Pedig te se vagy új a fórumon, hozzá szokhattál ezekhez a pesszimista gondolatokhoz.Bestbarca írta:Így van Kalap1988...Hasonló a véleményem...
Én nem tudom mit kell sopánkodni,meg aggodalmaskodni...
Barça vs. Real - El Clásico
- ab1daL
- Director del Fútbol
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Így van Kalap1988...Hasonló a véleményem...
Én nem tudom mit kell sopánkodni,meg aggodalmaskodni...Tegnap felkészülés nélkül,egy strandról befutott csapat leixelt,egy fullos állapotban lévő Reallal...Öhhh mit lehet még elvárni???
Persze ki is kaphattunk volna,de ha a realitásokat nézzük a madridnak 8 emberrel kellett volna befejeznie a meccset...Nekünk szerencsénk volt egy két szitunál,nekik is ennyi...Simán becsúszhatott volna nekik legalább egy piros,és akkor más a meccs,és mi is simán bekaphattunk volna még egy gól és akkor is teljesen más...Sztem az ocsmánykodások miatt így igazságos a meccs...Jobbak voltak,tény,de 1-2 pirost kellett volna kapniuk ez is tény...
Amúgy meg ezért sztárok a sztárok,hogy helyzet nélkül is tudtunk 2-t vágni...A visszavágó más tészta lesz,azért félig sérült játékosok már kezdhetnek szerdán az tuti...
Tehát Pique lesz a védelemben,Busi és Xavi lesz a kpn,szal az már onnatól más meccs...Ugyanis Busi és Xavival kiegészülve nem fognak tudni így átpasszolni minket, nomeg ha összeáll a félelmetes Busi-Ini-Xavi középpálya,akkor nem sokat lesz náluk a labda,pláne nem a Camp Nouban,az tuti...Pique egymaga kb 2 védőt ér,sztem magasan a legjobb védő a világon,ahogy helyezkedik,szerel,indít,és mellette nem kicsit szervezi össze az egész védelmet,hiába látszik Puyol mester keze rajta...Szal ha hátra is megy a labda más lesz...És ha Messi sem fog hányingerrel küzködni,már megint más...Pedro is fix kezdő,jól pörgött,azért ő sokkal többet tud csapatjátékban még mint a frissen érkezett Alexis,aki jó,de még bele kell szoknia...
Azért ezek elég jelentős változások lesznek,kb. egy másik csapat...Tavaly is emlékezzünk hogy levert minket a Sevilla az első meccsen,aztán hogy lefociztuk őket a Camp Nouban...Okés ez a Real jobb,mondjuk most nem is kell 1-3ról fölállnunk...Mindenesetre csak arra akartam ezzel utalni,hogy tavaly a VBről visszaérkező hulla fáradt keret mennyit volt képes javulni játékban pár nap alatt...Szal think again...
Én nem tudom mit kell sopánkodni,meg aggodalmaskodni...Tegnap felkészülés nélkül,egy strandról befutott csapat leixelt,egy fullos állapotban lévő Reallal...Öhhh mit lehet még elvárni???
Persze ki is kaphattunk volna,de ha a realitásokat nézzük a madridnak 8 emberrel kellett volna befejeznie a meccset...Nekünk szerencsénk volt egy két szitunál,nekik is ennyi...Simán becsúszhatott volna nekik legalább egy piros,és akkor más a meccs,és mi is simán bekaphattunk volna még egy gól és akkor is teljesen más...Sztem az ocsmánykodások miatt így igazságos a meccs...Jobbak voltak,tény,de 1-2 pirost kellett volna kapniuk ez is tény...
Amúgy meg ezért sztárok a sztárok,hogy helyzet nélkül is tudtunk 2-t vágni...A visszavágó más tészta lesz,azért félig sérült játékosok már kezdhetnek szerdán az tuti...
Tehát Pique lesz a védelemben,Busi és Xavi lesz a kpn,szal az már onnatól más meccs...Ugyanis Busi és Xavival kiegészülve nem fognak tudni így átpasszolni minket, nomeg ha összeáll a félelmetes Busi-Ini-Xavi középpálya,akkor nem sokat lesz náluk a labda,pláne nem a Camp Nouban,az tuti...Pique egymaga kb 2 védőt ér,sztem magasan a legjobb védő a világon,ahogy helyezkedik,szerel,indít,és mellette nem kicsit szervezi össze az egész védelmet,hiába látszik Puyol mester keze rajta...Szal ha hátra is megy a labda más lesz...És ha Messi sem fog hányingerrel küzködni,már megint más...Pedro is fix kezdő,jól pörgött,azért ő sokkal többet tud csapatjátékban még mint a frissen érkezett Alexis,aki jó,de még bele kell szoknia...
Azért ezek elég jelentős változások lesznek,kb. egy másik csapat...Tavaly is emlékezzünk hogy levert minket a Sevilla az első meccsen,aztán hogy lefociztuk őket a Camp Nouban...Okés ez a Real jobb,mondjuk most nem is kell 1-3ról fölállnunk...Mindenesetre csak arra akartam ezzel utalni,hogy tavaly a VBről visszaérkező hulla fáradt keret mennyit volt képes javulni játékban pár nap alatt...Szal think again...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
-
- Director del Fútbol
Az nem érv, hogy 3 napot edzettek kb együtt és nincsenek formában ( sérültek, Copa America és a többi), míg a Madrid hetek óta kb teljes kerettel készült? Ne vicceljünk már, jogos lenen a dolog, ha ez szeptemberben van, de még messze nem vagyunk formában, be nem fogunk ragadni,mert 1-2 hét szerintem elég a formához, illetve sok csapatot így is megverünk. Emlékezzünk, tavaly a Sevilla ellen is kb annyira rosszul játszottunk mint most és mi lett a vége. Nem állítom, hogy szerdán már gálát látunk, de valamelyik első bajnokin már könnyen lehet. Én inkább jó jeleket vélek felfedezni, de persze, akik csípőből Guardiola ellenesek ( nem célzok senkire) azok az előző években is meccsről-meccsre szinte temették a csapatot és kárörvendők voltak, ha kikaptunk, mintha csak Pep ellen szorítanának, nem pedig a Barcelonának ( ez mostanában kiegészült az Anti-Rossel fan klubbalZozzy 5 írta:helytálló guardiola nyilatkozata, miszerint büszke a játékosira. tudniillik tegnap a klasszisai mentették meg a teljesen ötlettelen edzőnket egy olyan madrid ellen, ahol óriási a fejlődés. az eddig látottak alapján nagyon a küszöbön van egy kipukkadás nálunk. még a tegnapról annyit, hogy abidal magához képest félelmetesen [auto_cenzúra] volt ahogy középen iniesta is, elől villa és messi a góljaikon kívül pedig nem voltak a pályán.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Azért vegyük figyelembe a tényeket is.
