Bob_Marley írta:227 millió, na az még leírva is borzasztó sok, annyiból egy kezdőt összeraksz ami esélyes a bajnokságban!Szerintem is kamu a hír, de egyszerűen felfogni is hihetetlen, hogy valakinek ilyen eszébe jusson!Ez több pénz mint 1-2 ország éves GDP-je……
120 millió fölötti összegért eladnám cé-t. akár mennyire is húzza a csapatot,az irdatlan összeg.
Ui:daffy ezekben a delikvens, de az ő véleménye előre borítékolható:
„Ganso-Neymar jöhet többi kuka Laughing "
nekem nem kell aguero. több rossz meccse van,mint jó. nem tudom,hogy ez mennyire írható az ő és mennyire a csapat számlájára,de nem kell. kaka 30+-ért felőlem mehet akárhova. higuain és dm is távozhatna megfelelő ajánlat esetén. a csapat magja így néz ki nálam:
-------------------casillas------------------
?----------ramos----------pepe----marcelo
----------?---------xabi---------sahin-------
------cé-----------benzema-------özil-----
esetleg özil mehetne 4-4-2ben gyémántban középre. a kérdőjelek helyére igazolnék. megmondom őszintén a két argentínt eladnám. a padra jók lennének,de oda meg bűn két ilyen fiatalt berakni. kaka-nál az utolsó utáni lehetőség,hogy pénzt lehessen csinálni belőle. ha marad higuain és dm és mindenki,akkor is kell egy jh. az az egyik legfontosabb.
Amúgy remélem igaz és el is megy. Akkor legalább 50 gólt rúg csak a bajnokságban a Real egy szezon alatt és úgy esélyük lehet a 4-dik helyre is akár.
cé és messi nélkül is ugyan így ütné a teljes mezőnyt a real és a barca is,efelől ne legyen kétséged.