Barça vs. Real - El Clásico
- AndrésGerardHernandez
- Jugador del Barça
Ha aranylabda, akkor inkább Messi. Nem is értem, mi van itt egyesekkel, hogy C. Ronaldo mennyit nőtt emberileg meg minden. Hát nem semmi! Én azért nehezebben felejtek úgy látszik. Attól, hogy vett egy gyereket számomra inkább csak még szánalmasabb lett, játszhat ő bárhogy, akár lőhet kézen állva nemiszervvel-el 3 kapufás gólt is, attól a lúzer bélyeget nem szedi le magáról szememben. A legsúlyosabb díjakat bizony nem csak teljesítmény alapon kellene osztogatni, bár az aranylaszta is besarazódott az évek során (hála a csigaevők vezetésének), számomra pl. az lett volna evidens tavaly, hogy a három játékos együtt kapta volna meg a díjat, amolyan lego, vagy 3D púzli stílusúra átdolgozva a három rész összeillesztve adta volna ki a labda formát és ezzel azt hiszem egyikük sem lett volna elégedetlen, sőt ép eszű ember nem kérdőjelezte vna(igen már megint) meg jogosságát.
Apropó! Nem tudom itt ti hogy vagytok vele, de én nagyon sajnálom Kakát. Ő egy tökéletes madridi 10-es, persze nem a jelenlegi csapatban, de hála a portugál delegációnak ebből sem lett semmi.
És ha már itt tartunk! Ne vádoljon senki rasszizmussal, de emlékeztek egyetlen valamire való portugál "nagy" játékosra, akire fel is lehetett nézni emberileg? Ha igen írjátok már meg légyszi, napok óta gondolkodom rajta, de nem ugrik be senki. Előre is köszi!
Apropó! Nem tudom itt ti hogy vagytok vele, de én nagyon sajnálom Kakát. Ő egy tökéletes madridi 10-es, persze nem a jelenlegi csapatban, de hála a portugál delegációnak ebből sem lett semmi.
És ha már itt tartunk! Ne vádoljon senki rasszizmussal, de emlékeztek egyetlen valamire való portugál "nagy" játékosra, akire fel is lehetett nézni emberileg? Ha igen írjátok már meg légyszi, napok óta gondolkodom rajta, de nem ugrik be senki. Előre is köszi!
Azért Ronaldo jobb megítélése nem csak Ronaldonak köszönhető. Most van egy új ember,akit többen utálnak. Mégpedig Mourinhocsababarca írta:Tocy írta:Számomra Ronaldo a Clásicó-dömping alatt bizonyította be, hogy érett játékos lett. Tökéletesen ellátta azt a szerepkört, amit Mou kirótt rá, halál magabiztosan bevágta a büntit a bajnokin ( meg szokott remegni a lába fontos pillanatban.:2008 ellenünk, 2009 BL-döntő+válogatottban is hibázott már ) aztán gyönyörű gólt fejelt a kupadöntőn, és egyedül ő akart focizni, és ő nem rugdosódott. Megérdemli a gólkirályi címet, és nagy lesz a harc az Aranylabdáért...de szerintem Messi még mindig jobb évet fut a tengernyi góljával, gólpasszával, most már jól is játszik, és sikeresebb is, mint a portugál. De ezt még így májusban tényleg elég vicces fejtegetni
Hát valóban eszméletlen amit Ronaldo is csinál.
De ha megnyerjük a bl-t plusz Messi a copa americán is mutat valamit, akkor bizony övé az aranylabda.
Ahhoz hogy Ronaldo nyerje, ahhoz hatalmas betli kell az ősszel Messitől.

Tény,hogy nem dobálja már magát annyira, meg kicsit nyugodtabban játszik,de azért kutyából nem lesz szalonna.
Nem hiszem, hogy ez Mourinhonak köszönhető, mint már írtam már rögtön az első évében látszott fejlődés a manchesteri viselkedéséhez képest. Nem akarom a gigapszichomókus José érdemeit elvitatni, de Cé magától is kezdett felnőni lassan.
-
- Llegenda del Barça
Ezt se hittem volna, h megélem azt a pillanatot, h sokan dicsérik CR-t ezen a fórumon.
Igaz, ami igaz, tényleg megváltozott (vagy inkább változóban... ) a srác, legalább ennyi jó van abban, h Mou a Real edzője...
Igaz, ami igaz, tényleg megváltozott (vagy inkább változóban... ) a srác, legalább ennyi jó van abban, h Mou a Real edzője...

