Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
OvaMind
Jugador d'estrella

2011.05.04. 11:16:18

FtcSikiHun írta:Szabályos volt Higuaín gólja? Igen. Ki lehetett volna állítani Diarrát, Adebayort, Carvalhot? Igen. Minden 2. percben szabálytalanul szeretlek? Igen. Lefociztuk a Realt? Igen. Volt kapuralövésük?Igen, 2. Nekünk volt? Igen, 10. Messit az első meccsen 5 ember figyelte ahogy cikázott a gólja előtt? Igen. Megérdemelte volna a Real a továbbjutást? Nem.

Van miről beszélni?

Közük nem volt a meccshez, és akárhogy mondják, hogy ha Higu góljha bemegy ők mennek tovább. Igen? Valószínű, hogy 0-1-nél is így fogunk játszani :roll: Így is volt 10 kapuralövésünk, ha vezettek volna, lett volna 20 is. Nem fetrengtünk, 1-2 színészkedés volt csak, viszont a Real ugyan úgy rugdosódott, habár valamivel visszafogottabban, mint az elmúl 3 Classicon.
Mi is tudnánk reklamálni, hogy meccsenként 3 pirosat lehetett volna kiosztani a Realnak. Helyzetük nem volt, a labdát nem tudták megtartani. Akkor mit számít egy nem megadott gól, ha amúgy is szarok.

8)
Nem volt szabályos a gólja, mivel Piqué fellökte Ronaldót, de az esésével akadélyozta Mascheranot a továbbhaladásban.

20 m-ről járt volna szabadrúgás a Realnak, de ez semmiképp nem előnyszabály.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.05.04. 11:12:13

FtcSikiHun írta:Szabályos volt Higuaín gólja? Igen. ...
Nem volt az, így vagy úgy vissza kellett fújni.

Akadályozva volt Ronaldo által Mascherano, egyértelműen ráesett, ráadásul lendület is volt, meg azért nem egy apró ember.

Az más kérdés hogy Piqué és Ronaldo ütközése hogy lett megítélve. Előnyszabály semmiképp sem lehetett Mascherano miatt!! Ez egyértelmű.

Amúgy meg kell nézni Higu fejét a gól után, ő sem gondolta komolyan.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Vito
Llegenda del Barça

2011.05.04. 11:10:30

a továbbjutásnak örülök, de most le kell nyugodni, el kell felejteni végre a madridot és 100%-ig a MU-ra koncentrálni. túlságosan is ki volt élezve az összes sorozat a clasicokra, most újra vissza kell állítani a gondolkodásmódot a madrid-mou időszak után. fontos meccse lesz. giggsék utolsó esélye, hattyútánca, nem adják könnyen a kupát .

durva, h bírózik a madird és durva, h a négy meccs képe után van pofájuk ehhez. éppen ezért örültem az 5-0 és a 6-2 után, amikor a sárba lettek tiporva és földbe lettek döngölve. egyszerűen mert oda valók! ezért nem szabad megállni 1-0nál, ezért kell minél megalázóbb vereséget rájuk mérni!
ronaldo az előző meccset hülyét csinál magából, összeveszik murinnyóval, most meg hőbörög "egy elcsalt meccs" miatt?? 0-2 után ilyen egy offenzív real madrid? amelyik nem lő kapura az első félidőben? ahol a faltok aránya 31-10 oda? és ezek után bíróznak? és ezek után erre vevő valaki?
Piqué
Jugador d'estrella

2011.05.04. 11:10:29

sjd írta:de Bleeckere-ről amúgy is tudjuk, hogy nem veti meg a hallucinogén szereket, egy brutális Motta-ütés és egy Touré-kezezés után lehet, hogy azt látta, hogy CR hátulról rácsúszott Masch vádlijára
Ez se egy rossz felvetés,voltak vitatható dolgok mindkét oldalon,de a megérdemelt továbbjutásunk továbbra sem vitatható! 8)
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.05.04. 11:07:13

