Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Zsolti95
Jugador d'estrella

2012.02.29. 20:15:11

mit akarunk a románoktól meg a törököktől????? (hollandokra gondolni se merek) Lósz""t érünk nem 27. helyet, ne mondja senki h egy szinten vagyunk a törökökkel.
németh meg mitől olyan nagy király??? lőtt 1 gólt a holland bajnokságban?
mit parádézott fölöslegesen? :roll:
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.02.29. 20:15:09

Lionel85 írta:Ezt a teljesítményt nem rakhatjuk ki az ablakba. Az egész meccsen a teljesítményünk friss, meleg, bűzölgő, híg széklet volt (röviden: F.O.S.)! Engem nem érdekel, hogy első válogatott meccs az évben, ide TELJESÍTMÉNY KELL! Ebből semmit nem kaptunk vissza. Az kamu, hogy vannak olyan játékosok, akik csapatukban alig kapnak szerepet. Ilyen maximum 1-2 volt (Kádár és Szalai, aki csak most tért vissza 1 éves sérüléséből), a többi mind sokat játszik (Dzsudzsáknak még nem kezdődött el a bajnokság). Ezek tudatában nem tudom elfogadni, hogy HAZAI PÁLYÁN alulmaradunk labdabirtoklásban. De egész végig egy gyenge, lassú, körülményes, gyenge játékot mutatott be a magyar válogatott. Senkit nem lehet kiemelni (talán Bogdánt a nagy védése miatt), ha így futunk neki a selejtezőknek, jobb, ha ki sem állunk, mert mindenki elver! Bulgáriát azért választottuk ki, mert "hasonlít" Románia futballkultúrájához... Na kérem szépen, Románia ennél a bolgár csapatnál sokkal jobb és úgy vernek minket gyep alá majd, ahogy azt illik. Elképzeléstelen játék volt a mieink részéről. Innen már csak feljebb van.

A továbbiakban nagy fejlődést várok el a válogatott részéről és bízni a jobb folytatásban!
Egyetértek, értékelhetetlen volt a mai teljesítményünk. :roll: Talán Koman játéka billen a jó felé, egyébként teljesen ötlettelen volt a játékunk. A bolgár csapat egyébként jól össze van rakva, és látszott rajtuk hogy nagyon akarnak. Rajtunk ezt megint nem vettem észre, és nem kifogás hogy ez egy barátságos meccs. Sok játékosnál az volt a benyomásom hogy alibizni jött a válogatott meccsre. És persze mindenki kiemeli a nyilatkozatában hogy megtiszteltetés a válogatottban játszani, és mindent meg is tesznek a címeres mezben. :roll: Ez dühít az ilyen pocsék teljesítményekben a leginkább!

Mindegy, a lényeg hogy nagyon sokat kell javulnunk, mert ez semmire nem lesz elég!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.02.29. 20:01:47

Ezt a teljesítményt nem rakhatjuk ki az ablakba. Az egész meccsen a teljesítményünk friss, meleg, bűzölgő, híg széklet volt (röviden: F.O.S.)! Engem nem érdekel, hogy első válogatott meccs az évben, ide TELJESÍTMÉNY KELL! Ebből semmit nem kaptunk vissza. Az kamu, hogy vannak olyan játékosok, akik csapatukban alig kapnak szerepet. Ilyen maximum 1-2 volt (Kádár és Szalai, aki csak most tért vissza 1 éves sérüléséből), a többi mind sokat játszik (Dzsudzsáknak még nem kezdődött el a bajnokság). Ezek tudatában nem tudom elfogadni, hogy HAZAI PÁLYÁN alulmaradunk labdabirtoklásban. De egész végig egy gyenge, lassú, körülményes, gyenge játékot mutatott be a magyar válogatott. Senkit nem lehet kiemelni (talán Bogdánt a nagy védése miatt), ha így futunk neki a selejtezőknek, jobb, ha ki sem állunk, mert mindenki elver! Bulgáriát azért választottuk ki, mert "hasonlít" Románia futballkultúrájához... Na kérem szépen, Románia ennél a bolgár csapatnál sokkal jobb és úgy vernek minket gyep alá majd, ahogy azt illik. Elképzeléstelen játék volt a mieink részéről. Innen már csak feljebb van.

