Szerinted, ha a szurkolóknak nem tetszene ez az egész, akkor változtatna a viselkedésén?Nem hiszem.Sanama írta:
Ameddig a legtöbb elvakult Real szurkoló nem veszi észre a helyzetet,addig sok javulásra nem számítok. Ameddig nekik ez vicces, meg "nagyarcság", addig ezt fogja csinálni.
Barça vs. Real - El Clásico
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
A probléma az,hogy a Realosok annyira vakok,hogy nem veszik észre azt,hogy ez egy suttyó féreg ember.Fecooo írta:a 4-1-nél nem emlékszem, h hasonló módon eldurrant volna a mieink agya...
egy dolgot kell megérteni: murinnyó ÁRTALMAS mind a Real Madridra, mint magára a labdarúgásra nézve, mert mióta 2004-ben bemutatkozott a Depor ellen(akkor még csak a pályán írta le magát előttem...), azóta akárhova megy, háborús övezetté változik a környezet...
amikor a chelsea-hez került, bekövetkezett az, ami se előtte, se utána: SAF és Wenger nem egymást püfölték verbálisan, hanem mindketten zso5ét...
Olaszországban egyenesen az ország közellensége lett, spanyolban meg nem is kell a Barcát említeni, elég visszaemlékezni a Pelle ellen tett undorító nyilatkozatára, vagy hogy Preciadot is mennyire ki tudta hozni a sodrából...
a labdarúgás világa sokkal jobban járt volna, ha murinnyónak nem lett volna iszonyatos mázlija a MU és a Depor ellen...
Amikor Messit fikázta ki,hogy büdös(gondolom megvan a videó) arra azt mondják mekkora arc egy ember.
A szemkinyomós szitura meg azt hozzák, hogy "hát a barcások csak ültek ott,mi??"
Ameddig a legtöbb elvakult Real szurkoló nem veszi észre a helyzetet,addig sok javulásra nem számítok. Ameddig nekik ez vicces, meg "nagyarcság", addig ezt fogja csinálni.
és teljese mértékben egyetértek, ez az ember káros hatással van magára a labdarúgásra
a 4-1-nél nem emlékszem, h hasonló módon eldurrant volna a mieink agya...
egy dolgot kell megérteni: murinnyó ÁRTALMAS mind a Real Madridra, mint magára a labdarúgásra nézve, mert mióta 2004-ben bemutatkozott a Depor ellen(akkor még csak a pályán írta le magát előttem...), azóta akárhova megy, háborús övezetté változik a környezet...
amikor a chelsea-hez került, bekövetkezett az, ami se előtte, se utána: SAF és Wenger nem egymást püfölték verbálisan, hanem mindketten zso5ét...
Olaszországban egyenesen az ország közellensége lett, spanyolban meg nem is kell a Barcát említeni, elég visszaemlékezni a Pelle ellen tett undorító nyilatkozatára, vagy hogy Preciadot is mennyire ki tudta hozni a sodrából...
a labdarúgás világa sokkal jobban járt volna, ha murinnyónak nem lett volna iszonyatos mázlija a MU és a Depor ellen...

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
füst írta:
Szerintem a szurkolótársaim túlnyomó része az elmúlt években gond nélkül elismerte hogy jobb a Barcelona, amikor gálázott a katalán együttes, akkor pedig a játékot ismerték el. Most hogy nem volt különbség (a játék presszivitásában), mert nem volt, nem értem miért kellene elismerni azt hogy jobbak vagytok. Ki-ki meccsen több gólt szereztetek, így a kupát megérdemlitek, amihez gratulálni lehet csak.
Én is ezt írtam,hogy egy kiegyenlített meccs volt.
És akkor ilyeneket olvasni a szurkolóitok 90 %tól,ráadásul a veteránnak számítóktól,hogy megint le lettünk focizva,csak mákunk volt...dühítő ilyet olvasni,egy ilyen meccs után. Mert ez tényleg olyan meccs volt,hogy bármelyik csapat megnyerhette volna,szó se volt egyik,vagy másik lefocizásáról.
Meg,hogy megállapítható,hogy sokkal jobb csapat a madrid.
Engem ezek a megnyilvánulások nagyon zavarnak.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Casillas: "Marcelo szerelése nem volt annyira durva."
Mou "Amit most mondok, azt nem kritikának szánom, csak a tényeket közlöm: nem volt nálunk a labda a második félidőben a labdaszedőknek köszönhetően."