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Tocy írta:Számomra Ronaldo a Clásicó-dömping alatt bizonyította be, hogy érett játékos lett. Tökéletesen ellátta azt a szerepkört, amit Mou kirótt rá, halál magabiztosan bevágta a büntit a bajnokin ( meg szokott remegni a lába fontos pillanatban.:2008 ellenünk, 2009 BL-döntő+válogatottban is hibázott már ) aztán gyönyörű gólt fejelt a kupadöntőn, és egyedül ő akart focizni, és ő nem rugdosódott. Megérdemli a gólkirályi címet, és nagy lesz a harc az Aranylabdáért...de szerintem Messi még mindig jobb évet fut a tengernyi góljával, gólpasszával, most már jól is játszik, és sikeresebb is, mint a portugál. De ezt még így májusban tényleg elég vicces fejtegetni
Hát valóban eszméletlen amit Ronaldo is csinál.
De ha megnyerjük a bl-t plusz Messi a copa americán is mutat valamit, akkor bizony övé az aranylabda.
Ahhoz hogy Ronaldo nyerje, ahhoz hatalmas betli kell az ősszel Messitől.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Számomra Ronaldo a Clásicó-dömping alatt bizonyította be, hogy érett játékos lett. Tökéletesen ellátta azt a szerepkört, amit Mou kirótt rá, halál magabiztosan bevágta a büntit a bajnokin ( meg szokott remegni a lába fontos pillanatban.:2008 ellenünk, 2009 BL-döntő+válogatottban is hibázott már ) aztán gyönyörű gólt fejelt a kupadöntőn, és egyedül ő akart focizni, és ő nem rugdosódott. Megérdemli a gólkirályi címet, és nagy lesz a harc az Aranylabdáért...de szerintem Messi még mindig jobb évet fut a tengernyi góljával, gólpasszával, most már jól is játszik, és sikeresebb is, mint a portugál. De ezt még így májusban tényleg elég vicces fejtegetni 

-
- Capitá del Barça
Ha addig ki nem öregszikd írta:Cének csak azt kellene megtanulnia, hogy mikor dobja le a hátáról egy kicsit a csapatot és vegyen részt jobban a csapatmunkában. Mert amennyire iszonyatosan fontos pontokat szerzett egyedül gyakorlatilag, ugyanannyira tudja akasztani néha az összjátékot, amikor jobban megy a többieknek.
Azt pedig már az első madridi évében lehetett látni, hogy kezd benőni a feje lágya, hát itt az ideje, hogy valódi profi maradjon. Végén még eljutunk odáig, hogy nem lehet leprimadonnázni.

Egyébként az biztos, hogy baromi önző tud lenni!
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
Cének csak azt kellene megtanulnia, hogy mikor dobja le a hátáról egy kicsit a csapatot és vegyen részt jobban a csapatmunkában. Mert amennyire iszonyatosan fontos pontokat szerzett egyedül gyakorlatilag, ugyanannyira tudja akasztani néha az összjátékot, amikor jobban megy a többieknek.
Azt pedig már az első madridi évében lehetett látni, hogy kezd benőni a feje lágya, hát itt az ideje, hogy valódi profi maradjon. Végén még eljutunk odáig, hogy nem lehet leprimadonnázni.