A továbbiakban nagy fejlődést várok el a válogatott részéről és bízni a jobb folytatásban!
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.02.29. 19:54:05

Németh miért ilyen kis p-fej? :roll:

szerk: vége, 1-1
A második félidőben a bolgárok nagyon ráéreztek a szélsővédők gyenge teljesítményére, így hosszú indításokkal, ívelésekkel kisérleteztek. Juhász és Korcsmár nagyjából hatástalanították ezeket, ha nem ők akkor Bogdán.
Elől a kisgyerek Koman nagyon élt :D
Kép
"And my heart will leave you never."
MessiFan91
Jugador d'estrella

2012.02.29. 19:49:39

Mit csinált a védelem?
Tétmeccseken ilyet nem szabad hibázni
Szerencse hogy ez csak barátságos

Közben majdnem verekedés lett a vége
messideco
Presidente del Barça

2012.02.29. 19:49:28

Teljesen megérdemelt. :cry:
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2012.02.29. 19:48:45

Érett már sajnos...
Kép
MessiFan91
Jugador d'estrella

2012.02.29. 19:46:34

Miért jött le Bogdán?
messideco
Presidente del Barça

2012.02.29. 19:45:27

A szélsőhátvédek :S nagyon nincsenek rendjén.
Jön Király :D
Kép
MessiFan91
Jugador d'estrella

2012.02.29. 19:43:59

messideco írta:Eddig a bolgárok simán lefociznak a második félidőben :?
És a bíró is nagyon felénk fúj...
Ez azért túlzás, mindkét oldal javára téved.
Pl. volt egy vitatható 11-es amit nekünk nem adott meg
Meg volt egy nagy Bogdán-védés
messideco
Presidente del Barça

2012.02.29. 19:40:05

Eddig a bolgárok simán lefociznak a második félidőben :?
És a bíró is nagyon felénk fúj...
Kép
MessiFan91
Jugador d'estrella

2012.02.29. 18:46:55

Vezetünk Bulgária ellen Szalai góljával
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.02.29. 16:44:50

Kapusposzton jól állunk, a jövő Bogdáné vagy Gulácsié lehet, jelenleg előrébb tart Bogdán. A védelem nem rossz, remélem hogy Korcsmár bejátssza magát Juhász mellé, jó párosnak tűnik. Vargának ugyan nem az eredeti posztja, de sokkal jobban megoldja mint a korábbi vérbeli jobbhátvédjeink! :roll: A bal oldalra a jövőben szerintem is Korhut jelentheti a megoldást, legalábbis egyelőre úgy tűnik.
A jövő csatársorában egyértelmű alapember Szalai, ezúttal Szabics van mellette, de ha végre tehetségéhez mérten teljesítene Németh akkor egyértelműen meglenne a csatárduónk. Plusz még Rudolf, és persze Szabics is hasznára lehet még a válogatottnak. Priskint én elfelejteném.

Reggel még úgy voltam vele hogy nem nézem meg a meccset, de csak rászedem magam, nyomós ok hogy már hiányzik Dzsudzsák játéka(ilyet azért nem sűrűn lehet elmondani Magyar játékosról!) meg azért kíváncsi is vagyok hogy hol tartunk.

Elméletileg tele lesz a győri stadion, remélem hogy jó meccset játszunk! Hajrá!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.02.29. 16:14:52

messideco írta:A magyarok kezdője. Kádár miért van benne? A Newcastle tarcsiban olyan meggyőző? :roll:
Nincs jobb balhátvédünk... De ez nem csak perpillanat igaz, a leggyengébb napjait idéző Sampban Laczkó csak perceket kap, rajta kívül meg nem merült fel más balhátvéd mióta Sanyibá a kapitány. Korhut Misi lesz a megoldás oda hosszú távon, ebben szinte biztos vagyok.

Szerk.: Ja meg Vanczák Vili. De ezt be is fejeztem. :lol:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
messideco
Presidente del Barça

2012.02.29. 13:26:50

Kép
A magyarok kezdője. Kádár miért van benne? A Newcastle tarcsiban olyan meggyőző? :roll:
Kíváncsi vagyok, hogy Buzsáky vagy Hajnal fog a jobbszélen játszani.
Remélem Szalai nem sérül rá a sérülésére.
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.02.15. 15:58:26

A csatársor amit ér az egészben.
Két helyen változtatnék Megyeri :arrow: Csernyánszki és Tőzsér :arrow: Cvitkovics. Úgy ahogy jó a többi. A bolgárokat lehet verni ezzel.
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.02.15. 14:29:28

Van egy olyan érzésem, hogy ez a válogatott sem lesz világmegváltó. Már a kapuslistára is szánalom ránézni, de a csatársor még rosszabb.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
MatyiG
Adminisztrátor

2012.02.15. 14:16:50

Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.01.02. 19:05:31

Futács Márkó megint gólt rúgott a Portsmouthban, múlthéten pontot mentett, most győztek 2-0ra.
Ha így folytatja, simán megnézném a válogatottban, egy Priskin szintjét szvsz bármikor lehozza, ráadásul olyan jobb lába van, hogy egy házat kettérúgna vele.

Múltkori gólja:

http://pepsifoci.hu/node/103926 8)
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Zolika10
Jugador d'estrella

2011.12.21. 11:13:21

Na meglett a magyar válogatott programja;

2012. szeptember 7.: Andorra-Magyarország
2012. szeptember 11.: Magyarország-Hollandia
2012. október 12.: Észtország-Magyarország
2012. október 16.: Magyarország-Törökország
2013. március 22.: Magyarország-Románia
2013. március 26.: Törökország-Magyarország
2013. szeptember 6.: Románia-Magyarország
2013. szeptember 10.: Magyarország-Észtország
2013. október 11.: Hollandia-Magyarország
2013. október 15.: Magyarország-Andorra

Andorát meg kéne csapni, utánna meg egy hajtós meccsen 5-5ös meccs a hollandokkal :)
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.11.17. 15:25:10

Barcaman1993 írta:
Kalap1988 írta:Nekem azért bajom van ezzel a honosítással. Persze, ha valaki itt él évtizedek óta, leteszi az állampolgárságit ( és nem csak a válogatott miatt, hanem mert magyar szeretne lenni) és itt akar akár generációkra családot alapítani, letelepedni, akkor rendben van. Van ilyen más sportágakban, igen, de nekem a Trotter esete sem tetszik, ha már a kedvenc sportágamból akarok példát. A német példa pedig a kivételek ellenére ( mert ott is van buta honosítás), teljesen más, ugyanis ott egy nagy tömegű kisebbséget adnak a törökök, akik már elég rég óta élnek, akár generációk óta. Ők már a német állam, nemzet részei, nem csak légióskodó sportolók, mert jó részük Németországban született, de aki nem, az sem biztos, hogy csak a sport miatt ment oda. Ennyi erővel nekünk is volt már cigány származású válogatottunk és még sok más hazai nemzetiségből való egyén, mégsem mondtuk rájuk, hogy honosítottak. Tehát annak ellenére, hogy nem tetszik a német példa sem, az teljesen más ( persze most már egyre több csak ott légióskodó ember van, mint pl Boateng, de a német válogatott nem német származású játékosainak többség nem ilyen)
Na én is hozzá szólnék a témához. Az etnikum és egy újjonnan betelepült nép teljesen más kategória. Az tök mindegy, hogy sváb, cigány, ruszin, vagy magyar játszik a válogatottunkban, de az egyáltalán nem, hogy magyar, brazil, portugál. Nagyon nem mindegy, hogy egy etnikum itt van 500 éve, vagy 20 éve úgy gondolták a szülők, hogy jobb lenne esetleg jobb körülmények közt élni és áttelepültek (főként) Németországba és Franciaországba. Nem véletlen, hogy a németek tele vannak törökökkel és észak afrikaiakkal, míg a franciáknál már jóformán alig van fehér ember.
Tudom, hogy a kettő nem 100%-ig ugyanaz, de amit itt egyesek támogatnának az egy még rosszabb kategória. Ugyanis a német törökök nagy része legalább ott született és a legtöbbnél szóba sem jött más válogatott. Míg mi egy olyan honosításról beszélünk, akiknek jóval kevesebb kötődése van Magyarországhoz. Szerintem a németországi törököknek sincs sok és németként azt sem támogatnám, de ez a hazai még rosszabb változat...
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.11.17. 14:33:21

