1. Xavi
2. Messi
3. Sneijder
4. Iniesta
5. D. Milito
DE szerintem ez lesz a végeredmény:
1. Sneijder
2. Xavi
3. Iniesta
4. Robben
5. Messi
Remélem az első "vázlat" fog bejönni.

MichaaBee írta:noname írta:Sztem ezek a játékosok lesznek majd az első helyeken.
A legreálisabb sztem ez lenne:
1. Xavi
2. Sneijder
3. Messi
4. Forlán
5. Iniesta
6. Ronaldo
Ne felejtsétek el Militot, aki a BL legjobbja díjat kapta. A VB-n nem sokat játszott, de a 4.-5. helyre odaérhet... C.R.-t meg előbbre fogják tenni, mert ismert sztár... sztem ez lesz a befutó:
1., Sneijder
2., Xavi
3., Messi
4., Forlan
5., Milito
6., C.R.
7., Iniesta
8., Robben
9., Maicon
10., Müller
Ez így abszolút korrekt. Én is Xavinak adnám, nagyon kijár már neki. Szvsz Ő és Sneijder a legesélyesebbek. Az egyik vb-t nyert, a másik BL-t, s úgy gondolom, hogy most inkább a vb-snek járna, főleg ha az összevont díj miatt a kvalitások is jobban előtérbe kerülnek.noname írta:Sztem ezek a játékosok lesznek majd az első helyeken.
A legreálisabb sztem ez lenne:
1. Xavi
2. Sneijder
3. Messi
4. Forlán
5. Iniesta
6. Ronaldo
Ez off, ezt a Barca igazolásokba kéne beírni ...barcaboy18 írta:Hát sztem Iniesta lett a Vb-legjobbja:)! de Kell-e nekünk erösités a nyárom?:O
Raul#7 írta:Ha tippelni kellene az Aranylabdára akkor:
1. Messi, mert ezen a VB-n nem voltak igazán kiemelkedő teljesítmények (mint Ronaldo, Kahn, Zidane az elmúlt VB-ken),
2. Sneijder (mert a klubjában és a VB-n is jól teljesített),
3. Forlán (mert a klubjában is jó volt + a VB legjobb játékosa lett).
Nem akarok megbántani egy barcást se, de nekem spanyol szurkolóként ezen a VB kicsit csalódást keltő teljesítményt nyújtott Xavi. Nem véletlen, h. nem lett benne az első 3-ban a VB legjobbja választáson.
Nem fog aranylabdát nyerni és nem is érdemelné meg ezután az év után, szemben 2009-el amikor ott lett volna a helye az első 3-ban.
Mai világban már ki tudja milyen évszak lesz szeptermber-november környékén.levproff írta:Ami ősz.lui1698 írta: Nagyon nagyot kellene virítani Leo-nak tavasszal, hogy címet tudjon védeni.![]()
XAVINAK ARANYLABDÁT!
Ami ősz.lui1698 írta: Nagyon nagyot kellene virítani Leo-nak tavasszal, hogy címet tudjon védeni.
Azt azért nem mondanám, hogy lenullázta inkább csak adott a többieknek egy kis hendikepet.BlauGranaGroc írta:Messi a vb-n lenullázta magát
szerintem meg nevetséges lenne, a szezont és a vb-t egybevetve még a barcasok között se elsőFecooo írta:ha van minimális igazság a fociban, akkor Xavi megkapja az aranybogyót végre... nem volt nagy formában a vb-n, de az eredményesség és a teljesítmény együtt kell, h számítson, előbbi a vb-n, utóbbi a klubszezon miatt szól mellette!
(ha nem ő kapja, akkor Messi... mást már nem tudok elképzelni...jobban mondva nem szeretnék...)