Magyar Válogatott
-
- Capitá del Barça
Engem az egész meccs a Barca-Chelsea meccsre emlékeztetett, lightos kivitelben. Mi bekkeltünk, a csehek meg támad(gat)tak.
Mi meg két támadás- két gól.
Mi meg két támadás- két gól.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Más véleményen vagyunk.LG írta: A büntetőt pont láttam, de sztem elég egyértelmű volt, Juhász két kézzel húzta, gyötörte a cseh játékost.
Szerintem Juhász tolta Barost, Bartos ráncigálta Juhász mezét, aztán Juhász elrúgta a labdát. Egyébként Baros sem reklamált ha jól emlékszem.
Volt még egy szituáció, amikor inkább tizenegyest adtam volna a cseheknek mint itt.
Egyébként Puhl is azt mondta, hogy nem volt tizenegyes.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Szerintem nem is azt fújták le, hanem a rúgást (ami egyértelmű labda volt.). Ugyanúgy vonszolták egymást előtte, soha nem volt 11-es. Puhlsanyibá szerint sem.LG írta: A büntetőt pont láttam, de sztem elég egyértelmű volt, Juhász két kézzel húzta, gyötörte a cseh játékost.

Amúgy tényleg pocsék meccs volt, amin egy komolyabb 21%-os labdabirtoklással megvertünk egy EB résztvevőt.

A meccs embere nálam is Bogdán, de én még Varga Józsit emelném ki, ő mindenhol ott volt.

Amúgy elég komoly pechsorozat sújtja a magyar válogatottat: Gera, Rudolf, Koman, Buzsáky, Hajnal és ma a meccsen Juhász... Reméljük szeptemberre mindenki bevethető lesz.
Én még mindig hiszek a magyar fociban.

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
A büntetőt pont láttam, de sztem elég egyértelmű volt, Juhász két kézzel húzta, gyötörte a cseh játékost.FtcSikiHun írta:sérült. ha jól tudom kiutazott a kerettel, de csak könnyített edzést végzett.messideco írta:Koman merre van? Elnéztem volna azért, tisztára Iniesta beütése van a gyereknek
Egyébként ritka fos meccs volt. Bogdánon kívül senkit nem tudok kiemelni. A két gól tényleg szép volt, a tizenegyes nem volt jogos. röviden ennyi.
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
sérült. ha jól tudom kiutazott a kerettel, de csak könnyített edzést végzett.messideco írta:Koman merre van? Elnéztem volna azért, tisztára Iniesta beütése van a gyereknek
Egyébként ritka fos meccs volt. Bogdánon kívül senkit nem tudok kiemelni. A két gól tényleg szép volt, a tizenegyes nem volt jogos. röviden ennyi.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Ezt a Cheh-ek-et nyugtass meg, h csak poénnak szánod.Kash írta:Nem volt rossz mérkőzés, a Cheh-ek nagyon akarták birtokolni a labdát, azthitték, hogy ők a Barcelona...Erre benyaltak egy gólt
![]()
Grat Balázsnak a góljához, igazi klasszis megoldás.
Egyébként a Cheh-ek 79%-ban birtokolták a labdát.

- Kash
- Entrenador del Barça
Nem volt rossz mérkőzés, a Cheh-ek nagyon akarták birtokolni a labdát, azthitték, hogy ők a Barcelona...
Erre benyaltak egy gólt

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Csehország-Magyarország 1-2!
Aki nem látta az nem maradt le sok mindenről.
A 2 gólunk szép volt, röviden ennyi. Ismét alibiztek egy jót a srácok, ismét pocsék teljesítménnyel. Akit ki lehet emelni az Bogdán és Szalai! Rajtuk látszott, hogy akarnak is valamit, és egész jól teljesítettek. A többieket nem lehet értékelni szerintem.
Azt pedig megint csak nem értem, hogy miért csak egy csatárral kezdtünk, de mindegy is.