Azért van baj...
Mou "Amit most mondok, azt nem kritikának szánom, csak a tényeket közlöm: nem volt nálunk a labda a második félidőben a labdaszedőknek köszönhetően."
Azért van baj...
Szerintem a szurkolótársaim túlnyomó része az elmúlt években gond nélkül elismerte hogy jobb a Barcelona, amikor gálázott a katalán együttes, akkor pedig a játékot ismerték el. Most hogy nem volt különbség (a játék presszivitásában), mert nem volt, nem értem miért kellene elismerni azt hogy jobbak vagytok. Ki-ki meccsen több gólt szereztetek, így a kupát megérdemlitek, amihez gratulálni lehet csak.Van egy mondás,vagy lehet csak az én agyamban állt össze,de "olyanok a szurkolók,amlyen a csapatuk,meg az edzőjük". ez a realosokra teljesen igaz. Felsőbbrendűséget éreznek magukban,nekik mindent szabad,csak nekik lehet igazuk.
Érdekes módon,itt majdnem mindenki elismerte,hogy a vasárnapi meccsen szerencsénk volt,mert 2-3 góllal jobb volt a madrid. Ők mikor mondanak ilyet? csak a kifogások.
Amit a csapatom produkált a mérkőzés utolsó perceiben, az pedig szégyen... de emiatt nem fogok elfordulni a csapattól, nem tetszett amit láttam, de szerintem meg lehet érteni a madridistákat, hogy védik a sajátjaikat... a mi klubunk, akkor is, amikor 90 percen keresztül irányítja a mérkőzést ellentmondást nem tűrően, és akkor is amikor milliónyi néző előtt leszerepel...
És annyit azért szeretnék megemlíteni, hogy sokat számít, hogy ki az ellenfél. A játékosaink nem lettek volna ilyenek, ha a Recreativo nyert volna 3-2-re. De a legnagyobb rivális tette mindezt, mint ahogy évek óta rendszerint. Emiatt az agresszivitás, mindannyian megfogjuk érni, hogy fordított szereposztással láthatunk hasonló eseményeket, mint ahogy a két klub közös történelmében megannyiszor láttuk. Ettől is riválisok vagyunk, de hangsúlyozom... nem szabad évi 3-4 mérkőzés miatt beskatulyázni a játékosainkat, mert a sportszerűtlen magatartásunkra nem lehet másik tartós példát hozni a Clásicókon kívül. Sajnos ezt hozza ki a játékosainkból a rivalizálás, és az alárendelt szerep... ilyenkor hátrány a fiatal keret, a hidegvér a játékosainkból még hiányzik... dehát a keret túlnyomó része még azt sem tudja milyen érzés a Barca előtt lenni... nos nem volt szép látvány, és még kevésbé jó érzés. De nincs új a nap alatt, sok ilyet láthattunk már, és sokat is fogunk. Éppúgy a mi részünkről, mint a tiétekről, ez csak idők kérdése. Talán emiatt lenne célszerű megválogatni a negatív jelentésű szavainkat, mert előbb-utóbb ismét aktuálisak lesznek talán épp a mi kedvenceinket illetően.
odanézz SMS
-
- Llegenda del Barça
amíg előfordulhat olyan helyzet egy meccsen, amikor az a madrid taktikája, h az ellenfél többtízmilliós értékeket képviselő játékosait offolják le, addig sztem nincs miről beszélni.
akinek ez belefér és tetszik, sőt, tiszteli ennek a taktikának a létrehozóját, annak a figyelmébe ajánlom Drigó aláírását, alvin után szabadon.
akinek ez belefér és tetszik, sőt, tiszteli ennek a taktikának a létrehozóját, annak a figyelmébe ajánlom Drigó aláírását, alvin után szabadon.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Az a baj,h eljutottunk oda,h Pepe tegnap is teljesen szabályosan játszott.H teljesen rendben van az,h Marcelo felugrik és belerúg egyet Messibe és valójában Messi a f*sz,h el mer esni.Ez a szomorú,h idáig jutottunk.Egy ilyen este után is van olyan madrid érzelmű emberke aki a bíráskodással van elfoglalva.Mit lehet számonkérni a bírón?H miért csak egy embert állított ki és miét csak a meccs legvégén?

