szerintem ez most is igy van,csak nem akar annyira ellenszegulni cesc akaratanak,mert abbol rosszul johet ki hosszabb tavonsjd írta:Én azért úgy emlékszem, hogy 1 hónapja még arról volt szó, hogy szeretné mindenképpen megtartaniTocy írta:Wenger már 1 hónapja ezt mondogatja hogy szeretné minél előbb elpasszolni, aztán még mindig ott van.
Barça vs. Real - El Clásico
Én azért úgy emlékszem, hogy 1 hónapja még arról volt szó, hogy szeretné mindenképpen megtartaniTocy írta:Wenger már 1 hónapja ezt mondogatja hogy szeretné minél előbb elpasszolni, aztán még mindig ott van.
Wenger már 1 hónapja ezt mondogatja hogy szeretné minél előbb elpasszolni, aztán még mindig ott van.sjd írta:Most néztem a legfrissebbet:zsuni írta:a Cesc üggyel most mi a helyzet? valaki felvilágosithatna
http://www.sport.es/es/noticias/mercado ... 5448.shtml
Eszerint Wengert sikerült meggyőzni, és ő is minél hamarabb szeretné elpasszolni, hogy aztán erősíthessen a pénzből. Úgy néz ki, hogy 34+bónuszok lesz az ára.
off:És ezt egyébként miért kell csinálni?barcaaa91 írta:Ramadan témában én otthon vagyok mert én is tartom. Először is a Barcában 3 muszlim van: Abidal, Keita, Afellay. Afellay eleve sérült, így nyugodtan tarthatja. Abidal súlyos műtéten esett át, így az ő esetében elvileg nem kell ramadant tartani vagy legalábbis nem olyan szigorúan. Az iszlám szerint csak az tarthatja a ramadant, aki képes rá. Tehát gyerekeknek, öregeknek, betegeknek, nőknél terhesség vagy menstruáció alatt stb nem kell. Ezért gondolom, hogy a mi Abidalunknak se kell. Keita szerintem tuti tartja. Vannak olyan sportolók, akik komolyan veszik, még meccsek alatt is és vannak, akik úgy döntenek, hogy pályafutásuk végén megtartják (pl.: Benzemáról tudok) ha profi lennék az utóbbit választanám. Egyébként napkeltétől napnyugtáig (jelen esetben kb 5-től 20:15-ig) nem lehet enni, inni(!), csúnyán beszélni, hazudni stb.. Ilyenkor különösen be kell tartani az imákat, adakozni kell, segíteni ha tudsz stb.. Tudom azt hiszitek lehetetlen, pedig nem. Én nagy evő vagyok de ilyenkor simán kibírom, csak túl kell jutni a holtponton (nekem kb 15:00 körül van. És annyira szomjas se szoktam lenni. Persze 40 fokos melegben más lenne a helyzet. Ja és átlagosan évenként kb 10 nappal megy visszafelé a ramadan kezdete (tavaly aug 11, idén aug 1, jövőre júl. 21 v 22.
on: akkor azért játszat minden ifit Pep, mert ők fognak játszani a Szuperkupán

Most néztem a legfrissebbet:zsuni írta:a Cesc üggyel most mi a helyzet? valaki felvilágosithatna
http://www.sport.es/es/noticias/mercado ... 5448.shtml
Eszerint Wengert sikerült meggyőzni, és ő is minél hamarabb szeretné elpasszolni, hogy aztán erősíthessen a pénzből. Úgy néz ki, hogy 34+bónuszok lesz az ára.
- Atomot Nekik!
- Jugador del Barça
A Realban pedig Özil, Khedira, Altintop, Sakhin teszi majd ugyaneztshutterisland írta:ajj rufolde...a lényeg annyi, hogy 3 játékosunk is tart ramadánt, ami alatt egész nap nem eszik, nem iszik, és találgattuk, hogy vajon keita és abidal emiatt bevethetőek lesznek e a szuperkupán.
nem az a lényeg, hogy miért nem esznek-isznak, hanem az, hogy ez élsportolóként kihat e az esetleges teljesítményükre a real ellen.

