Amikor érkezett C., Kaká, Xabi Alonso, Benzema, aztán tavaly di Maria, Özil, Khedira, Canales, León, akkor is kicsit megfordult a fejemben, hogy ezek nem akármilyen keretek, aztán láttuk mi lett a vége. Altintop-tól, és Callejon-tól nem hiszem hogy csodát látunk, Sahin szerintem, olyan óriási változást a középpályán nem tud hozni, Coentrao-t meg majd meglátjuk.Cumbee írta:Hmm az érdekes húzás. Ennyiért szerintem megkapták volna Maicon-t, aki Mourinho nagy kedvence volt anno és ő azért nem zsákba macska, a jobb oldalt elég [auto_cenzúra]án bejátszaná nektek. Mondjuk gyanús, hogy az életkor miatt esett a választás a portugálra, de szerintem ő azért nagyobb lutri. Egyébként kezd elég durva keretetek lenni, kb ott tartotok, hogy kapus poszton kívül, mindenhova van legalább 2, szinte azonos képességű játékosotok.daffy írta:25 millió+garay volt coentrao. no ennyit nem ért. ez van vagy 35 millió. esélyes,hogy jobb hátvéd lesz a kölyök,így ramos megy középre.
egy középpályást szeretnék továbbra is.
Barça vs. Real - El Clásico
- ab1daL
- Director del Fútbol
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Hmm az érdekes húzás. Ennyiért szerintem megkapták volna Maicon-t, aki Mourinho nagy kedvence volt anno és ő azért nem zsákba macska, a jobb oldalt elég [auto_cenzúra] bejátszaná nektek. Mondjuk gyanús, hogy az életkor miatt esett a választás a portugálra, de szerintem ő azért nagyobb lutri. Egyébként kezd elég durva keretetek lenni, kb ott tartotok, hogy kapus poszton kívül, mindenhova van legalább 2, szinte azonos képességű játékosotok.daffy írta:25 millió+garay volt coentrao. no ennyit nem ért. ez van vagy 35 millió. esélyes,hogy jobb hátvéd lesz a kölyök,így ramos megy középre.
Ez most hivatalos akkor?
Amúgy tényleg jó a srác, de ennyit nem biztos, hogy megért. Garaynak jó helye lesz a Benficában és kapnak egy raklap pénzt, ők biztosan nem bánkódnak nagyon.
Ha jobbhátvéd posztra jött tökön szúrom magam.
Amúgy tényleg jó a srác, de ennyit nem biztos, hogy megért. Garaynak jó helye lesz a Benficában és kapnak egy raklap pénzt, ők biztosan nem bánkódnak nagyon.
Ha jobbhátvéd posztra jött tökön szúrom magam.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Ügyes gyerek ez a Coentrao, még a Sport1-n, vagy 2-n láttam egy Benfica meccset, meg is jegyeztem magamnak a srácot. Kíváncsi leszek hogy mit tud majd a jobb oldalon kezdeni, amennyiben tényleg ott fog rá számítani José.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
25 millió+garay volt coentrao. no ennyit nem ért. ez van vagy 35 millió. esélyes,hogy jobb hátvéd lesz a kölyök,így ramos megy középre.
- visca el barca
- Presidente del Barça
murinnyó:
Nuri Sahinról: „Az egyre inkább fejlődő Bundesliga legjobbja volt az elmúlt szezonban. Nagy jövő áll előtte, csakúgy, mint Özil, Marcelo, Di María vagy Benzema esetében. A mi csapatunk ugyan fiatal, de három-négy éven belül egy új korszak kezdetét jelentheti az európai labdarúgásban."
hát nem tudom. ugyanazt csinálják mint pár éve, csak más verzioban. akkoriban az aranylabdásokat, meg az idősödő sztárokat vették, most a fiatal, egy jo idenyt futottakra hajtanak rá.
nem tagadom, biztos jo jatekosok akiket felsorolt, de vhogy egyiket sem érzem világmegváltónak. ha most ezek közül bármelyiket be kellene tennem a barca kezdőjébe nem menne...
ha murinnyó megkapja azt a 3-4 évet, lehet csinal egy jo csapatot, de jovore ha nem huzzak be a bl-t v a bajnokságot, biztos kiteszik a szűrét.
vmi hosszutávú jatekrendszert kellee ott kitalálni, mint a barcánál. mert minden edzo mást játszatott, mindenki a saját elképzeléséhez vette a labdarugokat...
Nuri Sahinról: „Az egyre inkább fejlődő Bundesliga legjobbja volt az elmúlt szezonban. Nagy jövő áll előtte, csakúgy, mint Özil, Marcelo, Di María vagy Benzema esetében. A mi csapatunk ugyan fiatal, de három-négy éven belül egy új korszak kezdetét jelentheti az európai labdarúgásban."
hát nem tudom. ugyanazt csinálják mint pár éve, csak más verzioban. akkoriban az aranylabdásokat, meg az idősödő sztárokat vették, most a fiatal, egy jo idenyt futottakra hajtanak rá.
nem tagadom, biztos jo jatekosok akiket felsorolt, de vhogy egyiket sem érzem világmegváltónak. ha most ezek közül bármelyiket be kellene tennem a barca kezdőjébe nem menne...
ha murinnyó megkapja azt a 3-4 évet, lehet csinal egy jo csapatot, de jovore ha nem huzzak be a bl-t v a bajnokságot, biztos kiteszik a szűrét.
vmi hosszutávú jatekrendszert kellee ott kitalálni, mint a barcánál. mert minden edzo mást játszatott, mindenki a saját elképzeléséhez vette a labdarugokat...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

