Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Olvass vissza egy kicsit.rufolde írta:Egyáltalán miért beszélsz a vallásról?Mi köze a dolgoknak mindehhez?A mondandód old meg a vallás nélkül!
shutterisland írta:hát nem semmi azért, még átlagemberként sem...nem hogy egy sportolónak napi 2 edzéssel..nem hiszem el, hogy nem eszik-iszik semmit ilyen terhelés mellett...barcaaa91 írta:Ramadan témában én otthon vagyok mert én is tartom. Először is a Barcában 3 muszlim van: Abidal, Keita, Afellay. Afellay eleve sérült, így nyugodtan tarthatja. Abidal súlyos műtéten esett át, így az ő esetében elvileg nem kell ramadant tartani vagy legalábbis nem olyan szigorúan. Az iszlám szerint csak az tarthatja a ramadant, aki képes rá. Tehát gyerekeknek, öregeknek, betegeknek, nőknél terhesség vagy menstruáció alatt stb nem kell. Ezért gondolom, hogy a mi Abidalunknak se kell. Keita szerintem tuti tartja. Vannak olyan sportolók, akik komolyan veszik, még meccsek alatt is és vannak, akik úgy döntenek, hogy pályafutásuk végén megtartják (pl.: Benzemáról tudok) ha profi lennék az utóbbit választanám. Egyébként napkeltétől napnyugtáig (jelen esetben kb 5-től 20:15-ig) nem lehet enni, inni(!), csúnyán beszélni, hazudni stb.. Ilyenkor különösen be kell tartani az imákat, adakozni kell, segíteni ha tudsz stb.. Tudom azt hiszitek lehetetlen, pedig nem. Én nagy evő vagyok de ilyenkor simán kibírom, csak túl kell jutni a holtponton (nekem kb 15:00 körül van. És annyira szomjas se szoktam lenni. Persze 40 fokos melegben más lenne a helyzet. Ja és átlagosan évenként kb 10 nappal megy visszafelé a ramadan kezdete (tavaly aug 11, idén aug 1, jövőre júl. 21 v 22.
hát nem semmi azért, még átlagemberként sem...nem hogy egy sportolónak napi 2 edzéssel..nem hiszem el, hogy nem eszik-iszik semmit ilyen terhelés mellett...barcaaa91 írta:Ramadan témában én otthon vagyok mert én is tartom. Először is a Barcában 3 muszlim van: Abidal, Keita, Afellay. Afellay eleve sérült, így nyugodtan tarthatja. Abidal súlyos műtéten esett át, így az ő esetében elvileg nem kell ramadant tartani vagy legalábbis nem olyan szigorúan. Az iszlám szerint csak az tarthatja a ramadant, aki képes rá. Tehát gyerekeknek, öregeknek, betegeknek, nőknél terhesség vagy menstruáció alatt stb nem kell. Ezért gondolom, hogy a mi Abidalunknak se kell. Keita szerintem tuti tartja. Vannak olyan sportolók, akik komolyan veszik, még meccsek alatt is és vannak, akik úgy döntenek, hogy pályafutásuk végén megtartják (pl.: Benzemáról tudok) ha profi lennék az utóbbit választanám. Egyébként napkeltétől napnyugtáig (jelen esetben kb 5-től 20:15-ig) nem lehet enni, inni(!), csúnyán beszélni, hazudni stb.. Ilyenkor különösen be kell tartani az imákat, adakozni kell, segíteni ha tudsz stb.. Tudom azt hiszitek lehetetlen, pedig nem. Én nagy evő vagyok de ilyenkor simán kibírom, csak túl kell jutni a holtponton (nekem kb 15:00 körül van. És annyira szomjas se szoktam lenni. Persze 40 fokos melegben más lenne a helyzet. Ja és átlagosan évenként kb 10 nappal megy visszafelé a ramadan kezdete (tavaly aug 11, idén aug 1, jövőre júl. 21 v 22.
"Ramadan in 2014 will start on Saturday, the 28th of June and will continue for 30 days until Sunday, the 27th of July."levproff írta:2014-ben nem június-júliusban lesz ez a ramadan?
Akkor hogy lesz VB?
Egy szavad sem lehet, Valdes beállt a kapuba, szóval ő edz rendesen.Subinho írta:kicsit tartok a szuperkupától, ugyanis a real gőzerővel készül, sztem pont erre a meccsre, a barca meg nem nagyon van játékban, delfinezgetnek, messiék nyaralgatnak még (teljesen megérdemelten), kikapnak a Mu-tól... szóval azt mondom, ha most lenne a kupa, a real sztem győzne, mert jobban játékban vannak.....
A "tökéletes" fogyókúra receptjesjd írta:éjszaka= 22:00 és 5:30 közöttMichaaBee írta:Meg egyebkent ejszaka lehet rendesen taplalkozni, ugyhogy nem igazan ertem a helyzetet, de mindegy.
