2011.11.24. 11:34:06
Én nem tulajdonítok akkora jelentőséget annak, hhogy mi milyen formában vagyunk. Az most másodlagos, mert ez egy Klassikus lesz, amire mindkét csapat iszonyatosan felszívja magát.
A tegnapi meccsből nem lehet kiindulni, mivel 100 % hogy nem 3 védős felállásban fogunk kimenni. Tegnap is úgy hiányzott Alves mint eg yfalat kenyér. Ha nincs eltiltva, vagy Adriano egészséges, tuti nem így állunk fel. Az pozitívum, hogy Alexis nagyon jól teljesít, kár hogy itt volt ez a 2 hónap kihagyás, biztos jól beilleszkedett volna. Ha a védelmet stabilizálni tudnánk (ami Piqével és Danival nem lesz olyan vészes) semmi gond nem lesz. Van olyan minőségi kp-nk hogy képesek legyünk presszionálni és ha Villa vagy Pedro nincs is formában egy Alexis-Messi-Cesc támadósor is félelmetes. Tényleg jó mostanság a Madrid, de azért még előttük járunk szerintem, főleg a Thiago-Cesc-Alexis hármasnak köszönhetően. Az a pechünk, hogy a Bernabeu-ban lesz az első meccs. Ha itthon játszanánk szerintem jó eséllyel ütnénk őket. Vért kell inni ellenük és reméljük a kulcsjátékosok addig nem sérülnek le, plusz a Bolha kaphatna egy kis pihit, vagy legalább egy félidőt.
Szoktam nézni a madrid meccseit, de én nem úgy veszem észre, hogy valami fantasztikusan játszanának. El szoktam ismerni az érdemeiket, de sokszor 2 passzt se képesek megcsinálni. Nagyon jók de egy kicsit túl vannak dimenzionálva. Én 40-40 százalékot adok, de csak azért mert idegenben játszunk.
Forca Barca!!!!