Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Brazília...sjay írta: Ilyen esetben én is lerúgtam volna, mondjuk egy focistának több fegyelmezés kell, mint nekem
De figyelj már, Neymar körül is volt 3-4 ember aki nem akarta lerúgni hanem inkább őt akarta lefogni, hogy hagyja a fenébe. Szóval nem biztos, h mindenki lerúgná ilyenkor.daffy írta:mert te úgy döntöttél? nézd már meg vagy várj,inkább hagyd a francbaS.Agüero írta:Jöhettek itt a képekkel meg a videókkal de akkor is beleakart taposni Neymar a "csúnya gonosz bácsiba".
Ilyen esetben én is lerúgtam volna, mondjuk egy focistának több fegyelmezés kell, mint nekemS.Agüero írta:Jöhettek itt a képekkel meg a videókkal de akkor is beleakart taposni Neymar a "csúnya gonosz bácsiba".
mert te úgy döntöttél? nézd már meg vagy várj,inkább hagyd a francbaS.Agüero írta:Jöhettek itt a képekkel meg a videókkal de akkor is beleakart taposni Neymar a "csúnya gonosz bácsiba".
dehogyalbicelesteX írta: Szerk.:Kicsiot off Daffy említettél 3 brazilt aki szerinted nagy ígéret háromból kettőt tudok,de a harmadik a bizonyos Lucas a liverpooli emberke?
Szimpatikus nyilatkozat,ezzel szerintem el is árulta,hogy jövőre nem madridban folytatja.lluisllach89 írta:Fernando Gago: "A Barcelona a történelem legjobb csapata, sokkal jobbak a Real Madridnál, de a szurkolók ezt nem hajlandóak elismerni".
Fuck Cesc, we need Gago

mutass videót rólanismopedro írta:Komolyan nem értek itt néhány emberkét....pl amit daffy is írt a képről...amin Neymar ellép a földön fekvő csórikámtól...mert biztosan.De minden Madridi ilyen,belemagyarázzák a belemagyarázhatatlant mindenbe,aki nem látja h mit csinál ott az a kis majom akkor annak nincs szeme.
np.
mert egy favágó parasztnoname írta: Benzema év végén a jelek szerint kimondottan jól játszott. Higuain és Benzema bőven elég. Semmi szükségük még egy emberre. Elhozták Adebayort is, ő se zavart sok vizet.
Benzema év végén a jelek szerint kimondottan jól játszott. Higuain és Benzema bőven elég. Semmi szükségük még egy emberre. Elhozták Adebayort is, ő se zavart sok vizet.daffy írta:mert csak 1 van. benzema nem csatár,de ha még őt is oda vesszük,akkor 2. az sok?noname írta:Érthetetlen minek kell nekik még egy csatár.

és miközben öten fognak nem lehetséges,hogy lépsz egyet oldalra? a képen tök egyértelmű,hogy nem megpepézi a játékost és ez lett volna a vita lényege. az,hogy rúgdosódni ment oda,az azt bizonyítja,hogy nem különb,mint a 22 társa.levproff írta:Engem is 5-en szoktak lefogni, amikor lépek egyet oldalra.daffy írta:mert szerintetek az a láb a játékos fölött van,igaz?
szerintem pedig a földön és épp lép vele oldal irányban
Hát lehet hogy elbarmolja a karrierjét, de még olyan fiatal, hogy bőven lehet belőle világklasszis akkor is, ha eltölt mjuk 2 rossz évet Madridban. Nincs baj az önbizalmával, mint Bojannak...daffy írta:neymar egy nagyképű tini,akinek a tehetsége hatalmas. edző kell neki,aki játszatja és megneveli. a helyében nem írnék alá a madridba. ha már brazil tehetséget veszünk,itt egyTocy írta:Szerintem isdaffy írta:mert szerintetek az a láb a játékos fölött van,igaz?
szerintem pedig a földön és épp lép vele oldal iránybanAz ilyen pillanatképekbe nagyon könnyű belelátni dolgokat...meg ha Neymar lesz a K1-esetek a maga 30 kilójával, akkor nincs mitől tartanunk
Engem is 5-en szoktak lefogni, amikor lépek egyet oldalra.daffy írta:mert szerintetek az a láb a játékos fölött van,igaz?

neymar egy nagyképű tini,akinek a tehetsége hatalmas. edző kell neki,aki játszatja és megneveli. a helyében nem írnék alá a madridba. ha már brazil tehetséget veszünk,itt egyTocy írta:Szerintem isdaffy írta:mert szerintetek az a láb a játékos fölött van,igaz?
szerintem pedig a földön és épp lép vele oldal iránybanAz ilyen pillanatképekbe nagyon könnyű belelátni dolgokat...meg ha Neymar lesz a K1-esetek a maga 30 kilójával, akkor nincs mitől tartanunk
Szerintem isdaffy írta:mert szerintetek az a láb a játékos fölött van,igaz?