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- mekkora
- Jugador d'estrella
Minden szavaddal egyetértek testvérem !Capon írta:Eddig is utáltam Műringyót, de a tegnapi hátulról kinyomom a szemedet akciója egy gerinctelen férget takar. Eddig ha nem is tetszett a munkája, de legalább el lehetett ismerni az eredményeit. Most az egész világot bejárja a videó, hogy milyen gerinctelen féreg. Meg lehet nézni a videón is oda megy hátulról mint egy "férfi" belenyúl a szemébe aztán mikor meglökik lehet látni milyen arcot vág, mind egy debil retardált. Tuti, hogy nem 100as ez az ember.
Amíg a real a játékkal foglalkozott addig csodálatos mérkőzést láthattunk egy csodálatosan játszó ellenféllel. Ha kikaptunk volna senkinek egy rossz szava nem lett volna rájuk, sőt szerintem a nagy többség elismerte volna a teljesítményüket. De így megint nyilatkozatok, videók, képek járják be a világot róluk és nem az első félidei teljesítményükről beszélnek hanem a pályára nem illő mentálisan gyenge barom játékosaikról és edzőjükről.
Ugye az első ellenérv a durvaságokkal szemben, hogy dobálják magukat a játékosaink. Ez meg már a tyúk és a tojás esete, hogy melyik volt előbb.
Pepe, Marcelo, Carvalho, Ramos, Xabi mind idegileg gyenge játékos, elgurul a gyógyszerük és nem bírnak magukkal. Ehhez hozzájön, hogy az edzőjük is ugyan ebben a cipőben jár csak ő emellett egy beképzelt, arrogáns, veszteni nem tudó f.sz aki fanatizálja ezeket az idegbeteg állatokat.
Ma 3 órát álltam a parkolni tilos zónában, holnap megpróbálom ugyanezt autóval .
Na látom Mourinho és a Real a téma. Mourinho mindig is ilyen volt, nem tudom, h minek lepődtök meg minden egyes alkalommal. Akkor lepődnék meg, ha egy klasszikus lejárna balhé nélkül. Nála az elsődleges az eredmény és nem az, hogyan éri el azokat azokat a bizonyos eredményeket.
Mindegy is, engem nem is foglalkoztat annyira. Ahogy már az éjjel is leírtam, annak örülök, h a ez a csapat három éve halomra nyeri magát és mégis képesek úgy küzdeni, mintha életük első kupája lett volna a tét. Én ebben, a motiválásban látom Guardiola legnagyobb erényét. Amíg a játékosok ilyen szívvel küzdenek, addig biztos vagyok benne, h az eredmények is jönni fognak.
Nem az ellenfelet kell szidni, hanem a saját csapatunkat dicsőíteni, mert bizony ezek a fiúk megérdemlik.

Mindegy is, engem nem is foglalkoztat annyira. Ahogy már az éjjel is leírtam, annak örülök, h a ez a csapat három éve halomra nyeri magát és mégis képesek úgy küzdeni, mintha életük első kupája lett volna a tét. Én ebben, a motiválásban látom Guardiola legnagyobb erényét. Amíg a játékosok ilyen szívvel küzdenek, addig biztos vagyok benne, h az eredmények is jönni fognak.
Nem az ellenfelet kell szidni, hanem a saját csapatunkat dicsőíteni, mert bizony ezek a fiúk megérdemlik.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Capon
- Llegenda del Barça
Eddig is utáltam Műringyót, de a tegnapi hátulról kinyomom a szemedet akciója egy gerinctelen férget takar. Eddig ha nem is tetszett a munkája, de legalább el lehetett ismerni az eredményeit. Most az egész világot bejárja a videó, hogy milyen gerinctelen féreg. Meg lehet nézni a videón is oda megy hátulról mint egy "férfi" belenyúl a szemébe aztán mikor meglökik lehet látni milyen arcot vág, mind egy debil retardált. Tuti, hogy nem 100as ez az ember.
Amíg a real a játékkal foglalkozott addig csodálatos mérkőzést láthattunk egy csodálatosan játszó ellenféllel. Ha kikaptunk volna senkinek egy rossz szava nem lett volna rájuk, sőt szerintem a nagy többség elismerte volna a teljesítményüket. De így megint nyilatkozatok, videók, képek járják be a világot róluk és nem az első félidei teljesítményükről beszélnek hanem a pályára nem illő mentálisan gyenge barom játékosaikról és edzőjükről.
