Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.29. 16:04:14

Tocy írta:
Capon írta:Abban nem lehet még csak reménykedni sem, hogy akármelyik csapat felveheti a versenyt a két naggyal. Örüljünk annak ha a 3. helyezett mondjuk 20 ponton belül végez a 2hoz képest. Jelenleg ez is csak álom.

Na látom 1 forduló, 6 gól és egy Zaragoza kellett hogy Cunci már bajnok is legyen, mindig ezek a nagy nyilatkozatok.
Bajnok, gólkirály, aranycipős, Aranylabda-győztes a következő 3 évben, ez egyértelmű. Oké, a Zaragozát is meg kell szórni, meg azért 6ot rúgni nem mindennapos dolog, na de azért nehogymár ez legyen a mérce. Mi meg 5-0-ra vertük a Napolit, BL-t fogunk nyerni!

Szokásához híven most sem szerénykedett a gyerek:)))))))
Remélem 10 forduló után is ilyen hangzatosan nyilatkozik.
Mondjuk érthető hogy boldog-boldogok,végül csak rúgtak egy 6 ost ami nem véletlen,de azért a szerénységhez is intelligencia és ész szükségeltetik:))))))))))!
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.29. 14:15:03

Capon írta:Abban nem lehet még csak reménykedni sem, hogy akármelyik csapat felveheti a versenyt a két naggyal. Örüljünk annak ha a 3. helyezett mondjuk 20 ponton belül végez a 2hoz képest. Jelenleg ez is csak álom.

Na látom 1 forduló, 6 gól és egy Zaragoza kellett hogy Cunci már bajnok is legyen, mindig ezek a nagy nyilatkozatok.
Bajnok, gólkirály, aranycipős, Aranylabda-győztes a következő 3 évben, ez egyértelmű. Oké, a Zaragozát is meg kell szórni, meg azért 6ot rúgni nem mindennapos dolog, na de azért nehogymár ez legyen a mérce. Mi meg 5-0-ra vertük a Napolit, BL-t fogunk nyerni!
Capon
Llegenda del Barça

2011.08.29. 14:10:59

Abban nem lehet még csak reménykedni sem, hogy akármelyik csapat felveheti a versenyt a két naggyal. Örüljünk annak ha a 3. helyezett mondjuk 20 ponton belül végez a 2hoz képest. Jelenleg ez is csak álom.

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
MyStiQ
Barça B

2011.08.29. 13:54:28

albicelesteX írta:Egy dolog biztos a liga 2 csapat közt dől majd el,aztán messze lemaradva esetleg harcolnak a 3. helyért.Nem tudom,hogy jó e ez ,de nagyon úgy tűnik nekem,hogy lassan az lesz,hogy csak az egymás elleni meccsek döntenek majd.
ez nem jó. nagyon nem. ráadásul nem is igazán látni a végét, ha a jelenlegi rendszer marad. évről-évre nagyobb a differencia a Real Madrid-Barcelona duó és a többi spanyol csapat között. nektek ott az utánpótlás, valamint idén - az állítólagos pénzügyi problémák ellenére - 2 nagy nevet is sikerült igazolnotok, tehát a piacon is számolni kell veletek, ahogy a Madriddal is.

ehhez képest a többi csapat olcsó játékosokkal próbálkozik, bízván abban, hogy valamelyik nagy karriert fut be. ez már alapvetően évekbe telik, és ha még össze is jön egy ilyen jobb garnitúra, 1-2 nyár elég hozzá, hogy szét legyen robbantva a mag, ugyanis nem tudnak versenyezni a Madriddal, a Barcával vagy az angolokkal (nem a legjobb példák következnek, de most így hirtelen a Villa-Silva-Mata fémjelezte Valencia jut eszembe vagy az anno zsinórban 2 UEFA-kupát nyerő Sevilla).

most az egyetlen pozitív meglepetés a ligában a Malaga lehet, akiknél ott a gazdag tulaj, de a tegnapi meccsüket elnézve ennek a csapatnak még nincs semmilyen arculata. szerintem hosszú és nehéz utat kell még bejárniuk (ha nem unja meg a sejk...) addig, hogy egyáltalán egyértelműen Spanyolország harmadik legjobb csapataként legyenek elkönyvelve. arról már nem is beszélve, hogy vélhetően hosszabb távon a céljaik között szerepelhet a 2 nagy letaszítása, de ezen jelenleg csak mosolyogni tudok.
Kép
Galen
Jugador del Barça

2011.08.29. 13:18:03

Azért a többi csapatot meg kell ahhoz verni, hogy köztünk és a Madrid közt dőljön el a bajnokság, úgyhogy ideje lenne elfelejteni a Realt, egész addig míg nem jön a clásico.

