Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

ha a pepe esetet úgy ítéltük meg,hogy nem tudni,milyen szándékkal ment oda alveshez,csak tippeljük a szándékot és a saját jóindulatunkon múlik,hogy mit magyarázunk bele,akkor ez pedig pont hasonló eset,csak a másik oldalon. nem mondtam,hogy a mano szót olvastam le a szájáról,csak azt,hogy egy fekának ez máshogy ESHET.Kalap1988 írta: Attól még, hogy nem feka, a fekákra vonatkozólag sem azt értjük alatta 100-ból 99-szer, amire azok gondolnak, akik rasszistának tekintik a majom kifejezést ( nem rólad van szó). Hát álljon már meg a menet, egy alapvetően nem rasszista kifejezést nem magyarázzon már a világ mindig úgy, ahogy épp szája íze szerint való!!! Ha fekának mondjuk akkor megfellebbezhetetlenül rasszista, ha másnak, akkor nyilván nem? Valami nincs rendben és ez az álszent pc média hibája. Persze, ha rasszista éllel mondta, akkor büntessük meg miatta, de ezt ki tudja bebizonyítani jelen esetben? Szerintem senki.
Hát igen, elnézést, hogy én is reagálok, de ezek a médiacsalások, butaságok fel tudnak nagyon dühíteni.d írta:Azért roppant szomorú, hogy a meccs napján is ezekről van szó, ahelyett, hogy esélylatolgatások, taktikák, elemezgetések zajlanának javában...
Attól még, hogy nem feka, a fekákra vonatkozólag sem azt értjük alatta 100-ból 99-szer, amire azok gondolnak, akik rasszistának tekintik a majom kifejezést ( nem rólad van szó). Hát álljon már meg a menet, egy alapvetően nem rasszista kifejezést nem magyarázzon már a világ mindig úgy, ahogy épp szája íze szerint való!!! Ha fekának mondjuk akkor megfellebbezhetetlenül rasszista, ha másnak, akkor nyilván nem? Valami nincs rendben és ez az álszent pc média hibája. Persze, ha rasszista éllel mondta, akkor büntessük meg miatta, de ezt ki tudja bebizonyítani jelen esetben? Szerintem senki.daffy írta:szerintem nevetségessé teszi mourinho a dolgot. nem hiszem,hogy bárki másnak köze lenne az egész elindításában. ez nem anglia és nem olaszország. itt nem kéne így viselkedni,ilyen stílusban játszani,provokálni stb. főleg azért nem,mert a barcelona aranykorát éli és ilyenkor akarva-akaratlanul is több szurkolója lesz az ellenfél csapatának(tudod,sporik,uefaFecooo írta:daffy, pont azért tűnik nekem szánalmas erőlködésnek, mert a meccsen nem reagálta le Marcelo...
ezek a dolgok nem a klubot kell érdekeljék, hanem magát a sértettet, abban meg kételkedem, h Marci visszanézte a videót és eszébe jutott, h őt a meccsen vérig sértette egy Barca játékos... az Eto'o-s eset azért volt más, mert ott Samu rögtön a szívére vette... ez olyan, mintha vkinek azt mondanám, h marha, és másnap felhívna telefonon, h megsértettem...
azonban azzal egyetértek, h az ilyen viselkedés után nyugodtan kaphatna legalább a klubtól pénzbüntetést, ahogy annak idején Pep az edzésről elkésőket is megbüntette...
mit gondolsz?),akik megutálják a realt és később,mikor a trónról leesik a barca,az utálkozó emberek megmaradnak. ez nem tesz jót a klubnak. most itt van ez a sahin dolog is. nagyon közelinek tűnik az egyezség és maga sahin sem tagadja. azt mondta,hogy a héten dönt,tehát van vmi a dologban. remélem nem vesszük meg,mert akkor a karrierjének annyi. esélye nincs. mint canales. nem játszatja hozé,megy is a kukába egy idénye. felesleges emberek ajtaján kopogtatunk,míg az "olcsóbb" leendő nagyhalakról lemaradunk. ezt egyértelműen az edző hibájának érzem.