-
- Capitá del Barça
Az biztos, hogy a Realt ő viszi a hátán. Kiemelkedő a teljesítménye a többeké közül. Ha neki nem megy, a csapatnak sem megy.Varatrix írta:Ronaldo nagyon jól szituált lett mind a pályán, és azon kívül is. Szerintem Barca szurkolóként egy rossz szavam nem lehet rá. A játékban is többet mutat mint tavaly. Emelem kalapom Ronaldo előtt, igazán tiszteletreméltó hogy képes volt változni. (Szerintem nem Murinho érdeme.)daffy írta:én úgy veszem észre,hogy kevesebbet is színészkedik,sőt... nem is emlékszem mostonában színészkedésére. talán mou szólt neki. ha emlékeztek volt pár hónapja egy meccs,mikor cé hisztizett,mou meg mutatta neki,hogy kuss van.
De ahogy én látom Messinek a nyomába sem ér. Lehet, hogy gyorsabb egy paraszthajszálnyival MEssinél, viszont Messi labdakezelési és cselezési technikája sokkal fejlettebb.
Ahogy én látom, CR csak a biciklicseleivel próbálkozik az esetek 90%-ban.
De azért ne felejtsük el: Messi a BL-ben az Arsenalnak vágott négyet.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
- Varatrix
- Director del Fútbol
Ronaldo nagyon jól szituált lett mind a pályán, és azon kívül is. Szerintem Barca szurkolóként egy rossz szavam nem lehet rá. A játékban is többet mutat mint tavaly. Emelem kalapom Ronaldo előtt, igazán tiszteletreméltó hogy képes volt változni. (Szerintem nem Murinho érdeme.)daffy írta:én úgy veszem észre,hogy kevesebbet is színészkedik,sőt... nem is emlékszem mostonában színészkedésére. talán mou szólt neki. ha emlékeztek volt pár hónapja egy meccs,mikor cé hisztizett,mou meg mutatta neki,hogy kuss van.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Hogyne lennének. Csak ebben a fociban már nem tudnak úgy kibontakozni, mint egykoron.zsuni írta:ma már nincsenek zsenik
ma már nincsenek zsenik, és a felsoroltakból Higu áll a legtávolabb ettől a jelzőtől. ő csak szimplán egy jó játékos, semmi több
én úgy veszem észre,hogy kevesebbet is színészkedik,sőt... nem is emlékszem mostonában színészkedésére. talán mou szólt neki. ha emlékeztek volt pár hónapja egy meccs,mikor cé hisztizett,mou meg mutatta neki,hogy kuss van.Daweed írta: Ez nagyon szép gesztus volt Ronaldotól!!
Mindig utáltam, de most, meg amikor egyedül ő akart focizni a Barca ellen (amikor hadonászott idegességében) nagyot nőtt a szememben!
Kezd benőni a feje lágya vagy csak véletlenül volt mostanában rendes?
Higuain zseni? Lenne ellenvetésem.Imperial írta:Ruud van Nistelrooy, CR, Higuain: mindegyikük zseni a posztján, de kevés az extra.
Nyilvánvaló volt, hogy Sneijder nem fogja megkapni, egy ilyen látványosan gyenge őszért, amit ő produkált azért nem lehet egy komolyabb trófeát kiosztani. Persze nem is biztos, hogy Messi érdemelte volna, de ha a világ legjobb játékosának adták, akkor viszont teljesen jogos.
Ahogy idén is az lenne.
Nem szemellenzőről van itt szó, Messi egyszerűen sokkal jobb játékos, mint CR.
Ruud van Nistelrooy, CR, Higuain: mindegyikük zseni a posztján, de kevés az extra.
Ahogy idén is az lenne.
Nem szemellenzőről van itt szó, Messi egyszerűen sokkal jobb játékos, mint CR.
Ruud van Nistelrooy, CR, Higuain: mindegyikük zseni a posztján, de kevés az extra.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Valóban szép gesztus de én gondolkodóba estem.visca el barca írta:ez egy jo pont volt ronaldótól
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vi ... rt-2076929
amugy sokan azt mondják, h csak a pályán primadonna, az életben tök normalis meg közvetlen fickó. nem ugy mint mondjuk rooney

Nem tudom,h Ő szólt e a szünetben vagy valami,h oda adja a mezét annak akit megrúgott vagy szóltak neki a szünetben,h adja oda a mezét.Mert már a lefújás pillanatában ott termett két öltönyös úr a helyszínen a harmadik bácsi meg szaladt a tiszta mezzel.