Ugye az első ellenérv a durvaságokkal szemben, hogy dobálják magukat a játékosaink. Ez meg már a tyúk és a tojás esete, hogy melyik volt előbb.
Pepe, Marcelo, Carvalho, Ramos, Xabi mind idegileg gyenge játékos, elgurul a gyógyszerük és nem bírnak magukkal. Ehhez hozzájön, hogy az edzőjük is ugyan ebben a cipőben jár csak ő emellett egy beképzelt, arrogáns, veszteni nem tudó f.sz aki fanatizálja ezeket az idegbeteg állatokat.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Ámen!Boixos írta:tényleg nem kell patkányozni, férgezni stb a madridi szakvezetőjét, de egyértelmű, h amióta ő ott van, azóta ilyenek a klasszikusok, amilyenek.
azóta fordulhat elő az, h vannak olyan madridi játékosok, akik a szó szoros értelmében arra mennek, h hordágyon vitessék le a csapatunk legjobbjait - elsősorban messit -, és murinnyó óta fordulhat elő olyan, h egy magáról megfeledkezett vaddisznó így szálljon bele egy tök ártatlan helyzetben fabregasba, abba a játékosba, akivel kapcsolatban közismert, h évek óta a barca leginkább kergetett igazolási célpontja volt. "üdv a klubban, cesc!" - biztos ez volt az apropója a dolognak.![]()
az igazán nagy edző, mint pl capello, egy béka segge alatt levő madridból tudott kihozni egy bajnokcsapatot, nálam kb itt kezdődik a szakmai tudás, nem ennél a handabandázó, szemkinyomogatós suttyónál.
régen nem ez volt a szitu, ezzel az emberrel honosodott meg ez a hozzáállás a madridnál. egyértelmű, h nem fogok sajnálkozni a madrid ilyen jellegű problémáin (sem), mert konkrétan leszrom az összeset, de az ellenfeleik, elsősorban a mieink egészségi állapota miatt mondom, h kár ezért.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Már a nyilatkozatokból is látszik a két csapat közötti különbség. Ennyit erről.
Az meg,hogy a madridisták szerint tegnap is le voltunk focizva, az meg nevetséges
az a jó,hogy ezeket csak ők látják így, a semleges szurkolók nem.
az 5-0 vagy az ő 4-1es diadaluk még pár éve,nah azok lefocizások voltak. Itt meg kiegyenlített játék folyt végig. De nem baj,áltassák magukat,hogy sokkal jobbak, mi senkik vagyunk.
Van egy mondás,vagy lehet csak az én agyamban állt össze,de "olyanok a szurkolók,amlyen a csapatuk,meg az edzőjük". ez a realosokra teljesen igaz. Felsőbbrendűséget éreznek magukban,nekik mindent szabad,csak nekik lehet igazuk.
Érdekes módon,itt majdnem mindenki elismerte,hogy a vasárnapi meccsen szerencsénk volt,mert 2-3 góllal jobb volt a madrid. Ők mikor mondanak ilyet? csak a kifogások.
Mourinho fejét meg megnézném,ha ilyen kis érintéseket kapna néha. Lehet nem örülne neki ez a fertő alak.
Az meg,hogy a madridisták szerint tegnap is le voltunk focizva, az meg nevetséges

az 5-0 vagy az ő 4-1es diadaluk még pár éve,nah azok lefocizások voltak. Itt meg kiegyenlített játék folyt végig. De nem baj,áltassák magukat,hogy sokkal jobbak, mi senkik vagyunk.
Van egy mondás,vagy lehet csak az én agyamban állt össze,de "olyanok a szurkolók,amlyen a csapatuk,meg az edzőjük". ez a realosokra teljesen igaz. Felsőbbrendűséget éreznek magukban,nekik mindent szabad,csak nekik lehet igazuk.