A madrid az alapcsapatával állt ki, tőlünk meg hiányzott 4 alapkezdő. Ráadásul ebből 2 a védelemből!!!
Elől meg egy 2-3 edzéses Alexis is kezdett, ettől függetlenül biztatóan mozgott.
Ettől függetlenül elismerem,hogy jobb volt a madrid,és ránk nézve hízelgő az eredmény,de könyörgöm...megnéztem volna mondjuk hogy hogy ment volna a realnak,ha a védelem közepéből a két alapemberüket kivesszük,meg mondjuk a középpályáról Xabi Alonsot,és Özilt. Nálunk meg az alapkezdő lett volna.
Ezek csak találgatások,de azt akarom ezzel jelezni,hogy a legerősebb összeállítású real játszott,egy olyan barca ellen,akik az életben még egyszer nem fognak így felállni.
A madrid az alapcsapatával állt ki, tőlünk meg hiányzott 4 alapkezdő. Ráadásul ebből 2 a védelemből!!!
Elől meg egy 2-3 edzéses Alexis is kezdett, ettől függetlenül biztatóan mozgott.
Ettől függetlenül elismerem,hogy jobb volt a madrid,és ránk nézve hízelgő az eredmény,de könyörgöm...megnéztem volna mondjuk hogy hogy ment volna a realnak,ha a védelem közepéből a két alapemberüket kivesszük,meg mondjuk a középpályáról Xabi Alonsot,és Özilt. Nálunk meg az alapkezdő lett volna.
Ezek csak találgatások,de azt akarom ezzel jelezni,hogy a legerősebb összeállítású real játszott,egy olyan barca ellen,akik az életben még egyszer nem fognak így felállni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ezt én is így látom. Lehet, h most ezek az egyéni villanások elegek leszenek a Szuperkupa győzelemre, de sürgősen és jelentősen kell javulni a csapatnak, mert a bajnokságra ez kevés lesz. Ha pl. a az elején beragadnánk, az elmúlt két év szoros bajnokságait figyelembe véve nagy baj lenne.Zozzy 5 írta:helytálló guardiola nyilatkozata, miszerint büszke a játékosira. tudniillik tegnap a klasszisai mentették meg a teljesen ötlettelen edzőnket egy olyan madrid ellen, ahol óriási a fejlődés. az eddig látottak alapján nagyon a küszöbön van egy kipukkadás nálunk. még a tegnapról annyit, hogy abidal magához képest félelmetesen [auto_cenzúra] volt ahogy középen iniesta is, elől villa és messi a góljaikon kívül pedig nem voltak a pályán.
-
- Llegenda del Barça
helytálló guardiola nyilatkozata, miszerint büszke a játékosira. tudniillik tegnap a klasszisai mentették meg a teljesen ötlettelen edzőnket egy olyan madrid ellen, ahol óriási a fejlődés. az eddig látottak alapján nagyon a küszöbön van egy kipukkadás nálunk. még a tegnapról annyit, hogy abidal magához képest félelmetesen [auto_cenzúra] volt ahogy középen iniesta is, elől villa és messi a góljaikon kívül pedig nem voltak a pályán.
Igen, mert te daffy vagy! Kb az egyetlen objektív madridista, akivel mostanában találkoztam. A véleményem teljesen ugyanez. Én a többi szurkoló véleményére lennék kíváncsi!daffy írta:nem,ezért nem is megyek veled focizni,illetve nem kapok évi 5 millió eurós fizetést,meg az isten tudja még mit. ezzel nem megmagyarázni akarom,de tudják,hogy mit vállalnak.Cali írta:Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy nem veszik észre, mit csinál Pepe a Barca meg egy néhány csapat ellen... Sajnos azt kell mondani, Xabi, Pepe, Ramos és Khedira kb csak azért játszik a klasszikusokon, hogy mocskos belépőkkel lassítsák a játékot. Még mielőtt leoltana pár madridista, hogy ez kemény foci nem kisasszonyok sportja, azoknak feltenném ezt a kérdést: Nektek mennyire ízlene, ha kimennénk focizni és a fejetek magasságában rugdosnánk meg hátulról nyújtott lábbal lekaszálnánk titeket? Akkor is azt mondanátok, hogy jogos amit csinálunk, mert ez foci és a keménység hozzá tartozik?
az én szememben khedira 2 sárga után elhagyta volna a pályát,pepe dettó nem fejezte volna be,xabi sárga,sanchez narancssárga,valdes sárga,marcelo sárga. 1-1 tizi maradt el. a véleményem ez volna,elképzelhető,hogy kihagytam valamit.
- Kash
- Entrenador del Barça
Cali írta:Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy nem veszik észre, mit csinál Pepe a Barca meg egy néhány csapat ellen... Sajnos azt kell mondani, Xabi, Pepe, Ramos és Khedira kb csak azért játszik a klasszikusokon, hogy mocskos belépőkkel lassítsák a játékot. Még mielőtt leoltana pár madridista, hogy ez kemény foci nem kisasszonyok sportja, azoknak feltenném ezt a kérdést: Nektek mennyire ízlene, ha kimennénk focizni és a fejetek magasságában rugdosnánk meg hátulról nyújtott lábbal lekaszálnánk titeket? Akkor is azt mondanátok, hogy jogos amit csinálunk, mert ez foci és a keménység hozzá tartozik?
ez nekem is megfordult a fejemben, hogy csak azért játsztassa ezeket a játékosokat, hogy faultokat kövessenek el, és aztán Murinho reklamáljon, hogy elhitesse a nézőkkel, hogy a Barca a birói segitségekkel tud csak győzni. Ha nincs a Madridban a három fő, nevezetessen (Casillas, pepe, ronaldo) akkor már rég nem itt tartanának.

