2011.09.19. 22:40:29
én fernit sajnálom, ez egy szélmalomharc, és neki sem lesz itt igaza (még ha amúgy van is a mondandójában elég sok realitás) mint ahogy pl nekem sem volt "ott", mert mindenhol vannak elfogult (nem kell itt sok mindenre gondolni, csak az egészséges húzás a csapatod felé) emberek, na meg persze idióták is.
a madridisták jól tudják, hogy pepe egy idegbeteg, brutális védő, mourinho cselekedeteiről tudják, hogy egy elég nagy pa....t, vagy azt is tudják, hogy di maria, marcelo, arbeloa, vagy éppen cr képes bevetni ugyanolyan undorító színészi cselekedetet, mint a mi fiaink közül páran.
mi is látjuk, hogy irritáló lehet az őrjöngő valdes kirohanása, hogy dobálja magát busquets(aztán kukucskál) vagy éppen alves, vagy hogy gyökér volt messi mikor kibombázta a közönségbe a labdát.
ezek mind olyan dolgok, amit a madridisták és barcások 90%-a TUD (a maradék 10% okleveles idióta, vagy nincs internete, hogy ezeket visszanézze,stb.) viszont ez a 90% bontható egy IGAZÁN ELFOGULT csoportra (ők belőlük kevés van, ők általában igazi anti-madridisták vagy anti-barcások is egyben, vagy primitív emberek,vagy épp ide tartozik a divatdrukkerek nagy része..jellemző, hogy többet foglalkoznak ez ellenfél dolgaival, mint a saját csapatukkal), van egy KISSÉ ELFOGULT kategória, ahova pl. én is tartozom, vagy a legtöbb barcás és realos, akit ismerek...mi próbáljuk megvilágítani mind a két oldalát a dolgoknak, de azért picit mégis a saját oldalunk felé húz a szívünk, de teljesen egészséges ez annál, aki igazi szurkoló.
a harmadik kategória az ELFOGULATLAN, ahova nagyon kevés ember fér be, ők általában nagyon intelligens, nyugodt, tapasztalt emberek, és kevésbé utálják a másik oldalt, mint a drukkerek nagy része.
én valahogy így érzem, és így is van ez valahol helyén.