de nem feka.(megjegyzés: többen lemajmoztuk már tavaly nyáron a "saját" elnökünket Wink )
szerintem nevetségessé teszi mourinho a dolgot. nem hiszem,hogy bárki másnak köze lenne az egész elindításában. ez nem anglia és nem olaszország. itt nem kéne így viselkedni,ilyen stílusban játszani,provokálni stb. főleg azért nem,mert a barcelona aranykorát éli és ilyenkor akarva-akaratlanul is több szurkolója lesz az ellenfél csapatának(tudod,sporik,uefaFecooo írta:daffy, pont azért tűnik nekem szánalmas erőlködésnek, mert a meccsen nem reagálta le Marcelo...
ezek a dolgok nem a klubot kell érdekeljék, hanem magát a sértettet, abban meg kételkedem, h Marci visszanézte a videót és eszébe jutott, h őt a meccsen vérig sértette egy Barca játékos... az Eto'o-s eset azért volt más, mert ott Samu rögtön a szívére vette... ez olyan, mintha vkinek azt mondanám, h marha, és másnap felhívna telefonon, h megsértettem...
azonban azzal egyetértek, h az ilyen viselkedés után nyugodtan kaphatna legalább a klubtól pénzbüntetést, ahogy annak idején Pep az edzésről elkésőket is megbüntette...
mit gondolsz?
de nem feka.(megjegyzés: többen lemajmoztuk már tavaly nyáron a "saját" elnökünket Wink )
nem volt rossz(tudod,sporik,uefa)
belátom,de úgy tűnik,egy fekának ez a szó mást jelent. bevallom,ha én is színes bőrű lennék és ilyen ideges meccset játszanánk,nekem sem a fán ugráló állat jutna eszembe róla.Andris írta:Ettől még nem lesz rasszista a majom szó.![]()
Pláne hogy Eto'o teljesen labilis idegileg.
Rendben nem tudtam melyik Bilbao meccsről beszélsz!Ha a 3ik meccsről beszélünk a Reallal szemben, nem volt durva, ugyanúgy fegyelmezett agresszív védekezést alkalmaztak!Hangsúlyozom erről a meccsről beszélünk!Barcaman1993 írta:
Az első meccset nem mondtam, mert ha jól emlékszem ott nem a legjobb csapatunk játszott, ráadásul a Bilbao egész csapattal védekezett, meg még elég gagyi egy meccs is volt. De azt meg tudták csinálni, amit a Madrid nem, hogy durvaságok nélkül, sportszerű védekezéssel lehoztak egy 0-0át. Az 1-1-es meccs meg példaértékű sztem minden csapat számára.
rendben,de ettől függetlenül mások provokáló dolgai törölve,jelentve vannak. attól,hogy te elhatározod,hogy megteheted,még nem vagy inkább jogosult erre,mint mások.Andris írta:...
az egy puhapcsű banda. a legegyértelműbb dolgokba sem avatkozna bele. én már nem lepődök meg semmit. kicsit talán lazára veszik a dolgokat.Hogy érdemben hozzászóljak: öröm látni, hogy ilyen nagy edzők mondják oda Mourinhonak, és igazuk van, de alapvetően mégiscsak az UEFA kellene hogy lépjen komolyabban.
eto'o-nál emlékszem valami majmozós dologra és ő levonult a pályáról érte.sak most nézem ezt a majmozást Very Happy ez mióta számít rasszista kifejezésnek ? legközelebb talán már elég lesz csúnyán nézni Marcira, hogy eltiltsák a csapatot ?