Mourinho fejét meg megnézném,ha ilyen kis érintéseket kapna néha. Lehet nem örülne neki ez a fertő alak.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Llegenda del Barça
tényleg nem kell patkányozni, férgezni stb a madridi szakvezetőjét, de egyértelmű, h amióta ő ott van, azóta ilyenek a klasszikusok, amilyenek.
azóta fordulhat elő az, h vannak olyan madridi játékosok, akik a szó szoros értelmében arra mennek, h hordágyon vitessék le a csapatunk legjobbjait - elsősorban messit -, és murinnyó óta fordulhat elő olyan, h egy magáról megfeledkezett vaddisznó így szálljon bele egy tök ártatlan helyzetben fabregasba, abba a játékosba, akivel kapcsolatban közismert, h évek óta a barca leginkább kergetett igazolási célpontja volt. "üdv a klubban, cesc!" - biztos ez volt az apropója a dolognak.
az igazán nagy edző, mint pl capello, egy béka segge alatt levő madridból tudott kihozni egy bajnokcsapatot, nálam kb itt kezdődik a szakmai tudás, nem ennél a handabandázó, szemkinyomogatós suttyónál.
régen nem ez volt a szitu, ezzel az emberrel honosodott meg ez a hozzáállás a madridnál. egyértelmű, h nem fogok sajnálkozni a madrid ilyen jellegű problémáin (sem), mert konkrétan leszrom az összeset, de az ellenfeleik, elsősorban a mieink egészségi állapota miatt mondom, h kár ezért.
azóta fordulhat elő az, h vannak olyan madridi játékosok, akik a szó szoros értelmében arra mennek, h hordágyon vitessék le a csapatunk legjobbjait - elsősorban messit -, és murinnyó óta fordulhat elő olyan, h egy magáról megfeledkezett vaddisznó így szálljon bele egy tök ártatlan helyzetben fabregasba, abba a játékosba, akivel kapcsolatban közismert, h évek óta a barca leginkább kergetett igazolási célpontja volt. "üdv a klubban, cesc!" - biztos ez volt az apropója a dolognak.

PUYOL-XAVI-INIESTA
- barca 1986
- Jugador d'estrella
- Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza
Ha a patkányt sarokba szorítják, foggal-körömmel védekezni ill. támadni fog.Bányász írta:Zúghat a Barnabeuban a Jose Mourinho....ez az ember megérdemli.Vicc és szánalom amit a Real Madrid jelent 2011-ben.Sajnálom,h valakik tudnak azonosulni ezzel az egésszel.Sajnálom,h valakik még ezt is meg tudják magyarázni.
Egyébként lehetséges,h elfogult vagyok de tegnap hazai oldalról nem véltem felfedezni semmi egetrengetően provokatívat vagy sportszerűtlent.Ezért nem látok magyarázatot arra amiket tegnap láttam.De valakik nyilván ezt is meg fogják magyarázni...
Ha ennyi éve nem nyer egy szememben nagy csapat (múlt idő), akkor nem számít hogyan, csak nyerjünk már valamit! Olvasom az ellenoldalt, 1-2en mondják csak, hogy a csapatuk emberstílusa borzalmas.
desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona
ezzel csak az a gond, h nem most kell a topon lenni...visca el barca írta:elvonatkoztatva a sok ámokfutástól, a tajparaszt játékosoktól és edzőtől, határozottan látni lehet h tavalyhoz képest sokat fejlodott a madrid. ami nekem nagyon szembetűnő, hogy fizikálisan iszoyat toppon vannak..

ha van vmi, amiben Pep egyértelműen a világ legjobbja (már én is ki merem jelenteni...), az az időzítés...

- visca el barca
- Presidente del Barça
elvonatkoztatva a sok ámokfutástól, a tajparaszt játékosoktól és edzőtől, határozottan látni lehet h tavalyhoz képest sokat fejlodott a madrid. ami nekem nagyon szembetűnő, hogy fizikálisan iszoyat toppon vannak..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
„Az első perctől az utolsóig látványos mérkőzés volt. Nem tudok mást mondani. De a második félidő első percétől kezdve a labdaszedők bujkáltak. Ez kiscsapatoknál szokott előfordulni, amikor bajban vannak. Pepe és Marcelo nagy meccset játszott. A bíró azért van, hogy megbüntesse azokat a szabálytalanságokat, amelyeket lát. Pepének úgy adtak sárga lapot, hogy semmi különöset nem csinált. Marcelo pirosat kapott – mindannyian tudjuk, hogyan végződnek a pálya egy bizonyos részén történő belépők" – mondta Mourinho, aki tagadta, hogy belenyúlt Tito Vilanova szemébe, akinek a nevét sem tudta.