Amíg Perez és Mourinho nem takarodik el onnan, addig ez a csapat ugyanilyen undorító, vadparaszt marad. Egyébként azt el kell ismerni, hogy nagyon sokat fejlődtek, jövőre nagyon komoly riválisaink lesznek. Csak gondoljatok bele. A védelmük és a kapusuk nagyon jó, Ronaldo, Higuain, Özil 3-as szintén és talán Xabi Alonso, bár én még nem igazán láttam nagyot játszani sose, mert valljuk be vkp-nak messze nem világklasszis, inkább a felpasszai jók. Magyarul ha Di Maria és a 2 VKP helyett (bár Alonso helyére úgyse néznek embert) hoznak néhány jó játékost, ez egy nagyon komoly csapat lesz. Meg az se lenne utolsó sztem, ha Kakát eladnák, mert amit 2 év alatt ott produkált az a 0-val egyenlő még ha sokat is volt sérült, akkor is.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.05.04. 11:05:36

Szabályos volt Higuaín gólja? Igen. Ki lehetett volna állítani Diarrát, Adebayort, Carvalhot? Igen. Minden 2. percben szabálytalanul szeretlek? Igen. Lefociztuk a Realt? Igen. Volt kapuralövésük?Igen, 2. Nekünk volt? Igen, 10. Messit az első meccsen 5 ember figyelte ahogy cikázott a gólja előtt? Igen. Megérdemelte volna a Real a továbbjutást? Nem.

Van miről beszélni?

Közük nem volt a meccshez, és akárhogy mondják, hogy ha Higu góljha bemegy ők mennek tovább. Igen? Valószínű, hogy 0-1-nél is így fogunk játszani :roll: Így is volt 10 kapuralövésünk, ha vezettek volna, lett volna 20 is. Nem fetrengtünk, 1-2 színészkedés volt csak, viszont a Real ugyan úgy rugdosódott, habár valamivel visszafogottabban, mint az elmúl 3 Classicon.
Mi is tudnánk reklamálni, hogy meccsenként 3 pirosat lehetett volna kiosztani a Realnak. Helyzetük nem volt, a labdát nem tudták megtartani. Akkor mit számít egy nem megadott gól, ha amúgy is szarok.

8)
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
daffy
Madridista

2011.05.04. 11:03:54

Charlie írta:Jók voltunk nagyon, ha a helyzet kihasználásunk nem lenne ennyire pocsék és a hétvégén potyázó Casillas nem véd ennyire jól, akkor egy 5-1 tegnap összejön simán. A meg nem adott gólt én így láttam: előnyszabály miután testtel leütközte Piqué hisztiánót :arrow: akarata ellenére ráesett a menteni igyekvő Mascherano lábára :arrow: megakadályozta a mentésben. Szerintem ezért lett lefújva és ezért megy most a siránkozás real oldalról. Netán egyedül látom így?

Imádom az ilyen nyilatkozatokat, főleg krisztitől meg adebayordtól. Az egyik a szimulálás meg a rinyálás királynője (megint akkor volt szinte csak észrevehető amikor könnyesszemmel néz a bíróra, hogy miért nem fújsz? Hát tönkretesznek!!!)a másik meg egy ordasparaszt volt Angliában meg itt is. Abba kéne belegondolni, hogy 180 percből nem 70-t kellett volna futballozni ellenünk a Bl-ben és akkor nem csak a bíróra való mutogatás maradna egyedül számukra. Perez, Mou meg a kis galeri összerakott egy olyan roppant szimpatikus képet a reálról erre a 4meccsre, hogy rohamosan fordulnak el tőlük a futballt szerető emberek.
C.
ha mask-nak lett volna esélye elérni higuaint,akkor szabadot ítéltem volna a real javára,ha nem,akkor megadom a gólt. amit történt,azt semmiképp sem.
ronaldo nem színészkedett nagyon a meccseken,legalábbis nem emlékszem sokra,inkább dm. cé-t mascherano kb 4x ütötte le a meccs során és cé egyszer sem kapott szabadot.
adebayor tényleg egy paraszt. díszdobozban küldeném vissza.
sjd
Llegenda del Barça

2011.05.04. 11:01:03

de Bleeckere-ről amúgy is tudjuk, hogy nem veti meg a hallucinogén szereket, egy brutális Motta-ütés és egy Touré-kezezés után lehet, hogy azt látta, hogy CR hátulról rácsúszott Masch vádlijára
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.05.04. 10:59:44