..moderátor létemre mutathatnék példát
Ez a majmozás egy vicc kategória. Mindenki tudja aki az életében rendszeresen focizott, hogy mondanak ilyeneket az emberek egymásnak, hogy majom, sőt még sokkal durvábbakat is. De azt nem azért teszik, hogy rasszista megmozdulást tegyenek, hanem azért, mert vmi kihozza belőlük. A rasszista megmozdulás az amikor az egész nézőtér úgymond ezzel inzultálja a játékost. Ha jól emlékszem talán Eto-nál volt vmi hasonló ügy, nem? Vagy csak én emlékszem rosszul. Abban viszont biztos vagyok, hogy volt olyan meccs, amikor egy barnább színű játékos emiatt nem volt hajlandó játszani és levonult a pályáról. Kétségkívül egyébként nagyon elítélendő dolog. Ha Sergio ezt annak szánta, akkor talán jobb is lenne, ha ma nem játszana, de ezt nem hiszem, hogy bárki tudja majd bizonyítani, hogy szándékosan vagy okkal mondta ezt, ha mondta egyáltalán.d írta:Azért az se semmi, hogy az AS vagy a Marca, vagy tudja a jó ég kicsoda kockáról kockára végignézi az összes Barcás megmozdulást egy meccsen, hogy megtalálják az ilyen apróságokat is. Ráérnek, mit ne mondjak. Érdekes Marcelo nem tett panaszt akkor, sem utána.
Egyébként még mindig épphogy érettségizett, nem értelmiségi emberekről beszélünk, meglepődni semmin nem kell. Persze ez nem ment fel.
Az első meccset nem mondtam, mert ha jól emlékszem ott nem a legjobb csapatunk játszott, ráadásul a Bilbao egész csapattal védekezett, meg még elég gagyi egy meccs is volt. De azt meg tudták csinálni, amit a Madrid nem, hogy durvaságok nélkül, sportszerű védekezéssel lehoztak egy 0-0át. Az 1-1-es meccs meg példaértékű sztem minden csapat számára.Bob_Marley írta:Teljesen mindegy, hogy papíron hány támadó van feltűntetve!A Bilbaonak, ha az 1-1re gondolsz nem volt túl sok helyzete (javítsatok ki ha rosszul emlékeznék), az első meccsen meg azt játszották amit egy idegenbeli első meccsen kell, ezerrel védeni a 0:0t!
Lehet a Madridot szidalmazni, mert ők hazai pályán is egy szervezett, 0 kockázatot bevállaló csapatot küldtek fel a pályára, de 2 gyors szélsővel, egyértelműen a kontrákra játszva, a biztos 0:0-t válaszották, ami logikailag nem levetendő!
És Pep meg erre reagálva okosan nem mondta, hogy rohanjunk fejjel a falnak!És inkább ezt kell kiemelni, hogy mi egy Ronaldo helyzetet kivéve lehoztuk a meccset, úgyhogy nem volt igazán helyzete a riválisnak!
Teljesen mindegy, hogy papíron hány támadó van feltűntetve!A Bilbaonak, ha az 1-1re gondolsz nem volt túl sok helyzete (javítsatok ki ha rosszul emlékeznék), az első meccsen meg azt játszották amit egy idegenbeli első meccsen kell, ezerrel védeni a 0:0t!Barcaman1993 írta: Azért kellett volna futniuk, hogy legalább 1 helyzetük lett volna meccsen. Könnyű bírózni, de valljuk be a Real 11 emberrel sem játszott támadóbb focit, mint 10 emberrel. Nincs miről beszélni. Másrészt, ha támad a Madrid lehet izgalmasabb meccs lett volna (szinte biztos). Támadó focival is meg lehet minket lepni. A Sociedadot most nem sorolom ide, de a Hercules, a Sevilla, a Valencia, a Villareal és a Valencia is támadó futballal játszottak ellenünk eredményesen. Szó szerint eredményesen a Valencia, meg a Villareal nem játszott, mert kaptak 2-2 verést, de azok csak a minimális technikai különbségen és a jó helyzetfelismerésen múlott. Másrészt nézzétek meg a Bilbao-Barcelona Spanyol Kupa meccset. Ilyet még életemben nem láttam... Ekkora hajtást, ilyen hangulatot és végjátékot nem gyakran látni. Erről pl. lehetne példát venni. Azt hiszem azon a meccsen a Bilbao 3 csatárral játszott és mégis majdnem csodát tettek. Úgyhogy nekem ne mondja senki, hogy a Barcát nem lehet megfogni támadó focival.