Igazából bárhogy is volt gondolom örül neki a pali és így is úgy is szép gesztus.Bár én egy kicsit sajnálnám,h nem azt a mezt kapom meg amibe focizott de hát ajándék lónak...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
én nem azt mondom, hogy CRoni érdemli meg, vagy hogy van náluk jobb, de ez egy olyan díj, amit rengetegszer itéltek már oda jó átlagos játékosoknak, annak ellenére, hogy volt náluk jobb. Én mérget vettem volna rá tavaly, hogy odaadják Sneijdernek (grrr még leirni is borzasztó), mindent nyert, vb döntö, ráadásul elég jól is játszott. Erre tessék, a top3ba se volt. Lehet idén Raúl kapja mert miért ne 

Ez nagyon szép gesztus volt Ronaldotól!!visca el barca írta:ez egy jo pont volt ronaldótól
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vi ... rt-2076929
amugy sokan azt mondják, h csak a pályán primadonna, az életben tök normalis meg közvetlen fickó. nem ugy mint mondjuk rooney
Mindig utáltam, de most, meg amikor egyedül ő akart focizni a Barca ellen (amikor hadonászott idegességében) nagyot nőtt a szememben!
Kezd benőni a feje lágya vagy csak véletlenül volt mostanában rendes?
- Varatrix
- Director del Fútbol
Lehet hogy merész, de elég nagy összegbe mernék rá fogadni...zsuni írta:úgy tűnik a fórumotok 70%-a elkönyvelte a Messi aranylabndát. Valaki elmagyarázza nekem miért? Május elején azért ez elég merész
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- Director del Fútbol
Ronnie viszont csak egy kupát nyer ebben a szezonban. Vagy szerinted megérdemelné ?zsuni írta:azért tavaly aki kapta az aranylabdát, mindösszesen bajnokságot nyert, pedig volt még bl kupa sőt vb is ha jol emlékszem
Teljesen igazad van, de tudsz olyan játékost mondani e kettőn kívül, akik ennyire durván kiemelkedő szezont hoztak? A kettejük pedig annyira fej-fej mellett haladt a góllövő listákon és a szórakoztatásunkban is, hogy innentől már csak az dönthet, hogy melyik lett a sikeresebb. Az pedig Messi lesz, ha valami katasztrofális dolog nem történik ősszel. Ne felejtsük el, hogy lesz még egy Copa America is, amin csak nyerhet Messi.zsuni írta:azért tavaly aki kapta az aranylabdát, mindösszesen bajnokságot nyert, pedig volt még bl kupa sőt vb is ha jol emlékszem
Ne felejtsük el, hogy az aranylabda csak részben szakmai díj. Amit még esetleg el tudok képzelni, hogy valaki úgy dönt, hogy uncsi már, hogy megint Messi kapja a lasztit és elkezdenek lobbizni Cé mellett.
azért tavaly aki kapta az aranylabdát, mindösszesen bajnokságot nyert, pedig volt még bl kupa sőt vb is ha jol emlékszem 

Innentől durván [auto_cenzúra] őszt kellene produkálnia a Barcának és Messinek is, hogy ne kapja meg az aranylabdát, ez sajnos tény, a tavasznak mindig is nagyobb súlya volt.
Mondjuk magánvéleményem, hogy az aranylabda még az aranycipőnél is nagyobb baromság. Az utóbbit legalább nem veszélyezteti olyan szubjektív mérce, ami például egy Cannavarot aranylabdához juttathatta.
Mondjuk magánvéleményem, hogy az aranylabda még az aranycipőnél is nagyobb baromság. Az utóbbit legalább nem veszélyezteti olyan szubjektív mérce, ami például egy Cannavarot aranylabdához juttathatta.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Azért azt ne felejtsük, hogy az előző laszti osztásnál annyira nem ütközött ki, hogy ki mit nyert!Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem Messi nyeri, csak alapból egy akkor oltári nagy baromságnak tartom a díjat, hogy elmondani nem lehet, egy olyan csapatsportban ahol ráadásul van 10 csapattársad lehetetlen egyéni díjat kiosztani, véleményem szerint!Mert rengeteg olyan játékos van, aki lehet nem rúg 40 gólt és ad 30 gólpasszt, de elengedhetetlen egy jó csapat működéséhez!Nálam pl Xavi ilyen, aki olyan magas szinten játssza a középső középpályást szerepkört amilyet én kb 20 év alatt nem láttam!Persze minden szubjektív, s ne haragudjon meg egyik Messi vagy Ronaldo fan se, mindkettő játékos gyors, jól fedezi a labdát, de játékintelligenciában Xavi cipőjét se kötheti be!