Ezt a meccset csak Horti tudta volna érdekessé tenni, rendkívül unalmas volt. A csehek sem törték magukat, mi sem.
Aki nem látta az nem maradt le sok mindenről.

Azt pedig megint csak nem értem, hogy miért csak egy csatárral kezdtünk, de mindegy is.
Ezt a meccset csak Horti tudta volna érdekessé tenni, rendkívül unalmas volt. A csehek sem törték magukat, mi sem.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- BarcasKrisz
- Jugador d'estrella
Mindenesetre elgondolkodtató Bölöni nyilatkozata, miszerint a magyar válogatott már 30 éve "épül", a románoknak nincs mitől tartaniuk...
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."
/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."
/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Hát csak attól félek, hogy a selejtezőkön is ugyanazok a játékosok fognak játszani, akikkel nem kis túlzással már megbuktunk. Fáj azt látni, hogy van egy-két egészen normális játékosunk és 1 meccs erejéig sem játszik a válogatottban, de a nokedli jancsik meg állandóan ott ülnek. Van egy jó gerinc, de egyéniségeink nincsenek. Láttam a Brazília-Montenegro meccset, ahol a bosnyák csapatban Dzeko, Ibisevic, Pjanic játszottak. Nekünk ilyen játékosaink nincsenek.Lionel85 írta:Neked is és Sanyi bának is igaza van. Neked azért, mert itt tényleg mindig a legjobbakat kell(ene) játszatni. Minden meccs nagyon fontos, főleg hazai pályán egy mostani bolgár csapatot verni kellett volna egy 2011-es formával. Sanyi bának annyiban van igaza, hogy ez nem tétmeccs, hanem tesztmeccs. Most ki lehet próbálni a vb-selejtezők előtt, kit lehet még betenni a csapatba. Hogy aztán ha már jönnek a tétmeccsek, akkor nagyobb legyen a merítési lehetőség és ne egy török, román, holland válogatott ellen tegyen be rutintalan játékosokat.
Nehéz itt rendet tenni, de inkább én is arra hajlanék, hogy minden meccset komolyan kéne venni. Ahogy Buzsáky is nyilatkozta a meccs előtt, azért hívja be a kapitány a játékost, hogy bizonyítson, hogy jó a címeres mezre. Sajnos aztán ezt ezen a meccsen nem bizonyította be senki. Max. Bogdán.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ha rajtam kívül más is írta, akkor rá gondoltál, ha az enyémet olvastad, akkor nyilván szó szerint úgy lehetett, hogy én magát Egervárit idéztem, miszerint azért hagyta ki Vadóczot (és még valakit, aki nem jut már eszembe), mert róluk tudja, mire képesek és most olyanokat hívott be, akik eddig kevesebb szerepet kaptak.Barcaman1993 írta:Most nem is tudom, hogy ki írta, de a lényeg az volt, hogy xy játékosok nem szerepelnek Egervári tervei közt. Na ilyen nincsenA magyar válogatott nem klubcsapat
Klubcsapatoknál tényleg van ilyen, látjuk minden nap, de a válogatott teljesen más tészta. Ahogy írtam már 80-szor, hogy azért válogatott, mert a legjobbak játszanak. Itt nincs ilyen, hogy gondolok egyet és pl. Dzsudzsákot, Juhászt vagy sorolhatnám, hogy olyan ok mit kiteszek, mert nincsenek bent az elképzeléseimben. Itt ezt nem lehet megcsinálni. Itt az edzőnek nincs tejhatalma. Itt nem lehet csak úgy embereket kihagyni.
Neked is és Sanyi bának is igaza van. Neked azért, mert itt tényleg mindig a legjobbakat kell(ene) játszatni. Minden meccs nagyon fontos, főleg hazai pályán egy mostani bolgár csapatot verni kellett volna egy 2011-es formával. Sanyi bának annyiban van igaza, hogy ez nem tétmeccs, hanem tesztmeccs. Most ki lehet próbálni a vb-selejtezők előtt, kit lehet még betenni a csapatba. Hogy aztán ha már jönnek a tétmeccsek, akkor nagyobb legyen a merítési lehetőség és ne egy török, román, holland válogatott ellen tegyen be rutintalan játékosokat.