Ez vitán felüli. Ha még hozzáteszed, hogy egy ilyen közegben sikerült önmagához képest sokat előrelépnie jellemben, akkor ez nagyon bíztató. Szerintem az ő játéka kezd letisztulni, talán mostanra ő is eljutott addig, hogy a legcélravezetőbb ha a játékra koncentrál, ahhoz ért a legjobban. Konkrétan a legutolsó meccsen az akarása példa értékü (bocs nincs hosszú ü a bill-emen) volt.jelwaz írta: Egyébként nem gondoltam volna, hogy ezt fogom mondani, de Ronaldo igen emberien viselkedik a Classicokon. Nem nagyon lehet rá rosszakat mondani, szerintem. Sőt az az ominózus csapkodása lehet, hogy azt jelenti, hogy ,,focizzunk már végre"? mindenestre nem erre számítottam tőle, kellemesen csalódtam.
Azért kellett volna futniuk, hogy legalább 1 helyzetük lett volna meccsen. Könnyű bírózni, de valljuk be a Real 11 emberrel sem játszott támadóbb focit, mint 10 emberrel. Nincs miről beszélni. Másrészt, ha támad a Madrid lehet izgalmasabb meccs lett volna (szinte biztos). Támadó focival is meg lehet minket lepni. A Sociedadot most nem sorolom ide, de a Hercules, a Sevilla, a Valencia, a Villareal és a Valencia is támadó futballal játszottak ellenünk eredményesen. Szó szerint eredményesen a Valencia, meg a Villareal nem játszott, mert kaptak 2-2 verést, de azok csak a minimális technikai különbségen és a jó helyzetfelismerésen múlott. Másrészt nézzétek meg a Bilbao-Barcelona Spanyol Kupa meccset. Ilyet még életemben nem láttam... Ekkora hajtást, ilyen hangulatot és végjátékot nem gyakran látni. Erről pl. lehetne példát venni. Azt hiszem azon a meccsen a Bilbao 3 csatárral játszott és mégis majdnem csodát tettek. Úgyhogy nekem ne mondja senki, hogy a Barcát nem lehet megfogni támadó focival.daffy írta:ha egyszer az az edzői utasítás,hogy a barca hadd passzolgasson a saját térfelén,akkor miért futottak volna oda a többiek? ki lettek volna passzolgatva és máris emberelőnyben mehettetek volna előre. ha az edző azt kéri,akkor cé nyugodtan hisztizhet.Barcaman1993 írta: Azon a meccsen csak ő akart focizni a Madridból. Én megértem a csapkodását, mert ő letámadott futott, mint a ló, a többiek meg a saját térfelükön vakarták a tudjátok mijüket.
ha egyszer az az edzői utasítás,hogy a barca hadd passzolgasson a saját térfelén,akkor miért futottak volna oda a többiek? ki lettek volna passzolgatva és máris emberelőnyben mehettetek volna előre. ha az edző azt kéri,akkor cé nyugodtan hisztizhet.Barcaman1993 írta: Azon a meccsen csak ő akart focizni a Madridból. Én megértem a csapkodását, mert ő letámadott futott, mint a ló, a többiek meg a saját térfelükön vakarták a tudjátok mijüket.
egy darabigA legnagyobb bunkó Arbeola ott lesz.
Azon a meccsen csak ő akart focizni a Madridból. Én megértem a csapkodását, mert ő letámadott futott, mint a ló, a többiek meg a saját térfelükön vakarták a tudjátok mijüket. Erről a Mourinho ügyről csak 2 nyilatkozatot kell elolvasni. Hitzfeld és Hiddink. 2 edzőnagyság megmondta a tutit és még elfogultsággal sem vádolhatják őket. Aztán Di Stefano nyilatkozata is eléggé ott volt sztem. Próbálják keresni a kifogásokat, de sztem könnyebb lenne a pályán megmutatni. Sztem Mourinho pszichikai hadviselése már negatív irányba esett át, mert most rengeteg embert magukra haragítottak az tuti.jelwaz írta:Egyébként nem gondoltam volna, hogy ezt fogom mondani, de Ronaldo igen emberien viselkedik a Classicokon. Nem nagyon lehet rá rosszakat mondani, szerintem. Sőt az az ominózus csapkodása lehet, hogy azt jelenti, hogy ,,focizzunk már végre"? mindenestre nem erre számítottam tőle, kellemesen csalódtam.
