Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
davi10
Llegenda del Barça

2011.08.06. 20:47:27

Ha fontos a szuperkupa, akkor szerintem nem kéne az utóbbi 2 évben alkalmazott taktikát alkalmazni, mert ha megint a fiatalokkal játszattjuk az első meccset, akkor sztem a Real eléggé elveri a kicsiket.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
daffy
Madridista

2011.08.06. 20:22:38

visca el barca írta:
daffy írta:a legvaloszinubb felallas a szuperkupara a realtol:
casillas,ramos,pepe,carvalho,marcelo,khedira,xabi,coentrao,ozil,ronaldo,benzema
érdekes lesz coentrao di maria helyén...
casillas-ramos,pepe,carvalho,marcelo-khedira,xabi,coentrao-ozil,benzema,ce
sima 4-3-3 is lehet,mert 4-2-3-1ben nem állunk ki,az valószínű. lásd: 5-0nál sem jött be
visca el barca
Presidente del Barça

2011.08.06. 19:19:47

érdekes lesz coentrao di maria helyén...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bogyó
Jugador del Barça

2011.08.06. 19:11:18

ab1daL írta:
Chino írta:Azért nem lepődnék nagyon meg, ha Messi és Masch ott lenne a kezdőben.
Én még Alvesen se. :wink: Sánchez meg csereként esetleg debütálhatna is. 8)
Én is ugyanígy gondolom. Főleg Messi. ;)
ab1daL
Director del Fútbol

2011.08.06. 18:36:45

Chino írta:Benne nem vagyok biztos. Ő mikor csatlakozik a kerethez?
Ő később, de mivel elég keveset szokott pihenni amúgy is, nem lepne meg, ha rábeszélné Pepet hogy rakja csak be a kezdőbe. Ő talán olyan csütörtök fele csatlakozik. (ha szerdán játszanak a brazilok is, akkor gondolom másnap már megérkezik)
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Chino
Llegenda del Barça

2011.08.06. 18:20:33

Benne nem vagyok biztos. Ő mikor csatlakozik a kerethez?
Forca Barca!!!!
ab1daL
Director del Fútbol

2011.08.06. 18:19:16

Chino írta:Azért nem lepődnék nagyon meg, ha Messi és Masch ott lenne a kezdőben.
Én még Alvesen se. :wink: Sánchez meg csereként esetleg debütálhatna is. 8)
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Chino
Llegenda del Barça

2011.08.06. 18:17:49

Tocy írta:

coentrao es marcelo az egesz szelt be tudja jatszani,benzema hatalmas formaban van,mig ozil helye gyakorlatilag megkerdojelezhetetlen,mert kaka ismet bizonyitotta a felkeszules soran,hogy szhart sem er. :cry:
Hát nem tudom, Coentrao játszana Callejon helyett?

Nálunk pedig: Valdes-Adriano,Piqué,Abidal,Maxwell-Busquets,Xavi,Thiago-Pedro,Villa,Iniesta tiétek erősebbnek tűnik...
Azért nem lepődnék nagyon meg, ha Messi és Masch ott lenne a kezdőben, hiába később csatlakoztak. Pep nem nagyon pihentet, ha szükséges, a Real ellen meg pláne.
Forca Barca!!!!
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.08.06. 17:43:46

tuziat96 írta:hello valaki meg tudja mondani hogy milyen játékos keretünk van a szuperkupára köszi :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :arrow: :arrow: :arrow:
igen. jó
tuziat96
Barça C
Kapcsolat:

2011.08.06. 17:36:29

hello valaki meg tudja mondani hogy milyen játékos keretünk van a szuperkupára köszi :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :arrow: :arrow: :arrow:
ab1daL
Director del Fútbol

2011.08.06. 17:13:55

Sergio Ramost a 37. percben sérülés miatt le kellett cserélni a Tianjin elleni meccsen. A védő derékfájdalmakra panaszkodott. Hasonló problémák miatt már pihent 11 napot a felkészülés során. Ramosra vizsgálatok várnak, és előfordulhat hogy ki kell hagynia a szuperkupát.[

Mivel volt már hasonló sérülése, ahogy az a fentiben le van írva, nem elképzelhetetlen hogy kiújult, de így biztos, hogy a válogatottal nem játszik majd, viszont ellenünk nem lepne meg, ha már játszana. :lol:

daffy
Madridista

2011.08.05. 14:38:54

Tocy írta: meg ha valamikor, akkor most minden adott ahhoz, hogy megszórjatok. alapemberek hiánya, rossz forma stb...de az is benne van, hogy előhúzunk vmit és jók leszünk :) aztán a visszavágón... :wink:
vagy az,hogy nem ugrik a madrid es igy nem lesz szoras,hanem stabil vedekezes. bar ezt ha valamikor,akkor most nem gondolom
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.05. 14:35:46

daffy írta:
Tocy írta: Hát nem tudom, Coentrao játszana Callejon helyett?

