Barça vs. Real - El Clásico
Ez az Aranda elég jól tolja.. 

hátrányban van a csapatod egy színészkedő legalja csapat ellen és te jössz szabaddal és a levantei meg vezetgeti el a labdát onnan és csak nem adja oda... nézd meg, mielőtt elgáncsolta Pepe még egyet rúgott a labdába...noname írta:Nah, Pepéből is köjött a vadparaszt...
nem kéne ilyet csinálni, de azért mégis csak...
vhol jogos volt...
madridista
-
- Llegenda del Barça
Aranda szép kis esernyőt kiosztott Pepének...
Na egy leszorított kezet nem adtak meg a Realnak... már látom is, hogy ezért nem nyerték meg a meccset... ha nem fordítanak időközben...
Na egy leszorított kezet nem adtak meg a Realnak... már látom is, hogy ezért nem nyerték meg a meccset... ha nem fordítanak időközben...
Csak nem Jimmy barátunk futott be megint? 

készüljön fel mindenki szenyor porké bírózására... nem adtak meg egy büntetőt...
nem adta oda ajtóablak ziccerbe a gyerek,hanem maga lőtte el kiszorított helyzetből.
de aztán javítottak.
egy ikszre kihozhatnák innen már legrosszabb esetben.
de aztán javítottak.

egy ikszre kihozhatnák innen már legrosszabb esetben.
-
- Llegenda del Barça
Mi volt?socio66 írta:ajj,te..te.te..
ott megy középen töküresen,hát hülye ez?
jéézusom.
..
najólvan,azér.

- shutterisland
- Director del Fútbol
innen már csak nem fordítják meg, szép kontra.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Na az a csoki akit mondtam (Koné) csak gólt rúgott egy kontrából!Innen már nagyon nehéz dolga van a RM-nek

ajj,te..te.te..
jéézusom.
..
najólvan,azér.

jéézusom.

..
najólvan,azér.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára socio66 2011.09.18. 21:32:36-kor.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ne fessük az ördögöt a falra, megérdemelte lenne egy Real vezetés a szünetre, de ez a piros kicsit megfordíthatja a játékot!Szenvedés lesz ez nekik, s azért Valdo meg a másik csoki nagyon gyors benne van egy kontra!Nem jelenteném ki, hogy Real győzelem lesz!

- shutterisland
- Director del Fútbol
azért közelebb vannak hozzánk, mint tegyük fel tavaly, vagy az előtt, és ez most nagy sláger a madridisták körében, végül is valahol igazuk is van.lui1698 írta:Khm... hogyteccikmondani?shutterisland írta:szóval nem csak játékban, hanem ebben is közeledtek hozzánk.
az érem másik oldala, hogy a jászai mari díjra az ő játékosaik is egye jobban ráhajtanak.

-
- Director del Fútbol
De ha már itt vagyunk a Levante játékosok mellett se menjünk el, ha nem tudják kihozni a labdát eldőlnek egyből, mint az a tag aki esernyőt akart adni Benzemánakferninho írta:így is elegem volt mára a bírókból... de még ez is...

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
most én mondom,hogy tuti behúzzátok... bejön ronci és vág vagy 2őt...ferninho írta:így is elegem volt mára a bírókból... de még ez is...
-
- Llegenda del Barça
Na átváltok a francia rangadóra, Rea l meccsn úgyis csak ideges lennék, hisz nyilván nyerni fognak..
Azért jó lenne lemaradni egy Levante győzelemről...

Azért jó lenne lemaradni egy Levante győzelemről...

így is elegem volt mára a bírókból... de még ez is...
madridista
- noname
- Llegenda del Barça
Mondjuk az csak a hab a tortán h a partjelző kb 30 centire volt. Mindenesetre az ilyen emccseken látszik, hogy a focistákat nem az eszükért szeretik.lluisllach89 írta:Brutális volt te, szerintem még mindig jegelik szegénytferninho írta:Di Maria meg legalább jogosan fogta az arcát mert ahhoz értek neki hozzá, nem pedig teljesen máshova![]()

A Fifa egy szégyen
-
- Llegenda del Barça
Az eheti Busquets díj nyertese nem más mint....Di Maria...
Gratulálunk neki, reméljük minél tovább megtartja eme megtisztelő titulust Busquets elől...

Gratulálunk neki, reméljük minél tovább megtartja eme megtisztelő titulust Busquets elől...

-
- Director del Fútbol
Brutális volt te, szerintem még mindig jegelik szegénytferninho írta:Di Maria meg legalább jogosan fogta az arcát mert ahhoz értek neki hozzá, nem pedig teljesen máshova![]()

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- lui1698
- Llegenda del Barça
Khm... hogyteccikmondani?shutterisland írta:szóval nem csak játékban, hanem ebben is közeledtek hozzánk.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
-
- Llegenda del Barça
Hát ha nála ez a labdához menés, akkor el sem merem képzelni mi van akkor ha valakire rácsúszik...ferninho írta:mégh a Di Maria tényleg törleszt és nem a labdáért megy, megértem, amit mondtatok, de így hogy hozzá se ért...
látta, hogy nem fújtak le egy egyértelmű szabálytalanságot, ő meg ment a labdáért...
egyértelmű bírói hiba volt, nem kell ezt szépítgetni...