Charlie írta:Jók voltunk nagyon, ha a helyzet kihasználásunk nem lenne ennyire pocsék és a hétvégén potyázó Casillas nem véd ennyire jól, akkor egy 5-1 tegnap összejön simán. A meg nem adott gólt én így láttam: előnyszabály miután testtel leütközte Piqué hisztiánót :arrow: akarata ellenére ráesett a menteni igyekvő Mascherano lábára :arrow: megakadályozta a mentésben. Szerintem ezért lett lefújva és ezért megy most a siránkozás real oldalról. Netán egyedül látom így?
Szerintem is így történt, a gól sehogy sem érvényes. Tudtam hogy lesz egy szitu amibe lehet majd kapaszkodniuk, meg tudnak majd kombinálni.

Érdekes, mi tudtunk emelt fővel veszíteni, gondolok itt 1-2 ember ámokfutására a CDR döntőben, az elmundo, sport címlapjára, ahol ünnepelt a Madrid.

Fura hogy mekkora szemetek vagyunk.
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.05.04. 10:59:00

Piqué írta:Végre azt láttam a fiúktól amit mindig is várok.Szépen fociztunk,ha egy kicsi szerencsénk is van,akkor megszórhattuk volna őket és akkor nem jöhettek volna a már jól megszokott vádaskodások.Nem tudom mire gondoltak,hogy majd kapura lövés nélkül továbbjutnak??Azthiszem 3 lövésük volt,ami elég kevés,úgyhogy nincs miről beszélni.Nekünk volt vagy 6 100-as ziccerünk,amit Casillas kivédett,szóval nincs miről beszélni,hogy ki érdemelte meg a továbbjutást.Ronaldoval meg nem kell törődni....
A 3 lövésből meg ugye 1 Di Maria kapufája volt, magyarul 2 helyzetük volt 90 perc alatt. Egyébként csak nekem tűnik úgy, hogy a BL-ben sokkal jobban és felszabadultabban játszunk, mint a bajnokságban? A csapat tegnap megint eszméletlen volt. A nagy arányú győzelem egyedül a rossz helyzetkihasználásunkon múlott. Amit a védelem, Iniesta és Messi produkált az meg egyszerűen fenomenális volt.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Charlie
Öreg Harcos

2011.05.04. 10:54:58

Jók voltunk nagyon, ha a helyzet kihasználásunk nem lenne ennyire pocsék és a hétvégén potyázó Casillas nem véd ennyire jól, akkor egy 5-1 tegnap összejön simán. A meg nem adott gólt én így láttam: előnyszabály miután testtel leütközte Piqué hisztiánót :arrow: akarata ellenére ráesett a menteni igyekvő Mascherano lábára :arrow: megakadályozta a mentésben. Szerintem ezért lett lefújva és ezért megy most a siránkozás real oldalról. Netán egyedül látom így?

Imádom az ilyen nyilatkozatokat, főleg krisztitől meg adebayordtól. Az egyik a szimulálás meg a rinyálás királynője (megint akkor volt szinte csak észrevehető amikor könnyesszemmel néz a bíróra, hogy miért nem fújsz? Hát tönkretesznek!!!)a másik meg egy ordasparaszt volt Angliában meg itt is. Abba kéne belegondolni, hogy 180 percből nem 70-t kellett volna futballozni ellenünk a Bl-ben és akkor nem csak a bíróra való mutogatás maradna egyedül számukra. Perez, Mou meg a kis galeri összerakott egy olyan roppant szimpatikus képet a reálról erre a 4meccsre, hogy rohamosan fordulnak el tőlük a futballt szerető emberek.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
zsoltfree
Capitá del Barça

2011.05.04. 10:54:49

EDDIG a Reálból a Casillast még bírtam (amíg ott volt a Raúlt is), mert volt benne tisztelet. De egy ilyen meccs után, ilyeneket nyilatkozzon ő is, meg a Ronaldo is. Mit foglalkozik egy Reál a bírókkal? Messit hányszor rúgták már fel könyörgöm. Ráadásul mennyi olyan volt hogy rácsúsztak vagy rárúgtak és nem esett el hanem szaladt tovább. Jönnek itt a HA Pepét nem állítják ki akkor Messi nem rúg kettőt, meg HA megadják a Higuain gólját akkor ők mentek volna tovább. HA nekik ezt jelenti a foci akkor adjuk nekik a BL-trófeát.

