NB1 - Magyar Bajnokság
- robertfcb
- Capitá del Barça
Ezt be sem írta senki? Szpari - Honvéd 3-0 ! élőben tekintettem meg a találkozót. A Szpari hazai formája mesés 9-1 es gólarány 4 meccs 10 pont. És Apostu 8 meccsen 7 et lőtt, egymás utáni 2 hazai meccsünkön 5 öt lőtt. Mesés teljesítmény. 7. ek vagyunk és remélem ettől még lesz jobb is. Hajrá Szpari Hajrá Nyíregyháza ! 

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Elérkezett az idő, hogy végre egy Haladást is kitömjünk, és elismerjék, hogy az NBI-ben volna a helyünk.
in to exile
Én nem találtam,de biztos...bowlinggolyo írta:Nem kerested még youtube-on ott minden fent vanMQuC írta:Gólösszefoglalót.... De köszi.
-
- Entrenador del Barça
Nem kerested még youtube-on ott minden fent vanMQuC írta:Gólösszefoglalót.... De köszi.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
http://www.pepsifoci.hu/live/nb1_siofok_reac_20080920MQuC írta:Hello!
Valaki tudna nekem a SIÓFOK - Reac meccsről összefoglalót adni?
Saját érdekeltség miatt kérném
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Red!
Hülyék mindenütt vannak...
Bocsánat érte!
Hajrá Hali!
Hülyék mindenütt vannak...
Bocsánat érte!
Hajrá Hali!

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Tényleg hideg volt... Bár, ha nem lett volna szél, akkor elviselhető lett volna.Varga Tamás írta:Engem a nagyon hideg visszatartott attól, hogy kimenjek a meccsre. Örülök a győzelemnek. 5 meccs, 5 győzelem hazai pályán. Elégedett vagyok. Hét közben ütjük a Fradit az Üllői úton, és minden happy.Sharky írta:Szombathelyi Haladás - Kecskeméti TE 3-1
Kenesei lőtte a harmadikat. Kumma hideg volt, de jó meccs volt
HAJRÁ HALI!
Sajnos elég ötlettelenül játszottunk. Balázs iszonyat gyenge volt jobb szélen...

A Haladás megérdemelten nyert. Gratulálok!
A sportszerűtlenséghez - ha jól hallottam, hogy a második félidőben bennünket szidtak... - viszont nem! Mit ártottunk mi a Halinak???
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- miihii
- KHAL
Bezony,nem egyszerű meccsre lehet számítani.Egy naon jól menetelő,gólerős,másodligás FTC egy naon magabiztosan teljesítő,meggyőző,újonc NB1-es csapat ellen.socio66 írta: Érdekes meccs lesz,a Fradinak ez egy igazi értékmérő,most meglátjuk mennyit érnek valójában a nagy NBII-es győzelmek. Azért én a Hali-t esélyesebbnek érzem,összeszedettebbek,egységesebbek mint a Frades.
Több okból is HALA FRADI!Egyrészt,mert zöld-fehér szimpatizáns vok,másrészt Egerszegiként nem különösebben kedvelem a Halit

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Érdekes meccs lesz,a Fradinak ez egy igazi értékmérő,most meglátjuk mennyit érnek valójában a nagy NBII-es győzelmek. Azért én a Hali-t esélyesebbnek érzem,összeszedettebbek,egységesebbek mint a Frades.MQuC írta:Nem hiszem, hogy képesek lennétek megverni a Fradit... Jelenleg megmutatják, hogy hogyan kéne játszani a feljutásért, és NB1 bajnok esélyes csapatként.
-
- Az Eurobarca Anonymusa

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Engem a nagyon hideg visszatartott attól, hogy kimenjek a meccsre. Örülök a győzelemnek. 5 meccs, 5 győzelem hazai pályán. Elégedett vagyok. Hét közben ütjük a Fradit az Üllői úton, és minden happy.Sharky írta:Szombathelyi Haladás - Kecskeméti TE 3-1
Kenesei lőtte a harmadikat. Kumma hideg volt, de jó meccs volt
HAJRÁ HALI!

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Félidőben:
Haladás - Kecskemét 2-0, gólok: Rajos Gábor (5. gólja a szezonban a kp-nak), Tóth Péter.
Csak így tovább!
HAJRÁ HALI!
Haladás - Kecskemét 2-0, gólok: Rajos Gábor (5. gólja a szezonban a kp-nak), Tóth Péter.
Csak így tovább!
HAJRÁ HALI!

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Mihii!miihii írta:Igazad vagyon!Ezt benéztem,átsiklottam a fradizás utáni témaváltásonSharky írta:Most még csak a Hali-Kecskemét meccsről volt szó...![]()
Ez esetben a megidézés sztorno (Sorry,Tamás!).
Ezt leszámítva és egyben előretekintve a hsz-emet fenntartom
Ne izélj már, nincs miért bocsánatot kérned, hisz nem írtál semmi olyasmit! De, azért köszi!

A Fradit is megütjük - remélhetőleg!

- miihii
- KHAL
Igazad vagyon!Ezt benéztem,átsiklottam a fradizás utáni témaváltásonSharky írta:Most még csak a Hali-Kecskemét meccsről volt szó...

Ez esetben a megidézés sztorno (Sorry,Tamás!).
Ezt leszámítva és egyben előretekintve a hsz-emet fenntartom

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel