Barça vs. Real - El Clásico
Jól kezdődik 

-
- Director del Fútbol
Hiszed vagy sem, gondolkodtam azon hogy beleírjam hogy a clássicókat leszámítvaozsimiki írta:ejnyelluisllach89 írta: Szerintem ma berámolnak 5-6-7-t, de a két nagy csak idegenben fog pontokat veszíteni, ez tuti.![]()
szóval tutira kikapunk Madridban majd![]()
![]()

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- shutterisland
- Director del Fútbol
reménykedek a csodába, hogy a rayo pontot rabol, bár szerintem 15-20 percig fog tartani a meccs érdemi része. azért vamos rayo a mai estére.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
ejnyelluisllach89 írta: Szerintem ma berámolnak 5-6-7-t, de a két nagy csak idegenben fog pontokat veszíteni, ez tuti.

szóval tutira kikapunk Madridban majd

Valenciára meg kár szavakat is pazarolni,tavaly is szépen kezdtek,vagy talán 2éve,és be is értek szép magabiztosan BL-t érő helyre,csakhogy két megállóval lemaradtak a két nagy után. Idén is két számjegyű lesz a difi.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Mondjuk az nem jön rosszul nekünk hogy a Valencia most úgy néz ki hogy kikap. Az valószínűsíthető hogy a Realnak könnyebb dolga lesz ma este mint nekünk. Szerintem olyan 5-6 fordulón belül beállhat a rend, nevezetesen hogy a Real és a Barca fog az élen állni.
-
- Director del Fútbol
A Real Madrid hivatalos kezdője: Casillas; Ramos, Varane, Albiol, Marcelo; Alonso, Lass; Di María, Kaká, C.Ronaldo; Higuaín. Cserék: Adán, Arbeola, Khedira, Granero, Callejón, Özil és Benzema.shutterisland írta:ha ma a madrid nem a rayoval játszana, hanem akár valencia,betis,atleticoval, akkor ma jogosan reménykedhetnénk abban, hogy ismét buknak, mivel formán kívül vannak, és simán benne lenne az x legalább.
de így, hogy a rayot fogadják, szerintem talraállnak, megszórják őket.
túl könnyű a sorsolásuk itt az elején. (az elkövetkezendő 5 fordulóban már nekik is jön a zaccosabb út : espanyol(i),betis(o),malaga(i),villareal(o),sociedad(i) )
remélem hullajtanak még pontot, úgy lenne jó belemenni majd a clasicókba, hogy nálunk van a pontelőny.
Szerintem ma berámolnak 5-6-7-t, de a két nagy csak idegenben fog pontokat veszíteni, ez tuti.

- shutterisland
- Director del Fútbol
ha ma a madrid nem a rayoval játszana, hanem akár valencia,betis,atleticoval, akkor ma jogosan reménykedhetnénk abban, hogy ismét buknak, mivel formán kívül vannak, és simán benne lenne az x legalább.
túl könnyű a sorsolásuk itt az elején. (az elkövetkezendő 5 fordulóban már nekik is jön a zaccosabb út : espanyol(i),betis(o),malaga(i),villareal(o),sociedad(i) )
remélem hullajtanak még pontot, úgy lenne jó belemenni majd a clasicókba, hogy nálunk van a pontelőny.
Ugyanezen a véleményen vagyok. Szép-szép, de felesleges. Nem a Madrid miatt kritizálom, a Nou Camp-os ötlet is butaság sztem.visca el barca írta:ez ugyanolyan csillivilli [auto_cenzúra] lenne mint amit nalunk is terveztek.
remélem egyikből sem lesz semmi. teljesen felesleges...
- visca el barca
- Presidente del Barça
ez ugyanolyan csillivilli [auto_cenzúra] lenne mint amit nalunk is terveztek.
remélem egyikből sem lesz semmi. teljesen felesleges...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