keress úgy,hogy "lucas sao paolo"bali 15 írta:Vééégreee. Köszi.
Na mentem youtube-ra
Vééégreee. Köszi.
Na mentem youtube-ra
Na mentem youtube-ra

Lucas Rodrigues Moura da Silvabali 15 írta:Mi is a teljes neve ennek a gyereknek?a brazilok közül?
akit kiemelten figyelnék az lucas. tuti ott lesz neymar és lucas. ganso valószínű kimarad,mert nem épül fel teljesen. a fiatalabbak még nem mennek a copára,de ők ketten tuti
Csakmert beütöm, hogy Lucas és a Liverpoolitól ad ki...
Mi is a teljes neve ennek a gyereknek?a brazilok közül?
akit kiemelten figyelnék az lucas. tuti ott lesz neymar és lucas. ganso valószínű kimarad,mert nem épül fel teljesen. a fiatalabbak még nem mennek a copára,de ők ketten tuti
Csakmert beütöm, hogy Lucas és a Liverpoolitól ad ki...
marca adja a díjat,kell ennél több?LG írta: 2008-ban Raul kapta? Mire is?
2008-ban Raul kapta? Mire is? 

-
- Llegenda del Barça
a brazilok közül?Fecooo írta:kis off:
reménykedem benne, hogy a CA-n láthatok többet is az általad favorizált fiatalok közül
kiknek van esélye a válogatott keretbe kerülni?
kis off:
reménykedem benne, hogy a CA-n láthatok többet is az általad favorizált fiatalok közül

25-30 millióból jobbat is találni. örömmel tölt el,hogy az agueros hírek csökkennek. egy jobbhátvéd kell(sagna,vdw) és egy kp(m'vila,vidal). ennyi az egész. a távozókból a 2 új játékos átigazolási összegének kb a fele bejönne,így nem kerülnének sokba és egy ilyen kerettel már neki lehet indulni az évnek:d írta:Érdekes döntés lenne. Vicces amúgy, azt gondolná az ember, hogy jobbhátvédet csak könnyebb találni, mint balt. Coentrao meg elég súlyos összeg. De fenntartással kezelném egyelőre a hírt, elvégre a marca a forrás.
casillas,adan,sagna/vdw,ramos,arbeloa,carvalho,pepe,albiol,marcelo,kaka,granero,xabi,maris,sahin,hamit,özil,khedira,m'vila/vidal,cé,benzema,higany,callejon
22es keret(bár 1-2 fiatal brazilra valami előszerződést vagy vásárlási elsőbbséget kötnék a copa előtt)
Érdekes döntés lenne. Vicces amúgy, azt gondolná az ember, hogy jobbhátvédet csak könnyebb találni, mint balt. Coentrao meg elég súlyos összeg. De fenntartással kezelném egyelőre a hírt, elvégre a marca a forrás.
a marca szerint coentrao jobbhátvédnek érkezhet a realba.
ramosnál rosszabb nem lehet,de nem az a tipikus jobbos. nem éri meg leigazolni
újra felmerült még maicon neve is. őt már nem venném meg 20milla fölött,azt 2-3 éve kellett volna. most max 15 millát adnék érte.