Nehéz itt rendet tenni, de inkább én is arra hajlanék, hogy minden meccset komolyan kéne venni. Ahogy Buzsáky is nyilatkozta a meccs előtt, azért hívja be a kapitány a játékost, hogy bizonyítson, hogy jó a címeres mezre. Sajnos aztán ezt ezen a meccsen nem bizonyította be senki. Max. Bogdán.

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
looka írta:A Priskin-téma meg rengetegszer előkerül, de itt megint csak azt tudom írni, hogy kit hívjunk be helyette? Lehet, hogy nem is játszott volna tegnap, ha Rudolf egészséges, mert abszolút peremember ő is, nyilván játszani játszik, de nézd meg azt is, hogy amíg Szalai partvonalon kívül volt egy évig, Németh nem játszott abszolút (itt jegyezném meg, mivel őt is felhoztad, hogy most stabil kezdő a Walwijk-ben, szóval tehetsége alapján teljes mértékben indokolt volt a szereplése tegnap, plusz szerintem jól is játszott egyébként..), akkor valakit játszatni kellett. Egervári nem akart teljesen újoncot vagy olyan játékost meghívni az EB selejtezők közepén, aki ősidők óta nem játszott a válogatottban, szóval teljesen kézenfekvő volt Priskin.

Másrészt hiába a 10 millió szövetségi kapitány, de előfordulhat, hogy azok az emberek több meccset látnak, mint Egervári. Remélem érthetően fogalmazok.
Aztán ahhoz, amit te írtál. Ismét csak ismétlem magam. Hogy lehet egy olyan játékos válogatott, akit nem látunk játszani? Mert Priskin esetében ez jó pár évig így ment. De szte az is beszédes, hogy a Fourfourtwo-nak volt egy olyan cikkje, aminek a címe: A klubjuk a magyar válogatott. Konkrétan Komanra és Némethre gondolt. Ilyen emberekkel akarunk eredményeket elérni? Kicsit elkanyarodtam, térjünk vissza a Priskin kérdésre. Név alapján nem tudom, hogy ki kellett volna behívni (Air Sanyi

Aztán az, hogy Németh a Walwijk-ben jól teljesít az nem jelent semmit. Le lettem oltva az NB1 színvonala miatt. Hát a holland sem jobb. Pontosabban jobb, mert van Ajax, Psv, stb., de amelyik már nem igazán a nagy csapatok közé tartozik, (mint pl. a Walwijk) az bőven NB1-es színvonal, vagy még gyengébb. A Nijmagenben 5 magyar játékos játszik. Ne mondja nekem bárki, hogy az a csapat ahol 5 magyar van az jobb, mint egy NB1-es csapat. Mert ez nagyon nem így van...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Szerintem elég régóta várunk már hogy végre legyen egy ténylegesen versenyképes válogatottunk. Van pár biztató meccsünk, tisztesen helytállunk a selejtezős csoportjainkban, de van amikor még ez sem sikerül, majd jön a menesztés, az új kapitány, új remények, féltávnál jól állunk elkönyveljük a fejlődést majd a táv második felét már nem tudjuk teljesíteni és kezdődik minden előröl. Kb ez zajlik évek óta a válogatottnál!
Nem mondom hogy az Egervári-csapat nem javult a korábbiakhoz képest, de ez édeskevés. És ne legyen igazam de szerintem ez megfog mutatkozni a VB-selejtezőkön. A vége ugyanaz lesz, Egervári távozik, az új cél a 2016-os EB, és újra reménykedhetünk...
Nehéz már bizakodni, legalábbis nekem, mert az áttöréstől még mindig nagyon messze vagyunk, sajnos!