„Ha azt mondanánk, nagyon elégedettek vagyunk azután, hogy nem nyertünk meg egy címet, képmutatóak lennénk. Ez egy kis trófea, de nem vagyunk boldogok, hogy nem hódítottuk el. A csapat fejlődésével viszont elégedettek vagyunk. Nagyon jól játszottunk ezen a két meccsen, fantasztikusak voltunk. Ha a Barcelona elleni találkozóinkat nézzük, az utóbbi négy hónapban kiegyenlített csatát vívtunk. Mostanáig a második idényeimben mindig jobban teljesítettek a csapataim. Ezen a két összecsapáson megmutattuk, hogy jobbak vagyunk, mint a legutóbbi szezonban" – tette hozzá a portugál szakember.
Josep Guardiola beállította Johan Cruyff rekordját, aki 11 trófeát szerzett a Barca edzőjeként. A katalán mester azonban nem a sikerről, hanem a meccs végén történtekről volt kénytelen beszélni a lefújás után.
„A képek magukért beszélnek, vannak dolgok, amelyeket nem szabadna megtenni. Rosszul végződhet, ha nem vetünk véget ennek. Én szólhatok a játékosaimnak, és a lehető legjobban viselkedhetek, bár nem szeretnék senkinek sem leckét adni. A Madridnak nincs miért ünnepelnie minket, és megvárnia, hogy megkapjuk a trófeát. Mourinhónak nem kell ismernie Tito Vilanovát, noha én ismerem Karankát és Rui Faríát. Számunkra Tito nagyon fontos: kisebb csapatoknál kezdett dolgozni, most itt van velünk, és nélküle nem tartanánk itt" – mondta Guardiola.
Gerard Piqué kemények kritizálta a rivális szakvezetőjét. A védő szerint a portugál edző rossz hatással van az ország futballjára.
„Mourinho tönkreteszi a spanyol labdarúgást. Bűnbakot keresnek, pedig a bűnös Madridban van. Meg kell nézni a felvételeket, és akkor majd megmondhatják, hogy ki volt a hibás. Bízom benne, hogy nem a balhéról, hanem egy nagy meccsről szólnak majd a hírek. Nem először történik meg ez, és mindig ugyanaz a forgatókönyv. Remélem, ezután lépéseket tesznek annak érdekében, hogy megoldják ezt a problémát, és ne mindig így végződjön" – mondta Piqué.
Xavi is feldúltan nyilatkozott a lefújás után: a Barcelona irányítója szerint a Real Madrid játékosai szándékosan sérülést akartak okozni a katalánoknak. A középpályás továbbá úgy vélte, a fővárosiaknak a pályán kellett volna maradniuk a trófea átadásakor.
„Szégyenletes, amit a Real Madrid mutatott. A felvételek magukért beszélnek, mindez nem illik a klub nagyságához. Nem hagytak minket játszani, folyton rugdosódtak és balhézni akartak. Hiszünk az igazságban, és igazságos eredmény született. Lehet agresszíven futballozni, de Marcelo sérülést akart okozni Cescnek, és ugyanez elmondható Pepéről is. Szánalmas. Ráadásul még reklamáltak is. Amikor a Madrid megnyerte a kupát, mi a pályán maradtunk, nekik is ezt kellett volna tenniük" – mondta Xavi a meccset követően.
„Ha azt mondanánk, nagyon elégedettek vagyunk azután, hogy nem nyertünk meg egy címet, képmutatóak lennénk. Ez egy kis trófea, de nem vagyunk boldogok, hogy nem hódítottuk el. A csapat fejlődésével viszont elégedettek vagyunk. Nagyon jól játszottunk ezen a két meccsen, fantasztikusak voltunk. Ha a Barcelona elleni találkozóinkat nézzük, az utóbbi négy hónapban kiegyenlített csatát vívtunk. Mostanáig a második idényeimben mindig jobban teljesítettek a csapataim. Ezen a két összecsapáson megmutattuk, hogy jobbak vagyunk, mint a legutóbbi szezonban" – tette hozzá a portugál szakember.
Josep Guardiola beállította Johan Cruyff rekordját, aki 11 trófeát szerzett a Barca edzőjeként. A katalán mester azonban nem a sikerről, hanem a meccs végén történtekről volt kénytelen beszélni a lefújás után.
