Én meg bajnok akarok lenni a Barcelonával, de egyelőre az amatőr labdarúgásból nem tudtam kiemelkedni. Remélem azért nem ítélsz el nagyon. Most mégis mit mondjon, "szeretnék kiszhopni 5-0ra a Clasicon és a BL-nyolcaddöntőben kiesni?Messi-Ini írta: -Ronaldo:Minden címet meg akarok nyerni a Madriddal.(Ezt elmondta már Xabi,Özil és talán mindegyikük.)
Özil:Minden egyes meccsel közelebb kerülünk a Barcelonához.
Xabi:Bajnok akarok lenni a Real Madriddal...
Özilnek meg jelen állás szerint igaza van
Mourinhos részt inkább nem kommentálom, volt az elégszer már itt
A párhuzam kb. akkor állná meg a helyét, ha vezető republikánus politikus és űrhajós lennél, azért azt el kell ismerned, hogy a 20-ból meglőtt 14 góllal picit többet tett a saját céljáért, mint Te az elnöki címért. (még ha nem is olyan biztos, hogy összejön neki, de a tavalyi Madridot látva bármelyik meccsükben benne van egy 5-0, amiből CR vállalja az összeset)Messi-Ini írta:Ja és ami a legjobban tetszett:- C.Ronaldo számtalan rekordot megdöntött már és egyre közelebb van Zarra rekordjának megdöntéséhez, aki 7 egymást követő meccsen 20 gólt szerzett. A portugál játékos 5 meccs alatt 14 gólnál jár, tehát minden esélye megvan a rekord beállítására és akár megdöntésére is.
Minden esélye megvan erre? WTF???Ennyiből nekem is minden esélyem megvan arra,hogy holnap megválasztanak az USA elnökének,na meg arra,hogy holnap kilőnek a Marsra,és bebizonyítom,hogy az egy alkalmas hely az embereknek arra,hogy ott éljenek...
Ez már tipikus belekötök a betonba is hozzáállás, amiről shutterisland írt