Villareal elleni meccs jön, nem egy kis csapat és jól kellene focizni a győzelemhez. Ilyenkor a legkönnyebb pontokat veszíteni, ami nagyon hiányozna a végelszámolásnál..
albicelesteX
A Vadász

2011.08.29. 13:11:05

Egy dolog biztos a liga 2 csapat közt dől majd el,aztán messze lemaradva esetleg harcolnak a 3. helyért.Nem tudom,hogy jó e ez ,de nagyon úgy tűnik nekem,hogy lassan az lesz,hogy csak az egymás elleni meccsek döntenek majd.
Kép
ferninho
Madridista

2011.08.29. 13:05:32

ab1daL írta:Real Madrid: Lassana Diarra végül a Romához kerülhet - sajtóhír

Nem bánnám, egyrészt a Roma jól járna vele, másrészt a Madrid szvsz egy értékes játékost vesztene el.
De a cikkben megemlítik, hogy Flamini súlyos sérülése miatt, a Milan is vinné. Az sem lenne rosszabb megoldás, csak menjen. :D

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/re ... 03?nocache
remélem valahogy itt marad, pedig sztem sajnos el fog menni... :?
nagyon kellene Lass, főleg mert szerintem az a középpálya középső része az egyik gyenge pontunk...
madridista
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.29. 12:37:31

Bunkerfocit eddig sem játszottak, egyedül ellenünk nyomták így. Viszont sztem vissza fognak hozzá térni, mert egy strandról jött Barca 2 meccsen 5-öt lő nekik, az pedig nem olyan jó dolog.
Bunkerfoci,ellenünk értendő,nyilván a Granada ellen nem álltak-állnak be védekezni:)

Most már a Barca ellen is próbáltak értelmesen játszani ,aztán hogy ez jó vagy sem .....
Mou betyár majd eldönti

Mindenesetre, sem egyik sem másik nem hozott részükre "megváltást" !
Chino
Llegenda del Barça

2011.08.29. 12:34:44

A madrid mindig is ilyen volt, legalábbis az utóbbi szezonokban a kisebb csapatokat rendre jól megszórják, az értékmérő a BL (ott is inkább a kieséses szakasz) illetve az ellenünk lejátszott meccsek lesznek.
Ettől függetlenül el kell ismerni, hogy jók voltak, érdemtelenül nem ver egy csapat senkit se 6:0-ra. Jók voltak el kell ismerni. Én ugyan csak egy fél órát láttam a meccsből, addig 2:0 volt. Akkor nem volt 6 gól köztük játékban.
Pech hogy mi az egyik legerősebb csapattal játszunk ilyen körülmények között, de így megmutathatjuk mi a különbség a real és a barca között.
Nem kell megmagyarázni, hogy ezért meg azért nyertek ennyivel, el kell pi...zni a Villarealt, ezzel lehet leginkább elhallgatni a madridot és a szurkolükat.
Forca Barca!!!!
ab1daL
Director del Fútbol

2011.08.29. 12:27:25

Real Madrid: Lassana Diarra végül a Romához kerülhet - sajtóhír

Nem bánnám, egyrészt a Roma jól járna vele, másrészt a Madrid szvsz egy értékes játékost vesztene el.
De a cikkben megemlítik, hogy Flamini súlyos sérülése miatt, a Milan is vinné. Az sem lenne rosszabb megoldás, csak menjen. :D

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/re ... 03?nocache
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.08.29. 12:05:54

peccerta írta:
Azt kell, hogy mondjam, óriási jelentősége lesz a két klasszikusnak. Szerintem mind a Madrid, mind a Barca max. 7-8 pontot fog veszíteni a bajnokságban. Ez nem jó, de megint két csapatos lesz a bajnokság.
Szerintem sok meglepetés lesz még a bajnokságban,
korai kijelenteni hogy kétcsapatos lesz a liga!

Reménykedem ,nem lesz igazad.

Ami a Realt illeti,néha szépen játszottak,és főleg eredményesen,de azért se nekik se nekünk nem kell elszállni egy gyengébb csapat ellen nyújtott"Gála"
teljesítmény után.

Mindenesetre az megállapítható ,a Madrid nagyon sokat fejlődött és már messze nem bunkerfocit játszanak.
Hát pedig sajnos megint 2 csapatos lesz a bajnokság. Szomorú látni, hogy mind mi, mind a Madrid kis túlzással azon a meccsen rúg 5-6 gólt amikor akar. Már kezdtem örülni, hogy a Valencia is talán partiban lesz, mert nagyon jól erősítettek, erre a legjobbjukat, Matát eladják.