Valaki már írta, hogy lassan meg kell hírdetni az újkori Reconquista-t.

a Cesc üggyel most mi a helyzet? valaki felvilágosithatna 

- shutterisland
- Director del Fútbol
ajj rufolde...a lényeg annyi, hogy 3 játékosunk is tart ramadánt, ami alatt egész nap nem eszik, nem iszik, és találgattuk, hogy vajon keita és abidal emiatt bevethetőek lesznek e a szuperkupán.
nem az a lényeg, hogy miért nem esznek-isznak, hanem az, hogy ez élsportolóként kihat e az esetleges teljesítményükre a real ellen.
Szerintem ne oktass barétom,az egész egy humor,miért kevertek bele vallást vagy bármi mást,szégyen -gyalázat a dolog.Ez sport,se több se kevesebb.
Nőj fel és értsd meg ahhoz hogy szeress valakit nem kell politikát csiholni a dologból,főleg nem a vallást belekeverni!Leomessi14 írta:Olvass vissza egy kicsit.rufolde írta:Egyáltalán miért beszélsz a vallásról?Mi köze a dolgoknak mindehhez?A mondandód old meg a vallás nélkül!
-
- Entrenador del Barça
Olvass vissza egy kicsit.rufolde írta:Egyáltalán miért beszélsz a vallásról?Mi köze a dolgoknak mindehhez?A mondandód old meg a vallás nélkül!

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Egyáltalán miért beszélsz a vallásról?Mi köze a dolgoknak mindehhez?A mondandód old meg a vallás nélkül!
shutterisland írta:hát nem semmi azért, még átlagemberként sem...nem hogy egy sportolónak napi 2 edzéssel..nem hiszem el, hogy nem eszik-iszik semmit ilyen terhelés mellett...barcaaa91 írta:Ramadan témában én otthon vagyok mert én is tartom. Először is a Barcában 3 muszlim van: Abidal, Keita, Afellay. Afellay eleve sérült, így nyugodtan tarthatja. Abidal súlyos műtéten esett át, így az ő esetében elvileg nem kell ramadant tartani vagy legalábbis nem olyan szigorúan. Az iszlám szerint csak az tarthatja a ramadant, aki képes rá. Tehát gyerekeknek, öregeknek, betegeknek, nőknél terhesség vagy menstruáció alatt stb nem kell. Ezért gondolom, hogy a mi Abidalunknak se kell. Keita szerintem tuti tartja. Vannak olyan sportolók, akik komolyan veszik, még meccsek alatt is és vannak, akik úgy döntenek, hogy pályafutásuk végén megtartják (pl.: Benzemáról tudok) ha profi lennék az utóbbit választanám. Egyébként napkeltétől napnyugtáig (jelen esetben kb 5-től 20:15-ig) nem lehet enni, inni(!), csúnyán beszélni, hazudni stb.. Ilyenkor különösen be kell tartani az imákat, adakozni kell, segíteni ha tudsz stb.. Tudom azt hiszitek lehetetlen, pedig nem. Én nagy evő vagyok de ilyenkor simán kibírom, csak túl kell jutni a holtponton (nekem kb 15:00 körül van. És annyira szomjas se szoktam lenni. Persze 40 fokos melegben más lenne a helyzet. Ja és átlagosan évenként kb 10 nappal megy visszafelé a ramadan kezdete (tavaly aug 11, idén aug 1, jövőre júl. 21 v 22.
- shutterisland
- Director del Fútbol
hát nem semmi azért, még átlagemberként sem...nem hogy egy sportolónak napi 2 edzéssel..nem hiszem el, hogy nem eszik-iszik semmit ilyen terhelés mellett...barcaaa91 írta:Ramadan témában én otthon vagyok mert én is tartom. Először is a Barcában 3 muszlim van: Abidal, Keita, Afellay. Afellay eleve sérült, így nyugodtan tarthatja. Abidal súlyos műtéten esett át, így az ő esetében elvileg nem kell ramadant tartani vagy legalábbis nem olyan szigorúan. Az iszlám szerint csak az tarthatja a ramadant, aki képes rá. Tehát gyerekeknek, öregeknek, betegeknek, nőknél terhesség vagy menstruáció alatt stb nem kell. Ezért gondolom, hogy a mi Abidalunknak se kell. Keita szerintem tuti tartja. Vannak olyan sportolók, akik komolyan veszik, még meccsek alatt is és vannak, akik úgy döntenek, hogy pályafutásuk végén megtartják (pl.: Benzemáról tudok) ha profi lennék az utóbbit választanám. Egyébként napkeltétől napnyugtáig (jelen esetben kb 5-től 20:15-ig) nem lehet enni, inni(!), csúnyán beszélni, hazudni stb.. Ilyenkor különösen be kell tartani az imákat, adakozni kell, segíteni ha tudsz stb.. Tudom azt hiszitek lehetetlen, pedig nem. Én nagy evő vagyok de ilyenkor simán kibírom, csak túl kell jutni a holtponton (nekem kb 15:00 körül van. És annyira szomjas se szoktam lenni. Persze 40 fokos melegben más lenne a helyzet. Ja és átlagosan évenként kb 10 nappal megy visszafelé a ramadan kezdete (tavaly aug 11, idén aug 1, jövőre júl. 21 v 22.

