Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
19-én is az ő góljával győztek, remélem a Milánban újra feltudja magát építeniTromort77 írta:Deulofeu kettős emberhátrányban lehet, hogy megnyerte a Milan-nak a meccset.![]()
Nagyon fekszik neki ez a szabad szerepkör.
Itt a gólpassza:
http://streamable.com/n23l9
Sajnos már tuti, megerősítette az ügynöke is. Egyébként ő tipikus SR-klón, középpályásból lett átnevelve és nem a védekezés a legfőbb erősségeBarcafanTomee írta:Szerencsétlen Florenzi éppen hogy edzésbe állt a térdszalag szakadásából és egyből rásérült. Attól tartanak, hogy újból szakadása van, és akkor megint legalább fél éves kihagyás...Pedig jó kis játékos. Alves távozása után kezdtem figyelni, talán nálunk is jó lehetne.

S.Agüero írta:Egyelőre egész jó kis meccs, ezt a Dybalát lehet, érdemes lenne elhozni 2-3 év múlva.

Oda kapcsoltam ha már írtad. Erre kihagyott tizi és egy piros lap rögtön utána? Mi ez a meccs?palesz77 írta:Aki akar egy kis jó focit nézni, az kapcsoljon gyorsan a Digi 1-re. Napoli gálázik a Bologna ellen eddig, zseniálisan játszanak. Nem tudom Sarri mennyire működne egy nagyobb csapatnál, de amit a Napolival művelt, az minden elismerést megérdemel. Gyönyörű focit tolnak.

Megint nyert a csapat, a portugál megint gólt szerzett, legalább ennyi öröm jut erre a szomorú vasárnapra.Bob_Marley írta:Joao Mariora odafigyeljenek emberek.Nagyot fogott vele az Inter. Nem lehetetlen az a BL hely elérése.

Most elképzeltem, ahogy Moratti a fantomcégével behajtja a lóvét, előtte meg nagy nehezen húzott két vonalat a paintben.Tromort77 írta:Juventus reportedly paid €200k to designers for new logo.hank1ee írta:Biztos, hogy nagyon kemény feladat volt, sok idő lesz kipihenni a designer teamnek a Bahamákon.![]()
Mondjuk nem csoda, hogy ilyen lett. A cég neve akikkel leszerződtek az az Interbrand.
Juventus reportedly paid €200k to designers for new logo.hank1ee írta:Biztos, hogy nagyon kemény feladat volt, sok idő lesz kipihenni a designer teamnek a Bahamákon.
A Juvénak mostantól. Rémgyenge lett, ráadásul úgy gondolom, a Juvénak volt az egyik legesztétikusabb címere Európában, de a topklubok közt mindenképp. Rendesen sikerült elcseszni. Agnelli szerint ezen egy évig dolgoztak, hát kíváncsi lennék, hogyan zajlottak a munkálatok, meg milyen elgondolás mentén sikerült ezt kiötölni, lepapírozni, stb. Biztos, hogy nagyon kemény feladat volt, sok idő lesz kipihenni a designer teamnek a Bahamákon.recrea írta:Mióta van egy csapatnak logoja?
hát ez?palesz77 írta:Ez most ütött.