mint írtam,nem tudok spanyolul,így hiába próbálnám kiolvasni a MAJOM szót,nem sikerül.G.Gabe írta:egy szájmozgásba sokmindent bele lehet magyarázni.
van videó róla. én sajnos nem beszélem a nyelvet,így max akkor érteném meg a szándékát,ha felmutatná egy táblán.d írta: Valószínű nem volt túl meggyőző, hogy állítólag azt lehet leolvasni a szájáról. Vagy valami mást.
Ez megint olyan dolog, amit nem fogunk tudni megtudni, bár Busquets megítélésén már lassan nehéz rontani így is.
Gondolom azért nem mert ez csak egy spekuláció.H valami olyasmit mondott ami nagyon hasonlít a majom szóra.De egyrészt koránt sem biztos,h azt mondta másrészt pedig nem hiszem,h mindenképpen rasszista töltetű a majom szó.A UEFA-nál is tudják,h sokkal csúnyábbakat is mondanak ennél egymásra a pályán...egyetlen dolgot nem értek,busi majmozását. az uefa komolyan szokta venni a rasszista dolgokat,most miért nem teszi?
Valószínű nem volt túl meggyőző, hogy állítólag azt lehet leolvasni a szájáról. Vagy valami mást.daffy írta:egyetlen dolgot nem értek,busi majmozását. az uefa komolyan szokta venni a rasszista dolgokat,most miért nem teszi?
egyetlen dolgot nem értek,busi majmozását. az uefa komolyan szokta venni a rasszista dolgokat,most miért nem teszi?Fecooo írta:eleve paradox, h keresetet nyújtottak be... miért?
állítólag az uefa az uniceffel együttműködve nyomja a Barcát. eddig stimmel.
azonban, ha ez így van, és ezt "tudják", akkor milyen indíttatásból perelték be a Barcát a "Barca-bérenc" szövetségnél?
ha egyszer a Barcát tolják, akkor miért tiltanák el a csapat felét? ha meg mégis eltiltották volna a mieinket, akkor meg bukik a "Barca-uefa egyesített bűnszervezet" c. elmélet...
nem?
Várható volt. A Madriddal fizettetnék vagy Mourinhoval egy kis zsebpénzt a klub hírnevének lejáratásáért aztán csókolom. Nem kell ezt az ügyet tovább ragozni. A rádiócsatornás doppingügyes ügy, hogy elcsöndesült. Most jutott eszembe.