Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.07.05. 18:04:31

Ügyes játékos, viszont szerintem kb. egy tizessel kevesebbet ér. De hát egy két játékos ára hallatán, ki tudja eldönteni hogy ki mennyit ér valójában?! :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Capon
Llegenda del Barça

2011.07.05. 17:55:29

Elképzelhető, hogy Marcelo időnként feljebb lép eggyel.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Tocy
Director del Fútbol

2011.07.05. 17:32:25

Coentrao most akkor jobbhátvédnek érkezett? Vagy ha balosra, akkor Marceloval mi lesz? Feljebb nem nagyon mehet, nem olyan a szerkezet.
Capon
Llegenda del Barça

2011.07.05. 17:30:43

Amennyiben kamu a hír az természetesen a hsz-em nagy részét anulálja.
Bár a hírt olvasva és Mourinhot ismerve egy pillanatra sem elképzelhetetlen.

Fabio elég jó igazolásnak tűnik!
d
Entrenador del Barça

2011.07.05. 17:13:22

Azért tegyük hozzá, hogy - szokás szerint a Bulvár Sport ezt nem írta bele a cikkbe - a forrás a Marca. Hiába Real-közeli, de akkor is egy szennylap.
albicelesteX
A Vadász

2011.07.05. 17:12:52

Anno a Bayernben is Kahnon volt a szalag,el voltak vele.Szerintem ez felesleges,annál is inkább mivel Iker érdemli meg a legjobban szerintem,más kérdés,hogy az utóbbi nyilatkozatai már már ellenszenvet gerjesztenek vele szemben is,pedig őt azért elismerem én is! :)
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2011.07.05. 17:08:21

Úr isten.
Szóval vegyék el Casillastól a csk karszalagot, hogy a bírót többet lehessen b...ogatni a meccseken? Ez a Real új taktikája?
Már maga a gondolat is sértő szerintem Casillasra nézve.
Mourinho elképzelése erről a játékról meg már a Realra nézve szégyen.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.07.05. 10:59:59

Abban van valami hogy a csk sokkal jobban tudja szervezni, irányítani a mezőnyben a társakat mint a kapuból. Viszont az elég nevetséges, igazi "Mourinho-s" indok hogy a bírót jobban tudja presszionálni. :roll:
A legmegfelelőbb szerintem is Xabi Alonso, de igazából hidegen hagy kit választ. :D Az viszont garantált hogy Casillasban ott lesz a tüske, és ez nem lenne túl szerencsés.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
daffy
Madridista

2011.07.05. 07:28:26

d írta:Inkább Carvalhonak, mint Ramosnak, vagy Cének.
van inkább hagyják a fszba casillason.
1. minek kell reklamálni,nem azzal fogjuk megnyerni a meccseket
2. úgysem változtatja meg a bíró az ítéleteit
3. általában az egész csapat reklamál,mit számít,hogy kin van a szalag?
d
Entrenador del Barça

2011.07.04. 22:30:32

Inkább Carvalhonak, mint Ramosnak, vagy Cének.
ab1daL
Director del Fútbol

2011.07.04. 22:07:04

Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/re ... ot-2084573

hm.... az érv a legzseniálisabb: olyat akar, aki közelebb helyezkedik el a bíróhoz, h gyorsan mehessen reklamálni, mert "sokszor lenne erre szükség"...
Cikkben ott van, hogy kinek adnák oda a karszalagot a szurkolók (marcaról szavazás) Xabi Alonso vezet toronymagasan. Egy olyan szavazást is megnéznék hogy: Egyetért e azzal, hogy Casillastól elvegyék a kapitányi karszalagot? (és mivel ezt a nagy mester speciálisötös mondja, az igenek nyernének) Mind1, engem hidegen hagy mit csinál, remélem ha meglépi, kicsit marad majd tüske Ikerben, abban nem reménykedek, hogy ilyen miatt elmegy, de kicsit összekuszálhatja az öltözőt.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.07.04. 22:06:20

Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/re ... ot-2084573

hm.... az érv a legzseniálisabb: olyat akar, aki közelebb helyezkedik el a bíróhoz, h gyorsan mehessen reklamálni, mert "sokszor lenne erre szükség"...
Amúgy a felsoroltak közül XAbi Alonso lenne nyilván a legjobb megoldás, de másodiknak CR sztem jobb lenne, mint Ramos...
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.07.04. 22:01:48