ezzel mi bajod van?
milyen ritmusból? a tavalyiból? ne vicceljünk. ha az edző sem mondja azt,hogy gyerekek,trágyák voltatok,akkor ki? a játékosok is azt hihetik,hogy a körülmények...nem ők.albicelesteX írta:„A végelszámolásnál az összegyűjtött pontok számítanak, mi pedig már öt pontot vesztettünk el. Valóban aggasztó – ismerte el José Mourinho, a madridiak portugál trénere. – Az első félidőben nem játszottunk jól, de a szünet után egyértelműen mi domináltunk annak ellenére, hogy nem sok lehetőséget dolgoztunk ki. El kell ismerni, a Racing remekül védekezett. Hiába minden erőfeszítésünk, nem voltunk elég dinamikusak, a színészkedések és az időhúzó cserék miatt pedig a ritmusunkból is kiestünk."
Megint José!Por Qué?Jo No entiendo por qué!!!![/b]
(persze nem tudjuk,hogy a háttérben mennyire lettek leb***va,de remélem alaposan)
- albicelesteX
- A Vadász
„A végelszámolásnál az összegyűjtött pontok számítanak, mi pedig már öt pontot vesztettünk el. Valóban aggasztó – ismerte el José Mourinho, a madridiak portugál trénere. – Az első félidőben nem játszottunk jól, de a szünet után egyértelműen mi domináltunk annak ellenére, hogy nem sok lehetőséget dolgoztunk ki. El kell ismerni, a Racing remekül védekezett. Hiába minden erőfeszítésünk, nem voltunk elég dinamikusak, a színészkedések és az időhúzó cserék miatt pedig a ritmusunkból is kiestünk."
Megint José!Por Qué?Jo No entiendo por qué!!!!
[/b]
Megint José!Por Qué?Jo No entiendo por qué!!!!

