Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Tocy
Director del Fútbol

2011.07.30. 09:35:16

daffy írta:
sjd írta:Mourinho megkapta az egyik eltiltott meccsét felfüggesztettbe, úgyhogy csak 2 BL-meccset kell majd kihagynia
(mondjuk ahogy őt ismerem, fog okot adni arra, hogy ezt a 2 felfüggesztettet még kiszabják rá)

De ami fontosabb, hogy kinevezték sportigazgatónak is, tehát gyakorlatilag megörökölte a kitúrt Valdano posztját és még nagyobb hatalmat kapott
gyakorlatilag menedzser posztot tolt be a klubnal,emellett zidane is nagyobb szerephez jut,ami kulon orom szamomra(bar a mou-i tejhatalmat ellenzem)
az kemény...jövőre elnök is lesz belőle...hát ha Madridnak ez kell...
daffy
Madridista

2011.07.30. 07:58:21

sjd írta:Mourinho megkapta az egyik eltiltott meccsét felfüggesztettbe, úgyhogy csak 2 BL-meccset kell majd kihagynia
(mondjuk ahogy őt ismerem, fog okot adni arra, hogy ezt a 2 felfüggesztettet még kiszabják rá)

De ami fontosabb, hogy kinevezték sportigazgatónak is, tehát gyakorlatilag megörökölte a kitúrt Valdano posztját és még nagyobb hatalmat kapott
gyakorlatilag menedzser posztot tolt be a klubnal,emellett zidane is nagyobb szerephez jut,ami kulon orom szamomra(bar a mou-i tejhatalmat ellenzem)
sjd
Llegenda del Barça

2011.07.30. 00:49:49

Mourinho megkapta az egyik eltiltott meccsét felfüggesztettbe, úgyhogy csak 2 BL-meccset kell majd kihagynia

daffy
Madridista

2011.07.29. 19:43:52

nem,az marad bwin,adidas
kakasugynok007
Capitá del Barça

2011.07.29. 17:14:55

A mezen is az lesz hogy Emirates?
Kép
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
daffy
Madridista

2011.07.29. 16:42:09

ugy tunik,hogy:
leon - getafe
canales - valencia 1 evre
gago - boca
lass - ?

morata fel a castillabol.

mas: emirates 5 evre szponzor!
Cumbee
Entrenador del Barça

2011.07.22. 21:45:14

Atomot Nekik! írta: Ha megengeded, helyesbítenék: nem visszavásárlási opciót kötöttek rá, hanem kötelezettséget vállaltak, hogy minden körülmények közepette visszavásárolják. Az opció egy olyan jog, amellyel, ha akarom élek, ha akarom nem. Itt nincs választás. A klub teljes mellszélességgel kiállt Bojan jövője mellett. :)

Jogos, pontatlan voltam, a mostani tarnsfer-t csak példaként akartam felhozni, hogy nálam egy opcióval történő eladás semmivel nem mutatja kevésbé a klub játékos felé irányuló bizalmát, mint egy kölcsönadás. Ebben az esetben tényleg kicsit más a megállapodás, de nem feltételez kevésbé jó kapcsolatot a 2 fél között.
B. Tamás írta: Hova férhet be? Én már láttam védekező középpályást is játszani, már pedig az tökéletesen látható, hogy a Barcelonánál nem kell 120 kg izmot magadra pakolnod, hogy ellásd ezt a posztot, csupán tudnod kell a helyezkedést. Továbbá Xavi helyettese lehet, Iniestáé is lehet, sőt, ha nagyon akarja, Pep feltolja Iniestát bal támadóba és Cesc bejön középre.

