Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
barcabandi72
Barça C

2011.06.16. 22:04:07

Szerintem meg jogos Rosell válasza, a madrid nem adott ki nyilatkozatot a doppingvádnál, sehol nem olvastam, hogy megtették volna. Valamikor válaszolni kellett a ránk "hányt" dolgokra, és kell egy útmutatás nekik a jövőre nézve. Mi szerinted a példátlan? Szerintem a kupadöntő volt az, ahol nem volt jogos bíráskodás, nagyon szemet szúróan részrehajló volt a spori.
Nem nagyon szoktam megszólalni, meg lehet nem is fogok, mert ban-t kapok érte, de nem szeretem ha olyan mond véleményt, akinek nem inge.
Ugyan miért volt 3 doppingellenőrzés kb. 2 hónap alatt, ha nem a madridi vádakra, megnézném náluk mennyi volt, vagy mennyi a megszokott. Ugyanennyit látogatták meg vajon pl. a MU is? Csak hogy olyan csapatot vegyünk aki legalább a bl döntőben volt. Remélem jövőre sem nyer semmit ez a brigád odaát, és duplázunk a bl-ban. Az igazság idén is hozta magát, és rendet tett, jövőre is legyen így.
"Nem alkuszom, nem adok egyetlen falut sem,
a máséból nekem nem kell egy falat sem,
de mi a miénk egy szép napon visszajár,
mert az én fajtám nem lesz birkanyáj!"
FankaDeli
Iniesta_1986
Barça B

2011.06.16. 21:58:57

...úgy kezdődött, hogy visszaütött...

Ennyit erről. :wink:
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.06.16. 21:57:17

cunos írta:"Nyolcadszor:

Lehet,hogy nem kellene most megszólalnom,de mégis megteszem,HOGY JÓL FELKEVERJEM A MARADÉK 'mit is' ?!!"

ISTENEEEM!

Inkább maradt volna csendben....tulajdonképpen el kellene kezdeni már felejteni nem egy ilyet lenyilatkozni....

GRAT az elnökötökhöz!
nektek meg a teljhatalmú edzőfejedelemhez ;)

ismered a mondást, amely egy verekedésért elkapott embertől származik: "úgy kezdődött, hogy visszaütött..."

daffy, mindjárt megy egy pü
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.06.16. 21:59:20-kor.
cunos
Barça C

2011.06.16. 21:53:35

"Nyolcadszor:

Lehet,hogy nem kellene most megszólalnom,de mégis megteszem,HOGY JÓL FELKEVERJEM A MARADÉK 'mit is' ?!!"

ISTENEEEM!

Inkább maradt volna csendben....tulajdonképpen el kellene kezdeni már felejteni nem egy ilyet lenyilatkozni....

GRAT az elnökötökhöz!
daffy
Madridista

2011.06.16. 21:45:05

d írta:Csak Mourinho lelép 1-2 év múlva, Rosellt itt fogja enni a fene még évekig, pláne ha újraválasztják...
a nyilatkozatok alapján egyiküknek sem lenne helye a kluboknál és ez volna a lényeg,felesleges provokátorok
d
Entrenador del Barça

2011.06.16. 21:43:58

Csak Mourinho lelép 1-2 év múlva, Rosellt itt fogja enni a fene még évekig, pláne ha újraválasztják...
daffy
Madridista

2011.06.16. 21:30:40

„Először: Nekünk kluboknak különösen nagy a felelősségünk a szociális területen, aminek mindenfajta rivalizálással szemben meg kell felelnünk, mert példát jelentünk rengeteg embernek, beleértve a gyerekeket. A Real Madrid ebben az évben a rivalizálás mindenfajta határát átlépte.”

„Másodszor: Azzal próbálták alátámasztani a teljesítményünket, hogy sajnálatos módon doppingvádakkal illették a játékosainkat és az orvosainkat. Pert indítottunk a Cadena Cope ellen a bíróságon. Az újságíró azt mondta, hogy a forrása a Real Madridon belül van. Ha valaki ilyet tenne nálunk a Real Madriddal szemben, azon nyomban cáfolnánk ezt. Megköszöntünk volna egy ilyen reakciót a Real Madrid részéről, amire nem került sor.”