Azt hiszem hogy az első meccsen, bár nem volt Pepe, de a második gólnál nem egy ember mellett ment el Messi. Valamint ha a tegnapi Higuain gól bemegy akkor mivan? Akkor is még rúgniuk kellett volna kettőt. És a Barcások miért nem kérdezik hogy ha az elmúlt 4 klasszikuson abból a rakás helyzetünkből mondjuk nem csak 4 gól megy be hanem 14? Nekik kb a helyzeteik fele ment be nekünk meg kb az ötöde. Mit akarnak 1-2 kapura lövéssel ilyen meccseket nyerni? A király-kupában is mi volt? Kb egy helyzetük volt az is bement, ők pedig mennyi megúsztak? Azt pedig ne is mondjam, hogy ha a bírók a játékosok testi épségét védik, akkor minden meccset 8-9 emberrel fejez be ez az amatőr favágó undorító banda.
d
Entrenador del Barça

2011.05.04. 10:51:55

Gyerekek, csalódottak, ahogy a szurkolóik is, persze, hogy mindent teljesen másként látnak, nem kell ezekkel foglalkozni most, örüljünk a továbbjutásnak!
Piqué
Jugador d'estrella

2011.05.04. 10:46:07

Végre azt láttam a fiúktól amit mindig is várok.Szépen fociztunk,ha egy kicsi szerencsénk is van,akkor megszórhattuk volna őket és akkor nem jöhettek volna a már jól megszokott vádaskodások.Nem tudom mire gondoltak,hogy majd kapura lövés nélkül továbbjutnak??Azthiszem 3 lövésük volt,ami elég kevés,úgyhogy nincs miről beszélni.Nekünk volt vagy 6 100-as ziccerünk,amit Casillas kivédett,szóval nincs miről beszélni,hogy ki érdemelte meg a továbbjutást.Ronaldoval meg nem kell törődni....
Sanama
Llegenda del Barça

2011.05.04. 10:40:43

"Amikor a Liverpoolban játszott, nem volt ilyen(Mascherano). Az összes csaló-trükköt a Barcelonában tanulhatta. Semmi nem történt a gólnál, teljesen szabályos volt. Pique fellökött, és ráestem Mascheranóra. Akik jártasak a futballban, tudják, hogy a Barcelonát mindig nagyon védik, tudtuk, hogy valami történni fog."

"Biztosak voltunk benne, ha vezetést szereznénk, valamit majd kitalálnak, és úgysem juthatunk tovább. A következő szezonban egyből oda kéne adni a kupát nekik. Nem jó ez a futballnak, és ha nem változnak a dolgok talán jobb lesz, ha otthon maradunk, és hagyjuk a Barcelonát, játsszon csak magával." - jelentette ki Ronaldo.

Eddig azt mondtam,hogy meglepetésre,de teljesen sportszerű CR, na ezt visszavonom!
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.05.04. 10:38:08

LM10 írta:A meg nem adott madridi gólnál szerintem szabadrúgással kellett volna jönnie a realnak. Annyi volt, hogy felrúgták Céert, ő meg ráesett Mascheranora. Én így láttam, de jobb ha tudja a Real, hogy ha a Barcának élet-halál lett volna a győzelem, akkor megcsinálják.
Annyira kicsinyes klub lett, félelmetes.

Összegezni kell egyből az eredményeket, az ő győzelmük CDR-t ért. A miénk Bl döntőt, és a bajnokságban is nekünk kedvező eredmény született, és akkor az 5-0-ról nem is beszéltem, mert 4 meccset szabad csak most nézni.

Pepe piros jogos, úgy ahogy a meg nem adott gól is. Ki lehet kockázni ezt is..

