ozsimiki írta:Igazából úgy gondoltam,h nem is olvasok el semmit sem, mert sajnos már tudható,hogy a legtöbb topikban mit ír a többség. És ez nagyon szomorú.
megdöbbenve látom,hogy nem csak újak játszák el ezt,hanem valaki már 3.éve folyamatosan odaadja egy-egy ilyen x után a bajnoki címet a Madridnak,aztán persze április környékén meg elszáll magától,és a Barcától egyaránt,hogy "nahmegmutattuk,h ki a király, a madridnak sansza nem volt stb"...
pár fórumer írásának örülök (pl Bob a bajnoki topikban,vagy itt Mikaos,Bányász,Abidal,stb), akik helyén tudják kezelni a szituációt,és nem szharják össze magukat MINDEN ALKALOMMAL,amikor a 4.éve csúcson levő csapatunk megenged magának 1-1 pontvesztést. Hozzáteszem,h IDEGENBEN, egy kumma nehéz pályán, nem egy futottak még mentalitású csapat ellen.
egyszerűen nem tudom megérteni a többséget, bár nem is feladatom, véleményemet leírtam azért.
Így van, én is csak nevetni tudok az állandó pesszimizmuson. Várjuk ki az adott meccseket és a trófeák osztását, nem kapja meg senki hamarabb és főleg nem érdemtelenül. Végigharcoltuk a meccset egy olyan Bilbao-val szemben, akik bár néha durvák, de borzasztó erősek, szimpatikusak és valódi gladiátorok, akik nagyon tudnak küzdeni a mezükért. Ehhez jöttek hibák és a talaj. Sajnos a meccs közepén már biztos voltam benne, hogy itt vagy nem szerzünk pontot ( vagy 1-et) vagy maximum szenvedve nyerünk egy góllal, de nem többel. Ilyen volt a helyzet, de azt nem mondhatjuk, hogy nem tettek meg mindent. Iniestának nem ment ma leginkább, a mester helyében őt vettem volna le Xavi helyett, mert bár a főnököt is pihentetni kell és őt zavarhatta leginkább a víz, de mégis jobban játszott és nagyon jól mozgatta a csapatot. Ininek voltak szép megoldásai,de nagy hibaszázalékkal dolgozott, sajnos a gólhelyzeteknél is. Lesz ez még így se, nincs probléma, tovább kell haladni az úton, mert magam nem látok itt mentális problémát, a keret pedig erősebb lett. Ha valamiért nem mi nyernénk egy-egy sorozatot, akkor az az ellenfeleink érdeme lesz, mert mi sokkal nem lettünk gyengébbek, sőt... A formaidőzítés pedig meglátjátok, hogy a szokásos lesz... Amikor a leginkább kell.