nem,ezért nem is megyek veled focizni,illetve nem kapok évi 5 millió eurós fizetést,meg az isten tudja még mit. ezzel nem megmagyarázni akarom,de tudják,hogy mit vállalnak.Cali írta:Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy nem veszik észre, mit csinál Pepe a Barca meg egy néhány csapat ellen... Sajnos azt kell mondani, Xabi, Pepe, Ramos és Khedira kb csak azért játszik a klasszikusokon, hogy mocskos belépőkkel lassítsák a játékot. Még mielőtt leoltana pár madridista, hogy ez kemény foci nem kisasszonyok sportja, azoknak feltenném ezt a kérdést: Nektek mennyire ízlene, ha kimennénk focizni és a fejetek magasságában rugdosnánk meg hátulról nyújtott lábbal lekaszálnánk titeket? Akkor is azt mondanátok, hogy jogos amit csinálunk, mert ez foci és a keménység hozzá tartozik?
az én szememben khedira 2 sárga után elhagyta volna a pályát,pepe dettó nem fejezte volna be,xabi sárga,sanchez narancssárga,valdes sárga,marcelo sárga. 1-1 tizi maradt el. a véleményem ez volna,elképzelhető,hogy kihagytam valamit.
Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy nem veszik észre, mit csinál Pepe a Barca meg egy néhány csapat ellen... Sajnos azt kell mondani, Xabi, Pepe, Ramos és Khedira kb csak azért játszik a klasszikusokon, hogy mocskos belépőkkel lassítsák a játékot. Még mielőtt leoltana pár madridista, hogy ez kemény foci nem kisasszonyok sportja, azoknak feltenném ezt a kérdést: Nektek mennyire ízlene, ha kimennénk focizni és a fejetek magasságában rugdosnánk meg hátulról nyújtott lábbal lekaszálnánk titeket? Akkor is azt mondanátok, hogy jogos amit csinálunk, mert ez foci és a keménység hozzá tartozik?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Csukva.
Meccs ideje alatt élő közvetítés topik, félidőben utána elemzés a spanyol kupa & szuperkupa topikban, majd ez is ki lesz nyitva utána nem sokkal.
Jó szurkolást mindenkinek! ámokfutásoktól mentes Klasszikust!
FORCA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Kell Keita. Érzi Pep is, hogy nincs még formában a csapat, a Madridnak meg pont a támadó szekciója muzsikált elég jól a felkészülés során. Kell a stabilitás a középpályára.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
-
- Capitá del Barça
A középpályával ne vagyok elégedett.Keita helyett Ini.Ini helyett Pedro.