Mindenesetre megmutatták hogy támadó focival is lehet valamit kezdeni.
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.05.04. 10:30:47

Na végre egy igazi klasszikus. Végre egy jó meccset láttunk talán azt sajnálhatjuk, hogy hamar jött Pedro gólja, mert utána megállt a meccs. Azért grat a Realnak a pályán nyújtott teljesítményért, mert végre ők is akartak focizni. A játékvezetés meg elképesztő milyen magas színvonalon folyt. Nem gyakran lehet ilyet látni. Ebben a Real Madridban meg újra, meg újra csalódik az ember. Nem hiszem, hogy itt a fórumon annyira odavannak értük (mint ahogy én sem), de ennyire undorítóan, hogy lehet viselkedni? Már megint a játékvezetést szidják... Teszem hozzá, hogy Lasst simán, míg Xabi Alonsot vagy Adebayort nyugodtan ki lehetett volna állítani. Arbeolanak meg szintén grat, mert egy ilyen bunkó, favágó embertől most olyan meccset láttunk ahol talán ő volt a legsportszerűbb. Aztán Higuain gólját reklamálják... Ez hihetetlen. Egyértelmű, hogy Ronaldo nem szándékosan szabálytalankodott, de könyörgöm a labda irányába mozgó Masherano lábára esett rá! Mit várt ezek után? Aztán meg gratulálni sem tudnak. Amikor nekünk kellett volna osztani a játékvezetést (ráadásul joggal) a Kupa döntőben, Guardiola akkor sem tette, sőt még gratulált is a Realnak. Mourinho teljesen elvette az eszüket. Ennyire makacsan és öntelve nem lehet semmihez sem hozzáállni.

Na mindegy. Gratula a csapatnak. A kieséses szakaszban az 5 legerősebb ellenfél közül 3-at kiejtettünk. :D Arsenal-Sahtar-Real szép kis 3-as. :D Csak nyerjük meg a döntőt, mert 2 döntőt elbukni nagyon csúnya lenne. Azért tartok a Mu-tól, de remélem felülkerekedünk rajtuk.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.05.04. 10:16:27

putyo írta:"A Barca-drukkerek hatalmas élőképpel fogadták a Camp Nouba kivonuló csapatokat és a stadionba látogató 1500 Real-drukkert. 3000 madridi az első találkozó után visszaadta a jegyét."

Ez igazi tiltakozás Pérez vezetése, és murinnyó edzősködése ellen.
Nem hinném, h tiltakozni akarnának, inkább pl. azért adhatták vissza, mert már eldőlt a meccs. Vagy, ha tiltakoztak is, nem hinném, h Perez és Mourinho ellen, inkább az ellen, ami az első meccsen történt.

Amúgy bejött a magérzésem, a tegnapi meccs elég jó iramú volt, elég sok helyzettel mind2 oldalon.
Ami elszomoritó volt számomra, az majmok viselkedése volt, gondolok itt Diarra-ra és Adebayorra. Elnézést a majom jelzésért, de sztem a tegnapi viselkedésükkel bőven kiérdemelték, mert nem volt emberi. Diarra korrekt bíráskodás mellett sztem már kb. 20 perc után nincs a pályán, Adebayor meg beállása után csak szabálytalankodott. Most kompenzálta a bíró vmilyen szinten az első meccset, más okot nem tudok, h miért maradhattak a gorillák a pályán.
zsuni
Capitá del Barça

2011.05.04. 09:59:44

Nos gratulálok a Barcelona-nak a döntöbe jutáshoz. A tegnapi volt a legjobb meccs, ez kétségtelen.
Ahogy visszatekintek az elmult 4 meccsre, igazábol teljesen elégedett vagyok az eredménnyel, 4 meccsből 2 döntetlen, 1 ide, 1 oda győzelem, 1gyel rúgott több gólt a Barca. Azt hiszem ez az elmult évek után hatalmas eredmény, és ennél már csak jobb jöhet, ha marad ez a Madrid. Játékban van hova fejlődni, de amint a kulcsjátékosok összeszoknak, és talán a brazil pénznyelő visszanyeri a régi formájának legalább 60%át, lesz talán szebb játék is.
Nem hiszem hogy sok csapat tudta volna 4 meccsből ezt az eredményt felmutatni a Barca ellen, akik még mindig jobbak természetesen, de talán jövőre jobban meg tudja a Madrid szorongatni az ősi riválist.
samy85
Capitá del Barça