Ráadásul annyi mérkőzés van, hogy az hihetetlen.
Pontosan! + nekem van egy olyan elvetemült gondolatom, hogy akár visszavont ékként, azaz Messi jelenlegi pozíciójában is tudna játszani. Nekem leginkább pont az univerzalitása miatt kellene Cesc, mert szerintem ő tényleg a pálya szinte minden pontján meg tudná állni a helyét, ez pedig nagyon fontos nálunk.
Halfkey
Jugador del Barça

2011.07.22. 21:21:25

Mivel, mint ahogy alattam is írják, a több mint egy klub jelző alatt, nem azt értik, h egy saját nevelést, aki maradni akar, el akarjuk adni.Ebbe nem tudom mi olyan nagy szám.
Írtam hogy nem is erre mondtam, de te azért még egyszer ezt hozod fel. Erre nemtudok mit mondani, egyszerűen nem erről beszélek, ezzel semmi baj sincs.

Azt írtad az előző hszedben hogy Mourinho nem követett el hibát ősszel ellenetek. Azt is mondod, az a felállás nem vált be. Ki küldte fel a csapatot a pályára, a szertáros? Védekező vagy támadó a felállás az ebből a szempontból nem érdekes, biztos van támadó felállás is amivel szorosabb meccset lehetett volna játszani.
Ha hallgattál volna, bölcsebb lettél volna! Very Happy A Barca kötelezte magát, hogy visszaveszi! Kötött áron. Érted? Függetlenül attól, hogy miként teljesít. Addig meg játszhat, fejlődhet, erősödhet, stb, stb. Vagy akár szét is piálhatja magát (Remélem, nem.) Ennél nagyobb elkötelezettség nincs, nem lehet. (Mert nem fér be most a csapatba.) Szóval ez az igazi Més que un club! Laughing Laughing
Ráadásul a végső ár szummában cca. 40 milla. Vágod, ugye?
Hát, neked is ajánlom a szövegértelmezést. Nemcsak tökéletesen tisztában vagyok a részletekkel, azt is megmagyaráztam hogy ez miért jó üzleti húzás tőletek. Csak sajnos neked nem sikerült megérteni
:cry:
daffy
Madridista

2011.07.22. 19:37:02

B. Tamás írta:
daffy írta:..
Daffy,

én nagyon értelmesnek tartalak, de ez a Cesc-ügy kezd a mániáddá válni, már ne haragudj :) Nem akarlak kiosztani, nehogy félreértsd, de ahányszor benézek, mindig azt kérdezed, hogy hova jön majd. Szerintem 40 millió körül jöhet Cesc, mert habár negatív üzenete lehet, hogy tessék, menjetek el fiatalok, majd visszaveszünk, csak az a helyzet, hogy nagyjából 30 fiatal ment már el az elmúlt 4 évben és csak őt akarjuk visszavenni. Továbbá van 8 saját nevelés, akinek ott van a helye a kezdőben.

Hova férhet be? Én már láttam védekező középpályást is játszani, már pedig az tökéletesen látható, hogy a Barcelonánál nem kell 120 kg izmot magadra pakolnod, hogy ellásd ezt a posztot, csupán tudnod kell a helyezkedést. Továbbá Xavi helyettese lehet, Iniestáé is lehet, sőt, ha nagyon akarja, Pep feltolja Iniestát bal támadóba és Cesc bejön középre.

Ráadásul annyi mérkőzés van, hogy az hihetetlen. Csoda, hogy Xavi ennyit bírt az elmúlt 3 év során. Nyilvánvalóan Pep látja, hogy ő sem fiatalodik, és tudja, kell a jövő. Hogy mi lesz Thiagóval? Én rettentően bírom a srácot, de az a gyerek, aki 20 évesen a Barça első keretében van, és szerződést ajánl neki a klub 2015-ig, és neadjisten, egy olyan év után, amiben csak 15 meccsen lépne pályára Cesc miatt, távozik, akkor távozzon. Iniesta pontosan 2004 körül vált állandó cserévé, azaz 20 évesen, és 2-3 év kellett neki, hogy abszolút kezdővé váljon. Van ideje, méghozzá nagyon sok.

