Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azért olykor (mostanában egyre többször) simán jönnek tőled az átlagos madrid drukkerre (azaz a nem telejesen reális) jellemző írások, beszólások. bár ugye nem lehet a végtelenségig rejtegetni dolgokatdaffy írta:a barca szintjén...csababarca írta:
nem kell gólt rúgnia, akkor is ő a legjobb.
Lőhet cé 10 gólt is egy meccsen,játékban sose lesz Messi szintjén.
nézem és nem rossz a játék,volt 1-2 szituáció amikor nagyon szépen kényszerítőzték ki a malaga védelmét. de azért tegyük azt is hozzá,hogy a malaga is asszisztál 1 kicsikét,de nem akarom elvenni a madrid érdemeit.ferninho írta:azért ez a mai meccs eléggé adja...
Real egyszerűen lemossa a pályáról a Malagát, a gólok meg élményszámba mennek, főleg a 4., az egész csapat nagyon jó, Ikertől kezdve CR-ig.
tényleg érdemes odakapcsolni, mert élmény nézni, ahogy a Madrid játszik
remélem még 45 percig lesz tartva ez az iram.
ferninho írta: azért ez a mai meccs eléggé adja...
Real egyszerűen lemossa a pályáról a Malagát, a gólok meg élményszámba mennek, főleg a 4., az egész csapat nagyon jó, Ikertől kezdve CR-ig.
tényleg érdemes odakapcsolni, mert élmény nézni, ahogy a Madrid játszik
remélem még 45 percig lesz tartva ez az iram.
Igen, szeretném megnézni a madridot,hogy mit tudnának csinálni egy Chelsea vagy egy MU ellen. Ez érdekelne.daffy írta: milyen nagy csapatról beszélünk? mu,chelsea,barca. több nincs
a barca szintjén...csababarca írta:nem kell gólt rúgnia, akkor is ő a legjobb.Cali írta:Az ilyen teljesítményre szokott Messi válaszolni egy 3assal...Arra még talán fogadni is mernék, hogy minimum kettőt lő a világ legjobbja!
![]()
Lőhet cé 10 gólt is egy meccsen,játékban sose lesz Messi szintjén.
tavaly is hallottam ezt a milan és a tottenham előtt is,oszt...a bl-ben egy komolyabb szintet képviselő csapattal szemben,akkor fogok kicsit tartani tőlük.
azért ez a mai meccs eléggé adja...csababarca írta:tiszta foci folyik spanyoloknál is az a lényeg...Tocy írta:Mi folyik itt Gyöngyösön? Malaga-Real 38. perc 0-4...CR mesterhármas...
engem nem hat meg ez a húú de sok gólt lövünk dolog. főleg amíg mögöttünk vannak. Majd ha ellenünk képesek lesznek végre kirukkolni valami értékelhetővel,meg a bl-ben egy komolyabb szintet képviselő csapattal szemben,akkor fogok kicsit tartani tőlük.
nem kell gólt rúgnia, akkor is ő a legjobb.Cali írta:Az ilyen teljesítményre szokott Messi válaszolni egy 3assal...Arra még talán fogadni is mernék, hogy minimum kettőt lő a világ legjobbja!
![]()
tiszta foci folyik spanyoloknál is az a lényeg...Tocy írta:Mi folyik itt Gyöngyösön? Malaga-Real 38. perc 0-4...CR mesterhármas...
sanyika és pérez tuti támogatja majd az ötletet...ab1daL írta:A Punto Radio értesülései szerint könnyen elképzelhető, hogy a mostani szezon első el clássicója, a Real Madrid–Barcelona rangadó magyar idő szerint délben kezdődik majd.
Remélem csak reklámot akartak maguknak, és nem igaz a hír.(ázsiaiak miatt kezdődne 12-kor..)
Gálának én sem nevezném, de közelebb volt hozzá mint a szerencse-lufihozMikaos írta:úgy érted: "gálázik" ?shutterisland írta:hát nem tudom, szerintem barcásként élvezhetetlen, ahogy a nagy rivális gálázik![]()
Az utóbbi meccseiken nagyon durva különbség volt az eredményekben, amely különbség a pályán vagy alig létezett, vagy egyáltalán nem is volt jelen. Ezért úgy döntöttem, hogy a mai meccsüket nem is nézem meg, mert ez a legbosszantóbb, amikor egy nagy csapat csak így tud nyerni. Ha valamely csapat rosszul játszik (és pláne a nevével összhangba nem hozható módon teszi azt), az érjen el max. 1 döntetlent...vagy kapjon ki
Persze, ez nem kívánságműsor, úgyhogy egészen addig kell ezt "élveznünk", amíg ki nem durran a szerencse-lufi valamikor.
úgy érted: "gálázik" ?shutterisland írta:hát nem tudom, szerintem barcásként élvezhetetlen, ahogy a nagy rivális gálázik
Attól függ hogy nézed. Persze szurkolhatsz ellenük, csak semmi értelme, mert úgyis megverik a kicsiket, de ha van sok gól, akkor megéri.shutterisland írta:mostantól nem kéne néznem real meccset, csak feleslegesen reménykedek mindig, aztán puffanokmajd akkor kapcsolok oda csak legközelebb, ha vezet az ellenfél, és 80. perc van.