Bunkerfocit eddig sem játszottak, egyedül ellenünk nyomták így. Viszont sztem vissza fognak hozzá térni, mert egy strandról jött Barca 2 meccsen 5-öt lő nekik, az pedig nem olyan jó dolog.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
barca2010
Jugador d'estrella

2011.08.29. 11:57:48

Na ez az amiért nem fogom soha tisztelni a Madridot és Cé-t sem! Az első meccs után kijelenti, hogy ők lesznek a bajnokok! És ha nem? Tudom, egyszer bejön neki, de már annyiszor mondta, és nem jött be, hogy egy kicsit visszavehetne az arcból.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.08.29. 11:55:09

egyébként sok dolog változik, de egy dolog állandó:

Egy csapat vagyunk, így pedig meg fogjuk nyerni a bajnokságot" – vélekedett C. Ronaldo.

egyszerűen fel nem tudom fogni, miért trendi így nyilatkozni... "odaát" Xavit és Piquét tartják beképzeltnek, de mikor nyilatkoztak ők olyat, h "márpedig megnyerjük a bajnokságot!" ?

ennyire nehéz lenne olyasmit mondani, h "megteszünk mindent azért, h megnyerjük a bajnokságot"?

de végülis nem az én bajom, sosem felejtem el, mi volt a 2-6 előtt.... :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.08.29. 12:01:23-kor.
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.08.29. 11:30:41

daffy írta:
bottlikakos írta:Most az hogy egy nevenincs Zaragozát megvernek 6 góllal az még semmit nem jelent :wink:
(Ronaldokám, a Classicó-n rúgjál hármat b***meg,mint Messi....!!! :wink: :lol: )
az aranylabdát nem a clasicora adják :wink:
De nem is a Zara elen lőtt 3 gólra :wink: Nyilván a címekre, a játékra és a fontos meccseken nyújtott teljesítményre, ami rendre a kis argentin felé dönti a mérleget. Grat a 3 góljához, de amíg a Real nem nyer címeket és a fontos meccseken rendre Messi rúg 2-3 gólt, addig nem fog nyerni semmit. Xavi második helye az UEFA listán is elgondolkodtató és jogos. Mindig tiszteltem Ronaldot a játéka miatt, de ebben a mezőnyben csak akkor nyerhet, ha a Real tarol. Tegnap jól játszottatok, bár csak a második félidőt láttam, de gratulálok. Egyetértek azokkal a fórumozókkal, akik azt mondják, hogy nem kell lebecsülni a Realt, ráadásul felesleges itt szájkaratézni, hogy ki gálázott. Magunkkal törődjünk és ne próbáljuk magyarázni a magyarázhatatlant, vagy a kákán is csomót keresni náluk. Mit érdekel az minket, hogy egy Zara-nak 6 gólt lőttek? Grat nekik és dolgozzon azon a Barca, hogy mi jobbak legyünk ( jelenleg még nem vagyunk szerintem, kell pár hét főleg az erőnlét miatt...). Attól még, hogy elismerjük, hogy jól játszottak, nem kell őket sem szeretni, sem emberileg tisztelni ( én sem teszem, egy-két kivétel van csak náluk).
peccerta
Jugador del Barça

2011.08.29. 10:50:49

Azt kell, hogy mondjam, óriási jelentősége lesz a két klasszikusnak. Szerintem mind a Madrid, mind a Barca max. 7-8 pontot fog veszíteni a bajnokságban. Ez nem jó, de megint két csapatos lesz a bajnokság.
Szerintem sok meglepetés lesz még a bajnokságban,
korai kijelenteni hogy kétcsapatos lesz a liga!

Reménykedem ,nem lesz igazad.

Ami a Realt illeti,néha szépen játszottak,és főleg eredményesen,de azért se nekik se nekünk nem kell elszállni egy gyengébb csapat ellen nyújtott"Gála"
teljesítmény után.

Mindenesetre az megállapítható ,a Madrid nagyon sokat fejlődött és már messze nem bunkerfocit játszanak.
liom10
Barça C

2011.08.29. 10:42:23

P.U.Y.O.L. írta:
liom10 írta:Sziasztok! :)

Am meg szeretném kérdezni , hogy tud-e valaki egy olyan oldalt ahol meg lehet nézni a 2011/2012La liga meccsek menetrendjét?