Nem mondom hogy az Egervári-csapat nem javult a korábbiakhoz képest, de ez édeskevés. És ne legyen igazam de szerintem ez megfog mutatkozni a VB-selejtezőkön. A vége ugyanaz lesz, Egervári távozik, az új cél a 2016-os EB, és újra reménykedhetünk...
Nehéz már bizakodni, legalábbis nekem, mert az áttöréstől még mindig nagyon messze vagyunk, sajnos!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Ugye nem akarsz összeesküvés-elméleteket gyártani?Barcaman1993 írta:Magyarul, aki csókos. Persze ez nem így van, de a lényeg ez. Viszont ilyen játékosokkal nem lesz eredmény. Eredményt csak jó játékosok fognak hozni, nem pedig olyanok akik a másodosztályokban rendre melegítik a padot. Egervári megmondta, hogy állandóságot szeretne, de a kapu nyitva az új emberek előtt. A semennyit sem játszó Kádárt és Buzsákyt behívta, de korábban ugyanezt megtette Némethtel, vagy éppen Priskinnel. Csak tudnám, hogy mi alapján hív be olyan játékosokat, akiket látott játszani. Mert ez így volt...

Szerintem köze nincs (vagy ha van, akkor is csak kevés) ahhoz a szitunak, hogy ki pitizik a kapitánynak, meg ki nem. Persze én nem látok a dolgok a mögé, az is lehet, hogy naiv vagyok, de nekem nem tűnt úgy eddig, hogy Egervári arcra osztályoz.
A Kádár-Buzsáky vonalhoz meg annyit, hogy ez a két játékos pont hogy nem tartozik a válogatott a magjához jelenleg... Az EB-selejtezőkön nem is játszottak vagy csak baromira keveset. A Priskin-téma meg rengetegszer előkerül, de itt megint csak azt tudom írni, hogy kit hívjunk be helyette? Lehet, hogy nem is játszott volna tegnap, ha Rudolf egészséges, mert abszolút peremember ő is, nyilván játszani játszik, de nézd meg azt is, hogy amíg Szalai partvonalon kívül volt egy évig, Németh nem játszott abszolút (itt jegyezném meg, mivel őt is felhoztad, hogy most stabil kezdő a Walwijk-ben, szóval tehetsége alapján teljes mértékben indokolt volt a szereplése tegnap, plusz szerintem jól is játszott egyébként..), akkor valakit játszatni kellett. Egervári nem akart teljesen újoncot vagy olyan játékost meghívni az EB selejtezők közepén, aki ősidők óta nem játszott a válogatottban, szóval teljesen kézenfekvő volt Priskin. Egyébként próbálkozott Feczesinnel is, de ő még gyengébb, mint Priskin.
Mindent egybevetve, nem érzem úgy, hogy rossz úton haladnánk, csak a tízmillió szövetségi kapitány országában mindenki minél hamarabb eredményt akar, és ha valami nem úgy történik, ahogy az neki megfelelne, akkor mindjárt kongatja a vészharangot. Illetve az sem elhanyagolható, hogy kinek mi számít eredménynek... A hangsúly most a türelmen van, szóval én egyelőre megbízok Egerváriban.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Mármint a válogatottban? Mert a klubcsapatában Vadócz a legutóbbi 8 meccsén zsinórban kezdő volt. A válogatottat én sem értem, nálam alapember lenne képességei alapján. Egervári most azért hanyagolta, mondván "olyanoknak ad szerepet, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak, Vadóczék képességeivel pedig tisztában van."Fernando írta:Vadócz-ot és Pintért el lehet felejteni. Egyik sem játszik rendszeresen.