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
Possible line-up (vs Real Madrid): Valdes - Alves Pique Abidal Adriano - Xavi Busquets Keita - Iniesta Messi Villa
- peccerta
- Jugador del Barça
kakasugynok007 írta:Szerintem minden El Clasicót optimistán kell kezdeni -még ha nem is mi vagyunk az esélyesek-.Aki szerint a Barca kikap az fogadjon a Madridra mert ha a Madrid nyer akkor az is jó és ha a Barca nyer akkor meg azért jó.
Itt a lényeg

Még 2-3 óra és okosabbak leszünk ,de főleg boldogabbak

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peccerta 2011.08.14. 20:08:14-kor.
-
- Capitá del Barça
Szerintem minden El Clasicót optimistán kell kezdeni -még ha nem is mi vagyunk az esélyesek-.Aki szerint a Barca kikap az fogadjon a Madridra mert ha a Madrid nyer akkor az is jó és ha a Barca nyer akkor meg azért jó. 

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Csak azért vagyok bosszús, mert így egyszerűen nem lehet nekimenni egy ilyen meccsnek, ahogy mi tesszük. Oké, hogy kellett a bevétel, meg minden...de tán célszerűbb lett volna elvégezni azt a munkát, ami a sikerhez kell. Most az a helyzet, hogy még jól is jönne nekünk a sztrájk, lenne idő picit csiszolni még a dolgokon. A mai meccsnek akkor sem mi lennénk az esélyesei, ha a Valencia ellen nyomnánk, de bízom a szoros eredményben. Afelől meg kétségem sincs, hogy a ligában majd ha odakerülünk, megcsapjuk a madridot, mert az erőviszonyok nem változtak tavaly óta, sőt, ha beépülnek az igazolásaink...de a mai más meccs lesz.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- peccerta
- Jugador del Barça
Dehogy lesz világvégeszajko írta:nekem is ez a megérzésem,de nem nagyon érdekel,ha kikapunk,akkor kikapunk. engem hidegen hagy. a szuperkupa nem nagyon érdekel...Bogyó írta:Lehet engem pesszimistának vagy akárminek titulálni, de szerintem a mai meccset a Madrid nyeri. 2-1 a tippem. De ne nekem legyen igazam.
de sajnos vannak olyan emberkék a fórumon,akik vereség esetén világvégével dobálóznak
de bízom a csapatban,hogy rámcáfolnak