A legnagyobb bunkó Arbeola ott lesz.chonggy írta:A 3 klasszikus után ez az egyetlen,ami előtt kicsit sem félek a Madridtól..Van kétgólos előnyünk,a Campban játszunk,nincsenek náluk a fő favágók,nincs Mou...Ráadásul Abi is meggyógyult,ami lélektanilag is óriási + lehet/lesz..
Az,hogy mennek a feljelentgetések,egy szánalom,vicc,olyan,mint a háromévesek veszekedése...
Buszkeccről annyit,hogy szerintem "mano"-t mondott (ami ugye kezet jelent),hogy azzal b*szot neki oda az a neandertáli. Bár én tuti megcsinálnám azt,hogy meccs előtt kiállnák egy mikrofonnal,és orditanák hogy szteeereeeóóóóóóó!!![]()
Most én sem arra gondoltam, hogy a Realnak minden meccsét a bíró nyerte meg, csak arra, hogy a Ligában talán több a bírói tévedés a Real javára, de ez még nem is olyan, de az, hogy a szurkolói(nem te daffydaffy írta:erre nehéz hogy válaszolni,úgyhogy inkább csak belekötök,jó?LM10 írta:Engem az dühít fel a madridisták zömében, hogy ők mondják azt, hogy mi vagyunk elhalmozva kedvező ítéletekkel. Hát én kb csak a Cheslea elleni meccsünkre emlékszem ahol tényleg a bíró nekünk makkolt, másra nem. Nem tudom, hogy maga a Spanyol Liga Szövetsége is kinek kedvez állandóan, pl a bajnoki időpontokkal is....na meg a bírókkal. Meg minden kis fütyiért feljelentenek minket...kik ezek? Az egész futballvilág velünk van ebben a kérdésben, még Hiddink is, aki még Realos edző is volt anno. Akkor miről beszélünk?
a bírókkal nehéz bárkinek is állandóan kedvezni,mert egyszerűen katasztrófák. nem is tudok olyan bírót mondani,akire nyugodtan rábíznék egy meccset.(talán kassai) ha nem a videóbíró a megoldás,akkor tegyenek +2-3 sporit a pályára vagy a pálya mellé. egyébként nem tudom,hogy miért lenne olyan nagy dolog a videóbíró. egy 5. jv nézne egy monitort a pálya szélén és kész. attól még nem lesz nfl meccs.
a feljelentések tényleg felesleges dolgok. nem értem,hogy miért kell egy edzőnek ilyenekhez nyúlni. eredményt úgyse nagyon fog elérni,a meccsen változtatni nem tud. a realt még úgy ahogy megértem,mert érzékeltetik az edzővel,hogy mögötte vannak,dehát ez is kicsit olyan savanyú...
erre nehéz hogy válaszolni,úgyhogy inkább csak belekötök,jó?LM10 írta:Engem az dühít fel a madridisták zömében, hogy ők mondják azt, hogy mi vagyunk elhalmozva kedvező ítéletekkel. Hát én kb csak a Cheslea elleni meccsünkre emlékszem ahol tényleg a bíró nekünk makkolt, másra nem. Nem tudom, hogy maga a Spanyol Liga Szövetsége is kinek kedvez állandóan, pl a bajnoki időpontokkal is....na meg a bírókkal. Meg minden kis fütyiért feljelentenek minket...kik ezek? Az egész futballvilág velünk van ebben a kérdésben, még Hiddink is, aki még Realos edző is volt anno. Akkor miről beszélünk?