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Magyarul, aki csókos. Persze ez nem így van, de a lényeg ez. Viszont ilyen játékosokkal nem lesz eredmény. Eredményt csak jó játékosok fognak hozni, nem pedig olyanok akik a másodosztályokban rendre melegítik a padot. Egervári megmondta, hogy állandóságot szeretne, de a kapu nyitva az új emberek előtt. A semennyit sem játszó Kádárt és Buzsákyt behívta, de korábban ugyanezt megtette Némethtel, vagy éppen Priskinnel. Csak tudnám, hogy mi alapján hív be olyan játékosokat, akiket látott játszani. Mert ez így volt...looka írta:A Magyar Válogatott azt jelenti, hogy a szöv. kapitány által a magyar mezre méltónak ítélt játékosokat kiválogatják az összes magyar játékos közül. Nem feltétlenül ők a legjobbak, hanem ők illenek bele leginkább a kapitány elképzeléseibe, és jelen esetben Egervári elképzeléseibe ezek a játékosok illenek. Sokaknak nem tetszik, hogy ezen játékosok között vannak olyanok, akik keveset játszanak vagy akiknek kevésnek érzik a tudásukat a címeres mezhez. DE a kapitány válogat, nem mi, kifejezheti az ellenérzését mindenki, de attól még nem ő dönt. Ennyi a történet.
Egyébként szerintem baromira türelmetlen mindenki, Egervári próbál egy stabil csapatot összerakni, és nem feltétlenül egy-egy játékos formája alapján állítja össze a keretet, hanem próbál hosszútávra tervezni. Az általad említett Böde jelen esetben nem fér el az elképzelései között, ezért nem válogatott, ennyi.
A Magyar Válogatott azt jelenti, hogy a szöv. kapitány által a magyar mezre méltónak ítélt játékosokat kiválogatják az összes magyar játékos közül. Nem feltétlenül ők a legjobbak, hanem ők illenek bele leginkább a kapitány elképzeléseibe, és jelen esetben Egervári elképzeléseibe ezek a játékosok illenek. Sokaknak nem tetszik, hogy ezen játékosok között vannak olyanok, akik keveset játszanak vagy akiknek kevésnek érzik a tudásukat a címeres mezhez. DE a kapitány válogat, nem mi, kifejezheti az ellenérzését mindenki, de attól még nem ő dönt. Ennyi a történet.Barcaman1993 írta:Ezt a hszt erre neked és sjd-nek írom. Csak egy rövid nyelvtan: Mit jelent az, hogy magyar válogatott? Gondolom nem kell magyarázni. Azok a játékosok játszanak benne, akik a legjobbak. Nekem senki nem merje bemesélni, hogy ezek a játékosok, akiket nem én fölsoroltam azok válogatott szintű labdarúgók. Nehogy egy olyan Böde ne kerüljön be a válogatottba, aki 15 gólt lőtt középpályásként! Jöhettek ti az NB1 színvonalával, de a csatáraink együtt nem rúgtak 15 gólt. Ide eredmény kell és olyan játék, ami miatt érdemes nézni a meccseket. Viszont az akarjátok nekem bemesélni, hogy az angol másodosztály, vagy akármelyik másik jobb, mint a magyar bajnokság. Egyszerűen nevetséges. És akkor visszatérek a legelső mondataimhoz. Mit jelent az, hogy magyar válogatott? Ahol az aktuális legjobbak (ebbe értsd bele azt, hogy legjobb formában van) játszanak. Akkor kérdem én. Priskin, Koman, Kádár, Buzsáky, Laczkó -és még sorolhatnám- miért válogatott? Olyan játékos ne legyen válogatott, aki már x éve nem játszik a csapatában. Itt ez a gond. Nem játszanak, ezért nem ismerjük a teljesítményüket, ha meg igen, akkor ilyen végterméket látunk, mint tegnap. De ha már itt a bajnokságok színvonalát dobáljátok. Hol játszik az említett labdarúgók nagy része? Pontosabban hol nem játszanak? Koman jelenleg kieső helyen áll a Monacoval a francia 2. ligába! Most akkor mit akarunk? Kiesnek és egy 3. ligás játékos a válogatottban fog játszani? Aztán itt nyomjátok a külföldi ligákat fölfele és megy a duma, hogy bizonyítsanak külföldön és ezek az emberek mit bizonyítottak? Én semmire sem emlékszem. Na egy szónak is száz lesz a vége. Csak mert vki Magyarországon játszik (az említett embereim pl. kifejezetten jól is nyomják), nem feltétlenül jobbak, mint a mi örök reménységeink (Németh, Koman, vagy az általad is említett Priskin), de ők legalább játszanak vhol...