Ramadan témában én otthon vagyok mert én is tartom. Először is a Barcában 3 muszlim van: Abidal, Keita, Afellay. Afellay eleve sérült, így nyugodtan tarthatja. Abidal súlyos műtéten esett át, így az ő esetében elvileg nem kell ramadant tartani vagy legalábbis nem olyan szigorúan. Az iszlám szerint csak az tarthatja a ramadant, aki képes rá. Tehát gyerekeknek, öregeknek, betegeknek, nőknél terhesség vagy menstruáció alatt stb nem kell. Ezért gondolom, hogy a mi Abidalunknak se kell. Keita szerintem tuti tartja. Vannak olyan sportolók, akik komolyan veszik, még meccsek alatt is és vannak, akik úgy döntenek, hogy pályafutásuk végén megtartják (pl.: Benzemáról tudok) ha profi lennék az utóbbit választanám. Egyébként napkeltétől napnyugtáig (jelen esetben kb 5-től 20:15-ig) nem lehet enni, inni(!), csúnyán beszélni, hazudni stb.. Ilyenkor különösen be kell tartani az imákat, adakozni kell, segíteni ha tudsz stb.. Tudom azt hiszitek lehetetlen, pedig nem. Én nagy evő vagyok de ilyenkor simán kibírom, csak túl kell jutni a holtponton (nekem kb 15:00 körül van. És annyira szomjas se szoktam lenni. Persze 40 fokos melegben más lenne a helyzet. Ja és átlagosan évenként kb 10 nappal megy visszafelé a ramadan kezdete (tavaly aug 11, idén aug 1, jövőre júl. 21 v 22.
"Ramadan in 2014 will start on Saturday, the 28th of June and will continue for 30 days until Sunday, the 27th of July."levproff írta:2014-ben nem június-júliusban lesz ez a ramadan?
Akkor hogy lesz VB?
Vagy előrehozzák a vb-t, vagy nagyon szurkolnak, hogy a mohamedán csapatok kiessenek már a csoportkörben (a 2010es vb-t elnézve ez elég reális, ráadásul akkor már 26-án ment az egyenes kieséses szakasz)
- levproff
- Director del Fútbol
2014-ben nem június-júliusban lesz ez a ramadan?
Akkor hogy lesz VB?
Akkor hogy lesz VB?

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Egy szavad sem lehet, Valdes beállt a kapuba, szóval ő edz rendesen.Subinho írta:kicsit tartok a szuperkupától, ugyanis a real gőzerővel készül, sztem pont erre a meccsre, a barca meg nem nagyon van játékban, delfinezgetnek, messiék nyaralgatnak még (teljesen megérdemelten), kikapnak a Mu-tól... szóval azt mondom, ha most lenne a kupa, a real sztem győzne, mert jobban játékban vannak.....

Szóval nem kell f.sni, ide azt a kupát!

A "tökéletes" fogyókúra receptjesjd írta:éjszaka= 22:00 és 5:30 közöttMichaaBee írta:Meg egyebkent ejszaka lehet rendesen taplalkozni, ugyhogy nem igazan ertem a helyzetet, de mindegy.

éjszaka= 22:00 és 5:30 közöttMichaaBee írta:Meg egyebkent ejszaka lehet rendesen taplalkozni, ugyhogy nem igazan ertem a helyzetet, de mindegy.
Viszont ha a szervezeted 6 órán át nem jut táplálékhoz, akkor elkezd izmot bontani (azaz nekik fél 12kor), ami nem olyan nagy probléma, kivéve ha élsportoló vagy esetleg. Meg egy 10 km-nyi futáshoz sem árt az energia (és kb. itt is veszti értelmét a pár napot lehet tolni dolog, mert két meccs között eléggé leépülhetnek, legyengülhetnek)
Arról nem is beszélve, hogy ha este tízkor meg hajnal 5kor is eszik, akkor meg nem tud egy rendesen aludni
Egyebkent a ramadan elvileg ugy van, hogy par napot ki lehet hagyni, ha kesobb "bepotoljak", ugyhogy szerintem ez nekik is beleferhetne. Meg egyebkent ejszaka lehet rendesen taplalkozni, ugyhogy nem igazan ertem a helyzetet, de mindegy. Alapbol sem vagyok nagyon vallasos, a mohamedan hit velejaroival pedig meg annyira sem vagyok tisztaban. 