„Harmadszor: A Real Madrid egyik alkalmazottja is felülmúlt minden határt. Mourinho azt mondta, hogy Guardiolának szégyellnie kellene magát. Ennek a sajtótájékoztatónak kellett volna igazán szégyenérzetet kelteni. Megvédtük magunkat az UEFA-nál, mely hivatalból megbüntette őt”

„Negyedszer: Meglepetten tapasztaltuk, hogy a Real Madrid játékosa összesen nyolc játékosunkat vádolta meg sportszerűtlen magatartással, és még rasszizmussal is. Szintén magunkat védtük.”

„Ötödször: Nem fogjuk megengedni, hogy ismét túllépjék a sportszerűség határait, és ha szükséges, ismét az illetékes bírósághoz fordulunk. De senki ne várja tőlünk, hogy mi is ilyen messzire menjünk, mert ezt az értékeink nem engedik meg.”

„Hatodszor: Ha a sportszerűség határait ismételten átlépik, kötelességünk lesz megszakítani a klubok közötti kapcsolatokat, amit nem szeretnénk megtenni, de ha szükséges, nem is félnénk így dönteni.

„És hetedszer: A Real Madrid elnöke azt mondta, hogy nem fog megállni addig, amíg el nem érik a tizedik BL-címüket. Remélem, hogy a törvényesség oldaláról próbálják majd megtenni.”
1. jogos,viszont a barca nem ment messzire az elnök "úr" szerint,ugye?
2. a real hivatalos közleményben cáfolta,így jogtalan a vád
3. bagoly mondja... ez tipikus óvodás dolog,mou azt mondta,hogy pep csúnya,most rosell teszi ugyan ezt. mindkettő nevetséges,de bevallom,hogy josé "kezdte" :) :roll:
4. mivel szemben védték magukat?
5. nem mentek messzire,csak olyat tettek,ami eddig példátlan
6. milyen kapcsolatot? egymást dobálják szharral,mint pl most.

írják a hír után sokan,hogy milyet nőt ettől rosell a szemükben. hát hogyne. sokkal jobban illik ez és az ez előtti nyilatkozatok a barcához,mint az előző elnököké? semmit nem ér el vele,csak provokál,felesleges. ha a real szabálytalan,bírósághoz kell fordulni és ha jogos(bár az uefát ismerve kitudja?),akkor büntetés lesz. sok a fiatal szurkoló,aki szerint elvből kell utálni a rivális klubot és tapsolnak az ilyeneknek,de ettől nem lesz több,mint egy klub...
ez sima gyerekes egymásra mutogatás és fölösleges provokáció mind roselltől,mind mourinhotól. a megoldás: el kell tiltani őket mindenféle nyilatkozattól. nem kellenek ezek,még akkor sem,ha van benne igazság.
madmushroom
Capitá del Barça

2011.06.16. 18:24:57

Piqué írta:
Barcaforever írta:Kíváncsi leszek Neymarra, de maradjunk annyiban, h Robinho sokkal jobban be volt harangozva. :roll:
Csak annyi,hogy mikor Robinho még a Santosba volt,akkor nem kapott lehetőséget a válogatottba.Neymar azért már villantott pár dolgot ebbe az ujraformált brazil csapatba.A skótok ellen is kiválóan játszott úgy ahogy Ganso és a többi fiatal is.
Nézd meg nyugodtan az akkori Brazil válogatottat amibe nem fért be Robinho és nézd meg a mostanit. A régi Robinho is beférne most.
daffy
Madridista

2011.06.16. 12:29:18

lluisllach89 írta: Kupadöntőben illetve a Bl visszavágón is ő adta a gólpasszt, utóbbin elküldte Mascheranot és szétlőtte a kapufát, azért nagyon nem csíped a srácot, valld be :D
mert sok meccsét látom és ostoba,mint a főőőd. nem akarok leállni vitázni,van egy véleményem róla,amivel természetesen nem kötelező egyetérteni. szerintem nem való a real madrid kezdőjébe. nálam benzema,özil is előtte van a sorban
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.06.16. 12:27:00

daffy írta:
Kalap1988 írta: Dm pedig ellenünk is irtó jó és hasznos védőmunkát végzett, nem egyszer a ti tizenhatosotoknál szerelt becsúszva....
és ezzel kifújt,semmi többet nem tett hozzá a meccshez.
egyébként jogos,amit előtte írtál,nem jött más nagy csapat. mou-nál az első évben felmérő szokott jönni. most tudja,hogy hányadán áll a csapat,lehetne reménykedni a focis jövőben,csak az esélye kicsit.
Kupadöntőben illetve a Bl visszavágón is ő adta a gólpasszt, utóbbin elküldte Mascheranot és szétlőtte a kapufát, azért nagyon nem csíped a srácot, valld be :D
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
daffy
Madridista