Remélem, csak a nézetek ütköztetésének fogod fel ezt a hsz-t, és nem személyes támadásnak, mert én tényleg csak a témát szerettem volna boncolgatni.
nem ütköznek a nézeteink,mert hidegen hagy a cesc ügy,már csak nevetek rajta. egyedül thiagot féltem. az ideje el fog érkezni,de állandó kezdő kb ini után lehet. cesc pedig nálam 40nél többet ér a mai árak mellett,nem is az árral,az elvvel van bajom. az,hogy szidják sokan a realt a költekezése miatt,rendben,biztosan mindenki tudja,hogy szentek nincsenek a futballban sem. tudom,hogy egyik tábor szidja a másikat,de mind2-nek van rá oka,ugyanakkor egyiknek sem. ha pepnek cesc kell,vegye meg,csak thiagot hagyják fejlődni,adják kölcsön vagy nemtudom. r10 óta nem lelkesedek egy barcás iránt sem,de a kis brazil megfogott. sanchezt is nagy fogásnak tartom,de cesc nálam a luxus kategória,amit nem tudom,hogy fogtok kigazdálkodni,de nem is érdekel nagyon.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2011.07.22. 19:25:53

daffy írta:..
Daffy,

én nagyon értelmesnek tartalak, de ez a Cesc-ügy kezd a mániáddá válni, már ne haragudj :) Nem akarlak kiosztani, nehogy félreértsd, de ahányszor benézek, mindig azt kérdezed, hogy hova jön majd. Szerintem 40 millió körül jöhet Cesc, mert habár negatív üzenete lehet, hogy tessék, menjetek el fiatalok, majd visszaveszünk, csak az a helyzet, hogy nagyjából 30 fiatal ment már el az elmúlt 4 évben és csak őt akarjuk visszavenni. Továbbá van 8 saját nevelés, akinek ott van a helye a kezdőben.

Hova férhet be? Én már láttam védekező középpályást is játszani, már pedig az tökéletesen látható, hogy a Barcelonánál nem kell 120 kg izmot magadra pakolnod, hogy ellásd ezt a posztot, csupán tudnod kell a helyezkedést. Továbbá Xavi helyettese lehet, Iniestáé is lehet, sőt, ha nagyon akarja, Pep feltolja Iniestát bal támadóba és Cesc bejön középre.

Ráadásul annyi mérkőzés van, hogy az hihetetlen. Csoda, hogy Xavi ennyit bírt az elmúlt 3 év során. Nyilvánvalóan Pep látja, hogy ő sem fiatalodik, és tudja, kell a jövő. Hogy mi lesz Thiagóval? Én rettentően bírom a srácot, de az a gyerek, aki 20 évesen a Barça első keretében van, és szerződést ajánl neki a klub 2015-ig, és neadjisten, egy olyan év után, amiben csak 15 meccsen lépne pályára Cesc miatt, távozik, akkor távozzon. Iniesta pontosan 2004 körül vált állandó cserévé, azaz 20 évesen, és 2-3 év kellett neki, hogy abszolút kezdővé váljon. Van ideje, méghozzá nagyon sok.

Remélem, csak a nézetek ütköztetésének fogod fel ezt a hsz-t, és nem személyes támadásnak, mert én tényleg csak a témát szerettem volna boncolgatni.
.
Atomot Nekik!
Jugador del Barça

2011.07.22. 19:13:46

Cumbee írta:
Halfkey írta: nem arról volt szó h elmegy egy saját nevelés, persze h nem kerül mindenki fel, hanem a további igazolások érdekében tett gazdasági okoskodás, vagyis valami, ami miatt csúnya Perez bácsi mindig megkapja a magáét tőletek.
Nyilván nézőpont kérdése, de én nem ezt látom a Bojan transfer-ben. Számomra ez arról szólt, hogy van 1 iszonyat tehetséges játékos, aki ennyi játéklehetőséggel amit kap nem tud tovább fejlődni, sőt inkább a növekvő bizonytalansága miatt egyre rosszabbul teljesít. Mivel jelenleg nem hozza azt a szintet, ami kellene ahhoz, hogy kockázat nélkül lehessen több játéklehetőséget adni neki az első csapatnál, így 2 lehetőség maradt. Vagy irány a B csapat ami elég megalázó lett volna a számára, vagy más csapatot kell keresni neki. Itt jött képbe amit te mondtál, hogy nem kölcsönbe adták 2 évre, hanem eladták és 2 éves visszavásárlási opciót kötöttek rá. (Megjegyzem, hogy az ilyen játékosok esetében, akik mér szerepeltek a nagy csapatban, de nem tudtak megragadni én a 2. választást sokkal jobbnak tartom.) A "zaci" tehát csak abban a tekintetben jogos, hogy a csapatnak megfelelőbb kölcsönadási formát választották.
Ha megengeded, helyesbítenék: nem visszavásárlási opciót kötöttek rá, hanem kötelezettséget vállaltak, hogy minden körülmények közepette visszavásárolják. Az opció egy olyan jog, amellyel, ha akarom élek, ha akarom nem. Itt nincs választás. A klub teljes mellszélességgel kiállt Bojan jövője mellett. :)
Atomot Nekik!
Jugador del Barça