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/re ... ot-2084573

MessiFan
Llegenda del Barça

2011.07.04. 15:06:39

daffy írta:az valószínű,mert vkp nélkül nem fogunk kiállni. vagy lass vagy khedira a csapatban lenne. kaka-ra nem számít mou és mivel nyíltan megmondta,meglepetés lenne a maradása. ronaldo nálam még mindig szélső akár hány gólt is rúg.
Minden esetre akkor kell egy vkp, Özil és egy jó középcsatár.. Milito?! Azt hittem meg fogja venni Mou mikor a Real edzője lett.
Bár én abszolút nem vagyok otthon a Real dolgaiba.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.07.04. 15:03:05

daffy írta:
Barcaman1993 írta: Végülis logikusnak hangzik, de ezekkel a "nagy reménységekkel" mindig óvatos vagyok. Ha azt nézzük, hogy Xabi és Khedira is vkp, akkor sztem egyébként Özil is lehozhatja azt a posztot. És akkor befér DM, aki azért segíti a védekezést.
xabi nem vkp,hanem kkp,csak néha hátra van tolva. amolyan hátsó elosztó,de nem a tipikus ütköző,az lass.
dm védőmunkáját megcsodálhatjuk a copán is,agyatlanul rohangál fel-le. ezt a védőmunkát a szélen casillas is lehozza.
szerk: sahin nem nagy reménység,én pénzt nem adtam volna érte,de mivel óccsó volt,így sokat nem lehet vele bukni. özil sorsára is juthatna(de szerintem nem fog)
Már tudom ki lesz a megfelelő ember: Altintop :D Kár, hogy most pár hónapig nem lesz harcra kész. Na mindegy sztem hagyjuk is ezt a témát, mert majd augusztus végén kiderül, hogy mi is lesz a kezdő 11. A lényeg az egész vitának, hogy amíg tudjuk ezt a szintet tartani, addig a Realba annyi játékost,sztárt, legendát... vihetnek amennyit akarnak, mert akkor sem lesz esélyük.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
daffy
Madridista

2011.07.04. 15:02:35

MessiFan írta: Sohaaa. Inkább Benzema mint Higany.. Jobb lenne azt az embert elküldeni szerintem.
Védelemmel egyet értek viszont én máshogy játszatnám Özilt. "több terhet" adnék a vállára.

-----------Xabi--Sahin----------
-----------------------------------
-----------Özil----Kaká----------
---Benzema-------Ronaldo-----

Tuti nem lesz ilyen soha. Ez csak az én elképzelésem.
az valószínű,mert vkp nélkül nem fogunk kiállni. vagy lass vagy khedira a csapatban lenne. kaka-ra nem számít mou és mivel nyíltan megmondta,meglepetés lenne a maradása. ronaldo nálam még mindig szélső akár hány gólt is rúg.
@@Laguna@@
Jugador del Barça

2011.07.04. 15:00:58

daffy írta: dm védőmunkáját megcsodálhatjuk a copán is,agyatlanul rohangál fel-le. ezt a védőmunkát a szélen casillas is lehozza.
:DXD
"Amikor elkezdesz szurkolni egy csapatnak nem a trófeákért, a játékosokért, a csapat múltjáért teszed. Sokkal inkább azért, mert megtalálod magad valahol a csapatban, megtalálod a helyet, ahová tartozol."
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.07.04. 15:00:07

daffy írta: -------------------------casillas---------------------
ramos--------carvalho----------pepe--------marcelo
---------khedira----------xabi---------sahin-----------
---------özil--------------higuain-------cé--------------

ha most kell összerakni a kezdőt,josé valószínű ezt állítaná ki.
Sohaaa. Inkább Benzema mint Higany.. Jobb lenne azt az embert elküldeni szerintem.
Védelemmel egyet értek viszont én máshogy játszatnám Özilt. "több terhet" adnék a vállára.

-----------Xabi--Sahin----------
-----------------------------------
-----------Özil----Kaká----------
---Benzema-------Ronaldo-----

Tuti nem lesz ilyen soha. Ez csak az én elképzelésem.
daffy
Madridista

2011.07.04. 14:57:30

Barcaman1993 írta: Végülis logikusnak hangzik, de ezekkel a "nagy reménységekkel" mindig óvatos vagyok. Ha azt nézzük, hogy Xabi és Khedira is vkp, akkor sztem egyébként Özil is lehozhatja azt a posztot. És akkor befér DM, aki azért segíti a védekezést.
xabi nem vkp,hanem kkp,csak néha hátra van tolva. amolyan hátsó elosztó,de nem a tipikus ütköző,az lass.
dm védőmunkáját megcsodálhatjuk a copán is,agyatlanul rohangál fel-le. ezt a védőmunkát a szélen casillas is lehozza.
szerk: sahin nem nagy reménység,én pénzt nem adtam volna érte,de mivel óccsó volt,így sokat nem lehet vele bukni. özil sorsára is juthatna(de szerintem nem fog)
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.07.04. 14:54:53

daffy írta:
Barcaman1993 írta: Nem akarlak megbántani és nem is foglak, mert mi értelme lenne, de honnan veszi mindenki Madridban, hogy Sahin kezdő lesz? Még 1 meccset nem játszott a csapatban, míg Di Maria pl. végigjátszotta a tavalyi idényt.
ha igazak a hírek 4-3-3ra állunk át és nem nagyon tudok olyan embert,aki sahin helyén lehozza a posztot. özil nem,mert nem fog védekezni is,granero inkább ne,gago :D , canales megy kölcsönbe,lass távozni akar. kihagytam valakit? egy esetben tudom elképzelni,hogy sahin nem fog rendszeresen kezdeni,ha jön valaki elé.
vagy ha mégsem lesz 4-3-3 :)
Végülis logikusnak hangzik, de ezekkel a "nagy reménységekkel" mindig óvatos vagyok. Ha azt nézzük, hogy Xabi és Khedira is vkp, akkor sztem egyébként Özil is lehozhatja azt a posztot. És akkor befér DM, aki azért segíti a védekezést.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
daffy
Madridista