„A képek magukért beszélnek, vannak dolgok, amelyeket nem szabadna megtenni. Rosszul végződhet, ha nem vetünk véget ennek. Én szólhatok a játékosaimnak, és a lehető legjobban viselkedhetek, bár nem szeretnék senkinek sem leckét adni. A Madridnak nincs miért ünnepelnie minket, és megvárnia, hogy megkapjuk a trófeát. Mourinhónak nem kell ismernie Tito Vilanovát, noha én ismerem Karankát és Rui Faríát. Számunkra Tito nagyon fontos: kisebb csapatoknál kezdett dolgozni, most itt van velünk, és nélküle nem tartanánk itt" – mondta Guardiola.
Gerard Piqué kemények kritizálta a rivális szakvezetőjét. A védő szerint a portugál edző rossz hatással van az ország futballjára.
„Mourinho tönkreteszi a spanyol labdarúgást. Bűnbakot keresnek, pedig a bűnös Madridban van. Meg kell nézni a felvételeket, és akkor majd megmondhatják, hogy ki volt a hibás. Bízom benne, hogy nem a balhéról, hanem egy nagy meccsről szólnak majd a hírek. Nem először történik meg ez, és mindig ugyanaz a forgatókönyv. Remélem, ezután lépéseket tesznek annak érdekében, hogy megoldják ezt a problémát, és ne mindig így végződjön" – mondta Piqué.
Xavi is feldúltan nyilatkozott a lefújás után: a Barcelona irányítója szerint a Real Madrid játékosai szándékosan sérülést akartak okozni a katalánoknak. A középpályás továbbá úgy vélte, a fővárosiaknak a pályán kellett volna maradniuk a trófea átadásakor.
„Szégyenletes, amit a Real Madrid mutatott. A felvételek magukért beszélnek, mindez nem illik a klub nagyságához. Nem hagytak minket játszani, folyton rugdosódtak és balhézni akartak. Hiszünk az igazságban, és igazságos eredmény született. Lehet agresszíven futballozni, de Marcelo sérülést akart okozni Cescnek, és ugyanez elmondható Pepéről is. Szánalmas. Ráadásul még reklamáltak is. Amikor a Madrid megnyerte a kupát, mi a pályán maradtunk, nekik is ezt kellett volna tenniük" – mondta Xavi a meccset követően.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Zúghat a Barnabeuban a Jose Mourinho....ez az ember megérdemli.Vicc és szánalom amit a Real Madrid jelent 2011-ben.Sajnálom,h valakik tudnak azonosulni ezzel az egésszel.Sajnálom,h valakik még ezt is meg tudják magyarázni.
Egyébként lehetséges,h elfogult vagyok de tegnap hazai oldalról nem véltem felfedezni semmi egetrengetően provokatívat vagy sportszerűtlent.Ezért nem látok magyarázatot arra amiket tegnap láttam.De valakik nyilván ezt is meg fogják magyarázni...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- barca 1986
- Jugador d'estrella
- Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza
Ese portugues (JM) csak a cicakakát akarta kiszedni Tito füléből.
Majd az AS lehozza a képet.
Majd az AS lehozza a képet.
desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona
- ab1daL
- Director del Fútbol
Még egy verőember hiányzik onnan előröl, csak leigazolnám a helyükben Adebayort...
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
-
- Llegenda del Barça
hát ez nem kicsit torz példa, hanem fatális csúsztatás. azzal, hogy ady kurvázott max magának ártott. mourinho embereket, szervezeteket mocskol be. hihetetlen naív, ahogy hozzáállsz mourinhohoz is.Bob_Marley írta: Kicsit torz példa, de Ady Endrét se szifilisz, piálás, nőügyei miatt csodáljuk, s tanítják!
Nehogy azt hidd, ezért fogják újra és újra megengedni maguknak a durvaságot, alattomosságot. Én még azt is el tudom képzelni, h Mou utasítja őket erre az öltözőben. Valaki okosat mondott itt a fórumon, én 13 éve nézem az klasszikusokat, de ilyen meccsek nem voltak addig, amíg nem Mou volt az edző. Ez az egyik oka, a másik pedig, h már 3 éve folyamatosan ütjük őket, ilyen mértékű egyoldalúságra én nem emlékszem a két csapat történelmében, h 3 szezonban nem tudott vmelyik csapat nyerni a másik ellen.albicelesteX írta:Ezek a dolgok nem lesznek szankcionálva egyébként?Gondolok itt a SpecialTahó megmozdulására.Marcelo és a többiek pirosa pedig mit ér?Majd ha egyszer netalán szuperkupát játszanak megint akkor nem játszhat?