2011.07.22. 19:05:44

Halfkey írta:Ez a Bojan-bizniszetek gazdaságilag tök jó, csak hogy passzol a több mint egy klubhoz?

Egyébként tényleg nagyon jó megoldás, aki nem látná mi értelme volt, annak írom: alacsony kamatú kölcsönt kaptatok idén nyárra igazolni. Másképp: bevágtátok Bojant zaciba :lol: .

Nyilván az egész értelme hogy legyen pénz Cescre, több mint gyanús az ő leigazolása is. Szerintem jobban fogtok erősödni, mint mi, ennek ellenére a párharcok szorosabbak lesznek a tavalyinál, mert Mourinho nem követi el újra az őszi hibákat.
Ha hallgattál volna, bölcsebb lettél volna! :D A Barca kötelezte magát, hogy visszaveszi! Kötött áron. Érted? Függetlenül attól, hogy miként teljesít. Addig meg játszhat, fejlődhet, erősödhet, stb, stb. Vagy akár szét is piálhatja magát (Remélem, nem.) Ennél nagyobb elkötelezettség nincs, nem lehet. (Mert nem fér be most a csapatba.) Szóval ez az igazi Més que un club! :lol: :lol:
Ráadásul a végső ár szummában cca. 40 milla. Vágod, ugye? :wink: :lol:
daffy
Madridista

2011.07.22. 18:43:06

ab1daL írta:
K900 írta:Több más fórumon is olvastam, hogy a Real szurkolók ki vannak akadva az igazolásaink miatt.Szegények azt nehezményezik hogy hogy van "arcunkon bőr" Cescett és Sánchezt is megvásárolni, miközben állitólag őket "szidjuk" azért mert 100 millákat költenek igazolásokra. :cry:
Majd ha mi is 220 valahány milliót elköltünk egy nyáron, és a szezon végén nem nyerünk semmit, akkor lehet savazniuk szvsz.
így is lehetne,de még nincs cesc,így értelmetlen
ab1daL
Director del Fútbol

2011.07.22. 18:34:34

K900 írta:Több más fórumon is olvastam, hogy a Real szurkolók ki vannak akadva az igazolásaink miatt.Szegények azt nehezményezik hogy hogy van "arcunkon bőr" Cescett és Sánchezt is megvásárolni, miközben állitólag őket "szidjuk" azért mert 100 millákat költenek igazolásokra. :cry:
Majd ha mi is 220 valahány milliót elköltünk egy nyáron, és a szezon végén nem nyerünk semmit, akkor lehet savazniuk szvsz.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
K900
Jugador d'estrella

2011.07.22. 17:46:22

Több más fórumon is olvastam, hogy a Real szurkolók ki vannak akadva az igazolásaink miatt.Szegények azt nehezményezik hogy hogy van "arcunkon bőr" Cescett és Sánchezt is megvásárolni, miközben állitólag őket "szidjuk" azért mert 100 millákat költenek igazolásokra. :cry:

OFF:És közülük sokkak szerint A.Sánchez egy gyenge CR klón.Semmi több csupán. :shock:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára K900 2011.07.22. 18:59:15-kor.
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.07.22. 17:15:50

Halfkey írta:Barcaforever nem értem a kifakadást, mik vagyunk mi? Nyilván mivel a katalán-magyar közösség hangoztatja a több mint egy klubot, uram bocsá reagálnak rá az emberek.