2011.06.16. 12:00:20

Kalap1988 írta: Dm pedig ellenünk is irtó jó és hasznos védőmunkát végzett, nem egyszer a ti tizenhatosotoknál szerelt becsúszva....
és ezzel kifújt,semmi többet nem tett hozzá a meccshez.
egyébként jogos,amit előtte írtál,nem jött más nagy csapat. mou-nál az első évben felmérő szokott jönni. most tudja,hogy hányadán áll a csapat,lehetne reménykedni a focis jövőben,csak az esélye kicsit.
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.06.16. 11:53:41

daffy írta:
Kalap1988 írta: Szerintem az első évben nem lesz DM helyén fontos meccseken kezdő, mert ez a srác nem Mou stílusa. Biztos bedobja majd sok meccsen és kisebb csapatok ellen kezdő is lesz, de a Mou-s védekezéshez pont a DM típusú szélsők passzolnak, akik addig futnak, amíg össze nem esnek. Persze, ha a kis brazil ezt megcsinálja, akkor lehet esélye, de kétlem.
Egyébként leigazoltátok már, hogy ennyire biztosan beszéltek róla?
azért pár dolgot hozzátennék:
- az első év szerintem nem most lesz
- mou csak a barca ellen tolta azt a védekező játékot
- dm sem híres a védőmunkájáról,csak ész nélkül rohangál a szélen,de a hasznos munkája kb annyi,mint benzemának,ha ott játszik
- még nem hivatalos,de én és mindenki más is 99%ra veszi.
Azért, mert a bl-ben sem volt egy akkora ellenfél. Persze más csapatok ellen nem biztos, hogy 10-0-0-át játszottatok volna, mint ellenünk, de ettől függetlenül Mou-nál majdnem mindenkinek, mindenki ellen védekezni kell, mégpedig jól. Szerintem nem lesz nála alap kezdő jövőre sem... Dm pedig ellenünk is irtó jó és hasznos védőmunkát végzett, nem egyszer a ti tizenhatosotoknál szerelt becsúszva....
daffy
Madridista

2011.06.16. 11:53:04

lluisllach89 írta: Tavaly meg Maiconra mondtad hogy 100% :D

Én viszont úgy látom hogy DM rakkolós, kicsit csiszolatlan, de a védőmunkájára nem lehet panasz, sőt. Lehet hogy nem bírod, de az fix hogy az egyik leghasznosabb a keretből.
ez igaz :D ,de maicon esetében nem emlékszem elszólásokra senkitől. mind1,meglássuk.

dm azon túl,hogy nem bírom,tényleg nem olyan nagy szám. meccsenként fut vagy 12km-t,de ha megnézed,hogy ezzel mennyi labdát szerez és veszít el,rájössz,hogy a hasznos teljesítményt más játékos is lehozza simán. tehetséges,de nem kezdő szintű egy spanyol élklubnál,a padra pedig pazarlás. továbbra is azt mondom,hogy egy robben light.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.06.16. 11:49:10

daffy írta:
Kalap1988 írta: Szerintem az első évben nem lesz DM helyén fontos meccseken kezdő, mert ez a srác nem Mou stílusa. Biztos bedobja majd sok meccsen és kisebb csapatok ellen kezdő is lesz, de a Mou-s védekezéshez pont a DM típusú szélsők passzolnak, akik addig futnak, amíg össze nem esnek. Persze, ha a kis brazil ezt megcsinálja, akkor lehet esélye, de kétlem.
- dm sem híres a védőmunkájáról,csak ész nélkül rohangál a szélen,de a hasznos munkája kb annyi,mint benzemának,ha ott játszik
Tavaly meg Maiconra mondtad hogy 100% :D

Én viszont úgy látom hogy DM rakkolós, kicsit csiszolatlan, de a védőmunkájára nem lehet panasz, sőt. Lehet hogy nem bírod, de az fix hogy az egyik leghasznosabb a keretből.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Piqué
Jugador d'estrella

2011.06.16. 11:44:36

Barcaforever írta:Kíváncsi leszek Neymarra, de maradjunk annyiban, h Robinho sokkal jobban be volt harangozva. :roll:
Csak annyi,hogy mikor Robinho még a Santosba volt,akkor nem kapott lehetőséget a válogatottba.Neymar azért már villantott pár dolgot ebbe az ujraformált brazil csapatba.A skótok ellen is kiválóan játszott úgy ahogy Ganso és a többi fiatal is.
daffy
Madridista