Egyébként szerintem baromira türelmetlen mindenki, Egervári próbál egy stabil csapatot összerakni, és nem feltétlenül egy-egy játékos formája alapján állítja össze a keretet, hanem próbál hosszútávra tervezni. Az általad említett Böde jelen esetben nem fér el az elképzelései között, ezért nem válogatott, ennyi.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Ezt a hszt erre neked és sjd-nek írom. Csak egy rövid nyelvtan: Mit jelent az, hogy magyar válogatott? Gondolom nem kell magyarázni. Azok a játékosok játszanak benne, akik a legjobbak. Nekem senki nem merje bemesélni, hogy ezek a játékosok, akiket nem én fölsoroltam azok válogatott szintű labdarúgók. Nehogy egy olyan Böde ne kerüljön be a válogatottba, aki 15 gólt lőtt középpályásként! Jöhettek ti az NB1 színvonalával, de a csatáraink együtt nem rúgtak 15 gólt. Ide eredmény kell és olyan játék, ami miatt érdemes nézni a meccseket. Viszont az akarjátok nekem bemesélni, hogy az angol másodosztály, vagy akármelyik másik jobb, mint a magyar bajnokság. Egyszerűen nevetséges. És akkor visszatérek a legelső mondataimhoz. Mit jelent az, hogy magyar válogatott? Ahol az aktuális legjobbak (ebbe értsd bele azt, hogy legjobb formában van) játszanak. Akkor kérdem én. Priskin, Koman, Kádár, Buzsáky, Laczkó -és még sorolhatnám- miért válogatott? Olyan játékos ne legyen válogatott, aki már x éve nem játszik a csapatában. Itt ez a gond. Nem játszanak, ezért nem ismerjük a teljesítményüket, ha meg igen, akkor ilyen végterméket látunk, mint tegnap. De ha már itt a bajnokságok színvonalát dobáljátok. Hol játszik az említett labdarúgók nagy része? Pontosabban hol nem játszanak? Koman jelenleg kieső helyen áll a Monacoval a francia 2. ligába! Most akkor mit akarunk? Kiesnek és egy 3. ligás játékos a válogatottban fog játszani? Aztán itt nyomjátok a külföldi ligákat fölfele és megy a duma, hogy bizonyítsanak külföldön és ezek az emberek mit bizonyítottak? Én semmire sem emlékszem. Na egy szónak is száz lesz a vége. Csak mert vki Magyarországon játszik (az említett embereim pl. kifejezetten jól is nyomják), nem feltétlenül jobbak, mint a mi örök reménységeink (Németh, Koman, vagy az általad is említett Priskin), de ők legalább játszanak vhol...Fernando írta:Az általad felsorolt hatalmas játékosokhoz hasonlóan "robbant be" (ha már ennyire tetszik neked ez a szó) Priskin is anno. Gondolom mikor behívták és lőtte a gólokat akkor nem írtad rá, hogy ostoba botlábú. Egyébként valamilyen szinten van abban is valami amit te írsz, de ilyen alapon én eligazolok mondjuk a bosnyák ligába 10000 gólt lövök egy évben attól még nem leszek jobb, mint egy olyan aki félidőket kap angol másodosztályban. Lehet, hogy akiket fölsoroltál jók, de amíg nem bizonyítanak külföldön vagy bárhol, nem ismerem el, számomra a magyar bajnokság nem mérvadó.