Szakmai dolgokba nem akarok belemenni, lényeg hogy még a te értelmezésedben is hibát követett el, nem? Hiszen azt hitte kiállhat így, és közben nem. Mindenesetre erősen üti egymást ez a két gondolatod.
Mivel, mint ahogy alattam is írják, a több mint egy klub jelző alatt, nem azt értik, h egy saját nevelést, aki maradni akar, el akarjuk adni.Ebbe nem tudom mi olyan nagy szám.Csak ugye mostanában mindegy mit csinálnak a játékosok, a csapat vagy az elnök azt kifordítva köpködve utálva kell visszahozni mindenkinek, lassacskán divat lett utálni minket, meg Messi-t szidni, h mekkora 0.(Szegény CR-nek már egy Európa legjobb játékosa címet is létrehoztak e miatt a 0 argentín miatt... :roll: )

Nem hazudtolom meg magam szerintem, mivel nem szokott hiba lenni, ha egy csapat nyerni és támadni akar, amit a Madrid kis túlzással feladott ellenünk.Most sok Madridos el volt ájulva a kupa döntő után, h na igen megmutattuk nekik.De mit!?

H nem mernek ellenünk támadóan fellépni áprilistól.Ezt rontotta el ősszel José, ami ha hiba, akkor elnézést.
Kép
El fanático
Entrenador del Barça

2011.07.22. 16:47:17

Halfkey írta:Ez a Bojan-bizniszetek gazdaságilag tök jó, csak hogy passzol a több mint egy klubhoz?
Most akkor csak nagyon röviden:

"A kimagasló sportsikerek mellett a ’60-as évektől kezdve a katalán nép a katalán öntudat jelképeként is tekint az egyesületre. Ebben az időben a diktatúra kemény kézzel kívánta elfojtani a identitásukat, amelynek következtében vált közismert a „Més que un club” (több mint egy klub) mottó is."

A többi "csak" mellékzönge, időközben a drukkerek tették hozzá, mintegy körítésként, de azok hivatalosan nem tartoznak hozzá - nem váltak egyé vele!
Kép
Halfkey
Jugador del Barça

2011.07.22. 16:28:58

Barcaforever nem értem a kifakadást, mik vagyunk mi? Nyilván mivel a katalán-magyar közösség hangoztatja a több mint egy klubot, uram bocsá reagálnak rá az emberek.

Szakmai dolgokba nem akarok belemenni, lényeg hogy még a te értelmezésedben is hibát követett el, nem? Hiszen azt hitte kiállhat így, és közben nem. Mindenesetre erősen üti egymást ez a két gondolatod.
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.07.22. 16:19:15

Egyébként tényleg nagyon jó megoldás, aki nem látná mi értelme volt, annak írom: alacsony kamatú kölcsönt kaptatok idén nyárra igazolni. Másképp: bevágtátok Bojant zaciba :lol: .

Nyilván az egész értelme hogy legyen pénz Cescre, több mint gyanús az ő leigazolása is. Szerintem jobban fogtok erősödni, mint mi, ennek ellenére a párharcok szorosabbak lesznek a tavalyinál, mert Mourinho nem követi el újra az őszi hibákat.
Nem unalmas ez a több, mint egy klubbozás!?Arsenal oldalon is ezt látom, h a több mint egy klub bla bla bla.

Még jó, h van mibe kapaszkodni, nem veszitek észre, h ti vagytok a ......ok?