Részt kell vennie Messinek is a letámadásokban olykor persze, és valóban van amikor kicsit lazsál, de én azt is látom, hogy amióta ilyen "lusta", azaz jobban osztja be az erejét sokkal veszélyesebb tud maradni a meccsek legvégén is. Az ő dinamikus megindulásaihoz egyszerűen kell az energia.
- felician333
- Barça B
na ezaz,mi az,hogy 10métert kell lefutnia a gól előtt,amugy kocoghat?ilyen alapon egy támadónak csak annyit kell futnia,hogy gólt szerezzen/gólpasszt adjon? hát nem hiszem,messi pedig különösen nem teheti ezt meg a szurkolókkal szemben sem,mert ilyenkor elfelejti,honnan is jött.mindegy,egyébként a két assist nagyon szép volt,csak azon kívül,hogy rosszul játszott,még nem is akart semmit a meccsen.daffy írta:én nem érzem a kettő közti különbséget. ennyi pénzért és a mezért ami rajta van,ne legyen "kényelmes". ha nincs kedve játszani,cserét kell kérni. amikor cé sétálgat,akkor is rohadt pipa vagyok,mert ezzel majdnem arcok köpi a csapattársai és szurkolóit,akik nem ezt várják. ez flegmaság nálam,nem kényelmesség.ziipp írta:Messinek azt a 10 métert kell megfutnia a gól előtt, illetve a hirtelen megindulásainál. Közben kocoghat. Azt viszont nem lehet mondani, hogy ne támadna le - van amikor kényelmes, de szerintem nem flegma.felician333 írta:ezt nagyon adom,hihetetlen volt,ahogy letámadtak és visszaszerveződtek a kontráknál.nem tudtuk uralni a középpályát,ami általában a miénk.messi miatt nagyon csalódott vagyok,nem azért,mert rossz napot fogott ki,hát istenem..de az a kedvtelenség és bizonytalanság,nameg engem kifejezetten hergel már,hogy csak kocog,le sem támad,lesen marad ilyesmik.ne legyen már ilyen,nem engedheti meg magának.
„Kubala László az 50-es években nagy legendája volt a Barcelonának. Azt is tudom, hogy hét törzs egyesüléséből lettetek egy erős nemzetté. Ugyanezt kell tennie a világ többi országának is, így lehet igazán megerősödni. I love Hungría." Jimmy Jump-a magyarokról
én nem érzem a kettő közti különbséget. ennyi pénzért és a mezért ami rajta van,ne legyen "kényelmes". ha nincs kedve játszani,cserét kell kérni. amikor cé sétálgat,akkor is rohadt pipa vagyok,mert ezzel majdnem arcok köpi a csapattársai és szurkolóit,akik nem ezt várják. ez flegmaság nálam,nem kényelmesség.ziipp írta:Messinek azt a 10 métert kell megfutnia a gól előtt, illetve a hirtelen megindulásainál. Közben kocoghat. Azt viszont nem lehet mondani, hogy ne támadna le - van amikor kényelmes, de szerintem nem flegma.felician333 írta:ezt nagyon adom,hihetetlen volt,ahogy letámadtak és visszaszerveződtek a kontráknál.nem tudtuk uralni a középpályát,ami általában a miénk.messi miatt nagyon csalódott vagyok,nem azért,mert rossz napot fogott ki,hát istenem..de az a kedvtelenség és bizonytalanság,nameg engem kifejezetten hergel már,hogy csak kocog,le sem támad,lesen marad ilyesmik.ne legyen már ilyen,nem engedheti meg magának.
- shutterisland
- Director del Fútbol
azért elég kár, hogy a rayoval játszanak hétvégén, nem mondjuk végre egy erősebb csapattal...
otthon rúgnak a rayonak egy ötöst, aztán vissza fognak rázódni.
de kár, úgy megnéztem volna, ha a valenciával vagy atleticoval játszanak...vagy akár a betissel.
otthon rúgnak a rayonak egy ötöst, aztán vissza fognak rázódni.
de kár, úgy megnéztem volna, ha a valenciával vagy atleticoval játszanak...vagy akár a betissel.
Messinek azt a 10 métert kell megfutnia a gól előtt, illetve a hirtelen megindulásainál. Közben kocoghat. Azt viszont nem lehet mondani, hogy ne támadna le - van amikor kényelmes, de szerintem nem flegma.felician333 írta:ezt nagyon adom,hihetetlen volt,ahogy letámadtak és visszaszerveződtek a kontráknál.nem tudtuk uralni a középpályát,ami általában a miénk.messi miatt nagyon csalódott vagyok,nem azért,mert rossz napot fogott ki,hát istenem..de az a kedvtelenség és bizonytalanság,nameg engem kifejezetten hergel már,hogy csak kocog,le sem támad,lesen marad ilyesmik.ne legyen már ilyen,nem engedheti meg magának.
- felician333
- Barça B
ezt nagyon adom,hihetetlen volt,ahogy letámadtak és visszaszerveződtek a kontráknál.nem tudtuk uralni a középpályát,ami általában a miénk.messi miatt nagyon csalódott vagyok,nem azért,mert rossz napot fogott ki,hát istenem..de az a kedvtelenség és bizonytalanság,nameg engem kifejezetten hergel már,hogy csak kocog,le sem támad,lesen marad ilyesmik.ne legyen már ilyen,nem engedheti meg magának.Fecooo írta:annyi tanulsága volt a mai meccsünknek, h ismét kiderült, h ellenünk is lehet FOCIZNI! nagyszerű meccs volt, a Valencia dicséretet érdemel(megint)!
„Kubala László az 50-es években nagy legendája volt a Barcelonának. Azt is tudom, hogy hét törzs egyesüléséből lettetek egy erős nemzetté. Ugyanezt kell tennie a világ többi országának is, így lehet igazán megerősödni. I love Hungría." Jimmy Jump-a magyarokról
annyi tanulsága volt a mai meccsünknek, h ismét kiderült, h ellenünk is lehet FOCIZNI! nagyszerű meccs volt, a Valencia dicséretet érdemel(megint)!
túl szép volt ahhoz, hogy igaz legyen, hogy 2 ilyen meccs után nem lesz hátrányunk...
sőt sztem be is húzzátok már...
sőt sztem be is húzzátok már...
madridista
-
- Director del Fútbol
Így már értem, kössz.zsoltfree írta:A madridhoz képest.....tehát 5 ponttal többet szereznénk 2 forduló alattlluisllach89 írta: Mármint az elmúlt 2 forduló alapján jogos LENNE az 5

-
- Capitá del Barça
A madridhoz képest.....tehát 5 ponttal többet szereznénk 2 forduló alatt. Na de ez már kezd nagyon nem aktuális lenni:(lluisllach89 írta:Azzal azért tisztában vagy hogy az előző fordulóig a Madrid előttünk volt?zsoltfree írta: Ezt úgy értem előző fordulóban 3 ponttal többet kaptunk és ha minden igaz akkor ebben a fordulóban is 2-vel többet szerzünk. Így jön ki az 5:)
Mármint az elmúlt 2 forduló alapján jogos LENNE az 5, de nem +5, az aforementioned okok miatt.
Bárkivel merek fogadni hogy innen nem nyerünk a Mestallában.