Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Pavel
Entrenador del Barça

2011.05.21. 22:05:39

Kíváncsi leszek, hogy jövőre, hogy fog jövőre muzsikálni. Anno a MU-ban a kiemelkedő éve után egy kalap k**i volt.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.05.21. 22:01:50

Szép-szép tényleg, de... Ez az utóbbi pár meccs kb arra volt jó, hogy aki a statisztikákat látja, ne mondja hogy antifoci. De aki az egész idényt figyelemmel kísérte, az láthatta, hogy amikor kellett volna támadni, a 16osukat nem akarták elhagyni.
És most lehet majd hivatkozni arra, hogy mennyi gólt rúgtak. De kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb örömük :twisted:
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
daffy
Madridista

2011.05.21. 22:01:14

Fecooo írta:
levproff írta:A Real tényleg jól összekapta magát a tét nélküli bajnokikra. :lol:
és ennek mi lesz az eredménye? "nesze nektek antifoci, több gólt lőttünk, mint ti"... az más kérdés, h amíg tétre ment, addig kb 20 góllal voltak lemaradva...
erre továbbra is azt mondom,hogy a történelemkönyv ezt nem jegyzi. az eredmény fennmarad és cr-nek pont ez a lényeg. a gól az gól,nem a szép játék miatt fogják rekordként emlegetni.

egyébként el tudom képzelni,hogy xavi-inis kiszolgálással cé is tudna másfajta gólt lőni. ez nem vonatkozik a szólókra,de a kiszolgálás minőségét nem lehet összehasonlítani. mindentől függetlenül messit tartom jobbnak,de ezt meg kellett jegyeznem.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.05.21. 21:51:38

levproff írta:A Real tényleg jól összekapta magát a tét nélküli bajnokikra. :lol:
és ennek mi lesz az eredménye? "nesze nektek antifoci, több gólt lőttünk, mint ti"... az más kérdés, h amíg tétre ment, addig kb 20 góllal voltak lemaradva...
Robcsyy
Entrenador del Barça

2011.05.21. 21:43:23

a nyári túrák nagy pénzt hoznak, muszáj csúcsformába lendülni :D :D
levproff
Director del Fútbol

2011.05.21. 21:42:03

A Real tényleg jól összekapta magát a tét nélküli bajnokikra. :lol:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Valbali
Capitá del Barça

2011.05.21. 21:28:32

Azt sem szabad elfelejteni, hogy mind 2006ban, mind 2009ben a bajnokság végén vesztette el a Barcás támadó (akkor Eto'o) a gólkirály címet, és mindkétszer megnyertük a BL-t. :D
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2011.05.21. 21:26:38

Tény, hogy a csapat tavaszi visszaesése nem tett jót Messi aranycipős álmainak. Ha egy kicsit is megközelítettük volna a tavaszi formánkat, Messi most minimum 60 gólnál járna. De persze ezzel nem kell, nem szabad törődnünk, mikor megnyertük a bajnokságot, és a küszöbön áll még egy BL döntő. Így is fantasztikus évet zárt Leo, és szerintem továbbra is a legjobb játékos a világon, aki meccsről meccsre örömet szerez nekünk rajongóknak. Ez az, ami számít, nem pedig egy csili-vili aranycipő, a többi cím helyét betöltő űrként. :wink:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
ferninho
Madridista

2011.05.21. 21:00:39

ozsimiki írta:
Szóval azért fájna ha az összetettet nem Messi nyerné, a góljaik színvonala,és kidolgozottsága miatt is, azért ha pontoznánk a találatokat, sima Messi fölény.
azért ebben nem vagyok olyan biztos :wink:

amúgy most egyáltalán nem Ronaldora játszanak max egy picit... meg is lepödtem mennyit van CR a szélen..

én meg olyan biztos vagyok benne. :D nem sok CR szóló ugrik be, annyi biztos nem mint Messi, de ez csak az egyik fele...Ozsi
madridista
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.05.21. 20:37:46

Bányász írta:Valóban szép lenne ha Messi nyerne összetettben de ha nem akkor mi van? :)

Nem az a legjobb játékos aki a legtöbb gólt rúgja. :wink:
Ezt mind tudom, attól függetlenül ez a rekord lehet korszakos lesz, és hosszú évekig nem dönti meg senki, + nagyon sokáig 7-8-9 góllal is ment Messi összetettben, ha nem többel, erre amióta elbukta a bajnokságot a Madrid, csak annak nem rúg gólt CR akinek nem akar, és nem is 1et, elég fura.