2011.06.16. 11:32:19

kennyke04
Entrenador del Barça

2011.06.16. 11:19:43

JM már készül ellenük :D Ramost kb így képzelem el, ah ebbe van, CR-nek elég bamba fejet rajzoltak, Özil mint egy kis drogos hülye gyerek, Pedró Leon meg szegény :lol:
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.06.16. 10:21:51

daffy írta:
Subinho írta:neymar nagy tehetség, de murinnyónál mikor és hol fog játszani??? Ronaldo, Benzema, Higain, (Adeayor) után lehet kb. sokadik csere ember. ugyanaz lenne vele, mint Benzemával, vagy Kakával... nagy ígéret a padon...
benzemát mourinho hanyagolja indokolatlanul,kaka tényleg rossz. adebayor már nem a csapat tagja,neymar pedig nem csatár....
a szélen dm helyett fogja játszatni szerintem
Szerintem az első évben nem lesz DM helyén fontos meccseken kezdő, mert ez a srác nem Mou stílusa. Biztos bedobja majd sok meccsen és kisebb csapatok ellen kezdő is lesz, de a Mou-s védekezéshez pont a DM típusú szélsők passzolnak, akik addig futnak, amíg össze nem esnek. Persze, ha a kis brazil ezt megcsinálja, akkor lehet esélye, de kétlem.
bali 15
Director del Fútbol

2011.06.16. 10:11:51

Adebayornál végül nem tettétek le a kivásárlási árat?
Megy vissza a Citiybe?
daffy
Madridista

2011.06.16. 10:07:41

Subinho írta:neymar nagy tehetség, de murinnyónál mikor és hol fog játszani??? Ronaldo, Benzema, Higain, (Adeayor) után lehet kb. sokadik csere ember. ugyanaz lenne vele, mint Benzemával, vagy Kakával... nagy ígéret a padon...
benzemát mourinho hanyagolja indokolatlanul,kaka tényleg rossz. adebayor már nem a csapat tagja,neymar pedig nem csatár....
a szélen dm helyett fogja játszatni szerintem
Subinho
Director del Fútbol

2011.06.16. 10:04:55

neymar nagy tehetség, de murinnyónál mikor és hol fog játszani??? Ronaldo, Benzema, Higain, (Adeayor) után lehet kb. sokadik csere ember. ugyanaz lenne vele, mint Benzemával, vagy Kakával... nagy ígéret a padon...
socio66

2011.06.15. 22:25:50

hát kíváncsi leszek a srácra,bár sok reményt nem fűzök hozzá, valami brutálisan nagy tehetségnek kell lennie ahhoz hogy így fizikailag és taktikailag felépítetlenül beváljon rögtön az egyik legnagyobb és legtürelmetlenebb klubnál. :)
talán jót tenne neki egy átmeneti bajnokság,anno ronaldo,vagy ronaldinho is a holland,illetve a francia bajnokságban kezdte az európai karrierjét, nem értem 19 évesen hova kell kapkodni és miért kell ilyen eszméletlen pénzt kérni érte.
ez a nagy felhajtás nem tesz jót neki,mindenki kb. úgy fogja nézni hogy 'na,ez a csodagyerek?',szóval lesz rajta teher rendesen.
daffy
Madridista

2011.06.15. 18:41:40

ronaldo óta senki nem volt annyira beharangozva,mint neymar. néztem pár brazil meccset és a közönség minden labdaérintésénél éljenzik. ettől nő az arca. én sem értem,hogy miért ajnározza így a nép otthon,de tehetsége az van. okosan kell bánni vele és megéri az árát.
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.06.15. 17:25:20

Kíváncsi leszek Neymarra, de maradjunk annyiban, h Robinho sokkal jobban be volt harangozva. :roll:
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.06.15. 16:40:21

albicelesteX írta:
Tocy írta:Én sem örülnék, ha Madridba menne a brazil kölök na de...itt 2 hónapja még sokan amellett voltak, hogy jöjjön ide, ő kell. Most meg már, hogy a Real viszi valszeg, így már undorító...
Ja...ez így szokott lenni.Tehetséges nem több egyenlőre,azért még semmit nem bizonyított szerintem.Majd elválik.Engem nem igazán érdekel,hogy madridi lesz.
Hát én eddig sem bírtam a gyereket, és szóvá is tettem. Ettől függetlenül lehet, h nagyot fognak vele, de az arca már most hatalmas a gyereknek. :roll:
Válasz küldése