Speciál nem fogunk kikapni,de ha ez bekövetkezik sem kell semmit temetni mert van egy hazai találkozó ahol mi vagyunk az esélyesek,talán még a bwin szerint is

Ha bukjuk az egészet sem kell lehozni a holdat, maximum előnnyel indítják a szezont,de ezt végképp nem tudom elképzelni......
Sport szerinti kezdők:
http://www.sport.es/resources/jpg/3/2/1313271340023.jpg
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peccerta 2011.08.14. 19:58:36-kor.
nekem is ez a megérzésem,de nem nagyon érdekel,ha kikapunk,akkor kikapunk. engem hidegen hagy. a szuperkupa nem nagyon érdekel...Bogyó írta:Lehet engem pesszimistának vagy akárminek titulálni, de szerintem a mai meccset a Madrid nyeri. 2-1 a tippem. De ne nekem legyen igazam.
de sajnos vannak olyan emberkék a fórumon,akik vereség esetén világvégével dobálóznak

de bízom a csapatban,hogy rámcáfolnak

Lehet engem pesszimistának vagy akárminek titulálni, de szerintem a mai meccset a Madrid nyeri. 2-1 a tippem. De ne nekem legyen igazam. 

0-2 a tippem.
- peccerta
- Jugador del Barça
Nem csak a sérülések jelentenek egy club életében problémát:)sjd írta:Ez azért komolypeccerta írta: Náluk is ott vannak a sérültek és egyéb problematikák,max nem kiabálják világgá.![]()
Eltitkolják a sérüléseket? (a válogatott fordulókból kiindulva inkább kitalálják őket...)
Meg mondjuk nehezen tudom elképzelni, hogy titokban tartanának olyanokat, hogy a fél csapat egy új igazolást is beleértve aug 8-án érkezett, úgyhogy szerintem nincs is ilyenről szó
Tényleg nem arról híresek hogy eltitkolnák a sérüléseket,nem is erre hegyeztem a dolgot....
Mindegy mindenki kezelje ahogy érti.
A lényeg hogy nem kell itt túlmisztifikálni a Realt.
Szerintem most sem jobbak mint mi és amíg Pep az edző és ilyen játékosaink vannak,addig soha nem is lesznek:)
Kb ez itt a lényeg....
És marhára idegesít hogy mindenki pesszimista:))))))))))))
Hajrá Barca
Ez azért komolypeccerta írta: Náluk is ott vannak a sérültek és egyéb problematikák,max nem kiabálják világgá.

Eltitkolják a sérüléseket? (a válogatott fordulókból kiindulva inkább kitalálják őket...)
Meg mondjuk nehezen tudom elképzelni, hogy titokban tartanának olyanokat, hogy a fél csapat egy új igazolást is beleértve aug 8-án érkezett, úgyhogy szerintem nincs is ilyenről szó
- peccerta
- Jugador del Barça
socio66 írta:több ideje készül együtt a teljes keretük? igen.peccerta írta:Semmi,de semmi nem bizonyítja számomra hogy esélyesebb lenne a Real,még akkor sem ha Ők játszanak otthon.
kevesebb sérültjük/nem teljesen egészséges játékosuk van? igen.
hagyományosan gyengén játszunk pep óta a szuperkupákon,főleg az első meccsen? igen.
ez szerintem elég ok,de még idevehetem azt is hogy jobban dolgozik bennük a reváns a tavalyi dolgok után.
a fogadóirodák is a madrid mellett tették le a voksukat,mindenki látja a tényeket.
ez persze nem jelenti azt hogy ne rukkolhatnánk ki valami meglepetéssel ma is,illetve hogy a későbbi klasszikusokon ne mi lennénk megint az esélyesek.
de a mai meccset helyén kell kezelni,ha esetleg nem úgy sikerül.
Figyelj:
Náluk is ott vannak a sérültek és egyéb problematikák,max nem kiabálják világgá.
A statisztikák stb baromságokat meg hagyjuk már.
Mert a bwin azt mondja a Real nyer attól még ez nem fog bekövetkezni.
Én igen is bízom a fiúkban és biztos vagyok benne hogy jó eredmény lesz.
Ha netán kikapunk sem kell elkeseredni hisz szerdán mindent helyrehozhatunk!