Szóval azért fájna ha az összetettet nem Messi nyerné, a góljaik színvonala,és kidolgozottsága miatt is, azért ha pontoznánk a találatokat, sima Messi fölény.

De ha a BL is leesik, nem fogok csalódott lenni. Bár az lenne az igazi, ha most CR leállna, és Messi BLt érő góljával nyerné az összetettet is.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
emtivi
Barça B

2011.05.21. 20:37:18

Stalkyard írta:
Ez a liga góllövőlista. De mi most az összetett gólokról beszélünk, amibe minden sorozatot beleszámolnak. Minden sorozatot tekintve pedig52-52 gólnál tart mindkét játékos. :wink:
Hat akkor ha C7 nem lo ma tobb golt akkor a Messi a bl dontoben lott ket goljaval meg is elozi:)
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.05.21. 20:36:20

Daweed írta:
LG írta:Azért hatalmas teljesítmény amit CR véghezvisz. Már a MU-ban is ontotta a gólokat, aztán átjött a Madridba, és még gólerősebb lett! Ráadásul úgy, h a csapat azért körülötte hagy némi kívánni valót. Ráadásul úgy gondolom, h hosszú távon is még ilyen eredményes lehet, mert nála aztán motivációból nincs hiány.
Messi mikor bemutatkozott először, és ugye R10 passzából gólt szerzett, + amit a korosztályos VB-n bemutatott, az alapján már sejtettem, h nagyon-nagy játékos lehet. Ronaldoról nem volt ilyen jó a véleményem, mikor eleinte láttam a MU-ban, ill. a 2004-s EB-n. Ha vki azt mondja, ma itt fog tartani, kiröhögöm. :roll:
Azért azt hozzátenném, hogy az elmúlt néhány bajnokin a csapattársak eléggé nyomják cr-t hogy Messit lenyomja a góllövőlistán. Míg Messi mindig a csapatért játszik (lásd gólpasszok), Cr-nél én inkább azt figyelem meg, hogy első sorban a saját érdekében focizik, és aztán a csapat érdekében..
De lehet h én vagyok a hülye :D
Sztem ne magyarázzunk bele ilyeneket, jogosan lesz ő a gólkirály, gratuláljunk neki, és ott a pont!
Daweed
Jugador del Barça

2011.05.21. 20:34:42

LG írta:Azért hatalmas teljesítmény amit CR véghezvisz. Már a MU-ban is ontotta a gólokat, aztán átjött a Madridba, és még gólerősebb lett! Ráadásul úgy, h a csapat azért körülötte hagy némi kívánni valót. Ráadásul úgy gondolom, h hosszú távon is még ilyen eredményes lehet, mert nála aztán motivációból nincs hiány.
Messi mikor bemutatkozott először, és ugye R10 passzából gólt szerzett, + amit a korosztályos VB-n bemutatott, az alapján már sejtettem, h nagyon-nagy játékos lehet. Ronaldoról nem volt ilyen jó a véleményem, mikor eleinte láttam a MU-ban, ill. a 2004-s EB-n. Ha vki azt mondja, ma itt fog tartani, kiröhögöm. :roll:
Azért azt hozzátenném, hogy az elmúlt néhány bajnokin a csapattársak eléggé nyomják cr-t hogy Messit lenyomja a góllövőlistán. Míg Messi mindig a csapatért játszik (lásd gólpasszok), Cr-nél én inkább azt figyelem meg, hogy első sorban a saját érdekében focizik, és aztán a csapat érdekében..
De lehet h én vagyok a hülye :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.05.21. 20:28:57

Azért hatalmas teljesítmény amit CR véghezvisz. Már a MU-ban is ontotta a gólokat, aztán átjött a Madridba, és még gólerősebb lett! Ráadásul úgy, h a csapat azért körülötte hagy némi kívánni valót. Ráadásul úgy gondolom, h hosszú távon is még ilyen eredményes lehet, mert nála aztán motivációból nincs hiány.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.05.21. 20:20:08

Valóban szép lenne ha Messi nyerne összetettben de ha nem akkor mi van? :)

Nem az a legjobb játékos aki a legtöbb gólt rúgja. :wink:
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Stalkyard
Director del Fútbol

2011.05.21. 20:19:29

Ez a liga góllövőlista. De mi most az összetett gólokról beszélünk, amibe minden sorozatot beleszámolnak. Minden sorozatot tekintve pedig52-52 gólnál tart mindkét játékos. :wink:

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
emtivi
Barça B

2011.05.21. 20:17:23

Stalkyard írta:
ozsimiki írta:Cr máris gólt rúgott :roll:

Messi még CR előtt van ha minden tét meccset nézünk?

