2011.05.23. 22:54:33
előre is elnézést kérek a madridistáktól, de sztetek a luzitán képes lenne olyan helyen eredményeket elérni, ahol nem engednék neki, h minden évben FM-et játszon? (nem arról beszélek, h ne vásároljon, csak éves szinten a "[fél]sorcsere" kicsit durva, akármilyen olcsó, adott esetben "kukázott" játékosokról is beszélünk...)
ha megnézzük a csapatait, ott minden nyáron ez ment és most is úgy néz ki, h felment a józsefvárosi piacra az éves nagybevásárlásra...
már anno mondtam, h a nagy edzők nem csak a keretet tudják igazítani a saját ízlésükhöz, hanem a taktikájukat is a rendelkezésre álló anyaghoz... legjobb példa erre Capello, elég összehasonlítani a Roma és a Real játékát, szinte homlokegyenesen eltért...
murinnyónál minden változik, csak a lényeg nem: a szája (és akkor finoman fogalmaztam, mást szerettem volna írni...) és a focigyilkos taktikája, ezt a kettőt mindenhova magával viszi
tudom nagyon előre szaladok, de ahogy daffy is mondta már: mikor elhúz Madridból, sok időre lesz szüksége Madridnak ahhoz, h eltüntessék az ott hagyott szemetet (itt azért használtam a szemét szót, mert vegyük úgy az ottlétét, mint egy házibulit, mely után sokat kell takarítani...)
bízom a csapatunkban, h képesek lesznek legalább addig kitartani, míg elkotródik, mert láttuk már mi történik, ha murinnyó nyer ellenünk akármikor, akármelyik sorozatban...
legyen kiélezett párharc, de legyen sportszerű! Pellegrini sztem jó úton járt...