Nálunk pedig: Valdes-Adriano,Piqué,Abidal,Maxwell-Busquets,Xavi,Thiago-Pedro,Villa,Iniesta tiétek erősebbnek tűnik...
igen. coentrao az elso meccsein jol teljesitett,aztan a faradtsag latszott rajta is,mint mindenkin.

szerintem is erosebb a madridi es ami nagyon fontos,hogy elorebb vagyunk a felkeszulesben,ez ilyenkor sokat jelenthet. nem lepne meg egy jo madridi eredmeny,de meg mindig szoros,keves golos meccsre szamitok,bar ha valamikor,akkor ennel a kupanal lehet tesztelni.
meg ha valamikor, akkor most minden adott ahhoz, hogy megszórjatok. alapemberek hiánya, rossz forma stb...de az is benne van, hogy előhúzunk vmit és jók leszünk :) aztán a visszavágón... :wink:
daffy
Madridista

2011.08.05. 14:32:03

Tocy írta: Hát nem tudom, Coentrao játszana Callejon helyett?

igen. coentrao az elso meccsein jol teljesitett,aztan a faradtsag latszott rajta is,mint mindenkin.

szerintem is erosebb a madridi es ami nagyon fontos,hogy elorebb vagyunk a felkeszulesben,ez ilyenkor sokat jelenthet. nem lepne meg egy jo madridi eredmeny,de meg mindig szoros,keves golos meccsre szamitok,bar ha valamikor,akkor ennel a kupanal lehet tesztelni.
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.05. 13:38:38

coentrao es marcelo az egesz szelt be tudja jatszani,benzema hatalmas formaban van,mig ozil helye gyakorlatilag megkerdojelezhetetlen,mert kaka ismet bizonyitotta a felkeszules soran,hogy szhart sem er. :cry:
Hát nem tudom, Coentrao játszana Callejon helyett?

daffy
Madridista

2011.08.05. 13:01:37

a legvaloszinubb felallas a szuperkupara a realtol:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.08.05. 08:27:44

Spanish Super Cup 2011 FC Barcelona Real Madrid promo
Visszaolvastam (jó sokat írtatok 4 nap alatt :lol: ), nem érzem "katasztrofálisnak" a helyzetet!Az előző mérkőzésnek sok tanulsága volt, a felkészülés alatt nagyon fontos, hogy inkább azok kapjanak lehetőséget, akik alapvetően perimeteren szerepelnek!Ennek több oka is van, nagyobb ilyenkor a sérülésveszély, mivel a játékosok folyamatos fizikai edzéseket csinálnak, s izom húzódások könnyebben jönnek elő 1-1 meccs alatt!Illetve látni kell kik azok akik betudnak ugrani!
A szuperkupa meg nem annyira fontos, inkább a bajnokság elejére legyünk utazó formában!Így is kiélezett csatára számítok, s jó érvelés, hogy megadhatja a szezon alaphangját, meg kupát elveszíteni sohasem jó érzés, de azonnal aláírom, hogy vihet mindent a Real, ha miénk a bajnoki cím!Ez a legfontosabb sorozat, s ott kell csúcson lenni!Elismerőek az eredményeik, de nekik pont az önbizalom növelésre van szükségük, ezért is gyengébb ellenfeleket választottak, mi meg inkább "kísérletezünk"!