A megoldás szerintem az, hogy azoknak a játékosoknak kéne tovább állni akikben még van potenciál, és ha egy a magyar bajnokságnál erősebb ligában rendszeres játéklehetőséghez jutnak úgy gondolom számolni lehetne velük (és itt nem mindjárt a Premier Lieage-re gondolok, vagy a Serie A-ra, hanem mondjuk egy német, egy orosz, egy belga vagy akár ukrán, görög. Presze ehhez párosulna némi szakmai hozzáértés is. Kapusoknál egyet értünk, nem kéne erőltetni egy Királyt már, vagy egy mindenhol megbukó Fülöpöt. Bogdán oké a kapuban, de ez sem bérelt hely, idén jól játszik és egy igen neves bajnokságban kezdő. Ahogy említetted a középpályára Tőzsér alkalmas, de Vadócz-ot és Pintért el lehet felejteni. Egyik sem játszik rendszeresen. Annak örülök, hogy legalább csatárposzton most aktívak lehetünk. Németh húzóember lett a Waalwijkban, és Futács is elég jól nyomja a Portsmouthban, azthiszem nemrég a csapat legjobbjának is megválasztották. Szalai szerintem még egy kicsit formán kívül van, de ő is jó lehet, ahogyan Stieber is, ha összeszoknak. Én buzsákyt még nem temetném, viszont Koman eléggé elcseszte a dolgot. Monaco? Minek? Pénzért ő is... Lassan az emberek már 22 évesen Dubaiban vezetnek le.
Fernando! Torres berobbant a spanyol válogatottba? Sztem igen és most válogatott? Nem. Miért nem válogatott, mert egy rakás ... krumpli. Akkor vki azért ne legyen válogatott, mert Priskin, meg Németh a neve. Egyszer volt néhány jó meccsük aztán azóta is abból élnek, teljesítmény nincs mögöttük, ami gyönyörűen meg is látszik. Ismétlem magam ismét. Mit jelent, hogy magyar válogatott? Abban biztos vagyok, hogy nem azt, hogy Priskin 5 éve lőtt néhány gólt...
- Fernando
- Llegenda del Barça
Az általad felsorolt hatalmas játékosokhoz hasonlóan "robbant be" (ha már ennyire tetszik neked ez a szó) Priskin is anno. Gondolom mikor behívták és lőtte a gólokat akkor nem írtad rá, hogy ostoba botlábú. Egyébként valamilyen szinten van abban is valami amit te írsz, de ilyen alapon én eligazolok mondjuk a bosnyák ligába 10000 gólt lövök egy évben attól még nem leszek jobb, mint egy olyan aki félidőket kap angol másodosztályban. Lehet, hogy akiket fölsoroltál jók, de amíg nem bizonyítanak külföldön vagy bárhol, nem ismerem el, számomra a magyar bajnokság nem mérvadó.Barcaman1993 írta:...
A megoldás szerintem az, hogy azoknak a játékosoknak kéne tovább állni akikben még van potenciál, és ha egy a magyar bajnokságnál erősebb ligában rendszeres játéklehetőséghez jutnak úgy gondolom számolni lehetne velük (és itt nem mindjárt a Premier Lieage-re gondolok, vagy a Serie A-ra, hanem mondjuk egy német, egy orosz, egy belga vagy akár ukrán, görög. Presze ehhez párosulna némi szakmai hozzáértés is. Kapusoknál egyet értünk, nem kéne erőltetni egy Királyt már, vagy egy mindenhol megbukó Fülöpöt. Bogdán oké a kapuban, de ez sem bérelt hely, idén jól játszik és egy igen neves bajnokságban kezdő. Ahogy említetted a középpályára Tőzsér alkalmas, de Vadócz-ot és Pintért el lehet felejteni. Egyik sem játszik rendszeresen. Annak örülök, hogy legalább csatárposzton most aktívak lehetünk. Németh húzóember lett a Waalwijkban, és Futács is elég jól nyomja a Portsmouthban, azthiszem nemrég a csapat legjobbjának is megválasztották. Szalai szerintem még egy kicsit formán kívül van, de ő is jó lehet, ahogyan Stieber is, ha összeszoknak. Én buzsákyt még nem temetném, viszont Koman eléggé elcseszte a dolgot. Monaco? Minek? Pénzért ő is... Lassan az emberek már 22 évesen Dubaiban vezetnek le.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Bezzeg a szlovákok idegenben verték a törököket... Miért van az, hogy a körülöttünk lévő összes ország előrébb jár mint mi? Az utóbbi világeseményeken rajtunk kívül már mind szerepelt és megindult a fejlődés. Nekünk miért az marad, hogy majd-majd-majd-majd-majd lesz valami egyszer talán???