Kalap1988 írta:Nekem azért bajom van ezzel a honosítással. Persze, ha valaki itt él évtizedek óta, leteszi az állampolgárságit ( és nem csak a válogatott miatt, hanem mert magyar szeretne lenni) és itt akar akár generációkra családot alapítani, letelepedni, akkor rendben van. Van ilyen más sportágakban, igen, de nekem a Trotter esete sem tetszik, ha már a kedvenc sportágamból akarok példát. A német példa pedig a kivételek ellenére ( mert ott is van buta honosítás), teljesen más, ugyanis ott egy nagy tömegű kisebbséget adnak a törökök, akik már elég rég óta élnek, akár generációk óta. Ők már a német állam, nemzet részei, nem csak légióskodó sportolók, mert jó részük Németországban született, de aki nem, az sem biztos, hogy csak a sport miatt ment oda. Ennyi erővel nekünk is volt már cigány származású válogatottunk és még sok más hazai nemzetiségből való egyén, mégsem mondtuk rájuk, hogy honosítottak. Tehát annak ellenére, hogy nem tetszik a német példa sem, az teljesen más ( persze most már egyre több csak ott légióskodó ember van, mint pl Boateng, de a német válogatott nem német származású játékosainak többség nem ilyen)
Na én is hozzá szólnék a témához. Az etnikum és egy újjonnan betelepült nép teljesen más kategória. Az tök mindegy, hogy sváb, cigány, ruszin, vagy magyar játszik a válogatottunkban, de az egyáltalán nem, hogy magyar, brazil, portugál. Nagyon nem mindegy, hogy egy etnikum itt van 500 éve, vagy 20 éve úgy gondolták a szülők, hogy jobb lenne esetleg jobb körülmények közt élni és áttelepültek (főként) Németországba és Franciaországba. Nem véletlen, hogy a németek tele vannak törökökkel és észak afrikaiakkal, míg a franciáknál már jóformán alig van fehér ember.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.11.17. 13:58:50

Nekem azért bajom van ezzel a honosítással. Persze, ha valaki itt él évtizedek óta, leteszi az állampolgárságit ( és nem csak a válogatott miatt, hanem mert magyar szeretne lenni) és itt akar akár generációkra családot alapítani, letelepedni, akkor rendben van. Van ilyen más sportágakban, igen, de nekem a Trotter esete sem tetszik, ha már a kedvenc sportágamból akarok példát. A német példa pedig a kivételek ellenére ( mert ott is van buta honosítás), teljesen más, ugyanis ott egy nagy tömegű kisebbséget adnak a törökök, akik már elég rég óta élnek, akár generációk óta. Ők már a német állam, nemzet részei, nem csak légióskodó sportolók, mert jó részük Németországban született, de aki nem, az sem biztos, hogy csak a sport miatt ment oda. Ennyi erővel nekünk is volt már cigány származású válogatottunk és még sok más hazai nemzetiségből való egyén, mégsem mondtuk rájuk, hogy honosítottak. Tehát annak ellenére, hogy nem tetszik a német példa sem, az teljesen más ( persze most már egyre több csak ott légióskodó ember van, mint pl Boateng, de a német válogatott nem német származású játékosainak többség nem ilyen)
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.11.17. 13:49:10

Messa írta:Juhásszal én különösebb bajt nem látok, Vanczák meg évek óta egy vicc, komolyan nem tudok már rá mit írni. Bogdán hatalmas volt ma, nem tenném már vissza Királyt a kapuba.

------------------Bogdán-----------------
-Lázár---Korcsmár--Juhász----Laczkó
------------------Elek---------------------
-Koman-----------------------Dzsudzsák
------------Gera--------------------------
----------------Szalai---------Rudolf-----

Ezzel a kezdővel lehet keresnivalónk a továbbiakban szerintem, Szalait nagyon várom már hogy felépüljön.
Hát nem olyan rossz, de én egy kicsit alakítanék rajta. :D Laczkót mindenképpen kihagynám, egyáltalán nem válogatott szintű az az emberke. Gera, vagy Koman helyett pedig Hajnalt tenném oda. És akkor nálam ez így nézne ki:
Bogdán-Varga, Juhász, Korcsmár, Lipták-Hajnal, Elek, Gera/Tőzsér, Dzsudzsák-Szalai, Rudolf

Igazából a kp-t érzem sebezhetőnek. A svédek ellen, mikor 2 vkp-val játszottunk teljesen megfojtottuk őket és meglepően jó volt a védekezésünk. Szalait és Rudolfot visszavárom, mert mind2-en, akkor estek ki, amikor elérték a bomba formájukat. Ha ez a csapat rendesen összeállna, akkor előfordulhat, hogy a hollandokat leszámítva bárki ellen nyugodt szívvel pályára léphetünk.
d
Entrenador del Barça

2011.11.17. 12:54:05

Tisztán érzelmi alapon nem szeretnék több brazilt, szerbet, vagy akármilyen importanyagot a válogatottban látni. Sajnos viszont nagyon valószínű, hogy efelé tart a magyar foci is.
Válasz küldése