Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Magyar Foci..
Tyűűűűhaa...szajko írta:DVSC![]()
DVSCTitinho írta:Hmm...szabad tudnom melyik csapattól?szajko írta: Nyregyháza wááááá![]()
![]()
kikaptok vagy 5-el
Ha valamelyik felsőházi csapatról van szó, akkor ki.De azért 5-el nem. A védelmünk most nagyon ott van.
Hmm...szabad tudnom melyik csapattól?szajko írta: Nyregyháza wááááá![]()
![]()
kikaptok vagy 5-el
Nyregyháza wáááááTitinho írta:Jóó a szó tesónagy mate írta:hajrá szpari!![]()
![]()
De amíg Révész az edző, addig itt csodát ne várjunk.
Jóó a szó tesónagy mate írta:hajrá szpari!
Télleg elég érdekes, főleg ez a motivációs index.fUtBoLiStA írta:Találtam egy kis érdekességet!
Statisztikák, bajnokságok összehasonlítása illetve egy-két érdekes javaslathogyan lehetne jobbá, izgalmassabbá tenni a magyar bajnokságot! Érdemes megnézni!
http://www.mlsz.hu/felnottkepzes/anyago ... tenyek.pdf
Tudod is, hogy miket beszélsz, amikor azok közt a birka fradisták között nősz fel, akik azt hiszik, hogy ha megütnek egy játékost, akkor a szurkolóknak kell berohanniuk a pályára elégtételt venni, meg szétverni egy vonatkocsit is jó dolog, nem? Előbb fel kéne nőni, és rájönni, hogy ez marhára nem poén - mármint az emberek között.el fuero írta:Ez a kommunizmus egyik alappillére...Alexq írta:
Jó példája vagy annak, hogyan tusolják el a dolgokat felsöbb körökbe!
Ugyan Igy ahogy te teszed!
Halgatunk róla nehogy a birkák bégessenek!!!
Ezt is törölni fogják!
Ez a kommunizmus egyik alappillére...Alexq írta:Jó példája vagy annak, hogyan tusolják el a dolgokat felsöbb körökbe!Drigo írta:Én töröltem a hozzászólást, és akárhányszor írod még le, annyiszor fogom. Ez egy sport oldal, semmi helye az ilyen és a hasonló hsz-eknek.
Az írást nem elemezném mélyebben, mert mint írtam nem ez rá a megfelelő hely.
Ugyan Igy ahogy te teszed!
Halgatunk róla nehogy a birkák bégessenek!!!
Drigo írta:Én töröltem a hozzászólást, és akárhányszor írod még le, annyiszor fogom. Ez egy sport oldal, semmi helye az ilyen és a hasonló hsz-eknek.
Az írást nem elemezném mélyebben, mert mint írtam nem ez rá a megfelelő hely.
Igen, este 20 órakor, ha jól emlékszem a kezdési időpontra. A Sport1 adja a meccseket.kudu írta:Az MTK holnap fog játszani a Fener ellen?
NB II-t akartam írni, srrySharky írta:Pénteken kezdődöttLos Banditos írta:Nem tudja valaki mikor kezdődik az NB1?
A videót inkábbb kiszerkesztettem, mert bár 10/11 ember egyetértene vele, nem ide való....Akit érdekel az küld privátot.