éjszaka= 22:00 és 5:30 közöttMichaaBee írta:Meg egyebkent ejszaka lehet rendesen taplalkozni, ugyhogy nem igazan ertem a helyzetet, de mindegy.
Meg valószínűleg Özilnek és Khedirának is, csak ugye kérdés, ki mennyire veszi komolyan, én régebbről pont úgy emlékszem, hogy Abidal nem böjtölt és Keita meg Touré volt az, aki nem játszhatottshutterisland írta: nem nagyon vágom ezt, de remélem benzemának meg sahinnak is ez a vallása akkor, ne csak mi gyengüljünk
nem nagyon vágom ezt, de remélem benzemának meg sahinnak is ez a vallása akkor, ne csak mi gyengüljünksjd írta:Abidalnak meg ramadánja van, úgyhogy úgy néz ki ő ki is esettab1daL írta:Ha már szóba jött, hogy csak nyaralnak Messiék: http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 3889.shtml
Elvileg ők már 1 hete edzegetnek, ha jól veszem ki. Messi, Mascherano, és Alves. Messivel külön Brau foglalkozott.![]()
(bár talán régebben pont ő volt az, aki nem vette komolyan)
Viszont gondolom akkor Keitával sem számolhatunk augusztusban, ez Thiagonak lehet jó hír
Abidalnak meg ramadánja van, úgyhogy úgy néz ki ő ki is esettab1daL írta:Ha már szóba jött, hogy csak nyaralnak Messiék: http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 3889.shtml
Elvileg ők már 1 hete edzegetnek, ha jól veszem ki. Messi, Mascherano, és Alves. Messivel külön Brau foglalkozott.
Ezt is figyelembe kell venni, meg az alattad levő hsz-t is...nem vagyunk játékban, Messi-Alves még nyaral, a Real meg gálázik. Persze más, mert mégiscsak kínai meg stb csapatok ellen tolják, de akkor is, mi eddig játszottunk a B csapattal 4 langyi meccset és kész. Xavi sem játszott még egy percet sem, majd talán ma. Messiék meg még semmit...10 nap múlva Szuperkupa a Bernabeuban, és jelenleg én sem adnék túl sok esélyt magunknak.ab1daL írta:A korona mögött-ről: (gondolom többen ismerik már, népsportos Real Madrid blog)
Gondoljunk bele, tizenegy nap múlva olyan Barcelona ellen játszunk majd, akik a Bayern, a Manchester ellen készülnek, mi meg ezekből az önbizalomnövelő sikerekből táplálkozunk. Persze, mezeladás szempontjából kiválóak a túrák, de vajon nem lesz-e túl nagy a kontraszt a langyi ellenfelek után egy mindig félelmetes Barca ellen? Reméljük a legjobbakat.
Mindenesetre én már várom a meccset/meccseket.
azért írtam azt, hogy még nem szokott hozzá (t.i. a Madridig még nem volt jellemző a csapataira a gólerősség)LG írta: Ahhoz képest tavaly elég sokat lőttek, kb. annyit, mint mi.![]()
Ahhoz képest tavaly elég sokat lőttek, kb. annyit, mint mi.sjd írta:
A special5 meg hadd örüljön a góljainak, gondolom még nem szokott hozzá, hogy 1nél többet is tud lőni a csapata
Látszott is, hogy nagyon erőltetett... Madrid és a szép egy mondatbanlluisllach89 írta: Csak azárt írtam hogy ne legyen teljesen off
Csak azárt írtam hogy ne legyen teljesen offsjd írta:Az Arsenal meg kupát nyer minden előszezonbanlluisllach89 írta: On.: A Madrid elég jó az előszezonban, ma igen szép gólokat vertek, Ronaldo sarokkal gólpassz, sarokkal gól, DM pedig rabona gólpassz, ami szép az szép![]()
![]()
![]()
Az Arsenal meg kupát nyer minden előszezonbanlluisllach89 írta: On.: A Madrid elég jó az előszezonban, ma igen szép gólokat vertek, Ronaldo sarokkal gólpassz, sarokkal gól, DM pedig rabona gólpassz, ami szép az szép
a szókincsünk mindig fejlődik és változik, lehet hogy nincs benne a szótárban, de ez nem azt jelenti hogy nem létezik vagyhogy nincs ilyen szó, esetleg ne használhatnánk interneten. Irodalom órán, érettségin alap nincs, de itt bátran lehet szvszLG írta:Értem én, h mit akarnak fele kifejezni, de ilyen szó akkor sincs.Sanama írta:amit a real csinalt ellenünk![]()
![]()
az,hogy szétrúgod az ellenfelet, vagyis szerintem ezt jelenti (hentes??)
Off: Amíg a "h" nálad a hogy addig ne szólj...LG írta: Értem én, h mit akarnak fele kifejezni, de ilyen szó akkor sincs.