ozsimiki írta:
azért olykor (mostanában egyre többször) simán jönnek tőled az átlagos madrid drukkerre (azaz a nem telejesen reális) jellemző írások, beszólások. bár ugye nem lehet a végtelenségig rejtegetni dolgokat

mert egyre inkább kezdek besokalni a forumon. hihetetlen,hogy mit esett a szint és ezt nehéz elviselni és nem "alkalmazkodni". tetszik,nem tetszik,nekem az a véleményem,hogy messit a barca teszi azzá,aki. egymás nélkül egyik sem lenne ilyen. a barca számomra egy teljesen statikus,egyszerű és semmilyen játékot játszana,messi pedig nem lőne 50 gólokat szezononként,ha nem xavi és ini (cesc)játszana mögötte.
én hiszem,hogy cé is nyújtHATNA ilyen teljesítményt a barcában,mint messi,csak ezt 2 dolog gátolja:
-nem ott játszik
-számára saját maga a fontos
nem vitatom,hogy messi a világ legjobbja,de számomra a barca teszi azzá. ha lehet,akkor az esetleges anyázásokat,stb-t privátba kérem mindenkitől,mert nem szeretnék a témával foglalkozni sokáig.
viszont én a helyedben nem csodálkoznék annyira,hogy sok realos felhúzza magát,ha idejön,mert a forum jelentékeny hányada teljesen vak és csak az élteti,hogy-akár ok nélkül is-a realt lehordja,fikázza amellett,hogy kretén és teljesen vak. ahogy másokról is tudom,úgy nálam is kezd betelni az a bizonyos.
z átlagos madrid drukkerre (azaz a nem telejesen reális)
azért olvasgass egy picit a barcásoktól is. semmi különbség,maximum nem veszed észre
és? továbbra is Barca fórumon vagyunk, nem pedig átjárok alaptalan dolgokat beszólogatni Madrid fórumra.
Cé meg nem hiszem,hogy a Barcában egyből elkezdene megverni 3-4 embert, és abbahagyná a lefutok mindenkit izomból cuccát. Ozsi