2011.05.04. 09:54:09

Bob_Marley írta:Ez off:de pl engem ma úgy fogadtak, hogy kicserélték a háttérképemet egy Lebron James háttérre….így is felforrt az agyvizem, hogy kikapott a Celtics, de ezen nem tudtam mit tenni, röhögtem!Szóval lesznek gonoszak, irigyek, meg lehet ezt normálisan is, ironikusan, picit odaszúrva a másiknak !
Örök igazság sajnos mindig a jókat utálják!
Egyszer már írtam, hogy Ali mondta azt, hogy ő azt szerette minél többen utálják, mire kérdezték miért? „Mert akkor tudom egyre jobb vagyok”!
On: hétvégén katalán derbi arra is figyelni kell nagyon, mert tudjuk az Espanyol sosem adja oclsón a bőrét, s nem egyszer megtréfál minket, s jó lenne „nyugodtan” várni a BL döntőt, nekem mindig is a Liga az első, s azt jó lenne megnyerni most már! :lol:
győzni kell... nincs mese Egy tartalékosabb csapat lehet nem tutira nyerne, de egy két embert pihentetni kéne... mint Valdes, Alves... Villa... Xavi.... írhatnám Messit is, de ő játszani fog, mert játszani akar... ez tuti... ezeket az embereket
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.04. 09:43:10

Ez off:de pl engem ma úgy fogadtak, hogy kicserélték a háttérképemet egy Lebron James háttérre….így is felforrt az agyvizem, hogy kikapott a Celtics, de ezen nem tudtam mit tenni, röhögtem!Szóval lesznek gonoszak, irigyek, meg lehet ezt normálisan is, ironikusan, picit odaszúrva a másiknak !
Örök igazság sajnos mindig a jókat utálják!
Egyszer már írtam, hogy Ali mondta azt, hogy ő azt szerette minél többen utálják, mire kérdezték miért? „Mert akkor tudom egyre jobb vagyok”!
On: hétvégén katalán derbi arra is figyelni kell nagyon, mert tudjuk az Espanyol sosem adja oclsón a bőrét, s nem egyszer megtréfál minket, s jó lenne „nyugodtan” várni a BL döntőt, nekem mindig is a Liga az első, s azt jó lenne megnyerni most már! :lol:
Kép
Kép
Kép
samy85
Capitá del Barça

2011.05.04. 09:36:24

Bob_Marley írta:Szerintem durva általánosítás, hogy mindenki de értelek, de mondjuk nem az ellenfél szurkoló miatt fociznak, hanem értünk!És amíg a szakma elismeri a játékunkat, s 3 év alatt nem jött rá az ellenszerre, hogy mivel lehetne felülmúlni minket (Lassítani lehet a csapatot, de megverni szinte lehetetlen), addig tőlem fejükre is állhat minden más szrukoló!
Ebben igazad van...
értelek is... csak, akkor is az ember gyomra felfordul.. amikor az Inter a Chelsea, Arsenal, Mu szurkolók is ezzel fárasztják az ember agyát... tudom azt is, nem szabad foglalkozni ezekkel, és nem is nagyon érdekel, de mégis az emberbe "beleteszik" a revans vágyat... bár soha nem nyílvánulok meg válaszokban.. az ilyen provokatív kihívások nem találnak célt... a szomorú az hogy a Madrid még el is hiteti ezekkel az emberekkel hogy igazuk van...

Erre a legmegfelelőbb eszközeik is megvannak... Marca...As...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.04. 09:30:10

samy85 írta:
Bob_Marley írta:samy85 mit foglalkozol ezekkel???, nem kell ennyit lovagolni rajta!Nyílván mindenki elfogult a saját csapatával szemben, ez egy olyan értelmetlen, világvégtelenségig nyúló vita, amibe felesleges belekezdeni! :lol: Peace van gyerekek :D
Bob, természetesen ezzel tisztában vagyok.... csak azért volt ez a "bemásolás", mert az ok , hogy valaki elfogult a csapatával szemen, de az hogy már az összes szurkoló csapatoktól függetlenül, mind ezt skandálja...
mint egy propaganda... csak azt nem tudom, kit akarnak ezzel meghatni... :D
Szerintem durva általánosítás, hogy mindenki de értelek, de mondjuk nem az ellenfél szurkoló miatt fociznak, hanem értünk!És amíg a szakma elismeri a játékunkat, s 3 év alatt nem jött rá az ellenszerre, hogy mivel lehetne felülmúlni minket (Lassítani lehet a csapatot, de megverni szinte lehetetlen), addig tőlem fejükre is állhat minden más szrukoló!