És melyiknek mennyi van eddig?

Remélem azért az "összetettet" Messi nyeri.
Összetettben CR most ugyanúgy 52 gólnál jár, ha jól tudom. Nem örülnék, ha megelőzné Messit, de el kell ismerni, hogy hihetetlen évet tolt a portugál is. Hihetetlen ez a két játékos, magasan a legjobbak a világon.
http://eurorivals.net/top-scorers.html
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.05.21. 20:17:09

52 gólosak most mindketten, de Cé még lő ma minimum 3at. úgyhogy ő fogja nyerni az összetettet is.
De sebaj, a foci még mindig csapatjáték, és mi játszunk BL-döntőt jövőhéten 8)
Amúgy meg gólokban verheti Messit, játékban messze van a mi fiunktól.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Stalkyard
Director del Fútbol

2011.05.21. 20:14:53

Összetettben CR most ugyanúgy 52 gólnál jár, ha jól tudom. Nem örülnék, ha megelőzné Messit, de el kell ismerni, hogy hihetetlen évet tolt a portugál is. Hihetetlen ez a két játékos, magasan a legjobbak a világon.

ozsimiki
Adminisztrátor

2011.05.21. 20:13:04

Cr máris gólt rúgott :roll:

Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.20. 11:27:43

Bob_Marley írta:Tocy nem úgy értettem, hogy hozzunk 2 embert, hogy többen legyünk!
Úgy gondoltam, hogy ne dobáljunk ki 30-40 milliókat!Pl tavaly Cazorlát egész olcsón megszerezhettük volna, helyette jött Afellay „bagóért”, na ilyen igazolások kellenek, véleményem szerint!Alapcsapat megvan, a lyukakat kell befoltozni, amihez feleslegesnek érzem Fabregasok, Pastorék stb leigazolását!Persze mindenre az uborkaszezonban kapunk választ!Többször leírtátok, középső védő kell, s egy esetleges középpályás!De Fontás, Thiago, Dos Santos beépítésével megoldhatóak a problémák!De eddig a vezetésben nem csalódtam, s ha kapunk Ibráért X milliót, akkor abból tudunk venni 1-2 játékost, s akár plusszosra is hozhatnánk egy átigazolási iődszakot!
Ja értelek. Én szeretném, ha Fabregas itt lenne, nekem úgy lenne teljes a csapat, és szerintem szükségünk is van rá. Dos Santos szerepét nem értem, előszezonban vkp-t játszott, amolyan hátsó irányítót, idén meg ha kapott szerepet, akkor szinte Alves helyén, jobb oldali középpályást játszott. Miközben igazából Xavi posztja fekszik neki...szerintem belőle nem lesz itt nálunk nagy játékos. Fontás sem győzött meg engem, mióta az első csapatban játszik, lemarad, hibázik, persze ez majd javul idővel. Thiago sok labdát elszór, még nem érett játékos, ezért szeretném én mindenképp Fabregast a csapatban tudni. Ibráért 24 millió van asszem, hozzáteszünk 15-20-at és el is lehet hozni...szerintem ilyen igazolások kellenek, nem pedig elhozni vkit mer ingyé van, oszt majd valamire csak jó lesz...mint Altintop a Realnak.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.20. 10:07:18

Tocy nem úgy értettem, hogy hozzunk 2 embert, hogy többen legyünk!
Úgy gondoltam, hogy ne dobáljunk ki 30-40 milliókat!Pl tavaly Cazorlát egész olcsón megszerezhettük volna, helyette jött Afellay „bagóért”, na ilyen igazolások kellenek, véleményem szerint!Alapcsapat megvan, a lyukakat kell befoltozni, amihez feleslegesnek érzem Fabregasok, Pastorék stb leigazolását!Persze mindenre az uborkaszezonban kapunk választ!Többször leírtátok, középső védő kell, s egy esetleges középpályás!De Fontás, Thiago, Dos Santos beépítésével megoldhatóak a problémák!De eddig a vezetésben nem csalódtam, s ha kapunk Ibráért X milliót, akkor abból tudunk venni 1-2 játékost, s akár plusszosra is hozhatnánk egy átigazolási iődszakot!
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.20. 09:31:03