Visca el BARCAA!! :)
Akár...
köszi
daffy
Madridista

2011.08.29. 10:03:42

Sanama írta: amúgy Kakával mi van / lesz? Marad, megy?
nagy kérdés. tegnap jó volt,de egy zara ellen ki nem az?!
az előszezonban pocsék volt, casillas lehozta volna azt mezőnyben,amit kaka.
sokan akarják vinni,de pl az arsenal és a tottenham is csak kölcsönbe,a real végleg adná
Sanama
Llegenda del Barça

2011.08.29. 09:54:09

daffy írta:
Sanama írta: A másik meg, ez tavaly is megvolt nem? Lőnek 4-5-6 gólt egy középcsapatnak, csak épp ha jön a Barca akkor meghal a tudomány.
igen,de ez is el fog múlni és ilyen vélemények mellett az nagyon kínos nap lesz. egyébként egyetértek sokakkal. nem volt olyan jó a real tegnap,mint a végeredmény mutatja,még a liga egyik leggyengébb csapata ellen sem.
Persze. Most inkább a 1-3évvel ezelőtti történésekre gondoltam. Emlékszem a 2-6 előtt arról írtak,hogy a Real bajnok lesz, stb.

Előbb utóbb úgy is nyerni fog a Real , ez természetesen elkerülhetetlen. De nem attól kell félni a Barcának, hogy egy Zaragoza kap 6gólt, szeirntem.

Daffy,
amúgy Kakával mi van / lesz? Marad, megy?
barca2010
Jugador d'estrella

2011.08.29. 09:52:29

daffy írta:
bottlikakos írta:Most az hogy egy nevenincs Zaragozát megvernek 6 góllal az még semmit nem jelent :wink:
(Ronaldokám, a Classicó-n rúgjál hármat b***meg,mint Messi....!!! :wink: :lol: )
az aranylabdát nem a clasicora adják :wink:
Ez igaz, nem is ezért lesz ismét az Argentin zsenié az aranylabda, hanem, mert a fontos meccseken összejött neki a jó játék. A Copa Americat leszámítva.
A szuperkupa után szidtam a Madridot a stílusa miatt, most viszont el kell ismernem, hogy tegnap nagyon kombinatív játékot mutattak be. Azt kell, hogy mondjam, óriási jelentősége lesz a két klasszikusnak. Szerintem mind a Madrid, mind a Barca max. 7-8 pontot fog veszíteni a bajnokságban. Ez nem jó, de megint két csapatos lesz a bajnokság.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
daffy
Madridista

2011.08.29. 09:52:13

Sanama írta: A másik meg, ez tavaly is megvolt nem? Lőnek 4-5-6 gólt egy középcsapatnak, csak épp ha jön a Barca akkor meghal a tudomány.
igen,de ez is el fog múlni és ilyen vélemények mellett az nagyon kínos nap lesz. egyébként egyetértek sokakkal. nem volt olyan jó a real tegnap,mint a végeredmény mutatja,még a liga egyik leggyengébb csapata ellen sem.
Sanama
Llegenda del Barça

2011.08.29. 09:48:50

Mihu írta:
Ezzel csak az a baj, hogy amikor az Almeria-nak gurítottunk egy 8-ast, akkor itt mindenki gáláról, álomfociról, stb-ről beszélt. Igazuk van a többieknek...ha Pep úgy állna hozzá mint itt páran, akkor nem sok kupát nyertünk volna...el kell ismerni ha a Real jól játszik, gálázik, nem pedig ennyire egyoldalúan gondolkozni...
A jó játék és a gála között is van különbség. Na a MU, az gálázott tegnap. Mondom ezt úgy,hogy a 8at vágó Barcát sem tartottam gálázónak az Almeria ellen.

A Real nagyon jól játszott,de azért rengeteg hiba is van a játékukban még. Mikor egyérintőből akarják megoldani rendre elrontják, 5-6passz után csúsznak be hibák. Ezek pedig kizárják a gálát... Nálam legalábbis.

A másik meg, ez tavaly is megvolt nem? Lőnek 4-5-6 gólt egy középcsapatnak, csak épp ha jön a Barca akkor meghal a tudomány.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2011.08.29. 09:48:20

liom10 írta:Sziasztok! :)

Am meg szeretném kérdezni , hogy tud-e valaki egy olyan oldalt ahol meg lehet nézni a 2011/2012La liga meccsek menetrendjét?

Akár...
Mihu
Director del Fútbol

2011.08.29. 09:44:08

Ezzel csak az a baj, hogy amikor az Almeria-nak gurítottunk egy 8-ast, akkor itt mindenki gáláról, álomfociról, stb-ről beszélt. Igazuk van a többieknek...ha Pep úgy állna hozzá mint itt páran, akkor nem sok kupát nyertünk volna...el kell ismerni ha a Real jól játszik, gálázik, nem pedig ennyire egyoldalúan gondolkozni...
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.08.29. 09:26:51

daffy írta:az aranylabdát nem a clasicora adják :wink:
Pedig ott is Messi volt a legjobb :mrgreen:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
liom10
Barça C

2011.08.29. 09:18:37

Sziasztok! :)

Válasz küldése