szerk:A döntőben meg valaki írta, nem olyan erős a támadósora a Unitednak, 1 még nem jutottak be :lol: 2; igaz ritkán látom az angol csapatot, de az a Hernandez gyerek vonzza a bőrt, s érzéke van arra, hogy jó helyen álljon, s bepofozza őket!Rooney egy kis puffancs, oda kell neki állni keményen, s akkor le lehet pattintani, mert ő csak borít mindenkit!De azért nem írnám le az angolok támadósorát sem!De nem azon fog múlni, továbbra is aki a kp-t tudja uralni (helyesbítve ha megoldják az angolok, hogy Xavinak kevés legyen a hely, s mindig legyen előtte 2 védő) az nyerhet!
Kép
Kép
Kép
zsoltfree
Capitá del Barça

2011.05.04. 09:23:45

Nagyon nagy gratula a fiúknak. A tegnapi játék lehet nem volt gólerős, de az egész pályát felszántották, mindenki nagyon jó volt. Messiről 4 ember is kapott sárgát. Csak azért örülök hogy nem lett piros a Realban mert így Mourinho nem tudja már ezt a kudarcot is erre fogni.

A Classikókból remélem tanulnak a fiúk. Én szerintem ha még tud ez a csapat fejlődni akkor az pont ez. Az őszi az talán túlzás volt, mert a Madridnak ritkán van ilyen rossz napja. Az elmúlt 4 klasszikussal elégedett vagyok, de egy tüske azért van bennem. Tényleg tény hogy jobb volt mind a 4 meccsen a Barca, volt amelyiken egy picit, volt ahol látványosabban. Hatékonyságban viszont nem jeleskedtünk. 4 meccsből 1 nyert és 3 döntetlen ha a 90 perceket nézzük. 4 meccs alatt a legtöbb játékosunkat szétfaragták ugyan, de az eredményekből látszik hogy a szép játékunkban nem volt benne a hatékonyság. Az undorító José féle foci ellentétben hatékony volt nagyon is. Bár a fontosabb címeket elszedtük tőlük, de a jövőben remélem azért remélem hogy a mezőnyfölény és az összességében jobb játék gólokban is megmutatkozik.

A tegnapi meccsre viszont mindenkinek 5-öst adnék. Iniesta nem semmi formában van a kis sérülése után:)

A BL-döntőtől tartok picit mert a MU nagyon bosszút akar majd állni a 2 évvel ezelőttiért.

Ami előny, hogy azóta ők csak gyengültek egy Ronaldoval, és ha mi nyerünk hétvégén, akkor már 3 hétig csak a BL-döntőre koncentrálhatnak a fiúk. Látunk egy két fiatalt is játszani (köztük Tiágót is, aki nagyon jó lehet jövőre).

UI.: Egyébként ez a Real (aki tegnap támadott is, és Ramos, Pepe, José nem volt) nekem sokkal szimpatikusabb. Ha még nem lenne ott Arbeola, Carvalho, Lass, és Adebayor, akkor méltó lehetne a fehér mezhez.
samy85
Capitá del Barça

2011.05.04. 09:21:09

Bob_Marley írta:samy85 mit foglalkozol ezekkel???, nem kell ennyit lovagolni rajta!Nyílván mindenki elfogult a saját csapatával szemben, ez egy olyan értelmetlen, világvégtelenségig nyúló vita, amibe felesleges belekezdeni! :lol: Peace van gyerekek :D
Bob, természetesen ezzel tisztában vagyok.... csak azért volt ez a "bemásolás", mert az ok , hogy valaki elfogult a csapatával szemen, de az hogy már az összes szurkoló csapatoktól függetlenül, mind ezt skandálja...
mint egy propaganda... csak azt nem tudom, kit akarnak ezzel meghatni... :D
Kép
Válasz küldése