Ausztria: 2008-as EB
Szlovákia: 2010-es vb
Ukrajna: 2012-es EB
Románia: 2008-as EB
Szerbia: 2010-es vb
Szlovénia: 2010-es vb
Horvátország: 2008-as EB
Ausztria: 2008-as EB
Szlovákia: 2010-es vb
Ukrajna: 2012-es EB
Románia: 2008-as EB
Szerbia: 2010-es vb
Szlovénia: 2010-es vb
Horvátország: 2008-as EB

Ezen is csak idáig érdemes gondolkodni, a Newcastle tartalékja is komolyabb szintet képvisel lassanBarcaman1993 írta:Völgyi viszont, aki egyértelműen berobbant az NB1-be
Ráadásul úgy fikázod Pintért, hogy a kieső Zaragozával kb. porig alázná a győrieket
Én az utóbbi időből Eleken kívül nem tudok olyan NB1-es játékost mondani, aki meghatározó embere tudott volna lenni a válogatottnak, szóval akkor már inkább a padozó légiósok. Viszont azzal egyet tudok érteni, hogy vannak játékban lévő embereink nívós csapatoknál, azokat be kéne hívni
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Hát ez hulla gyönge volt. Igazából ez a keret úgy rossz, ahogy van. Csak így belegondolva. Mr. Egervári olyanokat hív be a válogatottba, akik nem is játszanak, de ha igen az még rosszabb. Még mindig nem tudok nyugodtan elmenni a keret mellett. Kezdjük a kapusokkal. Bogdán ok, a bajok csak utána jönnek. Van 2 majdnem 40 éves kapusunk, akik soha se voltak igazán jók (sztem). Erre most el vagyunk látva egy Megyerivel, aki az Olympiacos kezdő kapusa, a BL csoportkör 3-4 legjobb kapusa közé választották, erre nincs a keretbe, míg a bravúr meccseket hozó Köteles sem. Aztán a védelem. Itt csak 1 nevet tudnék mondani: Völgyi. Egyértelműen nincs normális balhátvédünk, Laczkó a másodosztályú Sampdoriában is alig-alig játszik, de ha játszik elemi hibákat vét rendre. Völgyi viszont, aki egyértelműen berobbant az NB1-be és a Győr húzó tagja, ő épp nem játszik. Kádár, aki meg már x éve a Newcastle-ban NEM JÁTSZIK, kezdő a válogatottba. A középpálya a teljes katasztrófa. Dzsudzsák OK, de a többiek. Ez a Pintér a Zaragozával simán kieső, míg Buzsáky az ugyancsak gyengén szereplő GPR-ban rendre csere. Ezek kezdenek. Viszont Böde Dániel, aki középpályás létére 15 gólt lőtt a bajnokságban, ő még 1 meccset nem kapott. A szintén rendre remeklő Tőzsér kb 45 percet kapott a válogatottban, aztán slussz-passz. Dudás, aki Völgyihez hasonlóan berobbant, ő se válogatott. De ilyen hulla gyönge Hajnalra, meg Vadóczra szükségünk van. A csatársor még hagyján, de ez a Priskin gyerek szintén nem tudom, hogy miért válogatott. Már 40 éve játszik a címeres mezben, de az angol másodosztályból azért igazolt el, mert nem játszott. Játéktudásban mondanom sem kell, sehol nincs. És akkor kérdezzük, hogy miért ilyen gyenge a játékunk? Hát ezért. Külföldön a második ligában a cserepadon ülő játékosok alkotják a válogatott nagy részét. Szurkolok a csapatnak, de ez megint a semmire lesz elég.