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Meg valószínűleg Özilnek és Khedirának is, csak ugye kérdés, ki mennyire veszi komolyan, én régebbről pont úgy emlékszem, hogy Abidal nem böjtölt és Keita meg Touré volt az, aki nem játszhatottshutterisland írta: nem nagyon vágom ezt, de remélem benzemának meg sahinnak is ez a vallása akkor, ne csak mi gyengüljünk
- shutterisland
- Director del Fútbol
nem nagyon vágom ezt, de remélem benzemának meg sahinnak is ez a vallása akkor, ne csak mi gyengüljünksjd írta:Abidalnak meg ramadánja van, úgyhogy úgy néz ki ő ki is esettab1daL írta:Ha már szóba jött, hogy csak nyaralnak Messiék: http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 3889.shtml
Elvileg ők már 1 hete edzegetnek, ha jól veszem ki. Messi, Mascherano, és Alves. Messivel külön Brau foglalkozott.![]()
(bár talán régebben pont ő volt az, aki nem vette komolyan)
Viszont gondolom akkor Keitával sem számolhatunk augusztusban, ez Thiagonak lehet jó hír

Abidalnak meg ramadánja van, úgyhogy úgy néz ki ő ki is esettab1daL írta:Ha már szóba jött, hogy csak nyaralnak Messiék: http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 3889.shtml
Elvileg ők már 1 hete edzegetnek, ha jól veszem ki. Messi, Mascherano, és Alves. Messivel külön Brau foglalkozott.

(bár talán régebben pont ő volt az, aki nem vette komolyan)
Viszont gondolom akkor Keitával sem számolhatunk augusztusban, ez Thiagonak lehet jó hír
- ab1daL
- Director del Fútbol
Ha már szóba jött, hogy csak nyaralnak Messiék: http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 3889.shtml
Elvileg ők már 1 hete edzegetnek, ha jól veszem ki. Messi, Mascherano, és Alves. Messivel külön Brau foglalkozott.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- shutterisland
- Director del Fútbol
szerintem bárki bármit mondd, a szuperkupa rohadt fontos lenne!
1. kupával nyitni az idényt mindig jó.
2. ha a madridon át vezet az út ehhez, az dupla öröm lehet.
3. lelki fölény az elkövetkezendőkre fakadhat belőle.
4. nem kell magyarázkodni, hogy azért kaptunk ki, mert messiék még a lábukat lógatták, mikor a madrid javában nyomta az edzőmecceket..mivel akkor jön a szöveg, hogy ezek sz.r kifogások.
szóval nyerjük csak megfele
1. kupával nyitni az idényt mindig jó.
2. ha a madridon át vezet az út ehhez, az dupla öröm lehet.
3. lelki fölény az elkövetkezendőkre fakadhat belőle.
4. nem kell magyarázkodni, hogy azért kaptunk ki, mert messiék még a lábukat lógatták, mikor a madrid javában nyomta az edzőmecceket..mivel akkor jön a szöveg, hogy ezek sz.r kifogások.
szóval nyerjük csak megfele

Ezt is figyelembe kell venni, meg az alattad levő hsz-t is...nem vagyunk játékban, Messi-Alves még nyaral, a Real meg gálázik. Persze más, mert mégiscsak kínai meg stb csapatok ellen tolják, de akkor is, mi eddig játszottunk a B csapattal 4 langyi meccset és kész. Xavi sem játszott még egy percet sem, majd talán ma. Messiék meg még semmit...10 nap múlva Szuperkupa a Bernabeuban, és jelenleg én sem adnék túl sok esélyt magunknak.ab1daL írta:A korona mögött-ről: (gondolom többen ismerik már, népsportos Real Madrid blog)
Gondoljunk bele, tizenegy nap múlva olyan Barcelona ellen játszunk majd, akik a Bayern, a Manchester ellen készülnek, mi meg ezekből az önbizalomnövelő sikerekből táplálkozunk. Persze, mezeladás szempontjából kiválóak a túrák, de vajon nem lesz-e túl nagy a kontraszt a langyi ellenfelek után egy mindig félelmetes Barca ellen? Reméljük a legjobbakat.
Mindenesetre én már várom a meccset/meccseket.