Nem értem.
Előre leszögezném, h olyan nincs, h valami fehér és a másik fekete, h az egyik csapat teljesen ártatlan és a másik meg a "bűnös."
Nem értem, h miért kell madridi részről a Barca játékosait szétrúgni, valahol ezeknek a játékosoknak nem jut eszükbe, h a történelem legsikeresebb klubjának mezét viselik magukon és ez egyfajta felelősséggel jár. Büszkék kellene legyenek arra, h egy ilyen csodálatos klubban játszanak, mint a Real Madrid és vereséget és győzelmet és méltósággal kellene kezelniük.
A Barcelona részéről nem értem, h miért kell ennyit színészkedni. A Madrid játékosai eléggé durvák, nem kell még egy lapáttal rátenni az egészre. S persze, amikor látják, h Alves vagy Busquets eljátssza a pályán a nagyhalált, akkor valamilyen szinten a madridi felháborodást is meglehet érteni.
Ott van példának Anglia. Látszik, h ott férfiak játsszák a futballt. Nem K1esek és nem is jövendőbeli színészek.
Mindent, amit leírtam nem feltétlenül a mai meccsre érvényes, csak valahogy most jött ki belőlem.
Holnap az újságok nem arról fognak cikkezni, h volt egy fantasztikus meccs, ahol a világ jelenlegi két legjobb csapat játszott, hanem arról, h ismét volt egy klasszikus, amely nem ért véget balhé nélkül.
A csapatnak gratulálok. Megmutatták, h hatalmas szívük van és, h mindent megtesznek a győzelemért. Nem számít, h mennyi ideje edzenek együtt és, h fizikálisan még finoman szólva sincsenek a toppon. Továbbra is látszik rajtuk, h akarnak nyerni, akarnak újabb trófeákat szerezni, amíg ez a mentalitás megmarad, addig azt gondolom, h a sikerek is jönni fognak.
A Real Madrid is dicséretet érdemel. Ezen a két meccsen megmutatták, h jelenleg talán ők az egyetlen csapat, amely valamilyen szinten feltudja venni a versenyt a Barcelonánal.
Mourinho emberileg tudjuk, h milyen, de a szakmai tudását el kell ismerni és az is nyilvánvaló, h ahogy az idő telik egyre versenyképesebb csapat lesz a Real.
A bajnokság ismét rendkívül szoros lesz. Úgy gondolom, h a két klasszikus fog dönteni. Jelenleg számomra elképzelhetetlennek tűnik, h egyik vagy másik csapat jelentősebb mennyiségű pontot veszteni a kisebb együttesek ellen.
Remélem ebben az évben a klasszikusokat a fair play és a szép játék fogja jellemezni és remélem, h Guardiola sorozata nem fog megszakadni és újabb sikereket fog elérni a Barcelona az ő vezérletével.
Jó éjszakát mindenkinek!

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.