2011.07.04. 14:52:29

Barcaman1993 írta: Nem akarlak megbántani és nem is foglak, mert mi értelme lenne, de honnan veszi mindenki Madridban, hogy Sahin kezdő lesz? Még 1 meccset nem játszott a csapatban, míg Di Maria pl. végigjátszotta a tavalyi idényt.
ha igazak a hírek 4-3-3ra állunk át és nem nagyon tudok olyan embert,aki sahin helyén lehozza a posztot. özil nem,mert nem fog védekezni is,granero inkább ne,gago :D , canales megy kölcsönbe,lass távozni akar. kihagytam valakit? egy esetben tudom elképzelni,hogy sahin nem fog rendszeresen kezdeni,ha jön valaki elé.
vagy ha mégsem lesz 4-3-3 :)
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.07.04. 14:49:35

daffy írta: -------------------------casillas---------------------
ramos--------carvalho----------pepe--------marcelo
---------khedira----------xabi---------sahin-----------
---------özil--------------higuain-------cé--------------

ha most kell összerakni a kezdőt,josé valószínű ezt állítaná ki.
Nem akarlak megbántani és nem is foglak, mert mi értelme lenne, de honnan veszi mindenki Madridban, hogy Sahin kezdő lesz? Még 1 meccset nem játszott a csapatban, míg Di Maria pl. végigjátszotta a tavalyi idényt.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.07.04. 14:48:11

Barcaman1993 írta:
MessiFan írta:Aztán pofára ne essünk..
Mi nem ígérgetünk semmit, úgyhogy nem tudunk pofára esni. Most a csapatra gondolok. Minden évben ez megy. Mindig megmondják, hogy most ők a jók, mi eláshatjuk magunkat aztán jön egy 5-0, 2-6 és társai. Kicsit visszavennének a szájukból és az arcukból sztem sokkal könnyebb lenne és könnyebb is lenne elviselni őket. Másfelől még mindig nem látom, hogy mivel kerülhetnének elénk. A mi játékunk nem valószínű, hogy változni fog, főleg ha ilyen minőségi cseréink lesznek. Aztán azt se látom, hogy ők, hogyan lépnek majd előrébb. A védelmük most egész jó, a támadósorukon nem tudom mit lehetne még erősíteni, aztán a kp-n is ott van Özil és Xabi nem, hiszem, hogy kiszoríthatóak lesznek majd. Magyarul max. 1 helyen változik a csapatuk.
Pont ezt mondom. Pepék arra "tanítanak" bennünket, szurkolókat, hogy még ezek után se nézzük le az ellenfelet és még véletlenül se mondjunk ilyet.
ÉN amikor láttam, hogy kiket igazolnak, még nem tartottam tőlük, de tudtam, hogy előbb vagy utóbb egy olyan csapat áll össze mint a 2008-2009-es amikor 6 trófeát nyert a csapat.
Eddig majdnem összejött, csak a Barca mindig útját állta a Realnak tavaly csak 1x nem sikerült megállítani őket. És a következő szezonban?
daffy
Madridista

2011.07.04. 14:47:36

Boixos írta: okés, h lelkes, de legalább hülyeséget ne beszéljen. jelenleg miben a legjobb a madrid a világon? az egy főre jutó kupatörésben?
megkérdezték,válaszolt. neki a real a legjobb,ahogy mourinhonak is mindig az,aki a csapatánál van,jelenleg cé. nem hinném,hogy bele kell kötni,fáj,hogy ezt mondta?
Ilyen nem volt. De olyan se volt, hogy minden héten x nyilatkozat megjelenik arról, hogy jövőre megverjük a Madridot és társait. 1-2 ilyen nyilatkozat belefér, de huszadszorra főleg általában ugyanazoktól az emberektől már unalmas és idegesítő.
nem tehet róla,hogy mindig ugyan arról kérdezik
d
Entrenador del Barça

2011.07.04. 14:46:26

A Realnak már nem kell sokkal jobbnak lenni ennél, csak folytatni kell, amit elkezdtek.
Ha jól játszik a Barca és kihoz magából mindent, akkor továbbra is győzhetünk minden fronton. De most már elég jók ahhoz, hogy megszorongassák a tökünket. Kiverhetnek BL-ből, ha stabil teljesítményt nyújtanak akár bajnokok is lehetnek. Van félnivalónk, mert a világ második legjobb csapatával kell versenyeznünk. De nekik meg az elsővel.
Válasz küldése