Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
szerintem a régi nóta...: Messi egyedül nem képes a félpályáról begyüjteni a lasztikat és még plusz a gólokat is tőle várják..., sokszor mérgelődöm, hogy az MSN (is) időnként akkor is Messire játszik amikor nem kellene, de legaláb az egy koncepció...itt, ahogy esik úgy puffan, hol DiMaria akar mindenáron gólt lőni, hol Agüero, valahogy hiányzik a karakter a támadójátékból.Pavel írta:Ez az argentin válogatott. Hmm.
Sokkal többet vártam.
Sajnálom Messit. Nagyon kevés nőttek fel a feladathoz. Igaz ő is eltűnt a végére.
Egy-két játékost nem értem mit keres a válogatottban.
Kíváncsi vagyok a brazilokra. Ők is lötyögni fognak.

Igen, ez a vakítás része.azt irta amugy a sporttvs jogbeszerzo, hogy tul sokat kertek erte es nem eri meg senkinek megvenni a jogokat

Azzal legalább az ország kábé fele beljebb lenne.. Rühellem az összes szolgáltatót.S.Agüero írta:Most azt olvastam, hogy a Digi elvileg megveszi, aztán meglátjuk.
Neten fele annyi meccset sem fogok megnézni, az tuti...
Ó , hogy rohadnának meg... Pedig az előzőt még közvetítette a Sport1. De akkor marad a streamPetr írta:Úgy tudom, hogy egyik sem. Kénytelenek leszünk neten nézni.andris871120 a Messi topicban írta:Lenne egy kérdésem. A Copa Amerikát melyik adó közvetíti?
forrás: http://en.wikipedia.org/wiki/2015_Copa_Am%C3%A9rica" target="_blank (lejjebb a broadcasting rights)

Úgy tudom, hogy egyik sem. Kénytelenek leszünk neten nézni.andris871120 a Messi topicban írta:Lenne egy kérdésem. A Copa Amerikát melyik adó közvetíti?
én csak utolsó 10 percét láttam.MessiNeymarSuarez írta:Nem tudom nézte-e valaki a Holland-USA-t, de a második félidő nagyon komoly volt..
4 kapufa minimum, és az USa 3-1-ről fordított kb 10 perc alatt 3-4-re...![]()
Nem néztem, de biztos jó lehetett. Az USA válogatottját egyébként általában amikor nézem, nagyon jó meccseket szoktak játszani. A VB-n a belgákkal lehozták a torna legjobb meccsét, de a 2010-es USA-Ghana is remek volt. Általában semmilyen sportban nem szeretem az amcsikat, de a foci válogatottjuk kifejezetten szimpatikus.MessiNeymarSuarez írta:Nem tudom nézte-e valaki a Holland-USA-t, de a második félidő nagyon komoly volt..
4 kapufa minimum, és az USa 3-1-ről fordított kb 10 perc alatt 3-4-re...![]()
A szabályzat szerint majd 4 hónap múlva elvileg.visca el barca írta:az öreg bedobta a törülközőtmost megint össze lehet hívni mindenkit...