Izgalmas párharc lesz a szuperkupa döntő, de még ilyen formában is, ha okosan nem kapkodva idegenben tudunk gólt szerezni, akkor meglesz az esély a kupára!Biztos, hogy a RM ismét nagyon szervezett focit fog bemutatni, de türelmesen fel lehet törni!Sokat erősödött a fővárosi klub a világ egyik legjobb edzője ül náluk a padon, de minket se kell félteni! :lol:
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2011.08.05. 01:41:07

shutterisland írta:...
Már régóta ilyeneknek kéne lenni a kölcsönszerződéseknek szerintem. Ezzel mindenki jól jár legalábbis szerintem.Bármelyik esetet nézed, vagy egy remek játékost kapsz vagy pénzt.
Nazario
Jugador del Barça

2011.08.05. 01:09:09

Itt már csak az lesz a kérdés, hogy Canales és a Real 2 év múlva hogyan képzeli el a közös jövőt. Úgy nem sokat fog érni az opciós jogával a Valencia, ha Canales nem akar majd ott játszani.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.08.05. 00:40:47

lehet, fáradt vagyok agyilag, de én nem teljesen értem ezt a canales bizniszt.

elmegy két évre, kapnak 1 millát a kölcsönért perezék, eddig stim.

a valencia kapott egy opciós jogot 12 milláért, amit az elkövetkezendő két évben bármikor érvényesíthet.
ezen felül a realnak van egy plusz visszavásárlási opciója rá, 15-18(akkor ez mennyi is?) milláért.

tehát akkor ha megveszi a valencia (ami valószínűleg meg lesz, mert egyértelműen minimum valencia képességű lesz a srác, ha így fejlődik..) akkor 99%, hogy egyből érvényesíti az opcióját a madrid is ?

mert ebben az esetben hülyeség lenne a valenciától, ha nem venné meg.
hiszen így -1 millió euro, ha meg megveszi, akkor meg + 2-5 millió euroval zárják a kalandot.
(ha tegyük fel megveszik, és a real mégsem él az opciós jogukkal, akkor van egy 20as évei elején járó, tehetséges irányítójuk, a mai árakhoz mérve végül is apróért..és még mindig el lehet adni olajsejkéknek 15 felett, ha bizniszelni akarnak...annyit nevetve dobálnak ki arabék.)

szóval akkor ez végül is a valenciának egy elég jó biznisz.
kapnak egy canalest két évre, -1 milláért (ha nem élnek az opcióval), vagy -13ért véglegesen (ha élnek az opcióval, de a real nem veszi vissza..), vagy pedig +2-5 milláért játszott náluk 2 évet. (ha élnek az opcióval, és a real is.)

mondhatjuk, hogy a realnak is, de kissé túl van bonyolítva, még jobban, mint a bojan ügy.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.04. 20:18:30

S.Agüero írta:
Xabi A. írta:Mi is még formálódunk, keressük az arcunkat, nem vagyunk még készen egyáltalán erre a szezonra. A felkészülési meccseinkből nem lehet sok mindent leszűrni, noname csapatokkal játszottunk, illett megverni az ellenfeleinket.
Ti most beleszaladtatok egy nagy verésbe, többnyire a B csapattal, ami komoly meccsen sosem fog összeállni. Nektek sok hiányzótok volt a Copa miatt, köztük kulcsemberek, nekünk csak 1 nagy hiányzó volt, és ő sem a legnagyobb húzóember. Nálunk igazán azok villogtak, akik tavaly is a hátukon vitték a csapatot (Cé, Özil, Marcelo, Benz) tehát nem léptünk előre tavaly április óta, ez a ti malmotokra hajtja a vizet. Az, akinek lehetősége lenne változtatni az erőviszonyokon (Sahin) szinte az egész alapozást kihagyta sérülés miatt, sztem az egész szezonja rá fog menni a fizikai felzárkózásra. Lesz tél, mire utoléri a társait, Josénál meg nem igazán lehet a padról a kezdőbe bekerülni.
Ettől függetlenül a szuperkupát lehet elhappoljuk előletek, de ez nem jelent semmit a kövi szezonra nézve.
Végre egy normális reálos, aki jól látja a dolgokat! :wink:
Korrekt hsz egy realostól. :)

Remélem, h azért megnyerjük a szuperkupát, de nagyon nagyon nehéz lesz. Még az a jó, h a visszavágó itthon lesz. :)
Azért látja jól dolgokat, mert előre lemond mindenről a szuperkupán kívül? Bár ezt így nem mondja ki, de kb. ez vehető ki belőle.