Mourinho hibát nem követett el, csak később rájött, h támadó futballt játszó csapattal a KIRÁLYI ALAKULAT a Real Madrid nem állhat ki, a több mint egy klub Barcelona ellen.Akármennyire fáj bevallani, de ez van... :wink:
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2011.07.22. 16:13:56

Halfkey írta: nem arról volt szó h elmegy egy saját nevelés, persze h nem kerül mindenki fel, hanem a további igazolások érdekében tett gazdasági okoskodás, vagyis valami, ami miatt csúnya Perez bácsi mindig megkapja a magáét tőletek.
Nyilván nézőpont kérdése, de én nem ezt látom a Bojan transfer-ben. Számomra ez arról szólt, hogy van 1 iszonyat tehetséges játékos, aki ennyi játéklehetőséggel amit kap nem tud tovább fejlődni, sőt inkább a növekvő bizonytalansága miatt egyre rosszabbul teljesít. Mivel jelenleg nem hozza azt a szintet, ami kellene ahhoz, hogy kockázat nélkül lehessen több játéklehetőséget adni neki az első csapatnál, így 2 lehetőség maradt. Vagy irány a B csapat ami elég megalázó lett volna a számára, vagy más csapatot kell keresni neki. Itt jött képbe amit te mondtál, hogy nem kölcsönbe adták 2 évre, hanem eladták és 2 éves visszavásárlási opciót kötöttek rá. (Megjegyzem, hogy az ilyen játékosok esetében, akik mér szerepeltek a nagy csapatban, de nem tudtak megragadni én a 2. választást sokkal jobbnak tartom.) A "zaci" tehát csak abban a tekintetben jogos, hogy a csapatnak megfelelőbb kölcsönadási formát választották.
Halfkey
Jugador del Barça

2011.07.22. 15:47:16

Azért én nem mondanám, h a tavaszi teljesítmény ennyire bíztató, egy kupadöntős szintű játék, de egy csúnya vereség is befigyelhet a real részéről, főleg, ha pepét kiszórják az elején
Azért azt csak le lehet szűrni belőle hogy nem 5-0s padlófeltörlés várható, nem? :P Számomra legalábbis ennél szorosabbnak tűnik a helyzet, de ha gondolod, ítélj emiatt hurráoptimistának :roll: .

d, nem arról volt szó h elmegy egy saját nevelés, persze h nem kerül mindenki fel, hanem a további igazolások érdekében tett gazdasági okoskodás, vagyis valami, ami miatt csúnya Perez bácsi mindig megkapja a magáét tőletek.
d
Entrenador del Barça

2011.07.22. 13:52:38

Több, mint egy klub. De nem jótékonysági intézmény a szintet nem megütő játékosok istápolására. Képtelenség mindenkit megtartani, csak azért, mert saját nevelés. Természetesen előnyt élveznek, de ekkorát nem.

Nyilván gazdasági előnyök is vannak, de szakmai szempontok is szerepet játszanak. Bojannak egyszerűen mindenképpen szüksége van a váltsára, mert nem sok sót tud most megenni a Barcában. A Romában Luis Enrique keze alatt lesz esélye a bizonyításra. Ha sikerül visszavárjuk. Ha nem... akkor se bukunk rajta sokat.
sjd
Llegenda del Barça

2011.07.22. 13:51:45

Halfkey írta: Szerintem jobban fogtok erősödni, mint mi, ennek ellenére a párharcok szorosabbak lesznek a tavalyinál, mert Mourinho nem követi el újra az őszi hibákat.
Azért én nem mondanám, h a tavaszi teljesítmény ennyire bíztató, egy kupadöntős szintű játék, de egy csúnya vereség is befigyelhet a real részéről, főleg, ha pepét kiszórják az elején
Halfkey
Jugador del Barça

2011.07.22. 13:31:01

Ez a Bojan-bizniszetek gazdaságilag tök jó, csak hogy passzol a több mint egy klubhoz?

Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.07.18. 14:11:24

Fecooo írta:Arbeloának lehet, h megártott a napozás...

„Nem láthattam az összes csapatot, de a mostani a Real Madrid történetének egyik legjobbja"

(mindezt egy felkészülési meccs után...)
Minden évben elmondják, nem kell velük törődni... Ahelyett, hogy a munkájukkal foglalkoznának, csak nyilatkozgatnak mindenféle értelmeset. Mindenkinek jó lenne, ha csöndben maradnának.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Válasz küldése