Bob, csak a minket érintő részre reagálnék. A mi helyzetünkben nem feltétlenül az óccsón sokat elv lehet a nyerő, minőségi játékosok kellenek, akiket be lehet vetni bármikor, mert a jelenlegi keretből nem nagyon mer variálni Pep. Ezért nem feltétlenül az a jó, ha veszünk 10 millából mi is két embert, hogy kettővel többen legyünk. Persze bővíteni kell a keretet, de nem így!

A Real meg szerintem a látszólagos fejlődés és tudatosság helyett elindult lefelé ismét. Rendben, Mouval esetleg jövőre, vagy azután nyerhetnek egy bajnokságot, vagy valamit...aztán lelép. És utána? ugyanaz lesz a helyzet, mint Perez érkezésekor, hogy tele van a csapat középszerű emberekkel, akikből csak hozé tud valami eredményt csinálni, másnál se játék, se eredmény. Kíváncsi vagyok, kiket szereznek meg még nyáron...persze nem csak aranylabdás kell, de azért az ilyen felesleges emberek...na mind1.

Ebből az egészből akkor jöhetnek ki igazán jól, ha Mourinho marad több évig, és nem lép le mondjuk 2 éven belül, hanem itt marad mondjuk 5öt. Mert akkor tényleg megéri ezt így csinálni, mert most egy adott szisztémához, az edző elképzelései szerint vesznek embereket, ami jó. Viszont, ha szokásához hűen az első címek után lelép, akkor...
daffy
Madridista

2011.05.20. 09:29:28

noname írta:A Madridnak jelenleg nem középpályásokra van szüksége. Csatáruk annyi mint a szemét, kp úgyszintén. Védőre szükségük lenne, de elköltik a pénzt másra. Sahin egy mélységi irányító, Xabi Alonso úgyszintén. Egyik se a tipikus labdaszerző kp. Tipikus labdaszerző kp-t játszott Pepe néhány meccsig és javult is a játékuk. 2 mélységi irányító sok egy csapatba! Nem mondom h Sahin rossz igazolás. Remekül tud passzolni, de nem hiszem h a lehető legjobban ki tudnák aknázni a benne rejlő lehetőségeket. Nálunk egy Xavi-féle poszton már hasznosabb lenne Sahin, de a Realnál nincs ilyen poszt és a jelenlegi felállásuk mellett nem is lesz. Sztem ez amolyan Canales-féle igazolás. Legyenek eggyel többen, aztáán majd 2 év múlva ingyen lepasszolják. Altintop leigazolása röhej és értelmetlen.
Lass,Xabi Alonso,Sahin,Khedira,Granero,Gago. 6 játékos 2 posztra. Nem fog ebből semmi jó kisülni!
de,mert egyrészt változik a játékrendszer 4-3-3ra és lass-gago páros eleve eligazol,így mindjárt 4 játékos marad 3 posztra.
zsuni
Capitá del Barça

2011.05.20. 09:27:40

eddig az volt a gond hogy a Real sztárokat vett, most meg hogy elkezdtek fiatalokat venni, tehetségeket, akkor most meg miért nem vesznek sztárokat.
Minek? Pont az a lényeg hogy ezek a viszonylag fiatal játékosok összeérjenek, és 2-3 év alatt egy ütöképes csapatot alkossanak. Özil, Benzema, DiMaria, Sahin, (Canales), mindegyik elég tehetséges és sokra is vihetik.
Védőt felesleges venni amig van Carvalho, addig bőven megvan minden posztra a csere. ha nagyon venni akar a csapat, akkor egy jobbhátvédet, és Ramos be Pepe mellé. Max ez lenne minőségi változás a hátsó alakulatban.
Özil képességei pedig meg vannak, de szegény gyereknek meg kell engedni, hogy ne kelljen egyböl világklasszis szintet lehoznia. Jól igazolnak, már csak azért is mert a falafel és gyros tál elég egészséges és finom :lol:
Válasz küldése