ramosnál rosszabb nem lehet,de nem az a tipikus jobbos. nem éri meg leigazolni
újra felmerült még maicon neve is. őt már nem venném meg 20milla fölött,azt 2-3 éve kellett volna. most max 15 millát adnék érte.
Barcaforever írta:Fecooo írta:Számodra melyik volt a szezon legkülönlegesebb momentuma?
gyönyörű döntő???
http://www.youtube.com/watch?v=d-k8NNeb3Kk
Ha vmelyik Real szurkoló látogat ide, és beszélni kezd a "színészkedő" Barcáról, ezt a videót lehet neki mutatni kapásból.....Szánalmas, és ami a legrosszabb, látszik, h így lettek kiküldve, h bokára menjetek és a földön mindig lépjetek rá a játékosok lábára, mint ahogy Marcelo is bizonyította a Bl elődöntőn.Nem hiszem, h egyszer csak a semmiből 10 ember elkezd így már elnézést, de parasztul játszani.
0:43-ig néztem... nálam az a Pepe szabálytalanság rögtön kiállítást ért volna... Nem is értem, hogy az az ember eleve mit keres a pályán? Amikor volt az ominózus fekvő játékosba a földön beledurrantós esete, én akkor megvédtem, elsősorban amiatt, mert utána nagyon fogadkozott, hogy megbánta és ,hogy ez volt élete legszörnyűbb napja... Hát ez most már hatalmas blablának tűnik, főleg a Klasszikusok tükrében! Az a szomorú, hogy Mourinho meg adja alá a lovat...
Nagyon egyetértek veled, ezek a játékosok egykor tisztelték a focit és az ellenfelet, de mióta a portugál jött, mintha elfelejtették volna, hogy létezik egyáltalán fair play.
Én ezért nagyon sajnálom a Real Madridot, mert voltak a múltban is összetűzések, de ilyen szintű, szándékos sérülés okozására irányuló magatartás azért elképzelhetetlen lett volna, Del Bosque, Capello, Schuster, Ramos, Luxemburgo stb. alatt...
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Fecooo által linkelt videóban tényleg sok minden benne van, s az utánrúgások azok büntetendők!
De volt olyan ami sima testtel, vállal lökés, azok azért egy kemény meccsen simán beleférnek!
Persze én elfogult vagyok a "rossz" irányba, mert védekező játékost játszottam, s játszok a mai napig, s vagy a labda vagy a baba!De persze nem durván, de oda kell néha lépni, hogy érezze a flikk flakkos csatár, ha legközelebb jön!
Ettől függetlenül Arbeloa tényleg kritikán aluli volt!!!!
De volt olyan ami sima testtel, vállal lökés, azok azért egy kemény meccsen simán beleférnek!
Persze én elfogult vagyok a "rossz" irányba, mert védekező játékost játszottam, s játszok a mai napig, s vagy a labda vagy a baba!De persze nem durván, de oda kell néha lépni, hogy érezze a flikk flakkos csatár, ha legközelebb jön!
Ettől függetlenül Arbeloa tényleg kritikán aluli volt!!!!

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Fecooo írta:Számodra melyik volt a szezon legkülönlegesebb momentuma?
gyönyörű döntő???
http://www.youtube.com/watch?v=d-k8NNeb3Kk
Ha vmelyik Real szurkoló látogat ide, és beszélni kezd a "színészkedő" Barcáról, ezt a videót lehet neki mutatni kapásból.....Szánalmas, és ami a legrosszabb, látszik, h így lettek kiküldve, h bokára menjetek és a földön mindig lépjetek rá a játékosok lábára, mint ahogy Marcelo is bizonyította a Bl elődöntőn.Nem hiszem, h egyszer csak a semmiből 10 ember elkezd így már elnézést, de parasztul játszani.

- barca 1986
- Jugador d'estrella
- Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza
az Espanol ellen ment! (ha nem is az egész stadion)soadroli írta:Sanama írta:Por Que?
http://www.youtube.com/watch?v=RJ65ZWAAsqE![]()
Na ezt egy telt házas Nou Campban, egy El Clasicon
de megragad rigmusnak szerintem
desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mea culpa a Marca-n nincs fent a teljes mondandó, s azt mondta muy bonita döntő volt, de ez tényleg szőrszálhasogatás!Gondolom az élményre utalt, ne vegyük el az örömüket! (úgyse lesz túl sok a jövőben sem 

Nem értem azért a felháborodást, hát gyönyörű döntő neki, lelke rajta, én már belefásultam ebbe a sárdobálásba, erre is csak vállat tudok vonni. Amúgy meg ez ilyen "minden jó ha a vége jó" érzés, a győzelem megszépít mindent, pláne ha komoly hiánycikk volt a nemesfém mostanában a Real vitrinjeiben.
valamilyen Philips rendezvényen a realmadrid.com készített vele interjút.
http://www.madridista.hu/web/index.php? ... o&id=10351
http://www.madridista.hu/web/index.php? ... o&id=10351
madridista