Előre lépni pedig nemcsak új igazolásokkal lehet. Sztem igenis lépett előre a Madrid április óta. Kb. a BL kiesés óta gáláznak folyamatosan. Bele lehet kötni, h milyen csapatok ellen, és mekkora tétje van ez a meccseknek, de sztem fölösleges. Azért ebben a spanyol bajnokságban a legtöbb meccsükön sztem kb. ez a dominancia várható.
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.04. 20:08:21

ozsimiki írta:Tavalyi szuperkupa meccs első meccsén is még gyengék voltunk, aztán a visszavágóra már gáláztunk. Persze nem evidens,h egy Madrid ellen is sikerül ez, viszont még nem tartunk ott a felkészülésben, és nem is fogjuk behozni a lemaradást a kupameccsig. Így nem lesz akkora meglepetés,ha gyengébb eredményt érünk el,és nem is fog nagyon meghatni.

Persze még így is benne van,hogy a semmiből előhozunk egy nagy meccset az ősi rivális ellen, akik meg már a szezon távolabbi részét is beleszövik ezekbe a sör-felkészülési meccsek képébe azok nem valami tapasztaltak.
Tavaly csak a spanyolok+Messi hiányzott az első meccsről asszem...aztán a másodikra visszajöttek és legáláztuk a Sevillát, bár nem iskolajátékkal, inkább remek helyzetkihasználással.

akkor szerintem igenis óriásit játszottak, emlékszem tisztán, elvégre az egyik legsikeresebb Eurobarca tali keretein belül néztük, és volt minek örülni az eredményen kívül is :D Ozsi
MatyiG
Adminisztrátor

2011.08.04. 20:06:28

Xabi A. írta:Mi is még formálódunk, keressük az arcunkat, nem vagyunk még készen egyáltalán erre a szezonra. A felkészülési meccseinkből nem lehet sok mindent leszűrni, noname csapatokkal játszottunk, illett megverni az ellenfeleinket.
Ti most beleszaladtatok egy nagy verésbe, többnyire a B csapattal, ami komoly meccsen sosem fog összeállni. Nektek sok hiányzótok volt a Copa miatt, köztük kulcsemberek, nekünk csak 1 nagy hiányzó volt, és ő sem a legnagyobb húzóember. Nálunk igazán azok villogtak, akik tavaly is a hátukon vitték a csapatot (Cé, Özil, Marcelo, Benz) tehát nem léptünk előre tavaly április óta, ez a ti malmotokra hajtja a vizet. Az, akinek lehetősége lenne változtatni az erőviszonyokon (Sahin) szinte az egész alapozást kihagyta sérülés miatt, sztem az egész szezonja rá fog menni a fizikai felzárkózásra. Lesz tél, mire utoléri a társait, Josénál meg nem igazán lehet a padról a kezdőbe bekerülni.
Ettől függetlenül a szuperkupát lehet elhappoljuk előletek, de ez nem jelent semmit a kövi szezonra nézve.
Végre egy normális reálos, aki jól látja a dolgokat! :wink:
Korrekt hsz egy realostól. :)

Remélem, h azért megnyerjük a szuperkupát, de nagyon nagyon nehéz lesz. Még az a jó, h a visszavágó itthon lesz. :)
Xabi A.
Barça C

2011.08.04. 19:48:38

Mi is még formálódunk, keressük az arcunkat, nem vagyunk még készen egyáltalán erre a szezonra. A felkészülési meccseinkből nem lehet sok mindent leszűrni, noname csapatokkal játszottunk, illett megverni az ellenfeleinket.
recrea
Llegenda del Barça

2011.08.04. 15:21:32

daffy írta:
Tocy írta: baromi erősnek tűnik...aztán hogy mit hoztok ki belőle, az meg a jövő zenéje :)
szerintem nem titkoltan ramegyunk a bl-re,de en a bajnoksagot erzem legvaloszinubbnek(mar ami a fontos kupakat illeti),pont a keret melysege miatt. en most 50-50%ot adnek a bajnoksagra,bl 35-65oda,kupa 60-40ide. nem varok akkora barca folenyt,de a klasszikusokon ismet ti lesztek szerintem az eselyesebbek. remelem iden valahogy nem ott dol el.
Nem igazán értem/látom, h milyen meggondolás van a százalékok mögött? A keret mélysége sztem egyformán hat mindegyik kupára. Amúgy Mu tavaly rotált, vagy cserélt sokat? (sérüléseket nem figyelembe véve)
Válasz küldése